- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.861
canım ben 2014 haziranda evlendim yani 1,5 yıl sonra hamile kaldım.bir de sen ne kadarda hamile kaldın
çok güldüm bu "hazır kıta" lafına okuyunca valla, çok komik geldi bir anda :)evet evet haklısın tatlım, çalışmalara başladıkDaha koyuyu yakalayamadık ama spermcikler hazır kıta beklesinler diye gönderdik
Cnm bende 28 gunde bir olurum olursada artik basim gozum ustuneCanım olma ihtimali de var olmama ihtimali de çünkü ben normal de 28 günde bir adet oluyorum ona göre yumurtladim sandım ama 30 günde adet oldum yani 16. Günde yumurtlamisim
heyecanla batı bekliyorum canım sen nasılsın ağrıların nasıl oldu akıntın felan ?_kermit_ nasılsın?
aynen akıntı var hala, batı heyecanla bekliyorum.Stres yapmamaya çalışıyorum ve çok umutlu değilim olursa süpriz olsunheyecanla batı bekliyorum canım sen nasılsın ağrıların nasıl oldu akıntın felan ?
sende durum nasıl farklı bir belirti çıktı mı? benim akıntı var ama azaldı sankiheyecanla batı bekliyorum canım sen nasılsın ağrıların nasıl oldu akıntın felan ?
aynen akıntı var hala, batı heyecanla bekliyorum.Stres yapmamaya çalışıyorum ve çok umutlu değilim olursa süpriz olsun
ben de düşünmemeye çalışıyorum ama heyecanlıyım :) bel sırt agrım var. hiç başım agrımaz normalde. bi baş agrısı cıktı belirti mi bilmyrm ama akıntım da devam ediyor. gecen ay klomen kullanmıstım ondan olabilir heralde. kasık ağrım ve hassasiyet yok malesefsende durum nasıl farklı bir belirti çıktı mı? benim akıntı var ama azaldı sanki
heyecanla batı bekliyorum canım sen nasılsın ağrıların nasıl oldu akıntın felan ?
Bunların hepsi gebelik belirtisi canım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün. İnşaAllah bu ay mutluluktan ağlarız ...ben de düşünmemeye çalışıyorum ama heyecanlıyım :) bel sırt agrım var. hiç başım agrımaz normalde. bi baş agrısı cıktı belirti mi bilmyrm ama akıntım da devam ediyor. gecen ay klomen kullanmıstım ondan olabilir heralde. kasık ağrım ve hassasiyet yok malesefgaz problemim var bi de hakkımızda hayırlısı olsun. buradaki herkesin bu ay olmasa bile diğer aylarda olacak inş ben inanıyorum zamanımız var belki de sadece
inş canım kocaman bir aminnnn Allah benden önce sana versin inşBunların hepsi gebelik belirtisi canım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün. İnşaAllah bu ay mutluluktan ağlarız ...
Allah razı olsun bende öyle dua ediyorum bizden daha çok bekleyenler var Rabbim tez zamanda onlara nasip etsin sonrada bize inşllh.inş canım kocaman bir aminnnn Allah benden önce sana versin inşbenden daha çok isteyenlere versin sonra bana :)
Hayırlısı olsun canımmmCnm bende 28 gunde bir olurum olursada artik basim gozum ustune
korundun mu yoksa 1,5 yıl bekledin mi canımcanım ben 2014 haziranda evlendim yani 1,5 yıl sonra hamile kaldım.
hiç korunmadık canım. birkaç kez dotora gittim hiçbir sorun olmadığını söylediler. ama yine de klomen tedavisine başlamıştı doktor. 8 aylık falan evliydim o zaman. ama eşimin şehirdışında olmasından dolayı ödevlerimizi pek yerine getiremiyorduk maalesef. o ay çatlatma iğnesi vuruldum eşim gitti. bende bir yıl dolana kadar gitmeyecem doktora dedim. bir yıl geçtikten sonra yeniden gittiğimde de bir sonraki ay tedaviye başlayalım dediler. sanırım temmuz ayıydı. kimyasal gebelik yaşadım. düşük yaptım. ondan sonra 2 aya yakın bir zaman adet olmadım. en son da 22 eylül de adet oldum. birdaha da olmadı. aslında 22 ekimde tedaviye başlayacaktım. yani bilemiyorum. düşünmüyodum bu ay tayin ve taşınma işlerim vardı hem çocuk istiyorum hem de şu tayin taşınma bitsin ondan sonra diyodum ama hamile kaldım canım, yani kafanın başka şeylerle meşkul olması gerekiyormuş. ben evlendiğimin ilk ayından gebelik testlerine başlamıştım. her ay her ay kendimi takip edip duruyodum. ilk defa hamile kaldığım ay çocuktan başka şeyler de düşünüyordum.korundun mu yoksa 1,5 yıl bekledin mi canım
Sen yaptin calismalar nasilHayırlısı olsun canımmm
Canım bazı üzücü olaylar yasamissin üzüldüm ama sabretmissin sağlıklı birşekilde bebeğine kavusursun İnşallah. Bu kadar detaylı yazdığın için de teşekkür ederim. Bende hasta olucam herhalde bugün ya da yarın kafama takmamaya çalışacağım İnşallah.hiç korunmadık canım. birkaç kez dotora gittim hiçbir sorun olmadığını söylediler. ama yine de klomen tedavisine başlamıştı doktor. 8 aylık falan evliydim o zaman. ama eşimin şehirdışında olmasından dolayı ödevlerimizi pek yerine getiremiyorduk maalesef. o ay çatlatma iğnesi vuruldum eşim gitti. bende bir yıl dolana kadar gitmeyecem doktora dedim. bir yıl geçtikten sonra yeniden gittiğimde de bir sonraki ay tedaviye başlayalım dediler. sanırım temmuz ayıydı. kimyasal gebelik yaşadım. düşük yaptım. ondan sonra 2 aya yakın bir zaman adet olmadım. en son da 22 eylül de adet oldum. birdaha da olmadı. aslında 22 ekimde tedaviye başlayacaktım. yani bilemiyorum. düşünmüyodum bu ay tayin ve taşınma işlerim vardı hem çocuk istiyorum hem de şu tayin taşınma bitsin ondan sonra diyodum ama hamile kaldım canım, yani kafanın başka şeylerle meşkul olması gerekiyormuş. ben evlendiğimin ilk ayından gebelik testlerine başlamıştım. her ay her ay kendimi takip edip duruyodum. ilk defa hamile kaldığım ay çocuktan başka şeyler de düşünüyordum.
Şimdilik iyi canım bugün 10.gun 2 güné bir mi olsun yoksa her gün mu olsun bilmiyorum çünkü kurtajdan sonra nasıl bi dongum olacak bilemiyorumSen yaptin calismalar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?