- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.601
Günaydın canım aynen beklemek çok zor...Gunaydin kizlar hayirli cumalar beklemek ne zor her sabah bi gun daha gecti die uyanıyorum
Malesef esim icin sperm testine ikna etmeye çalışıyorum ikna olmustu be guzel simdi ya hatun biraz daha Bekle olur sıkma kendini bilmem ne o kadar rahat ki sınır oluyorm yaasimdi yarın Dr gidnce benim butun testlerimi gostericemdoğal olarak esimden de isteyecek test nasıl ikna olacak bilmiyorm.[/QUO
kötü olmuş ben de dün kan verdim 1.20 çıktı yani göbüş yine boş kaldı, eşime dedim yeter artık sıra sende sen baktıracaksın dedim, tamam dedi ama sanırsam dünkü sinirimden dolayı oyalamak için tamam dedi bu erkekleri anlamak zor valla biz her türlü muayeneye tabi oluyoruz sırf sorun bizde mi diye ama iş kendilerine gelince yan çiziyorlar canım dönme yolundan inatlaşmadan yumuşak yumuşak ikna etmeye çalış kocanı gerekirse doktor senden de test istiyor diye bahane uydur
inşallah sende güzel sonuçlar olur, yumurtaları görünce bende eşime bol bol fındık yedirdim ama sanırsam benim büyük yumurtaları geçebilecek kadar spermleri güçlendirememişimben de seninle aynıyım 2,5 yumurta, tam zamanında değerlendirmeler, yumurta takibi, preseed jel, pekmezler, fındıklar, fıstıklar... sonu ne olacak haftaya göreceğiz.
Ben bu ay korundum ya temelli gecmedi yaBen de senin gibiyim bat a son 5 günnnnn.... hakkımızda hayırlısı...
Ya aslinda hemen cikiyo ama su konuda haklilar ogrendikten sonra en az iki hafta bekliyosunkese olustu mu fln die ama gec ogrenince kanda da gorunuyo kese de gorunuyo ondan bahsediyokızlar arkadaşımın 2 gün gecikti kan verdi sonuçları bekliyor ama hemşire belli olmaz daha çok erken bir hafta 10 gün gecikmesi gerek demiş...öle mi yaa... bu arada idrar testinde çıkmadı arkadaşımın..
Yemin ederim artık hesap yapamıyorum, hatırlamıyorum.. Biz senden önce ardaemrenin açtığı gruba üyeydik ya o zaman.. Ya temmuz ya haziran?? Ama ben şöyle sana hikayemi hatırlatıyım.. Ben 2014 eylülde kimyasan gebelik geçirdim (hem de hapla korunuyordum, ilaçlarımı aksatmışım sanırım!!! Allah'ın işi işte) sonra bana 3 ay korunma verdiler. 2015e girerken çok istedim ocakta ilk defa ovülasyon yapıcam, çift çizgi çıktığı gün kanamam oldu, aynısı aralıkta da olmuştu, istanbuldaydım dr iyi bir şey dedi. Şubatta kendi doktoruma gidince yumurtayı kaplamış bir kist buldu, ben 4 ay daha o kisti eritmek için doğum kontrol hapı kullandım. Sopan suları falan neler yapmadım. Neyse sonra kist normal basit bir kiste dönüştü, o zamandan beri uğraşıyorum.. Yani istemem 1 yıl olacak.. Dr da artık anladı beni, sanırım şüpheye yer bırakmayalım diye, tüm testleri tamamlıycak.. Sonra da sonuca göre aşılama falan yapıcak sanırım?? Yani çok karışık ve ben çok yoruldum, ben her şeyi bilmek, kabullenmek ve çare bulmak istiyorum. Şu da gerçek şuan tüp bebek için maddi durumumuz yok.. İşte böyle, aman bir dokundun bin ah işittin valla kusura bakma
yaa ben de pazartesi vereyim diyorum... ama üzülmekten de korkuorum...kusura bakma ne demek tatlım, olur mu öyle şey. burada anlatıyoruz, konuşuyoruz kendimize geliyoruz. İstediğin zaman yaz, ister buraya ister özeleBelli ki içini rahatlatacak, hepsini yaptır ki stresi at üstünden. İnş hiç bir sorun da çıkmayacak canım. Biz bayanlar da biraz evhamlı olunca, durumu zorlaştırıyor muyuz acaba? Çünkü anladığım hepimizin doktorları stres yapmayın, rahat olun, bebek düşünerek ilişki yaşamayın diyor. Var mı bunu başarabilen aramızda? Yok gibi sanki
Bugün benim yumyumdan sonraki 10.gün. Zor duruyorum gidip kan vermemek için.
