Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ağzından bal damlıyor :) sağol tatlım, Rabbim senin de gönlüne göre versin en kısa zaman da İnş.
ya myssteriouss ben çok heycanlanıyorum yaa sizden böyle pozitif enerji alınca sizin enerjiniz iyi oldukça bende coşuyoruuum :) rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn çok istiyorum bu ay sen ben gulit_me ayı olsun diğer arkadaşlara da çok sevinirimmm onlarda çok kıymetli ama ne bilim siz bi ayrısınız beeeee :)

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Uğraşlarımızın sonucu alırız inşallah hayırlısıyla :)

Ayyy çok sağol tatlımmm iyi ki söyledin valla çok iyi geldi şimdi bunları söylemen sürekli düşünüyordum ne yapsam diye :) bakalım inşallah bu ay minigim gelir gelirse seninde etkin büyük olacak :)
Valla ben kurtajdan kalktigimda bile doktora bi dahaki hamilelikle ilgili o kadar soru sordum kiadam bana butun detaylariyla anlatti hemen basladim ceviz incir nara esimde yiyo hatta bugun konustuk bebek olana kadar biz 100 er kilo olcaz bu kadar kaloriyle ama napalim onlar saglikla gelsinde ben raziyim sende olesin biliyorum

Aynen canım doktorum banada bu akşam eşinle bol bol nar yiyin dedi :)

aynen canımmmm razıyım olmaz mıyıııım :) stresten 2 kilo aldımmmm zaten bebeğim için herşeye razıyım yeter ki çok bekletmesin... ben incir yemiyordummm sen dedin diye yedim bi tane cevizle kuru üzüm yedimm şimdi de nar yicem :) sonrada kocama kahve yapcam sonrasını ben demiyim artık :)

Yastik koy ayaklarini dik tamamdir o is dolsun gobuslerallahim hepimizi hayirlisiyla kavustursun insallah bende bi adet bekleme karari aldim

Yastik koy ayaklarini dik tamamdir o is dolsun gobuslerallahim hepimizi hayirlisiyla kavustursun insallah bende bi adet bekleme karari aldim
iyi yaptın aslında canım beklemekle...
çünkü ben gerçekten bu adetle içimin temizlendiğini hissettim...
inşallah hepimiz için hayırlısı olsunnn güzel günler görelim inşallah :)
tamam yastık koyup havaya dikicem ayaklarımı :)

Yalniz onceden bole seyler ayip gelirdi simdi hic ole gelmiyo cnm ya cok garip soz konusu bebis olunca hepimiz tek yurek oluyoruz

Canım çok sağol güzel dileklerin için Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bende yumurtlamada problem yok düzensizlik var ondan veriyorum dedi. Aynen ilaç bittikten 2 gün sonra gel dedi.

2 gün sonra gittiğinde yumurtalara bakıp kaç tane büyümüş ve kaç mm olmuş ona bakıyor canım. ona göre de hangi günlerde ilişki gerekli onu söylüyor

canımsın yaaa teşekkürler güzel dileklerin, düşüncelerin için. Umarım hepsi gerçekleşir, hep beraber havalara uçarız. Sonra da isim filan düşünürüz :)

Homely_angel cnm bosa umut vermek olmasinda sanki hamilelikten hafiflemiyo kirmizilikhadi insallah

Canım pazartesi en koyuyu yakaladım. Dünkülerde gördüklerinizdi. hemen döllenme olsa bile bu kadar çabuk testlere yansır mı dersin?
Ama inşallah dediğin gibi olur inşallah inşallah

yeni yılda hepimiz böyle olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…