Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

aynen akıntı var hala, batı heyecanla bekliyorum.Stres yapmamaya çalışıyorum ve çok umutlu değilim olursa süpriz olsun

sende durum nasıl farklı bir belirti çıktı mı? benim akıntı var ama azaldı sanki
ben de düşünmemeye çalışıyorum ama heyecanlıyım :) bel sırt agrım var. hiç başım agrımaz normalde. bi baş agrısı cıktı belirti mi bilmyrm ama akıntım da devam ediyor. gecen ay klomen kullanmıstım ondan olabilir heralde. kasık ağrım ve hassasiyet yok malesef gaz problemim var bi de hakkımızda hayırlısı olsun. buradaki herkesin bu ay olmasa bile diğer aylarda olacak inş ben inanıyorum zamanımız var belki de sadece

Bunların hepsi gebelik belirtisi canım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün. İnşaAllah bu ay mutluluktan ağlarız ...

inş canım kocaman bir aminnnn Allah benden önce sana versin inş benden daha çok isteyenlere versin sonra bana :)
Allah razı olsun bende öyle dua ediyorum bizden daha çok bekleyenler var Rabbim tez zamanda onlara nasip etsin sonrada bize inşllh.
Ben dayanamayıp yarın kan tahlili yapabilirm belirsizlik çok kötü

korundun mu yoksa 1,5 yıl bekledin mi canım
hiç korunmadık canım. birkaç kez dotora gittim hiçbir sorun olmadığını söylediler. ama yine de klomen tedavisine başlamıştı doktor. 8 aylık falan evliydim o zaman. ama eşimin şehirdışında olmasından dolayı ödevlerimizi pek yerine getiremiyorduk maalesef. o ay çatlatma iğnesi vuruldum eşim gitti. bende bir yıl dolana kadar gitmeyecem doktora dedim. bir yıl geçtikten sonra yeniden gittiğimde de bir sonraki ay tedaviye başlayalım dediler. sanırım temmuz ayıydı. kimyasal gebelik yaşadım. düşük yaptım. ondan sonra 2 aya yakın bir zaman adet olmadım. en son da 22 eylül de adet oldum. birdaha da olmadı. aslında 22 ekimde tedaviye başlayacaktım. yani bilemiyorum. düşünmüyodum bu ay tayin ve taşınma işlerim vardı hem çocuk istiyorum hem de şu tayin taşınma bitsin ondan sonra diyodum ama hamile kaldım canım, yani kafanın başka şeylerle meşkul olması gerekiyormuş. ben evlendiğimin ilk ayından gebelik testlerine başlamıştım. her ay her ay kendimi takip edip duruyodum. ilk defa hamile kaldığım ay çocuktan başka şeyler de düşünüyordum.

Kızlarr yaaa... bu ovulasyon testi 17. gün bitti hala ikinci çizgi hayalet gibi bile yok... bi tuaflık yok mu...???

Canım bazı üzücü olaylar yasamissin üzüldüm ama sabretmissin sağlıklı birşekilde bebeğine kavusursun İnşallah. Bu kadar detaylı yazdığın için de teşekkür ederim. Bende hasta olucam herhalde bugün ya da yarın kafama takmamaya çalışacağım İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…