Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

25 yaşımdayım ben de. Doktorum son muayenemde ailede yakında genetik bir hastalığın olup olmadığını sormuştu. benim ve eşimin tarafında genetik bir rahatsızlığı olan çok şükür bulunmuyor. Eşim de yaptırmamı istiyor. Umarım bir problem çıkmaz bebeğim de ve diğer anne adaylarında. Umarım senin de bebeğinde yoktur. O da Allahtan gelen birşey. Allahım korur inş. ama varsa da bebeğimden asla vaz geçmem.

B
Ben hiç test yaptirmamistim ne gelirse başım üstüne demiştim mecbur degilsin test yaptirmaya

Ya kizlar ben nobetli calisiyom ya iki gun ewde bi gun komple isteyim bu gun asiri iliski olayini nasil yaoacaz hic bilemiyorum

hala normal sınırlar içindesin bence. ama belki de bu ay yumurtlama olmayacaktır canım, testlere devam et bi bakalım. benimde iki gün önce hayaletti dün akşam bir anda kopkoyu oldu.
bugün randevu aldım sen öle deyince Turgut özal hastanesi ebru hocaya ... bakalım ne diyecek...

Kızlar mrb nasılsınız ? Bnm adet duzensizliğim bu ay olmicak galiba hebuz gelmedı cunkü. Kendimce ovulasyonu takip edip bu güne hesap yapmıştım ama yanlış yapmışım demek . O ovu testlerinden alcam bu ay .

Ya kizlar ben nobetli calisiyom ya iki gun ewde bi gun komple isteyim bu gun asiri iliski olayini nasil yaoacaz hic bilemiyorum

canım benim doktorum eğer yumurtlama gününü tam yakalarsan gün aşırı yerine üç gün üstü üste yapabilirsiniz demişti. bence yumurtlama takibi yaparak ilerle. o iki gün evde olduğunda üst üste olsun. Sonra da işten geldiğin günün ertesi sabahı. Sonrada göbişe bebiş konsun :)

Bat tarihim bugün ve hala regl olmadım. Şu gibi akintim var anlamadım. Progestan kullanıyorum ve ilacim yarın bitecek .bu ilacı kullananlar da regl gecikmesi olduğunu duydum .ancak ilaç bitiminde 2 3 güne kadar da regl olabiliyormus.bu konuda bilginiz var mı. Ben de test yapmayıp cumartesi kadar bekleme kararı aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…