Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ben de seninle aynıyım 2,5 yumurta, tam zamanında değerlendirmeler, yumurta takibi, preseed jel, pekmezler, fındıklar, fıstıklar... sonu ne olacak haftaya göreceğiz.

ben de seninle aynıyım 2,5 yumurta, tam zamanında değerlendirmeler, yumurta takibi, preseed jel, pekmezler, fındıklar, fıstıklar... sonu ne olacak haftaya göreceğiz.
Millet hamileyken kilo almayim die ugrasir biz hamile kalmadan yuz kilo olmasak iyidir bende ayniyim bide bu ay calisma olmadigi halde kurtaj sonrasi degerlerim dustu hamile kalirsam sorun olmasin die yiyorum

Malesef esim icin sperm testine ikna etmeye çalışıyorum ikna olmustu be guzel simdi ya hatun biraz daha Bekle olur sıkma kendini bilmem ne o kadar rahat ki sınır oluyorm yaa simdi yarın Dr gidnce benim butun testlerimi gostericemdoğal olarak esimden de isteyecek test nasıl ikna olacak bilmiyorm.

kızlar ya benim bat 30 kasım 2 aralıkta test negatif sizce hala umut var mı ??? yani yarın belli olacak ama dun negatif i gördüm ya korkuyorum

kızlar ya benim bat 30 kasım 2 aralıkta test negatif sizce hala umut var mı ??? yani yarın belli olacak ama dun negatif i gördüm ya korkuyorum
cok fazla o sekilde ornek var olabilir bence Dr istediğine gore ihtimal var demek ki ultrasonda rahimde kalınlık var mı peki oda gebelik belirtisi oluyor oyle birsey soyledi mı dr ?

gulit_me canıım bata 3 gün kalmışşşşşş var mı bi değişiklikkk
Canım 1 hafta kala oluyorum dedim, sol kasığımda ağrı vardı ama geçti üşütmüşüm herhalde.. Onun dışında bir şey yok.. Eşim fena grip oldu, biraz benim de ateşim çıktı bugün.. Erken olucam diye hissediyorum ama bakalım.. Sen de inşallah, 9 ay o takvimle kal tatlımm

çok geçmiş olsun canımmm dikkat edin kendinize iyi bakın birbirinize :)
tatlımmm inşallah o 9 ayı birlikte bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…