- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.581
Eki Görüntüle 1707442
kızlar sanırım catladı yumurtam dün koyulastı iki çizgimde simdi testi yaptım silik çıktı :) hayırlısıyla tutar inş
interiorarchitect Homely_angel
Hosbulduk canımmm heyecanla bekliyorum bu testle takip önemliymiş benm telefondaki program pazar yumurtlama gününü gösteriyor ben dün yumurtladım belkide kac aydır kacırıyordum bekleme moduna geceyim bugünde calısma olsun mu yoksa gün asırımı devam etsekeveeeeet çatlamış canım, Hadi hayırlısı bakalım. Sen de bekleyeneler arasına geldin, hoş geldin
Hosbulduk canımmm heyecanla bekliyorum bu testle takip önemliymiş benm telefondaki program pazar yumurtlama gününü gösteriyor ben dün yumurtladım belkide kac aydır kacırıyordum bekleme moduna geceyim bugünde calısma olsun mu yoksa gün asırımı devam etsek
Günaydınn CanımmmmmmmGünaydın kızlar, haftanın son iş gününde @beyaz_gelincik01 bize güzel haber getirecek inşallah
hamile olduktan sonra daha bir farklı oluyo canım. ben hamilelikten önce sürekli izliyodum bu kadar etkilenmiyodum. korkmaya başladım biraz, birde şu afrika ülkelerindeki doğumlar ne kötü ya hindistandaki falan da öyle, nasıl pisss tiksindim yani iyice onlara bakınca, biz beğenmiyoruz falan ama devlet hastanelerini, türkiyede ki en pis dediğimiz hastane bile oralardakinden bin kat hijenikayy dün akşam ki çok güzeldi canım yaa, ben çok etkilenmiyorum. Sonuçta türlü türlü doğum var. Başımıza ne gelir bilemeyiz. Ama dün akşam duygusal olarak çok etkilendim
Tatlımmm bekleme salonuna hoş geldin :)Eki Görüntüle 1707442
kızlar sanırım catladı yumurtam dün koyulastı iki çizgimde simdi testi yaptım silik çıktı :) hayırlısıyla tutar inş
interiorarchitect Homely_angel
hamile olduktan sonra daha bir farklı oluyo canım. ben hamilelikten önce sürekli izliyodum bu kadar etkilenmiyodum. korkmaya başladım biraz, birde şu afrika ülkelerindeki doğumlar ne kötü ya hindistandaki falan da öyle, nasıl pisss tiksindim yani iyice onlara bakınca, biz beğenmiyoruz falan ama devlet hastanelerini, türkiyede ki en pis dediğimiz hastane bile oralardakinden bin kat hijenik
bende o programda geçen hafta ikiz doğum seyretmiytim. Senegal di sanırım. ebeler bilmiyorlar kadın hiç gitmemiş doktora ikiz oludğnu da bilmiyorlar ilk çocuk doğduktan sonra bir tane daha olduğunu anlıyorlar ve ikinci doğumu yaptırıyolar hemen ardına ve normal doğumHaklısın tabi canım, daha farklı oluyordur. O ülkelerdeki insanlar nasıl bir bağışıklık kazanmış anlamak mümkün değilDün akşamkiler daha medeni ülkelerdi, bir de üçüz olması benim çok dikkatimi çekti.
bende o programda geçen hafta ikiz doğum seyretmiytim. Senegal di sanırım. ebeler bilmiyorlar kadın hiç gitmemiş doktora ikiz oludğnu da bilmiyorlar ilk çocuk doğduktan sonra bir tane daha olduğunu anlıyorlar ve ikinci doğumu yaptırıyolar hemen ardına ve normal doğum
Yemin ederim artık hesap yapamıyorum, hatırlamıyorum.. Biz senden önce ardaemrenin açtığı gruba üyeydik ya o zaman.. Ya temmuz ya haziran?? Ama ben şöyle sana hikayemi hatırlatıyım.. Ben 2014 eylülde kimyasan gebelik geçirdim (hem de hapla korunuyordum, ilaçlarımı aksatmışım sanırım!!! Allah'ın işi işte) sonra bana 3 ay korunma verdiler. 2015e girerken çok istedim ocakta ilk defa ovülasyon yapıcam, çift çizgi çıktığı gün kanamam oldu, aynısı aralıkta da olmuştu, istanbuldaydım dr iyi bir şey dedi. Şubatta kendi doktoruma gidince yumurtayı kaplamış bir kist buldu, ben 4 ay daha o kisti eritmek için doğum kontrol hapı kullandım. Sopan suları falan neler yapmadım. Neyse sonra kist normal basit bir kiste dönüştü, o zamandan beri uğraşıyorum.. Yani istemem 1 yıl olacak.. Dr da artık anladı beni, sanırım şüpheye yer bırakmayalım diye, tüm testleri tamamlıycak.. Sonra da sonuca göre aşılama falan yapıcak sanırım?? Yani çok karışık ve ben çok yoruldum, ben her şeyi bilmek, kabullenmek ve çare bulmak istiyorum. Şu da gerçek şuan tüp bebek için maddi durumumuz yok.. İşte böyle, aman bir dokundun bin ah işittin valla kusura bakmaDoktorlar çok çekmekten yana değil sanki canım ya.anlamadım neden? Ama tabi bi doktorunda konuş tabiki. Kaç ay oldu senin?
