- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.521
Homely_angel canımm test yaptım siliklesmis :)
Kesinlikle canımmm 1 milyon hasılat bekliyoruz ilk ayda :) sana yetişmem lazım tatlımmmm :)Allahimmm jindamin Rüyaları gerçek mi oluyor bebek ya da bebekler geliyor mu 14 gün sonra gösterime giriyor filmmmm iyi hasılat yapar bu film :)))
ne yaptınız canım sonuçlar hemen çıkıyor mu hallettiniz mi, ay bir de ben de sabah kan verdim bugün adet günüm bu saate kadar daha olmadım ama çooook korkuyorum 3 ten sonra sonuç çıkar dediler ne olur dua edin arkadaşlar bu ay Allah ım nasip etsin inşallahÇok sukur simdi bir yeri aradım orası randevusuz yapıyor istanbullab. 80 liraymis ertesi gun çıkıyormuş sonuclar yarın sabah gidicez ins esim vazgeçmezse .. Labaratuar anlatıldığı gibiyse cok guzelmis özel odası filan varmış test kolay olsun diye
Sizi böyle sürekli sabah akşam test yapar görünce bende tedirgin oluyorum acaba benimdemi yapmam lazım falan ama aşağı yukarı ne zaman yumurtlarim anlıyorum mesela bu aralar kuluckaya yattım :)Düzenli olarak gün aşırı olursa yakalayabilirsin canım ama en gec adetinin 10 günü başla ve 24.güne kadar devam et ama adetin düzenlise 10.gündem 18.güne kadar yeterlidir diye biliyorum
:) ben mecburen yapıyorum canım kurtajdan sonra adet düzenimı bilmiyorum o yüzden :) ama iyi bi şey tabi kaçırıp kaçırmadıgini biliyorsun en azındanSizi böyle sürekli sabah akşam test yapar görünce bende tedirgin oluyorum acaba benimdemi yapmam lazım falan ama aşağı yukarı ne zaman yumurtlarim anlıyorum mesela bu aralar kuluckaya yattım :)
Gumaydin kizlar bugun nobetten cikinca kar vardi cok hosuma gitti esime dedim seneye bebis olsada kara cikarsak oynayamaz ama bakar die
bat gününde de çıkar artık di mi?? Daha da fazla bekleyemem...bende de yok bi belirti .. bi gece uyanıp tuvalete gitmeye başladım.. bi de erkenden uyuyorum.. ama bunlar psikolojik olabilir...
evet canım inşallah önce senden güzel haberini alıp mutlu olcamm :)sonra inşallah kendi meleğimin haberini almak nasip olur :)eveeeet o zaman sen de bize katıldın, bekliyoruz
ve ewet bu ay da olmadı kısmet değilmiş demekten başka bi şey gelmiyor dilime umarım umudu olan arkadaşlar hayal kırıklığına uğramazlar bu ay
1.2 çıktı bu ay yumurta takibi yaptırmıştım ve iki tane yumurtam döllenebilecek büyüklükteydi bundan dolayı da umutluydum ama olmadı umarım senden hayırlı haber alırızkısmet be canım, gün yaklaştıkça ben de korkuyorum. Bir yandan da zamanı geldiyse vardır sakin ol diyorum kendime. Test sonucu kaç çıktı?
amin cnm.. ben de yoruldum.. artık.. inşallah bu ay olur...ve ewet bu ay da olmadı kısmet değilmiş demekten başka bi şey gelmiyor dilime umarım umudu olan arkadaşlar hayal kırıklığına uğramazlar bu ay
Rabbim hepimizin hayallerini gerceklestirsin insallah cnm yaayyy inşallah canım, ben de evimin yanında kocaman bir park var. Hep hayal kuruyorum gezdirsem buralarda diye :=)
Ayyyy heyecandan ölcemmm iş bitesede eve gitsemmmmtatlım bu gece önemliama yarın ki testin daha da koyu çıkma ihtimali var.
Cnm ya bence bole umutsuzluga kapilinca 10 yil 15 yil bekleyenleri dusunun allah onlara sabir versin isteyen herkese de ewlat nasip etsin ama beni de cilek mobilyanin yeni reklami verem ediyo durmadan da karsima cikiyo uyuz reklamamin cnm.. ben de yoruldum.. artık.. inşallah bu ay olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?