Kan vermekten ödü kopan, nikah için verirken bile bayıltın beni öyle alın diye hemşireyi kandırmaya çalışan ben, şimdi tüp tüp vermeye hazır.
amann ben pazartesi kan vericem.. vücudumda kendini boş yere kandırmaz hiç olmazsa.. rahatlarım..yaa ben de pazartesi vereyim diyorum... ama üzülmekten de korkuorum...
çok geçmiş olsun canım, epey sıkıntı yaşamışsın ,ama emin ol burada hepimiz bir şekilde birşeyler yaşıyoruz ve bu yüzden her yerden herşeyden bir medet umuyorum bu yüzden de buruadayız zaten birbirimize destek oluyoruz. ben bu topiğin buradaki insanların dualarının kendim için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. enazından burda yazıp kendimi rahatlattığıma inanıyorum. çünkü burdaki herkes mutlaka birşeyler yaşıyo dolup taşıyo da ihtiyaç duyuyo buraya, en azından yalnz olduğunu hissetme , rabbim inşallah en kısa zamanda seni ve isteyen herkesi bebeklerine kavuştursunYemin ederim artık hesap yapamıyorum, hatırlamıyorum.. Biz senden önce ardaemrenin açtığı gruba üyeydik ya o zaman.. Ya temmuz ya haziran?? Ama ben şöyle sana hikayemi hatırlatıyım.. Ben 2014 eylülde kimyasan gebelik geçirdim (hem de hapla korunuyordum, ilaçlarımı aksatmışım sanırım!!! Allah'ın işi işte) sonra bana 3 ay korunma verdiler. 2015e girerken çok istedim ocakta ilk defa ovülasyon yapıcam, çift çizgi çıktığı gün kanamam oldu, aynısı aralıkta da olmuştu, istanbuldaydım dr iyi bir şey dedi. Şubatta kendi doktoruma gidince yumurtayı kaplamış bir kist buldu, ben 4 ay daha o kisti eritmek için doğum kontrol hapı kullandım. Sopan suları falan neler yapmadım. Neyse sonra kist normal basit bir kiste dönüştü, o zamandan beri uğraşıyorum.. Yani istemem 1 yıl olacak.. Dr da artık anladı beni, sanırım şüpheye yer bırakmayalım diye, tüm testleri tamamlıycak.. Sonra da sonuca göre aşılama falan yapıcak sanırım?? Yani çok karışık ve ben çok yoruldum, ben her şeyi bilmek, kabullenmek ve çare bulmak istiyorum. Şu da gerçek şuan tüp bebek için maddi durumumuz yok.. İşte böyle, aman bir dokundun bin ah işittin valla kusura bakma
ne güzel yaşmışsın.. aynen öle... çevreme bakıorum herkesin oluyor.. kimse anlamıyor..burda rahat rahat ne yaşadığımı paylaşabiliyoruz...çok geçmiş olsun canım, epey sıkıntı yaşamışsın ,ama emin ol burada hepimiz bir şekilde birşeyler yaşıyoruz ve bu yüzden her yerden herşeyden bir medet umuyorum bu yüzden de buruadayız zaten birbirimize destek oluyoruz. ben bu topiğin buradaki insanların dualarının kendim için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. enazından burda yazıp kendimi rahatlattığıma inanıyorum. çünkü burdaki herkes mutlaka birşeyler yaşıyo dolup taşıyo da ihtiyaç duyuyo buraya, en azından yalnz olduğunu hissetme , rabbim inşallah en kısa zamanda seni ve isteyen herkesi bebeklerine kavuştursun
ins guzel haberlerle gelirsin CNm :)Kızlar ben randevu aldım pazartesiye salı sonuç çıkar yazmış olurum size..
Valla kaptın bu işi senhaklısın tatlım tabi insan bi problem olup olmadıgını bilmek istiyo.. aynen hani sen bana anlatmıştın ya kurallar falan filan :) ondan dolayı geriliyorsundur ehe bende şimdi senn doktorun olcam az kaldı :):):)
Yaaa ne tatlısın seen:) evet canım kendimi çok kasıyorum, ama 3 ay yumurtlamayı üst üste kaçırdım, bu ay hsg için gitti, sonra eşimin kampına denke geldi.. Böyle saçma sinsileler etrafımda ya sinir oluyorum:)kusura bakma ne demek tatlım, olur mu öyle şey. burada anlatıyoruz, konuşuyoruz kendimize geliyoruz. İstediğin zaman yaz, ister buraya ister özeleBelli ki içini rahatlatacak, hepsini yaptır ki stresi at üstünden. İnş hiç bir sorun da çıkmayacak canım. Biz bayanlar da biraz evhamlı olunca, durumu zorlaştırıyor muyuz acaba? Çünkü anladığım hepimizin doktorları stres yapmayın, rahat olun, bebek düşünerek ilişki yaşamayın diyor. Var mı bunu başarabilen aramızda? Yok gibi sanki
Bugün benim yumyumdan sonraki 10.gün. Zor duruyorum gidip kan vermemek için.
