- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.381
Benim de bat yarın bugun negatif ciktişimdi test yaptım yine negatif
Ayyy çok heycanlandim :)Vuuuuuuu eveeeeet kesinlike
Ayyy çok heycanlandim :)
Ama az önce eşimle konuştum sanki eve gelip benimle tartışacak havası sezdim bi sebep yok ama sesi öyleydi :)
evet canım gördüm Allaha şükür.en kısa zamanda ben burada sabırla bebeğini bekleyen herkesin anne olacağına inanıyorum.dualarım sizinle.Cnm tebrik ederim çift çizgiyi görmüşsün galiba oraları okuyamadım. Darısı başımıza
sözünü dinledim:)bugün kan verdim.sonuç 2082 çıktı.bence hiçte kendini deldirme öyle iki günde bir, kanaman sıkıntın olmadığı sürece hiçbir sorun çıkmaz allahın izniyle, sen sabırlı ol, idrar testiyle kendini takip et sonra da kanda emin olursun, perşembe çok geç bence de pazartesi salı git, bir hafta sonra da doktora git. öyle iki günde bir kan vermeye hiç gerek yok bence kendini stere sokma
Yok canım herzaman ki gibi davrancam :)Yumurta sevdasına kocan gelir gelmez üzerine atlama da adam kullanıldığını dusunmesin hadi hayirli haberlerle gel inşallah canim bnm gerçekten sizden mutlu haberler bekliyorum
Hahaha niye kız sebepsiz olmaz olmaz ins kaçırma bu geceyi sakınAyyy çok heycanlandim :)
Ama az önce eşimle konuştum sanki eve gelip benimle tartışacak havası sezdim bi sebep yok ama sesi öyleydi :)
Sevgili doktorumİnşallah canım..
Canım yaptın mı göremedim.. İnşallah güzel haber vardır
Ne bilim yaaa öyle hissettim ama işte yorulmuş sanırım şimdi ona güzel güzel şeyler hazırlıyorum okuldan yeni geldim yorgunluktan canım çıkıyor ama bebek için herşeyi yapıyo insan :)Hahaha niye kız sebepsiz olmaz olmaz ins kaçırma bu geceyi sakın
Canim beni de tekrar ekleyebilirsin yeni bat 11 aralik:). Bu ucuncu ayimiz surekli guncelletiyorum tarihi ama bu ay daha daha umutluyum:))Hayırlısı olsunyeni bat ne canım, listede güncelleyelim.
Yaa annelik duygusu isteNe bilim yaaa öyle hissettim ama işte yorulmuş sanırım şimdi ona güzel güzel şeyler hazırlıyorum okuldan yeni geldim yorgunluktan canım çıkıyor ama bebek için herşeyi yapıyo inan :)
Yaa annelik duygusu istedaha o yokken var oluyor bizde yaratılış iste şimdiden fedakarlıklar basliyor dimi amaaa dünyalara bedel onun o miss kokusu hele hele Konusunca annecim seni cok seviyorm demesi butun gayretine değiyor cok buyuk bir sevgi inşallah bir an once tattırsın Rabbim hic olmayanlara olanlara da ikinci meleğini versin Rabbim cok baska doyulmuyor ve ikinci isteniyor ozleniyor hasretle bekleniyor
Cnm kahveyi bacaklari unutma ama iliski esnasinda bebegi unut stres yapma rabbim versin insallah bu ayayy duygulandırdin beni...
Evet daha kendi gelmeden bana duyguları geldi yavrumun ilk kimyasal geçirdiğim de hiç istemiyordum kendimi hazır hissetmiyordum sonra düşük olunca...
Herşey değişti dünyam değişti sadece onu düşünür oldum cok istedim...
Sonra bi kere daha hamile kaldım... Bu sefer de boş gebelik...
Olsun rabbim böyle layık gördü...
Ama içim onun hasretiyle doldu...
Rabbim burdaki herkese ve de bana tez zamanda yaşatsin bu duyguyu evladı olup bi tane daha isteyen annelere de bir kez daha o duyguyu tattirsin...
İnş dediğin gibi olur cnmumutsuzluk en kötüsü, daha senin de çok yeni böyle yıpratmayın kendinizi. o bebişler gelecek, göreceksiniz demişti dersiniz
yeni batı yazıyorum hemen, yılbaşında da hamiş yazarım belki
Cnm kırmızılar gelmedikçe hala umut varşimdi test yaptım yine negatif
Bence bugunKızlar büyük gün bugün mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?