Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Amiiiin CNm Sen tevekkül ettin imtihanı kazandın ins CNm.. Rabbim kucağına aldırarak yavrunu unuttursun ins kayıplarını :)

Kizlar bu ay bende klomen kullanmaya basladim. Pazartesi de kontrol var. Kontrol icin bir kez mi gidiliyor birden fazla mi. Is yerinden izin almam sorun oluyor ya

Canim beni de tekrar ekleyebilirsin yeni bat 11 aralik:). Bu ucuncu ayimiz surekli guncelletiyorum tarihi ama bu ay daha daha umutluyum:))

Eklerim tabi yarın sabah(Evde ıpadden listeyi güncellenmek çok sıkıntılı da) biz her ay buradayız ve tüm göbişler dolana ve listemiz komple hamiş olana kadar her ay güncellemelere devam

Kizlar bu ay bende klomen kullanmaya basladim. Pazartesi de kontrol var. Kontrol icin bir kez mi gidiliyor birden fazla mi. Is yerinden izin almam sorun oluyor ya

Beni bir kez çağırdı canım. 5 gün klomeni içtim, iki gün geçti gittim. Yumoşlara baktı ve durumu söyledi. Zaten ben evde de ovu testiyle kontrole devam ettim. Tam dediği tarihlerde çift çizgiyi yakaladım. Umarım bebeğimi de yakalamışımdır :)

Evet arkadaslar An itibariyle kırmızılar geldi Bat 27 Aralık 14. Ay bu ay cok moralim bozuk cuma gunü lalehan Hanım'a gidicem ins Rabbim bir an once yüzümüzü güldürsün artık sabrım kalmadı surekli hesap yapıyorum şimdiye olsaydı doğacaktı soyle soyle aylık olurdu vs vs iyice bunaldım biraz kafamı dağıtmam lazım agistos annesi olmayı cok istiyordum

Tabiki var canım, kırmızılar yoksa hep umutlarımız tavan

Ama kendini böyle strese sokarsan ve bebiş içerdiyse ona zarar verirsin. Stres ve sıkıntı yok

Hayırlı vakti geldiğinde bebeklerimiz bizimle olacak, senin için de bu zaman geldiyse kırmızılar gelemeyecek demektir. Buna İnan olur mu?

Canımmm üzülme lütfen biz ne dersek ne yaparsak boş en doğrusunu ve en iyisini rabbim biliyor.. İnsanız merak ediyoruz sabırsızlanıyoruz üZülüyoruz elimizde değil ama sakın yıpratma kendini olur mu?

Kendimizi üzmüyoruz ve yeni yummuşlar bugün itibariyle gelişmeye başladı bunu düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…