Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel cnm takilma zaten ben onceki hamileligimde ogrendikten sonra goguslerim cok acimaya basladi bide akintim coktu ama baska hicbise yasamadim yani kesin sunlar olur diyemedigimiz icin belirti beklemek banada sacma geliyo en guzel belirti test sonucu adet gecikmesi bile bebeksizde olabilen bise

Ne kadar tuhaf daha dune kadar hamileligimi ogrenmek icin dua ediyordum simdi de kanamam baslasin hamilelik bitsin diye

aynen öyle canım, regli gecikmeden hiç bir anlamı yok. Kaldı ki kendimizi takip edip, belirtiler yarattıktan sonra kırmızıları görünce daha sinir bozucu oluyor. Dua edip beklemekten başka çare yok. Umarım Allah bu ay ol der ve hepimiz mucizelerimize kavuşuruz.

Rica ederiz canım, umarım yardımcı olabilmişizdir. Test sonuçlarında iyi çıkar inş ve beraber beklemeye devam ederiz :)

Günaydın kızlar kırmızılar geldi. İnanın hiç inancım kalmadı normal yolla olacağına . Anca tüp bebek olur ona inanıyorum . Onun için de 2017 ye kadar bekleriz anca eşimi ikna edebilirim

Günaydın kızlar kırmızılar geldi. İnanın hiç inancım kalmadı normal yolla olacağına . Anca tüp bebek olur ona inanıyorum . Onun için de 2017 ye kadar bekleriz anca eşimi ikna edebilirim

canım böyle üzme kendini, ilk kırmızıları gördüğümüz gün moral yerlerde oluyor biliyorum ama bu daha 5. denemeniz. yani çok yeni, bak bizlerde 10 aydır deniyoruz, daha uzunlarda var. Güzel düşünmeye devam

Kızlar bugun yarın regl gunum offf adet sancım var göğüsler sis dun gece bas agriis da oldu off ama uc gundur rüyamda kendimi gebe görüyorum ve Birinci'den bildigim uzere hamilelik ve regl tipatip ayni belirtiler bu yuzden umudum da var testim var yapsam mı acaba kızlar

Yaa kuzum yapma boyle dur hele bak oglum 7. Ayda geldi ikinci icin 14 aydır çalışıyoruz hersey yolunda hemde sorun yok ama olmuyor iste dur bakalım daha yolun basindayiz uzme kendini duaya devam efendimiz sav ne buyuruyor dua da ısrar edınız rabbimizin kapısını asindiricaz biraz ama sonu cok guzel olacak değecek butun sikıntılara ins

Kizlar ruyamda kizim oluyodu o kadar gercekciydi ki yeni dogmus kucagimda bole babasi kicagimdayken sewiyo fln uyaninca hemen dua ettim rabbim gercege cecirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…