- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.541
amin canım inşallah :)evet canım inşallah önce senden güzel haberini alıp mutlu olcamm :)sonra inşallah kendi meleğimin haberini almak nasip olur :)
t;fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1449150855"}}}">
1.2 çıktı bu ay yumurta takibi yaptırmıştım ve iki tane yumurtam döllenebilecek büyüklükteydi bundan dolayı da umutluydum ama olmadı umarım senden hayırlı haber alırız
Millet hamileyken kilo almayim die ugrasir biz hamile kalmadan yuz kilo olmasak iyidir bende ayniyim bide bu ay calisma olmadigi halde kurtaj sonrasi degerlerim dustu hamile kalirsam sorun olmasin die yiyorumben de seninle aynıyım 2,5 yumurta, tam zamanında değerlendirmeler, yumurta takibi, preseed jel, pekmezler, fındıklar, fıstıklar... sonu ne olacak haftaya göreceğiz.
tatlııım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlık ocagında mı verdin testinikızlar kan verdim bu gün yarın öğleden sonra alacağım sonucu bana dua eder misinizz?
Umutlanmaya bile korkuyorum inşllh bu kez pozitif olsun herşey...
Malesef esim icin sperm testine ikna etmeye çalışıyorum ikna olmustu be guzel simdi ya hatun biraz daha Bekle olur sıkma kendini bilmem ne o kadar rahat ki sınır oluyorm yaane yaptınız canım sonuçlar hemen çıkıyor mu hallettiniz mi, ay bir de ben de sabah kan verdim bugün adet günüm bu saate kadar daha olmadım ama çooook korkuyorum 3 ten sonra sonuç çıkar dediler ne olur dua edin arkadaşlar bu ay Allah ım nasip etsin inşallah
yok hastaneden randevu almıştım hormon testi vs için ama kısmet hastalanmadın kan testi istedi doktor...tatlııım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlık ocagında mı verdin testini
aaa hadi hayırlısı olsun cnm hcg sonucunu nettende öğrenebilirsin sanırımyok hastaneden randevu almıştım hormon testi vs için ama kısmet hastalanmadın kan testi istedi doktor...
bence adet görmediğin sürece umut var canım :)kızlar ya benim bat 30 kasım 2 aralıkta test negatif sizce hala umut var mı ??? yani yarın belli olacak ama dun negatif i gördüm ya korkuyorum
ya inşllh desteğiniz için teşekkürlerbence adet görmediğin sürece umut var canım :)
ne demek tatlııım :)ya inşllh desteğiniz için teşekkürler
cok fazla o sekilde ornek var olabilir bence Dr istediğine gore ihtimal var demek ki ultrasonda rahimde kalınlık var mı peki oda gebelik belirtisi oluyor oyle birsey soyledi mı dr ?kızlar ya benim bat 30 kasım 2 aralıkta test negatif sizce hala umut var mı ??? yani yarın belli olacak ama dun negatif i gördüm ya korkuyorum
ya hiç muayne etmedi bile direk kan tahlili istedi...cok fazla o sekilde ornek var olabilir bence Dr istediğine gore ihtimal var demek ki ultrasonda rahimde kalınlık var mı peki oda gebelik belirtisi oluyor oyle birsey soyledi mı dr ?
ya çok pardn öncesinde yazmışsın kusura bakma hakkını helal etU umutlarbitmedi var mı bir gelişme test yaptın mı?
Canım 1 hafta kala oluyorum dedim, sol kasığımda ağrı vardı ama geçti üşütmüşüm herhalde.. Onun dışında bir şey yok.. Eşim fena grip oldu, biraz benim de ateşim çıktı bugün.. Erken olucam diye hissediyorum ama bakalım.. Sen de inşallah, 9 ay o takvimle kal tatlımmgulit_me canıım bata 3 gün kalmışşşşşş var mı bi değişiklikkk
Yaa niye ki keske bi baksaydı neyse dur bakalım yarın guzel haberler veririisn. Bize ins :) offf kızlar hic bebek haberi yok sanki yaya hiç muayne etmedi bile direk kan tahlili istedi...
çok geçmiş olsun canımmm dikkat edin kendinize iyi bakın birbirinize :)Canım 1 hafta kala oluyorum dedim, sol kasığımda ağrı vardı ama geçti üşütmüşüm herhalde.. Onun dışında bir şey yok.. Eşim fena grip oldu, biraz benim de ateşim çıktı bugün.. Erken olucam diye hissediyorum ama bakalım.. Sen de inşallah, 9 ay o takvimle kal tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?