- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.921
Ayyy canımmm inşallah inşallah güzel şeyler olsun her zaman inşallah ve artık o kadar ihtiyacımız var ki :)canımsın yaaateşekkürler güzel dileklerin, düşüncelerin için. Umarım hepsi gerçekleşir, hep beraber havalara uçarız. Sonra da isim filan düşünürüz :)
canım senin 24 ünde çatlamış yumurtan, yarından itibaren biraz biraz koyuluk azalacaktır. 21-22 de çalışma olsuysa inşallah bu sefer buluşmuşlardır :) benim içime doğuyor sanki. bu ay senden hamiş haberi alacaz gibi bat ne zaman ?Kızlar işte son durum...Eki Görüntüle 1699207
inşallah canım benim inşallah, hergün dua ediyorum sizler için yazmasam da bakıyorum birkaç dakikalık bile olsa fırsat buldukça buraya :)
ama yumurta takibi yapmanı tavsiye ederim. ben hamile kaldığım ay bi deniyeyim diye şu ovulasyon testlerden aldım. biraz da kendimizi tamamamızdan dolayı olmayabiliyor,Canım bazı üzücü olaylar yasamissin üzüldüm ama sabretmissin sağlıklı birşekilde bebeğine kavusursun İnşallah. Bu kadar detaylı yazdığın için de teşekkür ederim. Bende hasta olucam herhalde bugün ya da yarın kafama takmamaya çalışacağım İnşallah.
canım senin 24 ünde çatlamış yumurtan, yarından itibaren biraz biraz koyuluk azalacaktır. 21-22 de çalışma olsuysa inşallah bu sefer buluşmuşlardır :) benim içime doğuyor sanki. bu ay senden hamiş haberi alacaz gibi bat ne zaman ?
iyiyim çok şükür, mide bulantım çok olmuyo da ara ara bu gün sabah bi kustum sadece, birde geçen hafta bir iki gün olmuştu. iyiyim çok şükür. 12 aralıkta kontrolümüz var. bakalım. inşallah cinsiyetini de öğrenebiliriz, çok merak ediyorum. oğlum olsun istiyorum çok içime de öyle doğuyo. bakalım hayırlısı, hayırlısı olsun oğlan olsun diye dua ediyorum hep :)Rabbim dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah, bu arada bebişin nasıl? Mide bulantıları filan oluyor mu?
Kızlar dün itibariyle resmi olarak bebek çalışmasına başladım @Aysglhkn15 in dediklerini yedim eşime de bi güzel yedirdim
Çalışmalara başlayınca beni bi heycan tuttu ki sormayın bi an önce günler akıp gitsin istiyorummm :)
Zaten sabırsız biriydim bu çocuk meselesi iyicene sabrimi aldı benden :)
Ayyyw beni çok güldürdün asker gönderdik göreveCanım 22si sabahı oldu çalışmaHem sabah hem de haftasonuna denk gelmesi iyi oldu. 23-24'ü de boş geçmedik. Bol bol asker gönderdik göreve. Umarım bu ay kaleyi fethederler :)
Ayy canım benim inşallah içine doğanlar gerçekleşsin. Dile benden ne dilersen :) Bat 9 Aralık tatlım, şimdi bekleme zamanı
iyi düşünelim iyi olsun inşallah. bilmiyorum. ben ilk defa yumurta takibi yapıp hamile de kalabildim ya sanki bunu yapan herkes de hamile kalabilirmiş gibi geliyor bana ama testlerine bakınca benimki gibi gördüm canım. atmıştım ben ovulasyon testlerini, atmasaydım gönderirdim bakardınCanım 22si sabahı oldu çalışmaHem sabah hem de haftasonuna denk gelmesi iyi oldu. 23-24'ü de boş geçmedik. Bol bol asker gönderdik göreve. Umarım bu ay kaleyi fethederler :)
Ayy canım benim inşallah içine doğanlar gerçekleşsin. Dile benden ne dilersen :) Bat 9 Aralık tatlım, şimdi bekleme zamanı
Aynen yaaa azcıkta karnımiz burnumuzda gezelim :) böyle düz düz sıkıldık :)hadi bakalım hayırlısı, gelsin bebiş, dolsun göbüş :)
benim hiç karnım düz olmadığı için sana bu konuda katılamıyorum canım. hep göbişli oldum yani :)Aynen yaaa azcıkta karnımiz burnumuzda gezelim :) böyle düz düz sıkıldık :)
iyi düşünelim iyi olsun inşallah. bilmiyorum. ben ilk defa yumurta takibi yapıp hamile de kalabildim ya sanki bunu yapan herkes de hamile kalabilirmiş gibi geliyor bana ama testlerine bakınca benimki gibi gördüm canım. atmıştım ben ovulasyon testlerini, atmasaydım gönderirdim bakardın
Kızlar günaydın.
12 Aralık'ta 2'li testim var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri özel bir hastanede muayene oluyorum ve testlerimin hepsini özelde yaptırdım. 2'li test için 180 TL + muayene ücreti istediler. Fiyat biraz yüksek geldi. Ama yaptırmaktan başka çare yok sanırım. Merak ettiğim konu ise bu test zorunlu mu. Bebeğe bir sakıncası yoktur umarım. Çok fazla ultrasona girmenin de iyi olmadığını duymuştum. Ayrıca bir arkadaşım bebeğinin cinsiyetini bu test ile öğrenmişti. inş. ben de öğrenirim.
