- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.421
Evet evet yarın da yapcam öğlen yaparım :) amin canım inşallah bu ay büyük hissediyorum göbüşum de :)topikçe seferberlik ilan ettik bu bebiş için gelsin bi Zahmet :)Yarın da testi yap bekleme moduna ona göre karar veririz. Totemini yerim yaa, inşallah kalıcı da olur bu ay.
İnşllh artık o zaman gelmiştir.en kısa sürede Rabbim hemize nasip etsin inşllhTabiki var canım, kırmızılar yoksa hep umutlarımız tavan
Ama kendini böyle strese sokarsan ve bebiş içerdiyse ona zarar verirsin. Stres ve sıkıntı yok
Hayırlı vakti geldiğinde bebeklerimiz bizimle olacak, senin için de bu zaman geldiyse kırmızılar gelemeyecek demektir. Buna İnan olur mu?
Bende 5 gun gunde 1 tane icip biraktigimin 3.gunu kontrole gitcem. 5 gun hap 2 gun iliski sonra kontrol dedi. Bide inofolic verdi gunde 2 kez. Bir kezde esin icsin bebis olana kadar dediBeni bir kez çağırdı canım. 5 gün klomeni içtim, iki gün geçti gittim. Yumoşlara baktı ve durumu söyledi. Zaten ben evde de ovu testiyle kontrole devam ettim. Tam dediği tarihlerde çift çizgiyi yakaladım. Umarım bebeğimi de yakalamışımdır :)
Sabirsizlikla senin haberini bekliyorum. Kutlama yapalimBeni bir kez çağırdı canım. 5 gün klomeni içtim, iki gün geçti gittim. Yumoşlara baktı ve durumu söyledi. Zaten ben evde de ovu testiyle kontrole devam ettim. Tam dediği tarihlerde çift çizgiyi yakaladım. Umarım bebeğimi de yakalamışımdır :)
Canımmmüzülme lütfen biz ne dersek ne yaparsak boş en doğrusunu ve en iyisini rabbim biliyor.. İnsanız merak ediyoruz sabırsızlanıyoruz üZülüyoruz elimizde değil ama sakın yıpratma kendini olur mu?
Allah razı olsun kızlar Rabbim bu ay ins sizin yüzünü güldürsün ..Cok dogru şükürler olsun Rabb'ime ki kokusunu alabildiğim öpüp sevdigim hergun bana onun yüceliği hatırlatan bir evlat bahsetti ikincisini de verecektir ins ..kapısı merhameti buyuk Rabbim.. ben hep dua ederken hayırlı zmanada diyorum demek ki hayırlı zamn simdi degil .. Benim tek hatam bu kadar üzülmemin sebebi hesap yapıyorum surekli su ay doğacak oğlumla arasında su kadar olacak vs vs mecazi kul kurar mevlâ Guler derler ya biz kendi kendimize gelin guvey olup sonra da boyle yıkılıyoruz iste bizim elimizde olmayan seyler var bunun bilincine tam varsak dayanmakta belki o kadar kolay olacakKendimizi üzmüyoruz ve yeni yummuşlar bugün itibariyle gelişmeye başladı bunu düşünüyoruz
Hayırlı olsun canım tekrardan. Bu değerle doktor keseyi görür. Benimki de böyleydi ve keseyi gördük. Tarihlerimiz çok yakın.benim sat da 28 ekim.sözünü dinledim:)bugün kan verdim.sonuç 2082 çıktı.
sat 30 ekim bat 27 kasımdı.
@Pambuk Sindrella - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
@melekbaby - hamiş
@hycnlprnss - hamiş
A arzerk - hamiş
@clashik - hamiş
@denizce84 - hamiş
@kme - hamiş
@ada_aras - hamiş
Sevgili ve güzel anne adaylarmız, bazılarınız hala bizimle, bazılarınızdan hiç haber alamıyoruz! Biz sizleri ve bebişleri merak ediyoruz! Bazılarınızla karşılaştığım sayfalarda görüyorum ki cinsiyetleri belli olanlar var. Bize de bilgi verirseniz, listemizde kızlar-erkekler-pembeler-maviler yaparız :)
Kuzum sen ne zaman gidicen doktora birdahaInsallah canim ya dussun diye dua ediyorum
Ne güzel bir profil yazısı bayıldım:) amin amin aminKuzum sen ne zaman gidicen doktora birdaha
inşallah canım bugün senden yarın benden güzel haber alırızı inşallahSlm arkadaslaaaaaaar ay nasıl aradım gurubu sukur kavuşturanacok sukur acilmis :) bata iki gun var bakalım bende klomen kullandım bu ay U umutlarbitmedi CNm ins hepimiz guzel haberler verelim cok ihtiyacım var bu ah
ayy çok sevindim canım. rahat olmak gerekiyor ne kadar rahat bir hamilelik geçirirsek o kadar sakin bebeklerimiz olur inşallah kendi kendimizi hiç strese sokmaya gerek yok, zaten bu stres yüzünden şimdiye kadar hamile kalamamışız bundan emin oldum bensözünü dinledim:)bugün kan verdim.sonuç 2082 çıktı.
sat 30 ekim bat 27 kasımdı.
Canımmm amin inşallah :) sende peşimden gelirsin inşallah tatlımmmGunaydin kizlar bol hamisli gunler@jindam cnm gordukce bi tuhaf oluyorum insallah 9 ay durur takvimin
Bende 5 gun gunde 1 tane icip biraktigimin 3.gunu kontrole gitcem. 5 gun hap 2 gun iliski sonra kontrol dedi. Bide inofolic verdi gunde 2 kez. Bir kezde esin icsin bebis olana kadar dedi
Canım diğerleri de çatlarsa sperm tarafından döllenırse ikiz üçüz bebişler olacak :)ben günde iki tane içmiştim. ben de şunu merak ediyorum. Kontrole gittiğimde 2 yumurtamın tam büyüdüğünü, üçüncünün de arkadan geldiğini söylemişti. Diyelim ki bu yumurtalardan biri döllendi. Diğerleri nolcak?
diğeri eriyo canım, ya da atılıyo akıntı ya da hafif bir kanama olarak,ben günde iki tane içmiştim. ben de şunu merak ediyorum. Kontrole gittiğimde 2 yumurtamın tam büyüdüğünü, üçüncünün de arkadan geldiğini söylemişti. Diyelim ki bu yumurtalardan biri döllendi. Diğerleri nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?