Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tebrikler canim ins pesinden bizlerde geliriz

Eee kimin öğrencisiyım :)
Balım sende iyi ki varsın

Deli kız inşallah canım, sen bu ay baya iyi çalıştın, hadi bakalım

İnşallah canım bakalım bi yanım ümitli bi yanımda şist dur ağır ol ya olmadısa diyor hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım, umutlan ama çok da umutlanma, yani olmazsa hayal kırıklığına uğramaman açısından ki inşallah olur

Bulantilarim biraz uzun sürdü benim. Kendimle bogusuyordum hanimlar kusuruma bakmayin yine de allah herkese nasip etsin bu güzelliği. Simdi 4 aylik olduk biz :)) kizim olacak. Cok istiyordum allah gönlüme gore verdi. Tum isteyenlerin darisi basina :)))))

Hoşgeldin canım aramıza varmış daha ama zamanın bizimle nasıl geçtiğini anlamazsin :)
evet cnmm saol hosbuldum. bir sey soracagim ben yumurtlayali 4 gun oluo ama sol kasigim hala agri var dizime vuruo agri nedir bu sizce ? siz dede oluyor mu ???

Slmmm kızlarrrr sabahdan beri sol kasıgımda agrı var dün yumurtladım bugün testim silikti bugünü de es gecmedim degerlendirdim 3 gün yapmıs oldum adettim bittikden beri de gün asırı yaptık inş tutmustur beklemeye basladım kocammm artık bikti gene mi kadınlar klubundesin dio

Kızlaar esim siperm testi yaptirmis dun sabah bugun aksam almis sonucları getirmiş eve .. bende saf saf hala lutfen gitmeliyiz vs anlatıyorum buyuk sok yasadım ya demek ki gercekten cok istiyor CNm benim yaaa Cok duygulandim
Ayy ne güzel canımmm bak Trip atacaktın nerdeyse adamcağıza kıyamamis sana... Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz

ayni durum bende de vardi cnm :) 4 gun once yumurtladim esimde ben de cok yiprandik yorulduk simdi nadastayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…