Kan vermekten ödü kopan, nikah için verirken bile bayıltın beni öyle alın diye hemşireyi kandırmaya çalışan ben, şimdi tüp tüp vermeye hazır.
Canım çok sağol.. Ne güzelsiniz yaa.. Çok güzel yazmışsın, kendimi o kadar iyi hissettim ki.. Sağlıkla al kucağına sen de bebeğini.. Gözlerim doldu vallahi, çok tarlısınız yaa..çok geçmiş olsun canım, epey sıkıntı yaşamışsın ,ama emin ol burada hepimiz bir şekilde birşeyler yaşıyoruz ve bu yüzden her yerden herşeyden bir medet umuyorum bu yüzden de buruadayız zaten birbirimize destek oluyoruz. ben bu topiğin buradaki insanların dualarının kendim için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. enazından burda yazıp kendimi rahatlattığıma inanıyorum. çünkü burdaki herkes mutlaka birşeyler yaşıyo dolup taşıyo da ihtiyaç duyuyo buraya, en azından yalnz olduğunu hissetme , rabbim inşallah en kısa zamanda seni ve isteyen herkesi bebeklerine kavuştursun
Canım benim eşim de çok inat etti. En son ben, hsg den çok korkuyorum ama bu bebek şçğn yaptırıcam lütfen dedim, azcık gözlerim de dolmuş olabilir.. Tamam dedi yaptırdı, ama ben hsg çekilemedimDr dan dondum kızlar adetimin 3. Gunü testlerim herseyim rahim filmim temiz ..ultrasonal da baktı tertemiz yumurta rezervin gayett guzel dedi .. Fkt esın kesinlikle yaptırmalı sperm testini sana boşyere ilaç veremem dediherseyin normal cinku bu ilaçlarında yan etkileri var dedi ins ikna olur kızlar dua edin yarın sabah gidelim yaptıralım moralim cok bozuk eger yaptırmazsa bende artık birakicam cocuk çalısmalarını Biraz da o uğraşsın ya ben herseyi koşa koşa yaptırdım eger esinin testini getirirsen 5. Gun klomen içip yumurta takibi ve gerekirse catlatma ignesi yaparız dedi 6 aya kadar kullanılabiliyor dedi
Canimm tesinin sonuclarini aldinmi bize guzel heber vere bilicenmi buna cok ihtiyacimiz var hadi hamisim diye bize mujde verkızlar kan verdim bu gün yarın öğleden sonra alacağım sonucu bana dua eder misinizz?
Umutlanmaya bile korkuyorum inşllh bu kez pozitif olsun herşey...
inşallah sende güzel sonuçlar olur, yumurtaları görünce bende eşime bol bol fındık yedirdim ama sanırsam benim büyük yumurtaları geçebilecek kadar spermleri güçlendirememişimbu ay güçlendirmek için yeni bir yol buldum ona başlayacam geçen burada ki başlıklardan birinde buldum muz, süt, keçiboynuzu pekmezi, bal, dövülmüş ceviz ve mevsimine göre bir kivi veya iki üç çilek blendırda bunları karıştırıp herife içirecem bu da olmazsa artık spermlere kas yaptırmak için ne yaparım bilmiyorum
yaa ben de pazartesi vereyim diyorum... ama üzülmekten de korkuorum...
amann ben pazartesi kan vericem.. vücudumda kendini boş yere kandırmaz hiç olmazsa.. rahatlarım..
Kızlar ben randevu aldım pazartesiye salı sonuç çıkar yazmış olurum size..
Dr dan dondum kızlar adetimin 3. Gunü testlerim herseyim rahim filmim temiz ..ultrasonal da baktı tertemiz yumurta rezervin gayett guzel dedi .. Fkt esın kesinlikle yaptırmalı sperm testini sana boşyere ilaç veremem dediherseyin normal cinku bu ilaçlarında yan etkileri var dedi ins ikna olur kızlar dua edin yarın sabah gidelim yaptıralım moralim cok bozuk eger yaptırmazsa bende artık birakicam cocuk çalısmalarını Biraz da o uğraşsın ya ben herseyi koşa koşa yaptırdım eger esinin testini getirirsen 5. Gun klomen içip yumurta takibi ve gerekirse catlatma ignesi yaparız dedi 6 aya kadar kullanılabiliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?