evet kesinlikle, her şekilde doktora gidiyoruz hatta doktor beğenmiyoruz başka başka gidioruz, daha inanmıyoruz internette ne var ne yok karıştırıyoruzonları izleyince ne kadar şanslıyız diyorum
Hayırdır inşallah canımKızlar ben dün gece bi rüya gördümm çok güzel içim içime sığmıyor anlatmak için ama ona da totem yaptımadet günümde anlatcam tabi adet olmazsam :) :)
inşallah canııım :)Hayırdır inşallah canım
canımm...Yemin ederim artık hesap yapamıyorum, hatırlamıyorum.. Biz senden önce ardaemrenin açtığı gruba üyeydik ya o zaman.. Ya temmuz ya haziran?? Ama ben şöyle sana hikayemi hatırlatıyım.. Ben 2014 eylülde kimyasan gebelik geçirdim (hem de hapla korunuyordum, ilaçlarımı aksatmışım sanırım!!! Allah'ın işi işte) sonra bana 3 ay korunma verdiler. 2015e girerken çok istedim ocakta ilk defa ovülasyon yapıcam, çift çizgi çıktığı gün kanamam oldu, aynısı aralıkta da olmuştu, istanbuldaydım dr iyi bir şey dedi. Şubatta kendi doktoruma gidince yumurtayı kaplamış bir kist buldu, ben 4 ay daha o kisti eritmek için doğum kontrol hapı kullandım. Sopan suları falan neler yapmadım. Neyse sonra kist normal basit bir kiste dönüştü, o zamandan beri uğraşıyorum.. Yani istemem 1 yıl olacak.. Dr da artık anladı beni, sanırım şüpheye yer bırakmayalım diye, tüm testleri tamamlıycak.. Sonra da sonuca göre aşılama falan yapıcak sanırım?? Yani çok karışık ve ben çok yoruldum, ben her şeyi bilmek, kabullenmek ve çare bulmak istiyorum. Şu da gerçek şuan tüp bebek için maddi durumumuz yok.. İşte böyle, aman bir dokundun bin ah işittin valla kusura bakma
Sağol canım, ne güzel yazmışsın.. Çok haklısın bunlar biliyorum, ama işte düşünmeden de edemiyor insan.. Hayatım hep bi plan dahilinde olmaya başladı ya, belki de o geriyor.. Ama iyiyim, sadece bir şey varsa bilmek istiyoum hepsi bucanımm...
aynı o şeyi bende yaşadım kimyasal gebelik korunurken hemde...
zaten ne oluyosa onla oluyo bi giriyo içine annelik duygusu sonra beklemekte sabretmekte zor geliyor zaman geçtikçe dah da zor geliyor insan alt üst oluyor...
ama biz bazen unutyoruz gerçekten bizi bizden daha iyi bilen biri var o da rabbim...
o nasıl uygun görüyorsa öyle oluyor bu öyle bi şey ki bi kıyafet gibi değil beğenipte alamadıgımız
dünyayı dolaşsakta rabbim nasip etmeden olmuyor bu işler..
senden tek ricam kendini böyle bi problem varmış gibi hissetme bi çok kisti olan bi çok hastalıgı olan yaşıyor bu annelik duygusunu..
kendini iyi hisset ki ttez vakitte gelsin bebişin annesiiii.... :)
gör bak ne aşılamaya gerek kalacak ne de tüp bebege
haklısın tatlım tabi insan bi problem olup olmadıgını bilmek istiyo.. aynen hani sen bana anlatmıştın ya kurallar falan filan :) ondan dolayı geriliyorsundur ehe bende şimdi senn doktorun olcam az kaldı :):):)Sağol canım, ne güzel yazmışsın.. Çok haklısın bunlar biliyorum, ama işte düşünmeden de edemiyor insan.. Hayatım hep bi plan dahilinde olmaya başladı ya, belki de o geriyor.. Ama iyiyim, sadece bir şey varsa bilmek istiyoum hepsi bu
Ben de senin gibiyim bat a son 5 günnnnn.... hakkımızda hayırlısı...Gunaydin kizlar hayirli cumalar beklemek ne zor her sabah bi gun daha gecti die uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?