Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

çok geçmiş olsun canımmm dikkat edin kendinize iyi bakın birbirinize :)
tatlımmm inşallah o 9 ayı birlikte bekleriz
Jindammm takvimin daim olsun ben de 3üz isteyenlerdenim senin gibi. Dün rüyamda gördüm 3üzlerim vardı cok cok güzeldi ve simdi msjını okuyunca güldüm kendime :) bu ay baya çalıştın Allah gönlüne göre versin inş

ayy rabbim gönlündekini nasip etsin sana da tatlım teşekkür ederimm :)
aynen bu ay cidden çalıştım :)
diğer iki hamileliğimde de yumurtlama günleri oldugunu ve o günler de çalışmam gerektiğini bile doğru düzgün bilmiyordum :) bu sefer herşeyi biliyordum bakalım inşallah bebeğim bekletmeden gelir... :)

Millet hamileyken kilo almayim die ugrasir biz hamile kalmadan yuz kilo olmasak iyidir bende ayniyim bide bu ay calisma olmadigi halde kurtaj sonrasi degerlerim dustu hamile kalirsam sorun olmasin die yiyorum
Ben de şimdiden 5 kilo var Aman canım ne yapıyım, yeterli bebişin gelsin doğum sonrası bi sürü yolu var :)

Merhaba kızlar Nasılsıniz epeydir takip edemiyorum ben yokken inşallah güzel gelişmeler olmuştur
umutla bekleyenler tez zamanda beklediği haberi alır inşallah amin
Âmin tatlım, güzel haberlerimiz var senden sonra ama biz hala beklemedeyiz. Haftaya İnş ben de alırım bebişimin haberini :)

kızlar ya benim bat 30 kasım 2 aralıkta test negatif sizce hala umut var mı ??? yani yarın belli olacak ama dun negatif i gördüm ya korkuyorum
Var tabi, önce kana sonra idrara geçtiği için o testler güven vermiyor ki canım. Umarım yarın ki test sonucu bize bir bebiş haberi daha verir.

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine, belki de minik bişi vardır o da etkilenmesin

Sağol canım.. Ama bebiş yok bu ay, bir dahaki ay inşallah.. Bu ay geçse hsg mi çekilsem de çalışmaya başladam diye bekliyorum ben de
Doktorlar çok çekmekten yana değil sanki canım ya.anlamadım neden? Ama tabi bi doktorunda konuş tabiki. Kaç ay oldu senin?

ayyy bende birkaç kere o programı izledim de eşim kızdı, ne bakıyon bunlara dedi bakarken korkuyomuşum farkında değilim yüz şeklini görsen birdaha bakmazsın dedi eşim

ayy dün akşam ki çok güzeldi canım yaa, ben çok etkilenmiyorum. Sonuçta türlü türlü doğum var. Başımıza ne gelir bilemeyiz. Ama dün akşam duygusal olarak çok etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…