- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.341
Amin canımmmm inşallah:)Ay insallah ya bu ay hepimiz iddaliyiz alahin izniyle hepimizin gobeyi bebisle dolucak
Homely_angel cnm takilma zaten ben onceki hamileligimde ogrendikten sonra goguslerim cok acimaya basladi bide akintim coktu ama baska hicbise yasamadim yani kesin sunlar olur diyemedigimiz icin belirti beklemek banada sacma geliyo en guzel belirti test sonucu adet gecikmesi bile bebeksizde olabilen bise
Günaydın kızlar doktordan geldim şimdi. Hormon testi verdim birde salı günü eşim test verecek banada hsg cekilecek. İnşAllah bi sorun çıkmaz.Homely_angel gulit_me teşekkür ederim arkadaşlar sizede.
Yaptim canim ya yok yokkkkk
Ne kadar tuhaf daha dune kadar hamileligimi ogrenmek icin dua ediyordum simdi de kanamam baslasin hamilelik bitsin diye
Günaydın kızlar kırmızılar geldi. İnanın hiç inancım kalmadı normal yolla olacağına . Anca tüp bebek olur ona inanıyorum . Onun için de 2017 ye kadar bekleriz anca eşimi ikna edebilirim
Yaa kuzum yapma boyle dur hele bak oglum 7. Ayda geldi ikinci icin 14 aydır çalışıyoruz hersey yolunda hemde sorun yok ama olmuyor iste dur bakalım daha yolun basindayiz uzme kendini duaya devam efendimiz sav ne buyuruyor dua da ısrar edınız rabbimizin kapısını asindiricaz biraz ama sonu cok guzel olacak değecek butun sikıntılara insGünaydın kızlar kırmızılar geldi. İnanın hiç inancım kalmadı normal yolla olacağına . Anca tüp bebek olur ona inanıyorum . Onun için de 2017 ye kadar bekleriz anca eşimi ikna edebilirim
Malesef hafta sonu kırmızı kartı yedim yinekızlar... yok mu bebişleri arttıran :) nedir durumlar?
@umutlarbitmedi - 21 Kasım
@Angelofus - 25 Kasım
country - 28 Kasım
Hnf sllms - 29 Kasım
_kermit_ - 30 Kasım
@beyaz_gelincik01 - 30 Kasım
Rebel92 - 30 Kasım
Yarin tekrar kan vericem.. beklemek cok zorgeçicek canım bu da, inşallah başlasın kırmızıların da sonra yine hamileliğini bildir bize. Değerini ne zaman kontrol edecekler?
Canım bugün tam 6 haftalik olduHayırlı olsun cnm ne kadarlık hamilesin
Cnm bende bos gebelik gecirdim onceden kolumu kaldirmiyodum bise olur die bi hafta dussun die bekledim kotu bise ama demekki hayirlisi boleymis diecez rabbim saglikli hayirli yavrular nasip etsin hepimize bol bol dua etYarin tekrar kan vericem.. beklemek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?