- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.901
bence oldu bu iş canııım
Ben de regl düzensizliği yoktu, o yüzden duymamıştır belki de. İlaç iki gün sonra gel dedi mi?
ya myssteriouss ben çok heycanlanıyorum yaa sizden böyle pozitif enerji alınca sizin enerjiniz iyi oldukça bende coşuyoruuum :) rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn çok istiyorum bu ay sen ben gulit_me ayı olsun diğer arkadaşlara da çok sevinirimmm onlarda çok kıymetli ama ne bilim siz bi ayrısınız beeeee :)Ağzından bal damlıyor :) sağol tatlım, Rabbim senin de gönlüne göre versin en kısa zaman da İnş.
inşallah canıım benim bende öyle dedimm onun pcosu vardı sonradan çikolata kisti de çıktı 6 cm di 2.5 a inince aşılama yaptılar ikimiz çok istiyoruz aynı ay hamile kalmayı :) en sevdiğim görümcemdir kendisi :) bana umut olur inşallah :)
amin canım benim amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Uğraşlarımızın sonucu alırız inşallah hayırlısıyla :)
Valla ben kurtajdan kalktigimda bile doktora bi dahaki hamilelikle ilgili o kadar soru sordum kiAyyy çok sağol tatlımmm iyi ki söyledin valla çok iyi geldi şimdi bunları söylemen sürekli düşünüyordum ne yapsam diye :) bakalım inşallah bu ay minigim gelir gelirse seninde etkin büyük olacak :)
Valla ben kurtajdan kalktigimda bile doktora bi dahaki hamilelikle ilgili o kadar soru sordum kiadam bana butun detaylariyla anlatti hemen basladim ceviz incir nara esimde yiyo hatta bugun konustuk bebek olana kadar biz 100 er kilo olcaz bu kadar kaloriyle ama napalim onlar saglikla gelsinde ben raziyim sende olesin biliyorum
Babannemde dedi nar ye nar gibi cocugun olsun die cok gulmustum kadin hakli ciktiAynen canım doktorum banada bu akşam eşinle bol bol nar yiyin dedi :)
aynen canımmmm razıyım olmaz mıyıııım :) stresten 2 kilo aldımmmm zatenValla ben kurtajdan kalktigimda bile doktora bi dahaki hamilelikle ilgili o kadar soru sordum kiadam bana butun detaylariyla anlatti hemen basladim ceviz incir nara esimde yiyo hatta bugun konustuk bebek olana kadar biz 100 er kilo olcaz bu kadar kaloriyle ama napalim onlar saglikla gelsinde ben raziyim sende olesin biliyorum
Yastik koy ayaklarini dik tamamdir o is dolsun gobusleraynen canımmmm razıyım olmaz mıyıııım :) stresten 2 kilo aldımmmm zatenbebeğim için herşeye razıyım yeter ki çok bekletmesin... ben incir yemiyordummm sen dedin diye yedim bi tane cevizle kuru üzüm yedimm şimdi de nar yicem :) sonrada kocama kahve yapcam sonrasını ben demiyim artık :)
iyi yaptın aslında canım beklemekle...Yastik koy ayaklarini dik tamamdir o is dolsun gobuslerallahim hepimizi hayirlisiyla kavustursun insallah bende bi adet bekleme karari aldim
Yalniz onceden bole seyler ayip gelirdi simdi hic ole gelmiyo cnm ya cok garip soz konusu bebis olunca hepimiz tek yurek oluyoruziyi yaptın aslında canım beklemekle...
çünkü ben gerçekten bu adetle içimin temizlendiğini hissettim...
inşallah hepimiz için hayırlısı olsunnn güzel günler görelim inşallah :)
tamam yastık koyup havaya dikicem ayaklarımı :)
aynen canıım hiç deme :) eskiden yüzümüzü kızartan şeyleri yana yakıla herkese sorar olduk ne yapalımmm bu işlerde böyle :)Yalniz onceden bole seyler ayip gelirdi simdi hic ole gelmiyo cnm ya cok garip soz konusu bebis olunca hepimiz tek yurek oluyoruz
Canım çok sağol güzel dileklerin içinya myssteriouss ben çok heycanlanıyorum yaa sizden böyle pozitif enerji alınca sizin enerjiniz iyi oldukça bende coşuyoruuum :) rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn çok istiyorum bu ay sen ben gulit_me ayı olsun diğer arkadaşlara da çok sevinirimmm onlarda çok kıymetli ama ne bilim siz bi ayrısınız beeeee :)
Amin canımmmm inşallah :)Canım çok sağol güzel dileklerin içinAllah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bende yumurtlamada problem yok düzensizlik var ondan veriyorum dedi. Aynen ilaç bittikten 2 gün sonra gel dedi.
ya myssteriouss ben çok heycanlanıyorum yaa sizden böyle pozitif enerji alınca sizin enerjiniz iyi oldukça bende coşuyoruuum :) rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn çok istiyorum bu ay sen ben gulit_me ayı olsun diğer arkadaşlara da çok sevinirimmm onlarda çok kıymetli ama ne bilim siz bi ayrısınız beeeee :)
inşallah canım benim inşallah, hergün dua ediyorum sizler için yazmasam da bakıyorum birkaç dakikalık bile olsa fırsat buldukça buraya :)hihihihiiiumarım bu ay buluşmayı gerçekleştirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?