- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.501
canımmm benim kremsi akıntı oldu 2 defa ve acaip ağrım başladı çatlama belirtisi mi buArkadaslar benim ovulasyon testlerim bitti de ovula markaydi acaba bu sefer farklı marka mı alsam hangisini tavsiye edersiniz ? Bu aradaHomely_angel cuma gunü lalehan Hanım'a randevu aldım CNm bakalım neler söyleyecek
Kremsiye donduyse evet çatlamış oluyor CNm hadi bakalım ins bu ay oldu bu iscanımmm benim kremsi akıntı oldu 2 defa ve acaip ağrım başladı çatlama belirtisi mi bu
Hiç uzayan gelmedi ama hissetmedim ama kremsi çok geldi demek ki oldu :) ama inanılmaz bi ağrım var yok dedim dedim başladı şimdi de niye bu kadar diyorum :) aman neyse havaya gireyim artık gelsin bebisler dolsun göbüşler hadi üçüzlerim sıkı sıkı tutunun uçuyoruz :)Kremsiye donduyse evet çatlamış oluyor CNm hadi bakalım ins bu ay oldu bu is
hadi hayırlısı canım oldu bu iş Allah ın izniyle :)Hiç uzayan gelmedi ama hissetmedim ama kremsi çok geldi demek ki oldu :) ama inanılmaz bi ağrım var yok dedim dedim başladı şimdi de niye bu kadar diyorum :) aman neyse havaya gireyim artık gelsin bebisler dolsun göbüşler hadi üçüzlerim sıkı sıkı tutunun uçuyoruz :)
Ayyy hadi inşallah canim :) sen ne durumdasin çatladı mi yumoşlarhadi hayırlısı canım oldu bu iş Allah ın izniyle :)
takipteyim sekerim henüz cift cizgiyi aynı renkte yakalayamadım ama ovulasyon hesaplama programına göre cumartesi yumurtlayacam bakalım bekliyorum sabah aksam test yapıyorum kacırmım dieAyyy hadi inşallah canim :) sen ne durumdasin çatladı mi yumoşlar
İyi yapıyorsun canımmmm güzel beslen bu süreçte pekmez ceviz ne bulursan ye :)takipteyim sekerim henüz cift cizgiyi aynı renkte yakalayamadım ama ovulasyon hesaplama programına göre cumartesi yumurtlayacam bakalım bekliyorum sabah aksam test yapıyorum kacırmım die
Düzenli olarak gün aşırı olursa yakalayabilirsin canım ama en gec adetinin 10 günü başla ve 24.güne kadar devam et ama adetin düzenlise 10.gündem 18.güne kadar yeterlidir diye biliyorumBu yumurtlama testini almadan yumurtlama haftasında tam gününü bilemedigimizden birgün arayla birliktelik olsa zaten yakalayamayiz mi
ay ne bulduysam adama yediriyorum kendim de yiyorum mide fesadı gecircez yakındaİyi yapıyorsun canımmmm güzel beslen bu süreçte pekmez ceviz ne bulursan ye :)
Hiç sorma iki ayda midem reflü oldu resmen karıştırmaktanay ne bulduysam adama yediriyorum kendim de yiyorum mide fesadı gecircez yakında
Homely_angel canımmm kremsi akıntı geldi ve inanılmaz sancı var bu is oldu sanırım :) çift sarılı yumurtalarım çatladı galiba :7)
Arkadaslar benim ovulasyon testlerim bitti de ovula markaydi acaba bu sefer farklı marka mı alsam hangisini tavsiye edersiniz ? Bu aradaHomely_angel cuma gunü lalehan Hanım'a randevu aldım CNm bakalım neler söyleyecek
Tamam canım birazdan yapcam bakalım ne çıkacak :)evet çok büyük olasılıkla çatladı. Bugün testi yaptığında çizgiler oldukça silikleşmiş ise kesin çatlamış demektir tatlım
evet canım inş :)Hiç sorma iki ayda midem reflü oldu resmen karıştırmaktanşu bebekler bi gelsin de acısını çıkaralım totolarindan :)
bat gününde de çıkar artık di mi?? Daha da fazla bekleyemem...Günaydın arkadaşlar, hadi bugün birinden haber gelsin de canım hamiş yazmak istiyor listeye
Bu arada ben de hiç biiiiii belirti yok. Büyük gün için geri sayımda 6 dayım... Gel artık 9 aralık.
Evet canımmm :) hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?