Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canımmm benim kremsi akıntı oldu 2 defa ve acaip ağrım başladı çatlama belirtisi mi bu

Kremsiye donduyse evet çatlamış oluyor CNm hadi bakalım ins bu ay oldu bu is
Hiç uzayan gelmedi ama hissetmedim ama kremsi çok geldi demek ki oldu :) ama inanılmaz bi ağrım var yok dedim dedim başladı şimdi de niye bu kadar diyorum :) aman neyse havaya gireyim artık gelsin bebisler dolsun göbüşler hadi üçüzlerim sıkı sıkı tutunun uçuyoruz :)

hadi hayırlısı canım oldu bu iş Allah ın izniyle :)

Bu yumurtlama testini almadan yumurtlama haftasında tam gününü bilemedigimizden birgün arayla birliktelik olsa zaten yakalayamayiz mi
Düzenli olarak gün aşırı olursa yakalayabilirsin canım ama en gec adetinin 10 günü başla ve 24.güne kadar devam et ama adetin düzenlise 10.gündem 18.güne kadar yeterlidir diye biliyorum

Ovulasyon testi ben laubquick kullanıyorum canım. Memnunum fena değil. Ayrıca bu ay preseed jeli alırken yanında babstart ın testini de aldım. O biraz daha profesyonel geldi bana.

Hadi bakalım canım doktor inşallah hep güzel şeyler söyler. Merakla bekliyorum

Günaydın arkadaşlar, hadi bugün birinden haber gelsin de canım hamiş yazmak istiyor listeye

Bu arada ben de hiç biiiiii belirti yok. Büyük gün için geri sayımda 6 dayım... Gel artık 9 aralık.
bat gününde de çıkar artık di mi?? Daha da fazla bekleyemem... bende de yok bi belirti .. bi gece uyanıp tuvalete gitmeye başladım.. bi de erkenden uyuyorum.. ama bunlar psikolojik olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…