Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ben de seninle aynıyım 2,5 yumurta, tam zamanında değerlendirmeler, yumurta takibi, preseed jel, pekmezler, fındıklar, fıstıklar... sonu ne olacak haftaya göreceğiz.
inşallah sende güzel sonuçlar olur, yumurtaları görünce bende eşime bol bol fındık yedirdim ama sanırsam benim büyük yumurtaları geçebilecek kadar spermleri güçlendirememişim bu ay güçlendirmek için yeni bir yol buldum ona başlayacam geçen burada ki başlıklardan birinde buldum muz, süt, keçiboynuzu pekmezi, bal, dövülmüş ceviz ve mevsimine göre bir kivi veya iki üç çilek blendırda bunları karıştırıp herife içirecem bu da olmazsa artık spermlere kas yaptırmak için ne yaparım bilmiyorum

Günaydın kızlar bol bebisli hafta sonu olsin ins.. Ovulasyon gunü geçip bekleyenler ins bebisleriniz yerleşiyordur gobusunuze :) bende Dr a geldim lalehan Hanım'a bekliyorum heyecanla adetimin 3. Gunü filmlerimi filan aldım geldim bakalım ne önerecek

kızlar arkadaşımın 2 gün gecikti kan verdi sonuçları bekliyor ama hemşire belli olmaz daha çok erken bir hafta 10 gün gecikmesi gerek demiş... öle mi yaa... bu arada idrar testinde çıkmadı arkadaşımın..

Ya aslinda hemen cikiyo ama su konuda haklilar ogrendikten sonra en az iki hafta bekliyosunkese olustu mu fln die ama gec ogrenince kanda da gorunuyo kese de gorunuyo ondan bahsediyo

kusura bakma ne demek tatlım, olur mu öyle şey. burada anlatıyoruz, konuşuyoruz kendimize geliyoruz. İstediğin zaman yaz, ister buraya ister özele Belli ki içini rahatlatacak, hepsini yaptır ki stresi at üstünden. İnş hiç bir sorun da çıkmayacak canım. Biz bayanlar da biraz evhamlı olunca, durumu zorlaştırıyor muyuz acaba? Çünkü anladığım hepimizin doktorları stres yapmayın, rahat olun, bebek düşünerek ilişki yaşamayın diyor. Var mı bunu başarabilen aramızda? Yok gibi sanki
Bugün benim yumyumdan sonraki 10.gün. Zor duruyorum gidip kan vermemek için.
Kan vermekten ödü kopan, nikah için verirken bile bayıltın beni öyle alın diye hemşireyi kandırmaya çalışan ben, şimdi tüp tüp vermeye hazır.

yaa ben de pazartesi vereyim diyorum... ama üzülmekten de korkuorum...

çok geçmiş olsun canım, epey sıkıntı yaşamışsın ,ama emin ol burada hepimiz bir şekilde birşeyler yaşıyoruz ve bu yüzden her yerden herşeyden bir medet umuyorum bu yüzden de buruadayız zaten birbirimize destek oluyoruz. ben bu topiğin buradaki insanların dualarının kendim için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. enazından burda yazıp kendimi rahatlattığıma inanıyorum. çünkü burdaki herkes mutlaka birşeyler yaşıyo dolup taşıyo da ihtiyaç duyuyo buraya, en azından yalnz olduğunu hissetme , rabbim inşallah en kısa zamanda seni ve isteyen herkesi bebeklerine kavuştursun

ne güzel yaşmışsın.. aynen öle... çevreme bakıorum herkesin oluyor.. kimse anlamıyor..burda rahat rahat ne yaşadığımı paylaşabiliyoruz...

Dr dan dondum kızlar adetimin 3. Gunü testlerim herseyim rahim filmim temiz ..ultrasonal da baktı tertemiz yumurta rezervin gayett guzel dedi .. Fkt esın kesinlikle yaptırmalı sperm testini sana boşyere ilaç veremem dedi herseyin normal cinku bu ilaçlarında yan etkileri var dedi ins ikna olur kızlar dua edin yarın sabah gidelim yaptıralım moralim cok bozuk eger yaptırmazsa bende artık birakicam cocuk çalısmalarını Biraz da o uğraşsın ya ben herseyi koşa koşa yaptırdım eger esinin testini getirirsen 5. Gun klomen içip yumurta takibi ve gerekirse catlatma ignesi yaparız dedi 6 aya kadar kullanılabiliyor dedi

haklısın tatlım tabi insan bi problem olup olmadıgını bilmek istiyo.. aynen hani sen bana anlatmıştın ya kurallar falan filan :) ondan dolayı geriliyorsundur ehe bende şimdi senn doktorun olcam az kaldı :):):)
Valla kaptın bu işi sen evet canım aynen öyle ben de id ve süperego kavgası yaşıyorum ya aynen sanki zorunluluk olarak yükledim bunu.. Neyse sizle dağılıyor kafam iyi ki varsınız
Yaaa ne tatlısın seen:) evet canım kendimi çok kasıyorum, ama 3 ay yumurtlamayı üst üste kaçırdım, bu ay hsg için gitti, sonra eşimin kampına denke geldi.. Böyle saçma sinsileler etrafımda ya sinir oluyorum:)
Çok istiyorum şu topicte baştan aşağı hamile yazsınn
Canım çok sağol.. Ne güzelsiniz yaa.. Çok güzel yazmışsın, kendimi o kadar iyi hissettim ki.. Sağlıkla al kucağına sen de bebeğini.. Gözlerim doldu vallahi, çok tarlısınız yaa..

Arkadaşlar şuan çok mutluyum, ne güzel olmuşuz biz yaa hepinizi seviyorum gerçekten
Canım benim eşim de çok inat etti. En son ben, hsg den çok korkuyorum ama bu bebek şçğn yaptırıcam lütfen dedim, azcık gözlerim de dolmuş olabilir.. Tamam dedi yaptırdı, ama ben hsg çekilemedim eğer o da bebek çok istiyorsa, bebeğimiz için de.. O zaman ikna olur belki?? Senin de sonuçlarının temiz çıkmasıma çook sevindim, inşaalh en kısa zaöanda hamile kalırsın ki hsg den sonra artış oluyormuş

alemsin yaa, adamlar sumo güreşçisine döncek sonunda :) ufff bizim yumyum ile spermito bu ay neler yaptı haftaya belli olcak ama o zaman ben meraktan çatlıcam bu gidişle :)

vur kafaya tavayı dermişim şaka bir yere ciddi tavrını koysan, hatta yarın sabaha da randevuyu alsan nasıl karşılar? bizde de klomeni vermeden sperm testine baktı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…