Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlarr yaaa... bu ovulasyon testi 17. gün bitti hala ikinci çizgi hayalet gibi bile yok... bi tuaflık yok mu...???

hala normal sınırlar içindesin bence. ama belki de bu ay yumurtlama olmayacaktır canım, testlere devam et bi bakalım. benimde iki gün önce hayaletti dün akşam bir anda kopkoyu oldu.

Şimdilik iyi canım bugün 10.gun 2 güné bir mi olsun yoksa her gün mu olsun bilmiyorum çünkü kurtajdan sonra nasıl bi dongum olacak bilemiyorum
Cnm ben doktora dedim iki gunde bir 10.gunden 24.gune kadar die 26 olsun iki gunde bir iyi sperm kalitesi dusmesin dedi bide aci kahve icir esine sende ceviz kuru incir nar ye bol esinde yesin cocuk olma ihtimalini cok artiyomus bunlar

Cnm ben doktora dedim iki gunde bir 10.gunden 24.gune kadar die 26 olsun iki gunde bir iyi sperm kalitesi dusmesin dedi bide aci kahve icir esine sende ceviz kuru incir nar ye bol esinde yesin cocuk olma ihtimalini cok artiyomus bunlar
Ayyy çok sağol tatlımmm iyi ki söyledin valla çok iyi geldi şimdi bunları söylemen sürekli düşünüyordum ne yapsam diye :) bakalım inşallah bu ay minigim gelir gelirse seninde etkin büyük olacak :)

kızlar görümcem bu ay aşılama yaptırdı 8 gün oluyo dün kanaması olmuş ama az az önce kahve gelmiş ertesi gün kırmızı sizce bu yerleşme kanaması mı doktora gitmiş progestan kullanıyodu ona devam et demiş

inşallah yerleşme kanamasıdır canım. bol bol dua etsin fazla zorlamasın kendini

Aşılamayı çok bilmiyorum canım ama umarım yerleşiodur bebecik

inşallah yerleşme kanamasıdır canım. bol bol dua etsin fazla zorlamasın kendini
inşallah canıım benim bende öyle dedimm onun pcosu vardı sonradan çikolata kisti de çıktı 6 cm di 2.5 a inince aşılama yaptılar ikimiz çok istiyoruz aynı ay hamile kalmayı :) en sevdiğim görümcemdir kendisi :) bana umut olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…