- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.881
Canım kaç gündür koyu çıkıyor? Klomenin etkisi olabilir mi? Sen yumurtlama testini boşver gitsin. Çalışmalara devam :)
merhaba canım dr çatlatma iğnesi verdi mi yoksa kendiliğinden mi çatlasın dedi merak ettim de
çok güldüm bu "hazır kıta" lafına okuyunca valla, çok komik geldi bir anda :)
Kızlarr yaaa... bu ovulasyon testi 17. gün bitti hala ikinci çizgi hayalet gibi bile yok... bi tuaflık yok mu...???
Cnm ben doktora dedim iki gunde bir 10.gunden 24.gune kadar die 26 olsun iki gunde bir iyi sperm kalitesi dusmesin dedi bide aci kahve icir esine sende ceviz kuru incir nar ye bol esinde yesin cocuk olma ihtimalini cok artiyomus bunlarŞimdilik iyi canım bugün 10.gun 2 güné bir mi olsun yoksa her gün mu olsun bilmiyorum çünkü kurtajdan sonra nasıl bi dongum olacak bilemiyorum
Ayyy çok sağol tatlımmm iyi ki söyledin valla çok iyi geldi şimdi bunları söylemen sürekli düşünüyordum ne yapsam diye :) bakalım inşallah bu ay minigim gelir gelirse seninde etkin büyük olacak :)Cnm ben doktora dedim iki gunde bir 10.gunden 24.gune kadar die 26 olsun iki gunde bir iyi sperm kalitesi dusmesin dedi bide aci kahve icir esine sende ceviz kuru incir nar ye bol esinde yesin cocuk olma ihtimalini cok artiyomus bunlar
Kızlar işte son durum...Eki Görüntüle 1699207 [/QUOTE
Bence en koyu 23. Gun bugun siliklesmis sanki biraz biraz bugun de değerlendirin isterseniz :)
yumurta çatlamış :) ve spermle büyük buluşma gerçekleşmiş bence canımm :)Kızlar işte son durum...Eki Görüntüle 1699207
yaaa yumurtlamadığı oluo mu ?!hala normal sınırlar içindesin bence. ama belki de bu ay yumurtlama olmayacaktır canım, testlere devam et bi bakalım. benimde iki gün önce hayaletti dün akşam bir anda kopkoyu oldu.
Bana da bugün verdi acaba iğneye gerek duyacakmı bi de glifor diye bi ilac verdi adet düzensizliğim içinkendiliğinden çatlayacak dedi, iğne vermedi canım. Çünkü benim yumurtlama problemi yoktu, sadece daha fazla yumurta gelişsin diye klomen vermiş.
kızlar görümcem bu ay aşılama yaptırdı 8 gün oluyo dün kanaması olmuş ama az az önce kahve gelmiş ertesi gün kırmızı sizce bu yerleşme kanaması mı doktora gitmiş progestan kullanıyodu ona devam et demiş
yumurta çatlamış :) ve spermle büyük buluşma gerçekleşmiş bence canımm :)
Oluyormuş canım, ben de öğrenince çok şaşırmıştım.yaaa yumurtlamadığı oluo mu ?!
bence oldu bu iş canııımInşallah gerçekleşmiştirBugün de boş geçmedik :) artık bekleme zamanı galiba.
Bana da bugün verdi acaba iğneye gerek duyacakmı bi de glifor diye bi ilac verdi adet düzensizliğim için
Aşılamayı çok bilmiyorum canım ama umarım yerleşiodur bebecikkızlar görümcem bu ay aşılama yaptırdı 8 gün oluyo dün kanaması olmuş ama az az önce kahve gelmiş ertesi gün kırmızı sizce bu yerleşme kanaması mı doktora gitmiş progestan kullanıyodu ona devam et demiş
inşallah canıım benim bende öyle dedimm onun pcosu vardı sonradan çikolata kisti de çıktı 6 cm di 2.5 a inince aşılama yaptılar ikimiz çok istiyoruz aynı ay hamile kalmayı :) en sevdiğim görümcemdir kendisi :) bana umut olur inşallah :)inşallah yerleşme kanamasıdır canım. bol bol dua etsin fazla zorlamasın kendini
inşallah canım benimmmAşılamayı çok bilmiyorum canım ama umarım yerleşiodur bebecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?