Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yumurta sevdasına kocan gelir gelmez üzerine atlama da adam kullanıldığını dusunmesin hadi hayirli haberlerle gel inşallah canim bnm gerçekten sizden mutlu haberler bekliyorum
Ayyy çok heycanlandim :)
Ama az önce eşimle konuştum sanki eve gelip benimle tartışacak havası sezdim bi sebep yok ama sesi öyleydi :)

Cnm tebrik ederim çift çizgiyi görmüşsün galiba oraları okuyamadım. Darısı başımıza
evet canım gördüm Allaha şükür.en kısa zamanda ben burada sabırla bebeğini bekleyen herkesin anne olacağına inanıyorum.dualarım sizinle.

sözünü dinledim:)bugün kan verdim.sonuç 2082 çıktı.
sat 30 ekim bat 27 kasımdı.

Ne bilim yaaa öyle hissettim ama işte yorulmuş sanırım şimdi ona güzel güzel şeyler hazırlıyorum okuldan yeni geldim yorgunluktan canım çıkıyor ama bebek için herşeyi yapıyo inan :)
Yaa annelik duygusu iste daha o yokken var oluyor bizde yaratılış iste şimdiden fedakarlıklar basliyor dimi amaaa dünyalara bedel onun o miss kokusu hele hele Konusunca annecim seni cok seviyorm demesi butun gayretine değiyor cok buyuk bir sevgi inşallah bir an once tattırsın Rabbim hic olmayanlara olanlara da ikinci meleğini versin Rabbim cok baska doyulmuyor ve ikinci isteniyor ozleniyor hasretle bekleniyor

ayy duygulandırdin beni...
Evet daha kendi gelmeden bana duyguları geldi yavrumun ilk kimyasal geçirdiğim de hiç istemiyordum kendimi hazır hissetmiyordum sonra düşük olunca...
Herşey değişti dünyam değişti sadece onu düşünür oldum cok istedim...
Sonra bi kere daha hamile kaldım... Bu sefer de boş gebelik...
Olsun rabbim böyle layık gördü...
Ama içim onun hasretiyle doldu...
Rabbim burdaki herkese ve de bana tez zamanda yaşatsin bu duyguyu evladı olup bi tane daha isteyen annelere de bir kez daha o duyguyu tattirsin...

Cnm kahveyi bacaklari unutma ama iliski esnasinda bebegi unut stres yapma rabbim versin insallah bu ay

Kizlar bu korununca gecmek bilmedi sanki gerci korunmayincada gecmiyo ama hayirlisiyla adet olsamda calismalar baslasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…