Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yeni bat 29 aralık. Bende rahim duvari inceligi olduğu için bebegin tutunmak ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Estrofem kulaniyorum geçen ay kullandım bu ay da verdi doktorum Umarim kalınlaşma sına yardimci olmuştur. Çok üzülüyorum bu yüzden

canım ne yaptın yahu, benim eşim de üçüz deyip duruyor. dün başka bir başlıkta bir bayan klomen kullanmış ve şu an üçüze hamiş
Ayyy aynen bende okudum o yazıyı bende o yüzden ucuz deyip duruyorum ki ben hiç kendime bu konuda güvenmiyordm olduysa bi aşk geldi :) aslında eşimde çok istiyo ayyy canımm aslında çok güzel olur he sen üçüz ben üçüz ohh :)

Canim dr dan geldim.. 6ya dusmus bhcg.. kanamam basladi zaten.. dusuk yapiyorum..
çok geçmiş olsun canım, hiç üzülme, hemen hamile kalırsın ardına, bende yaşadım çünkü aynısını, biliyorum zor bir durum ama inan benim de aynı şekilde oldu ve bir sonraki ay hamile kaldım benim kanamam da olmadı, iki ay boyunca içimde kaldı bebek ve iki ayın sonundaki kanamamla düştü. o iki ay boyunca neler çektim çok sıkıntı verdi bana ama ardına mutlu haberi aldım çok şükür. senin de öyle olacak canını sıkma hiç

Çok teşekkür ederim gerçekten buna da şükür diyorum insan düşük yaptığına sevinir mi dış gebelik korkusuna buna sevinir oldum. Allah beterinden saklasın. Kimseye çaresiz dert vermesin inşallah. Çok teşekkürler

Homely_angel canım Son durum bu
Bi bak bakalim ama bu gece çalışma olamayacak sanırım esimin dedesi vefat etti geç gelir büyük ihtimalle eve

Eklentiler

• DSC_0056.webp
    10 KB · Görüntüleme: 33
Malesef CNm ben dun aksam adet oldum klomen kullanmıştım bu ay bakalım cuma gunü tekrar kontrole gidcem bende bir problem yok ama 14 ay oldu hala gelen giden yok senin bat Bigun mu
ben de iki aydır klomen kullanıyorum canım, bu ay da adetim yarın bakalım şafak sayıyorum, ama bu ayda olmazsa eşimi doktora gönderecem, bende de bir sorun yok çıktı hatta doktor klomen kullanmazsan da olurmuş dedi ama olmayan bir şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…