Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ne yaptınız canım sonuçlar hemen çıkıyor mu hallettiniz mi, ay bir de ben de sabah kan verdim bugün adet günüm bu saate kadar daha olmadım ama çooook korkuyorum 3 ten sonra sonuç çıkar dediler ne olur dua edin arkadaşlar bu ay Allah ım nasip etsin inşallah

Düzenli olarak gün aşırı olursa yakalayabilirsin canım ama en gec adetinin 10 günü başla ve 24.güne kadar devam et ama adetin düzenlise 10.gündem 18.güne kadar yeterlidir diye biliyorum
Sizi böyle sürekli sabah akşam test yapar görünce bende tedirgin oluyorum acaba benimdemi yapmam lazım falan ama aşağı yukarı ne zaman yumurtlarim anlıyorum mesela bu aralar kuluckaya yattım :)

Sizi böyle sürekli sabah akşam test yapar görünce bende tedirgin oluyorum acaba benimdemi yapmam lazım falan ama aşağı yukarı ne zaman yumurtlarim anlıyorum mesela bu aralar kuluckaya yattım :)
:) ben mecburen yapıyorum canım kurtajdan sonra adet düzenimı bilmiyorum o yüzden :) ama iyi bi şey tabi kaçırıp kaçırmadıgini biliyorsun en azından

Her bebeğin vakti var kızlar bende 4. Denemede oldu ama ilk zamanlar neden olmadı diye üzülüyordum en iyisini Rabbim biliyor diyordum hakikaten oyleymis ilk denedigim zaman kalsaydim sınava giremeyecekmisim kpss mayisa alındı çünkü :)o yüzden bebis lerin gerçekten zamanı var usulmeyinlutfen

ve ewet bu ay da olmadı kısmet değilmiş demekten başka bi şey gelmiyor dilime umarım umudu olan arkadaşlar hayal kırıklığına uğramazlar bu ay

bat gününde de çıkar artık di mi?? Daha da fazla bekleyemem... bende de yok bi belirti .. bi gece uyanıp tuvalete gitmeye başladım.. bi de erkenden uyuyorum.. ama bunlar psikolojik olabilir...

Bat günü yaparız canım testleri, ben de daha bekleyemicem
ben normalde de sık gittiğimden bir belirti değil bende. Sadece kasıklarımda batmalar başladı. Özellikle solda ağrı-batma arası bişi var. Bugün türk kahvesini de içmek istemedim, yarım bıraktım.

ve ewet bu ay da olmadı kısmet değilmiş demekten başka bi şey gelmiyor dilime umarım umudu olan arkadaşlar hayal kırıklığına uğramazlar bu ay

kısmet be canım, gün yaklaştıkça ben de korkuyorum. Bir yandan da zamanı geldiyse vardır sakin ol diyorum kendime. Test sonucu kaç çıktı?

t;fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1449150855"}}}">
kısmet be canım, gün yaklaştıkça ben de korkuyorum. Bir yandan da zamanı geldiyse vardır sakin ol diyorum kendime. Test sonucu kaç çıktı?
1.2 çıktı bu ay yumurta takibi yaptırmıştım ve iki tane yumurtam döllenebilecek büyüklükteydi bundan dolayı da umutluydum ama olmadı umarım senden hayırlı haber alırız

amin cnm.. ben de yoruldum.. artık.. inşallah bu ay olur...
Cnm ya bence bole umutsuzluga kapilinca 10 yil 15 yil bekleyenleri dusunun allah onlara sabir versin isteyen herkese de ewlat nasip etsin ama beni de cilek mobilyanin yeni reklami verem ediyo durmadan da karsima cikiyo uyuz reklam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…