Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yarın da testi yap bekleme moduna ona göre karar veririz. Totemini yerim yaa, inşallah kalıcı da olur bu ay.
Evet evet yarın da yapcam öğlen yaparım :) amin canım inşallah bu ay büyük hissediyorum göbüşum de :)topikçe seferberlik ilan ettik bu bebiş için gelsin bi Zahmet :)

İnşllh artık o zaman gelmiştir.en kısa sürede Rabbim hemize nasip etsin inşllh

Bende 5 gun gunde 1 tane icip biraktigimin 3.gunu kontrole gitcem. 5 gun hap 2 gun iliski sonra kontrol dedi. Bide inofolic verdi gunde 2 kez. Bir kezde esin icsin bebis olana kadar dedi

Sabirsizlikla senin haberini bekliyorum. Kutlama yapalim

Canımmm üzülme lütfen biz ne dersek ne yaparsak boş en doğrusunu ve en iyisini rabbim biliyor.. İnsanız merak ediyoruz sabırsızlanıyoruz üZülüyoruz elimizde değil ama sakın yıpratma kendini olur mu?

Kendimizi üzmüyoruz ve yeni yummuşlar bugün itibariyle gelişmeye başladı bunu düşünüyoruz
Allah razı olsun kızlar Rabbim bu ay ins sizin yüzünü güldürsün ..Cok dogru şükürler olsun Rabb'ime ki kokusunu alabildiğim öpüp sevdigim hergun bana onun yüceliği hatırlatan bir evlat bahsetti ikincisini de verecektir ins ..kapısı merhameti buyuk Rabbim.. ben hep dua ederken hayırlı zmanada diyorum demek ki hayırlı zamn simdi degil .. Benim tek hatam bu kadar üzülmemin sebebi hesap yapıyorum surekli su ay doğacak oğlumla arasında su kadar olacak vs vs mecazi kul kurar mevlâ Guler derler ya biz kendi kendimize gelin guvey olup sonra da boyle yıkılıyoruz iste bizim elimizde olmayan seyler var bunun bilincine tam varsak dayanmakta belki o kadar kolay olacak

Meraba arkadaş larr masallah listemize rabbim saglikli bebekler szglikli sorunsuz hamilelik ler nasip etsin ben ikili tarama yapyirdim sonuc daha cikmadi cinsiyetimizde belli degil onumuzdeki aya bakicaz artık :)

ayy çok sevindim canım. rahat olmak gerekiyor ne kadar rahat bir hamilelik geçirirsek o kadar sakin bebeklerimiz olur inşallah kendi kendimizi hiç strese sokmaya gerek yok, zaten bu stres yüzünden şimdiye kadar hamile kalamamışız bundan emin oldum ben

sözünü dinledim:)bugün kan verdim.sonuç 2082 çıktı.
sat 30 ekim bat 27 kasımdı.
ayy çok sevindim canım. rahat olmak gerekiyor ne kadar rahat bir hamilelik geçirirsek o kadar sakin bebeklerimiz olur inşallah kendi kendimizi hiç strese sokmaya gerek yok, zaten bu stres yüzünden şimdiye kadar hamile kalamamışız bundan emin oldum ben

Bende 5 gun gunde 1 tane icip biraktigimin 3.gunu kontrole gitcem. 5 gun hap 2 gun iliski sonra kontrol dedi. Bide inofolic verdi gunde 2 kez. Bir kezde esin icsin bebis olana kadar dedi

ben günde iki tane içmiştim. ben de şunu merak ediyorum. Kontrole gittiğimde 2 yumurtamın tam büyüdüğünü, üçüncünün de arkadan geldiğini söylemişti. Diyelim ki bu yumurtalardan biri döllendi. Diğerleri nolcak?

QUOTE="Beyazmelek16, post: 43841007, member: 702207"]Sabirsizlikla senin haberini bekliyorum. Kutlama yapalim [/QUOTE]

umarım canım, zaten sevinç çığlıklarımı duyabilirsiniz

Canım diğerleri de çatlarsa sperm tarafından döllenırse ikiz üçüz bebişler olacak :)

diğeri eriyo canım, ya da atılıyo akıntı ya da hafif bir kanama olarak,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…