- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.561
Canımm seninle aynı heyecanla bekliyorum ben de sonucunu inş yarın güzel haberi ver göbek atasım var :))ya çok pardn öncesinde yazmışsın kusura bakma hakkını helal et
Jindammm takvimin daim olsun ben de 3üz isteyenlerdenim senin gibi. Dün rüyamda gördüm 3üzlerim vardı cok cok güzeldi ve simdi msjını okuyunca güldüm kendime :) bu ay baya çalıştın Allah gönlüne göre versin inşçok geçmiş olsun canımmm dikkat edin kendinize iyi bakın birbirinize :)
tatlımmm inşallah o 9 ayı birlikte bekleriz
ayy rabbim gönlündekini nasip etsin sana da tatlım teşekkür ederimm :)Jindammm takvimin daim olsun ben de 3üz isteyenlerdenim senin gibi. Dün rüyamda gördüm 3üzlerim vardı cok cok güzeldi ve simdi msjını okuyunca güldüm kendime :) bu ay baya çalıştın Allah gönlüne göre versin inş
Amin amin İnşllh bende sevinçten ağlamak istiyorum canımmm dua et nolurrCanımm seninle aynı heyecanla bekliyorum ben de sonucunu inş yarın güzel haberi ver göbek atasım var :))
Ben de şimdiden 5 kilo varMillet hamileyken kilo almayim die ugrasir biz hamile kalmadan yuz kilo olmasak iyidir bende ayniyim bide bu ay calisma olmadigi halde kurtaj sonrasi degerlerim dustu hamile kalirsam sorun olmasin die yiyorum
Inşallah canım, hadi hepimiz tüm dualarımızı ve enerjimizi sana verelim.kızlar kan verdim bu gün yarın öğleden sonra alacağım sonucu bana dua eder misinizz?
Umutlanmaya bile korkuyorum inşllh bu kez pozitif olsun herşey...
Âmin tatlım, güzel haberlerimiz var senden sonra ama biz hala beklemedeyiz. Haftaya İnş ben de alırım bebişimin haberini :)Merhaba kızlar Nasılsıniz epeydir takip edemiyorum ben yokken inşallah güzel gelişmeler olmuştur
umutla bekleyenler tez zamanda beklediği haberi alır inşallah amin
Var tabi, önce kana sonra idrara geçtiği için o testler güven vermiyor ki canım. Umarım yarın ki test sonucu bize bir bebiş haberi daha verir.kızlar ya benim bat 30 kasım 2 aralıkta test negatif sizce hala umut var mı ??? yani yarın belli olacak ama dun negatif i gördüm ya korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine, belki de minik bişi vardır o da etkilenmesinCanım 1 hafta kala oluyorum dedim, sol kasığımda ağrı vardı ama geçti üşütmüşüm herhalde.. Onun dışında bir şey yok.. Eşim fena grip oldu, biraz benim de ateşim çıktı bugün.. Erken olucam diye hissediyorum ama bakalım.. Sen de inşallah, 9 ay o takvimle kal tatlımm
Ya bende izlemek istiyordumDoğdular, minnacıklar ve annelerinin göğsüne yatırdılar. O kadar güzellerki. Anne bundan 3 tane var diyo.
Ve tabi ben şu an hüngür şakır ağlıyorum
Olgusumu uyutmakla mesguldum ya kaçırdım basını gordum fkt izleyemedimKızlar beni duyan varsa net geo people da üçüzler doğuyooooo
amin amin inşllh :)Var tabi, önce kana sonra idrara geçtiği için o testler güven vermiyor ki canım. Umarım yarın ki test sonucu bize bir bebiş haberi daha verir.
Sağol canım.. Ama bebiş yok bu ay, bir dahaki ay inşallah.. Bu ay geçse hsg mi çekilsem de çalışmaya başladam diye bekliyorum ben deÇok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine, belki de minik bişi vardır o da etkilenmesin
Doktorlar çok çekmekten yana değil sanki canım ya.anlamadım neden? Ama tabi bi doktorunda konuş tabiki. Kaç ay oldu senin?Sağol canım.. Ama bebiş yok bu ay, bir dahaki ay inşallah.. Bu ay geçse hsg mi çekilsem de çalışmaya başladam diye bekliyorum ben de
ayyy bende birkaç kere o programı izledim de eşim kızdı, ne bakıyon bunlara dedi bakarken korkuyomuşum farkında değilim yüz şeklini görsen birdaha bakmazsın dedi eşimKızlar beni duyan varsa net geo people da üçüzler doğuyooooo
ayyy bende birkaç kere o programı izledim de eşim kızdı, ne bakıyon bunlara dedi bakarken korkuyomuşum farkında değilim yüz şeklini görsen birdaha bakmazsın dedi eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?