- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.441
diğeri eriyo canım, ya da atılıyo akıntı ya da hafif bir kanama olarak,
Bu arada benim hem ablamın hem de abimin doğal yollardan ikiz çocukları var ya ben de bu ay üçüz è takmış durumdayım :)
hiç sorma bende çok merak ediyorum, sanki içimde garip bir şey var, ne acabaanladım canım, teşekkürler. ya ben çok merak ediyorum içimde neler oluyor
Canim dr dan geldim.. 6ya dusmus bhcg.. kanamam basladi zaten.. dusuk yapiyorum..Kuzum sen ne zaman gidicen doktora birdaha
hiç sorma bende çok merak ediyorum, sanki içimde garip bir şey var, ne acaba
geçmiş olsunCanim dr dan geldim.. 6ya dusmus bhcg.. kanamam basladi zaten.. dusuk yapiyorum..
Ayyy aynen bende okudum o yazıyı bende o yüzden ucuz deyip duruyorum ki ben hiç kendime bu konuda güvenmiyordm olduysa bi aşk geldi :) aslında eşimde çok istiyo ayyy canımm aslında çok güzel olur he sen üçüz ben üçüz ohh :)canım ne yaptın yahu, benim eşim de üçüz deyip duruyor. dün başka bir başlıkta bir bayan klomen kullanmış ve şu an üçüze hamiş
inşallah canım, senin adetin geçti mi ne yaptın 30 kasım diye hatırlıyorum sanki senin bat ı ?inşallah benimki de seninkindendir
çok geçmiş olsun canım, hiç üzülme, hemen hamile kalırsın ardına, bende yaşadım çünkü aynısını, biliyorum zor bir durum ama inan benim de aynı şekilde oldu ve bir sonraki ay hamile kaldım benim kanamam da olmadı, iki ay boyunca içimde kaldı bebek ve iki ayın sonundaki kanamamla düştü. o iki ay boyunca neler çektim çok sıkıntı verdi bana ama ardına mutlu haberi aldım çok şükür. senin de öyle olacak canını sıkma hiçCanim dr dan geldim.. 6ya dusmus bhcg.. kanamam basladi zaten.. dusuk yapiyorum..
Çok teşekkür ederimdenizce84 çok gecmis olsun...
Çok teşekkür ederim gerçekten buna da şükür diyorum insan düşük yaptığına sevinir mi dış gebelik korkusuna buna sevinir oldum. Allah beterinden saklasın. Kimseye çaresiz dert vermesin inşallah. Çok teşekkürlerçok geçmiş olsun canım, hiç üzülme, hemen hamile kalırsın ardına, bende yaşadım çünkü aynısını, biliyorum zor bir durum ama inan benim de aynı şekilde oldu ve bir sonraki ay hamile kaldım benim kanamam da olmadı, iki ay boyunca içimde kaldı bebek ve iki ayın sonundaki kanamamla düştü. o iki ay boyunca neler çektim çok sıkıntı verdi bana ama ardına mutlu haberi aldım çok şükür. senin de öyle olacak canını sıkma hiç
Ya aslinda bu ay 3 kez korunmasiz iliski oldu acaba demiyo degilim ama umutlanmayim die hic aklima bile getirmiyorumCanımmm amin inşallah :) sende peşimden gelirsin inşallah tatlımmm
Belki de bu ay rahatsın diye hemencecik tutar canım belli mi olur :)Ya aslinda bu ay 3 kez korunmasiz iliski oldu acaba demiyo degilim ama umutlanmayim die hic aklima bile getirmiyorum
Malesef CNm ben dun aksam adet olduminşallah canım bugün senden yarın benden güzel haber alırızı inşallah
Siliklesmis gibi geldi bana şeffaf akıntın var mj birde ağrılar azalıyor çatlayincaHomely_angel canım Son durum bu
Bi bak bakalim ama bu gece çalışma olamayacak sanırım esimin dedesi vefat etti geç gelir büyük ihtimalle eve
Yok canım yaa akıntımda gelmedi daha ama ayıptr sölemesi kuru değil ıslaklık varSiliklesmis gibi geldi bana şeffaf akıntın var mj birde ağrılar azalıyor çatlayinca
ben de iki aydır klomen kullanıyorum canım, bu ay da adetim yarın bakalım şafak sayıyorum, ama bu ayda olmazsa eşimi doktora gönderecem, bende de bir sorun yok çıktı hatta doktor klomen kullanmazsan da olurmuş dedi ama olmayan bir şeyler varMalesef CNm ben dun aksam adet oldumklomen kullanmıştım bu ay bakalım cuma gunü tekrar kontrole gidcem bende bir problem yok ama 14 ay oldu hala gelen giden yok senin bat Bigun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?