Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

aynen canım ben bir de kayınvalide derdi çekiyorum oğluna toz kondurmuyor benden yana bir sorun olmadığını görmesi için yumurtaların ultrason görüntüsünü resmen gözüne soktum, bana gelince hemen doktora git diyen kadın, oğluna gelince durun daha kaç ay oldu ki diyor, geçen ay haptan dolayı bende adette kasık ağrısı çektim dayanamayıp doktora gittim, ama doktor bi şey yok dedi, amannn artık çocuk istediğime bile emin değilim ilk aylardaki isteğim hevesim kalmadı, hamilesin deseler sevinecek gücüm de kalmadı,

Ha
hadi yaa ay ne sınır bozucu yaa ne demek erkekte bakılmalı bence hani ilk cocukta hele 7 ay boyunca her ay ağlıyordun ben acaba hic olmayacak mı diye ama simdi ikinci de kayınvalidemin haberi bile yok htta annem bile uc dort aydır bıkıyor ikinciyi istediğimizi cevre baskısı yaşamamak icin kimseye söylemedik korunmayı bıraktığımızı Allah'tan da oyle yaptık baksana 14 ay oldu yok

kimseye bi şey söylememek en doğrusu, ben şapşallık yapıp gebeliğimi söyledim sağolsun kayınvalide tüm akrabalara duyurdu, söylediğimin ertesi günü sabah bir sancı hooop bebiş tutunamadan gitti, sonra da milletin geçmiş olsunlarını dinle, eşime diyorum kalp atışlarını duyana kadar susacaksın diye bana kalsa doğurana kadar kayınvalideye söylemem bence eşine doktora görünmesi konusunda doğru yapmışsın, benim eşim yıllarca alkol almış ve daha yeni yeni bırakan biri ben eşimden 4 yaş büyük olduğum için kayınvalide beni suçluyor 34 yaşındayım ama 7 aydır bende olmadığını ispatladım bu ayda olmazsa kocamı doktora gitmeye ikna edecem zorla da olsa

Evet evet kesinlikle en guzeli o kimseye söylememek kendi sıkıntın yetiyor ztn birde onları soruları baskısı hic çekilmiyor ..hamile kalınca da kalp atışı olana kadar söylememek en guzeli .. Tabi eşini de ikna et CNm belki cok basit ilaçla tedavi edilecek bir sorundan dolayı boşyere bekliyorsunuz . Bizde baktiricaz ama hep gec veriyorlar randevuyu ya hemen gidip vermek istiyorz testi kızlar istanbulda nerede var o sekilde hemen gidip spermiyogram testi yaptırabileceğimiz bir yer ?

istanbulu bilmem canım ama maddi durumun iyise gidin bir özel hastaneye orada hallederler burada özel hastanede kadın doğum uzmanları bile o testi yaptırıyorlar test yapılmadan önce neler yapılması gerektiğini eşin biliyor demi

Ztn hep özel yerleri aradım fkt mesela ben cuma gunü kadın doguma gidicem o testi de yarın yaptıralım Dr göstereyim istiyorm ama ya 20 gun Yada bir ya sonraya veriyorlar test icin randevuyu

Ztn hep özel yerleri aradım fkt mesela ben cuma gunü kadın doguma gidicem o testi de yarın yaptıralım Dr göstereyim istiyorm ama ya 20 gun Yada bir ya sonraya veriyorlar test icin randevuyu
anladım kalabalık şehirde yaşamak zor tabi neyse en azından eşin ikna olmuş beklemekten başka çare yok

anladım kalabalık şehirde yaşamak zor tabi neyse en azından eşin ikna olmuş beklemekten başka çare yok
Çok sukur simdi bir yeri aradım orası randevusuz yapıyor istanbullab. 80 liraymis ertesi gun çıkıyormuş sonuclar yarın sabah gidicez ins esim vazgeçmezse .. Labaratuar anlatıldığı gibiyse cok guzelmis özel odası filan varmış test kolay olsun diye

Merhaba kizlar benim yumurtalama gununden beri kasiklarim acaip cok ağriyor bende acabami doyorum bebek tutunmus ola bilirmi ve bu kadar erken ağri olurmu birde bu gun bir az belim ağriyordu bende bir size danisiyim dedim sizce ola bilirmi ki?

Cnm yumurtlama ne zamandi

Arkadaslar benim ovulasyon testlerim bitti de ovula markaydi acaba bu sefer farklı marka mı alsam hangisini tavsiye edersiniz ? Bu arada Homely_angel cuma gunü lalehan Hanım'a randevu aldım CNm bakalım neler söyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…