Çok teşekkür ederim. Ultrason konusunda içim biraz da olsa rahatladı. İçime erkek doğuyor. ama Kız ise küsmesin pisiciğim diye dillendirmek istemiyorum. :) :)Canım 2'li testi son zamanlarda mutlaka yaptıklarını okuyorum. Çünkü ense kalınlığı vb. önemli konulara bakmak için yapılan bir test. Bu testte bir sıkıntı çıkmadığı halde sonraki kontrollerin arası açılıyor zaten. Ama ultrasonun öyle çok zararlı olduğunu sanmıyorum. Çünkü riskli gebeliklerde çok daha sık ulstrason çekiliyor. Cinsiyet özellikle erkekse bu testte görünme olasılığı yüksek. Kızlar için bir sonraki kontrolde söylemeyi tercih ediyor doktorlar. Fiyat için ise bir fikrim yok maalesef. Bunlar çevremdeki çooook sayıdaki hamiş arkadaşım sayesinde edindiğim bilgiler :)
canım sarınım sennile aynı zamanlardayız, benim de 12 aralıkta kontrolüm var, ama ben o ikili testi yaptırmayacağım, yaşın kaç bilmiyorum ama ben 33 yaşındayım. ikili testte davun sendromu riskine bakıyorlar ve 30 yaş üstü anne adaylarında bu risk yüksek çıkıyor. ben ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyeceğim, çünkü benim hep arkadaşlarımda çıktı bu şekilde bir risk ve hamilelikleri boyunca çok stresli geçirdiler. sakat bebeğim olacak diye düşündüler hep, ama maaşallah çok zeki ve akıllı çocukları var hepsinin, ben yaptırmayacağım. ama yine de sen bilirsin. test zorunlu değil, senin istediğine bağlı yaptırmak istemezsen yaptırmıyosun ama sendin bir imza isteyebiliyor testi kendi isteğinle yaptırmak istemediğine dair yine de sen bilirsinKızlar günaydın.
12 Aralık'ta 2'li testim var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri özel bir hastanede muayene oluyorum ve testlerimin hepsini özelde yaptırdım. 2'li test için 180 TL + muayene ücreti istediler. Fiyat biraz yüksek geldi. Ama yaptırmaktan başka çare yok sanırım. Merak ettiğim konu ise bu test zorunlu mu. Bebeğe bir sakıncası yoktur umarım. Çok fazla ultrasona girmenin de iyi olmadığını duymuştum. Ayrıca bir arkadaşım bebeğinin cinsiyetini bu test ile öğrenmişti. inş. ben de öğrenirim.
bana da kızıma hamileyken testten sonra risk var dediler hatta ailede teyzemin oğlu da down sendromlu, çok üzülmüştüm hatta amniyonsentez yapacaklardı yani göbeğimden sıvı alacaklardı ama kabul etmedim çünkü düşük riski de vardı, şu an Allah'ıma bin şükür çok zeki bir kızım varcanım sarınım sennile aynı zamanlardayız, benim de 12 aralıkta kontrolüm var, ama ben o ikili testi yaptırmayacağım, yaşın kaç bilmiyorum ama ben 33 yaşındayım. ikili testte davun sendromu riskine bakıyorlar ve 30 yaş üstü anne adaylarında bu risk yüksek çıkıyor. ben ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyeceğim, çünkü benim hep arkadaşlarımda çıktı bu şekilde bir risk ve hamilelikleri boyunca çok stresli geçirdiler. sakat bebeğim olacak diye düşündüler hep, ama maaşallah çok zeki ve akıllı çocukları var hepsinin, ben yaptırmayacağım. ama yine de sen bilirsin. test zorunlu değil, senin istediğine bağlı yaptırmak istemezsen yaptırmıyosun ama sendin bir imza isteyebiliyor testi kendi isteğinle yaptırmak istemediğine dair yine de sen bilirsin
işte bunları da okuyunca yaptırmama kararımın ne kadar doğru olduğundan emin oluyorum canım. eminim hamileliğin boyunca ne kadar sıkıntı yaşamışsındır. hiç o sıkıntılara girmeye gerek yok ki. yani diyelim ki risk çıktı. tedavi edemiyolar ki. ya bebekten vazgeçiceksin ya da kabulleneceksin. bu yüzden kafa karıştırmaya da hiç gerek yokbana da kızıma hamileyken testten sonra risk var dediler hatta ailede teyzemin oğlu da down sendromlu, çok üzülmüştüm hatta amniyonsentez yapacaklardı yani göbeğimden sıvı alacaklardı ama kabul etmedim çünkü düşük riski de vardı, şu an Allah'ıma bin şükür çok zeki bir kızım var
işte bende eşimle karar almıştım amniyosentez testi yaptırmadım ve içimi hep ferah tuttum ne gelirse Allah'tan dedim aklımdan çıkardım herşeyi çünkü sadece risk dedi kesin birşey söylenmedi ama Allah'a bin şükür sağlıklı bir şekilde kızımı kucağıma aldım. Allah herkesin yardımcısı olsun down sendromlu evlada sahip olan annelerin ve o çocukların da Allah yardımcısı olsun, onlarda bir canişte bunları da okuyunca yaptırmama kararımın ne kadar doğru olduğundan emin oluyorum canım. eminim hamileliğin boyunca ne kadar sıkıntı yaşamışsındır. hiç o sıkıntılara girmeye gerek yok ki. yani diyelim ki risk çıktı. tedavi edemiyolar ki. ya bebekten vazgeçiceksin ya da kabulleneceksin. bu yüzden kafa karıştırmaya da hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?