- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.401
bende belirti de yok maalesef.Benim de bat yarın bugun negatif ciktisabah yine yapicam ama karnım da agri var ya offf olucam galiba yine
evet bir gün geçti ve belirti yok olsaydı silik de olsa çıkardı diyorum hayırlısıBir günün geçti di mi canım? Bir kaç gün daha böyle devam et bakalım? belki de geç döllenme durumu var. Biliyorsun o durumda henüz idrar testinde görünmez.
çok umutlu değilim ben yaCnm kırmızılar gelmedikçe hala umut varkendi haberimle üzüldüm inş senin haberinle sevinirim tatlımm
Ayyy hadi gelsin bebiş dolsun göbüş :)Bence bugun
Amiiiin CNm Sen tevekkül ettin imtihanı kazandın ins CNm.. Rabbim kucağına aldırarak yavrunu unuttursun ins kayıplarını :)ayy duygulandırdin beni...
Evet daha kendi gelmeden bana duyguları geldi yavrumun ilk kimyasal geçirdiğim de hiç istemiyordum kendimi hazır hissetmiyordum sonra düşük olunca...
Herşey değişti dünyam değişti sadece onu düşünür oldum cok istedim...
Sonra bi kere daha hamile kaldım... Bu sefer de boş gebelik...
Olsun rabbim böyle layık gördü...
Ama içim onun hasretiyle doldu...
Rabbim burdaki herkese ve de bana tez zamanda yaşatsin bu duyguyu evladı olup bi tane daha isteyen annelere de bir kez daha o duyguyu tattirsin...
Amin amin inşallah canımm benimm... Rabbim hepimize güzel günler göstersin :)Amiiiin CNm Sen tevekkül ettin imtihanı kazandın ins CNm.. Rabbim kucağına aldırarak yavrunu unuttursun ins kayıplarını :)
Canım yarın gün içinde çatlar bence, yani bu geceeee.... Anladın senKızlar büyük gün bugün mu :)
Canim beni de tekrar ekleyebilirsin yeni bat 11 aralik:). Bu ucuncu ayimiz surekli guncelletiyorum tarihi ama bu ay daha daha umutluyum:))
Kizlar bu ay bende klomen kullanmaya basladim. Pazartesi de kontrol var. Kontrol icin bir kez mi gidiliyor birden fazla mi. Is yerinden izin almam sorun oluyor ya
Ayy anladım canımmCanım yarın gün içinde çatlar bence, yani bu geceeee.... Anladın sen
Hadi bakalim sekerim degerkendr bugünü bnm iki gun var sanrim yumurtlamaya silik hala cizgim senn baya koyuAyy anladım canımmbekleme moduna geçiyorummm artık :)
Ben hamilelik takvimı yapcam totem yaptım inşallah devam eder takvimim. :)
CanımmmEvet arkadaslar An itibariyle kırmızılar geldiBat 27 Aralık 14. Ay bu ay cok moralim bozuk cuma gunü lalehan Hanım'a gidicem ins Rabbim bir an once yüzümüzü güldürsün artık sabrım kalmadı surekli hesap yapıyorum şimdiye olsaydı doğacaktı soyle soyle aylık olurdu vs vs iyice bunaldım biraz kafamı dağıtmam lazım agistos annesi olmayı cok istiyordum
Evet arkadaslar An itibariyle kırmızılar geldiBat 27 Aralık 14. Ay bu ay cok moralim bozuk cuma gunü lalehan Hanım'a gidicem ins Rabbim bir an once yüzümüzü güldürsün artık sabrım kalmadı surekli hesap yapıyorum şimdiye olsaydı doğacaktı soyle soyle aylık olurdu vs vs iyice bunaldım biraz kafamı dağıtmam lazım agistos annesi olmayı cok istiyordum
Ayy anladım canımmbekleme moduna geçiyorummm artık :)
Ben hamilelik takvimı yapcam totem yaptım inşallah devam eder takvimim. :)
Hadi inşallah bu ay peş peşe güzel haberler veririz canımmHadi bakalim sekerim degerkendr bugünü bnm iki gun var sanrim yumurtlamaya silik hala cizgim senn baya koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?