- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.941
canım sarınım sennile aynı zamanlardayız, benim de 12 aralıkta kontrolüm var, ama ben o ikili testi yaptırmayacağım, yaşın kaç bilmiyorum ama ben 33 yaşındayım. ikili testte davun sendromu riskine bakıyorlar ve 30 yaş üstü anne adaylarında bu risk yüksek çıkıyor. ben ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyeceğim, çünkü benim hep arkadaşlarımda çıktı bu şekilde bir risk ve hamilelikleri boyunca çok stresli geçirdiler. sakat bebeğim olacak diye düşündüler hep, ama maaşallah çok zeki ve akıllı çocukları var hepsinin, ben yaptırmayacağım. ama yine de sen bilirsin. test zorunlu değil, senin istediğine bağlı yaptırmak istemezsen yaptırmıyosun ama sendin bir imza isteyebiliyor testi kendi isteğinle yaptırmak istemediğine dair yine de sen bilirsin
2 gün sonra gittiğinde yumurtalara bakıp kaç tane büyümüş ve kaç mm olmuş ona bakıyor canım. ona göre de hangi günlerde ilişki gerekli onu söylüyor
Ben hiç test yaptirmamistim ne gelirse başım üstüne demiştim mecbur degilsin test yaptirmayaKızlar günaydın.
12 Aralık'ta 2'li testim var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri özel bir hastanede muayene oluyorum ve testlerimin hepsini özelde yaptırdım. 2'li test için 180 TL + muayene ücreti istediler. Fiyat biraz yüksek geldi. Ama yaptırmaktan başka çare yok sanırım. Merak ettiğim konu ise bu test zorunlu mu. Bebeğe bir sakıncası yoktur umarım. Çok fazla ultrasona girmenin de iyi olmadığını duymuştum. Ayrıca bir arkadaşım bebeğinin cinsiyetini bu test ile öğrenmişti. inş. ben de öğrenirim.
Amin cnm benm insallahCanım pazartesi en koyuyu yakaladım. Dünkülerde gördüklerinizdi. hemen döllenme olsa bile bu kadar çabuk testlere yansır mı dersin?
Ama inşallah dediğin gibi olur inşallah inşallah
yeni yılda hepimizböyle olalım :)
bugün randevu aldım sen öle deyince Turgut özal hastanesi ebru hocaya ... bakalım ne diyecek...hala normal sınırlar içindesin bence. ama belki de bu ay yumurtlama olmayacaktır canım, testlere devam et bi bakalım. benimde iki gün önce hayaletti dün akşam bir anda kopkoyu oldu.
Canım belki hamilesindir :)Kızlar mrb nasılsınız ? Bnm adet duzensizliğim bu ay olmicak galiba hebuz gelmedı cunkü. Kendimce ovulasyonu takip edip bu güne hesap yapmıştım ama yanlış yapmışım demek . O ovu testlerinden alcam bu ay .
Kızlar evde test yaptim bat günüm çatlama iğnesi olali 14.günüm sizce durum ne
Canım testte ikinci çizgi var. Büyük bir ihtimal daha yenidir. Benimki de böyleydi. Hayırlu olsun diyelim şimdiden :)
Ya kizlar ben nobetli calisiyom ya iki gun ewde bi gun komple isteyim bu gun asiri iliski olayini nasil yaoacaz hic bilemiyorum
Ya kizlar ben nobetli calisiyom ya iki gun ewde bi gun komple isteyim bu gun asiri iliski olayini nasil yaoacaz hic bilemiyorum
bugün randevu aldım sen öle deyince Turgut özal hastanesi ebru hocaya ... bakalım ne diyecek...
canım ikinci çizgi bayağı belli oluyor bence hayırlı olsun :)Kızlar evde test yaptim bat günüm çatlama iğnesi olali 14.günüm sizce durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?