- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.461
Canim dr dan geldim.. 6ya dusmus bhcg.. kanamam basladi zaten.. dusuk yapiyorum..
inşallah canım, senin adetin geçti mi ne yaptın 30 kasım diye hatırlıyorum sanki senin bat ı ?
Homely_angel canım Son durum bu
Bi bak bakalim ama bu gece çalışma olamayacak sanırım esimin dedesi vefat etti geç gelir büyük ihtimalle eve
ben de iki aydır klomen kullanıyorum canım, bu ay da adetim yarın bakalım şafak sayıyorum, ama bu ayda olmazsa eşimi doktora gönderecem, bende de bir sorun yok çıktı hatta doktor klomen kullanmazsan da olurmuş dedi ama olmayan bir şeyler var
olmıcak galiba yarın sabah 7 de çıkıyorum evden
peki peki seni dinlicemmm :) bi şi dicem akıntım olmadı ağrım da yok bu kesin çatlar dimi :)çok şart değil zaten, içerde askerler nöbettedir. Ama sabah 5'e alarm kur istersen, bir denersin şansını :)
tatlım Klomen i iki ay üstüste içmemek lazımmış. Bir kutunun ki ikinci aya da sirayet ediyormuş çünkü. Bilgin olsun.[/QUOT
kimyasal gebelik geçirdiğimi söyleyince doktor bir kutuyu iki ay kullan dedi günde bir tane 5 gün boyunca kullandım, sonra bu aykinde yumurta takibi yapalım dedi ultrasonda büyük büyük iki yumurtayı görünce sanki hamileymişim gibi sevindimbirde yumurtalarımın ultrason görüntüsünü çıkardı verdi bu ay hamiş olursam bebişimin ilk görüntüsü olacak bu arada konyada oturuyorum ve ismet karakuyu diye faruk sükan doğumevinde çalışan doktora muayeneye gidiyorum tavsiye ederim en azından devlette bir doktor olarak çok ilgileniyor
Ya iste benim de esim bakılmadı hic bir evladımız oldu ikinci de olur diyor pek yanaşmıyor ama bu sefer baya duygu sömürüsü yaptım ikna oldu gibi gereksiz ilaç almak istemiyorum bende klomen filanben de iki aydır klomen kullanıyorum canım, bu ay da adetim yarın bakalım şafak sayıyorum, ama bu ayda olmazsa eşimi doktora gönderecem, bende de bir sorun yok çıktı hatta doktor klomen kullanmazsan da olurmuş dedi ama olmayan bir şeyler var
Hm o zmn yavas yavas çatlıyordur belki bugun sen bugünü de değerlendir istersenYok canım yaa akıntımda gelmedi daha ama ayıptr sölemesi kuru değil ıslaklık var
Valla cnm olur mu olur cunku hic olmaz die dusundum hepBelki de bu ay rahatsın diye hemencecik tutar canım belli mi olur :)
İnşallah canım çok teşekkürlercanım çok çok geçmiş olsun. neyse ki istediğin gibi kanama başlayarak düşük oluyor. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bebişin haberini de vereceksin
inşalah değerlendirebilirimHm o zmn yavas yavas çatlıyordur belki bugun sen bugünü de değerlendir istersen
hadi bakalaım inşallah güzel haberlerini alırızyok canım 9 Aralık benim, beklemedeyim
peki peki seni dinlicemmm :) bi şi dicem akıntım olmadı ağrım da yok bu kesin çatlar dimi :)
tamam canımmm çok teşekkür ederiiiim:)çatlar canım merak etme, ben de hiç ağrı olmaz mesela
Amiiinn cok tesekkur ederimdenizce84 geçmiş olsun kardeş Rabbim tez zamanda hayırlı sağlık uzun ömürlü evlat versin inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?