- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.361
Kızlar bugun yarın regl gunum offf adet sancım var göğüsler sis dun gece bas agriis da oldu off ama uc gundur rüyamda kendimi gebe görüyorum ve Birinci'den bildigim uzere hamilelik ve regl tipatip ayni belirtiler bu yuzden umudum da var testim var yapsam mı acaba kızlar
Yarin tekrar kan vericem.. beklemek cok zor
Malesef hafta sonu kırmızı kartı yedim yinesarılıp ağladım eşime cok yoruldum artık yaaa daha 6 ayda tükendim
Canim bos gebelik mi kimyasal mi dis gebelik mi belli degil bu belirsizlik olduruyor beniCnm bende bos gebelik gecirdim onceden kolumu kaldirmiyodum bise olur die bi hafta dussun die bekledim kotu bise ama demekki hayirlisi boleymis diecez rabbim saglikli hayirli yavrular nasip etsin hepimize bol bol dua et
Cnm bos olsa hersey normal olurdu bosta sadece bebek olmuyo kese fln oluyoCanim bos geb
Canim bos gebelik mi kimyasal mi dis gebelik mi belli degil bu belirsizlik olduruyor beni
Benim bhcg degerlerim yukselmiyor.. 30-40 arasinda hepCnm bos olsa hersey normal olurdu bosta sadece bebek olmuyo kese fln oluyo
Yaptım CNm malesef negatifiçinden geliyorsa yap canım :) bize de hemencik yaz
Benim bhcg degerlerim yukselmiyor.. 30-40 arasinda hep
Yaptım CNm malesef negatifgun icinde yaptım birde bat yarın ve neyse ki henuz kırmızılardan gelen giden yok bakalım yarın sabah ilk idrarla tekrar denicem bu ay cok ümitlendim klomenden birde ağrılarımdan ve rüyalarımdan dolayı .. Önceki gebeliğimde battan iki gun sonra saatler sonra silik karisik bi cizgi çıkmıştı belki Buda oyle olur :) kırmızılar gelmedi ümidim var fkt her tuvalette kalbim kut kut atıyor
Ins CNm ya insİnş ümitlerin boşa çıkmaz tatlım, kırmızılar yoksa umutlar hep canlı :) Hadi inş yarın sabah çift çift çizgiler görürsün.
Ins CNm ya insCok ihtiyacımız var senden de bu ay guzel haberler alalım ins CNm dualarım seninle ... Basımda siddetli bir agri ve dönme var hayra yormak istiyorm fkt adet oncesi de bende migren gibi ağrılar olur yoksa diyorum
Kızlar ben regl oldum bugun 3.gün tedaviye devam
Hadi bakalım CNm ins hayırlı guzel haberler geleck sende oyle inanıyorumhep pozitif pozitif şeyler düşünüyoruuuuz :) belirti filan da dinleme kendinde. Yarın sabah ola hayrola
benim de tam bir hafta kaldı, bakalım merakla beklemedeyim.
Hadi bakalım CNm ins hayırlı guzel haberler geleck sende oyle inanıyorum
şimdi test yaptım yine negatif
Allah korusun CNm sımsıkı tutunsun annesineayyyyyyyyyyyyyy umarım, inşallah dediğin gibi olsun. Öyleki hamiş olursam, sevinirken heyecandan düşürürüm diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?