Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

içinden geliyorsa yap canım :) bize de hemencik yaz

Malesef hafta sonu kırmızı kartı yedim yine sarılıp ağladım eşime cok yoruldum artık yaaa daha 6 ayda tükendim

Homely_angel cnm yeni bat 29 aralık inş miniğim yeni yıl sürprizi yapar

umutsuzluk en kötüsü, daha senin de çok yeni böyle yıpratmayın kendinizi. o bebişler gelecek, göreceksiniz demişti dersiniz
yeni batı yazıyorum hemen, yılbaşında da hamiş yazarım belki

Canim bos geb
Cnm bende bos gebelik gecirdim onceden kolumu kaldirmiyodum bise olur die bi hafta dussun die bekledim kotu bise ama demekki hayirlisi boleymis diecez rabbim saglikli hayirli yavrular nasip etsin hepimize bol bol dua et
Canim bos gebelik mi kimyasal mi dis gebelik mi belli degil bu belirsizlik olduruyor beni

içinden geliyorsa yap canım :) bize de hemencik yaz
Yaptım CNm malesef negatif gun icinde yaptım birde bat yarın ve neyse ki henuz kırmızılardan gelen giden yok bakalım yarın sabah ilk idrarla tekrar denicem bu ay cok ümitlendim klomenden birde ağrılarımdan ve rüyalarımdan dolayı .. Önceki gebeliğimde battan iki gun sonra saatler sonra silik karisik bi cizgi çıkmıştı belki Buda oyle olur :) kırmızılar gelmedi ümidim var fkt her tuvalette kalbim kut kut atıyor

İnş ümitlerin boşa çıkmaz tatlım, kırmızılar yoksa umutlar hep canlı :) Hadi inş yarın sabah çift çift çizgiler görürsün.

İnş ümitlerin boşa çıkmaz tatlım, kırmızılar yoksa umutlar hep canlı :) Hadi inş yarın sabah çift çift çizgiler görürsün.
Ins CNm ya ins Cok ihtiyacımız var senden de bu ay guzel haberler alalım ins CNm dualarım seninle ... Basımda siddetli bir agri ve dönme var hayra yormak istiyorm fkt adet oncesi de bende migren gibi ağrılar olur yoksa diyorum

hep pozitif pozitif şeyler düşünüyoruuuuz :) belirti filan da dinleme kendinde. Yarın sabah ola hayrola

benim de tam bir hafta kaldı, bakalım merakla beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…