Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

yazacak yazacak o da olacak inşallah :) Başarı oranımız maşallah baya yüksek. Geçen gün biraz diğer topicleri dolaştım, açık ara öndeyiz

alemsin yaa, adamlar sumo güreşçisine döncek sonunda :) ufff bizim yumyum ile spermito bu ay neler yaptı haftaya belli olcak ama o zaman ben meraktan çatlıcam bu gidişle :)
ay sen meraktan çatlama yumyumların spermito ile birleşsinde onlar çatlasın sonra ohhhh düşmanlar çatlasın

Ah canım :) ben bugün güzel haberler aldimmmmmmmmmmmmm , içindeki ses beni mi demis acaba :) ama ultrasonda görene kadar sanırım yarim sevinicem. Çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsunnm

a
ayyy tebrik ederimmmm yaşasın bir hamiş dahaaa dua ettt darısı bize olsunnnnn

Ya klomen kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Benim reglin 9.gunu bugun. 5gundur klomen ictim. Bugun sag kasigimda acayip agri var ve sabah ve aksam uzayan akintiyi gordum. En son iliski carsamba aksamiydi. Spermlerden degildir degil mi o uzayan akinti. Ama bu kadar erkende yumurtlama olmaz ki canim. Kafam karisti sizce ne olabilir?

Hayırlı olsun, kan testi mi yaptırdın? Ben öğrendiğim gün dayanamadım herkese söyledim. Sonra da acele mi ettim acaba dedim ama çok güzel bir mutluluk. Rabbim bu mutluluğuu devamını getirsin ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese en kısa zamanda versin rabbim. Hiç kimseye aratmasın ve evlat özlemi çektirmesin.

Erken yumurtlamış olabilirsin canım. Döngün önemli. Benim de yumurtlamam 10-11-12. Gün olurdu.

Kızlar kadınlar kulübü bağımlılık yaptı
Bakmadan duramıyorumayrıca enerjiniz çok çok güzel Homely_angel ve @jindam bu enerjiyle en kısa zamanda sizlerden de müjdeyi alacağız
Canımmm bizdeki bu güzel enerjinin sebebi burdaki arkadaşlığımiz :) iyi ki varsınız

yazacak yazacak o da olacak inşallah :) Başarı oranımız maşallah baya yüksek. Geçen gün biraz diğer topicleri dolaştım, açık ara öndeyiz
Aferim bizee hepsi dolacak o listenin inşallah
içimden bir ses bu yakınlarda güzel haberler alacaksın diyor :)
Kızlar hadi bakalım müjdeler gelsin
Canıımm özledik seni, sen ne zaman başkayacaksın çalışmalara??
Canımmm tebrikleeerrr, ohh be neşemiz geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…