- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.641
Tebrikler canim ins pesinden bizlerde gelirizAh canım :) ben bugün güzel haberler aldimmmmmmmmmmmmm , içindeki ses beni mi demis acaba :) ama ultrasonda görene kadar sanırım yarim sevinicem. Çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsunnm
Eee kimin öğrencisiyım :)Valla kaptın bu işi senevet canım aynen öyle ben de id ve süperego kavgası yaşıyorum ya aynen sanki zorunluluk olarak yükledim bunu.. Neyse sizle dağılıyor kafam iyi ki varsınız
Yaaa ne tatlısın seen:) evet canım kendimi çok kasıyorum, ama 3 ay yumurtlamayı üst üste kaçırdım, bu ay hsg için gitti, sonra eşimin kampına denke geldi.. Böyle saçma sinsileler etrafımda ya sinir oluyorum:)
Çok istiyorum şu topicte baştan aşağı hamile yazsınn
Canım çok sağol.. Ne güzelsiniz yaa.. Çok güzel yazmışsın, kendimi o kadar iyi hissettim ki.. Sağlıkla al kucağına sen de bebeğini.. Gözlerim doldu vallahi, çok tarlısınız yaa..
Arkadaşlar şuan çok mutluyum, ne güzel olmuşuz biz yaahepinizi seviyorum gerçekten
Canım benim eşim de çok inat etti. En son ben, hsg den çok korkuyorum ama bu bebek şçğn yaptırıcam lütfen dedim, azcık gözlerim de dolmuş olabilir.. Tamam dedi yaptırdı, ama ben hsg çekilemedimeğer o da bebek çok istiyorsa, bebeğimiz için de.. O zaman ikna olur belki?? Senin de sonuçlarının temiz çıkmasıma çook sevindim, inşaalh en kısa zaöanda hamile kalırsın ki hsg den sonra artış oluyormuş
Deli kızKızlar ders çıkışı bi avm ye gittim eşim tok gelecek diye bende burda yiyeyim dedim yemek yeme alanına gittim sağa baktım hamile hızla kaçtım :) oturdum sola baktım yine hamile :) ya dedim sokun gözüme gözüme :) oyy darısı bize inşallah ya rabbim :) AMİN :)
Eee kimin öğrencisiyım :)
Balım sende iyi ki varsın
İnşallah canım bakalım bi yanım ümitli bi yanımda şist dur ağır ol ya olmadısa diyor hayırlısı olsun inşallahDeli kızinşallah canım, sen bu ay baya iyi çalıştın, hadi bakalım
İnşallah canım, umutlan ama çok da umutlanma, yani olmazsa hayal kırıklığına uğramaman açısından ki inşallah olurİnşallah canım bakalım bi yanım ümitli bi yanımda şist dur ağır ol ya olmadısa diyor hayırlısı olsun inşallah
Aynen canim doğru söylüyorsun bakalım eğer zamanı gelmişse gelir miniminnakim :)İnşallah canım, umutlan ama çok da umutlanma, yani olmazsa hayal kırıklığına uğramaman açısından ki inşallah olur
Ortalama olarak 27 gunde oluyorum canim. Ama bugun yarin yumurtlama olursa eger cok erken olacak. 24 gunde hic olmadi daha onceErken yumurtlamış olabilirsin canım. Döngün önemli. Benim de yumurtlamam 10-11-12. Gün olurdu.
Bulantilarim biraz uzun sürdü benim. Kendimle bogusuyordum hanimlar kusuruma bakmayin yine de allah herkese nasip etsin bu güzelliği. Simdi 4 aylik olduk biz :)) kizim olacak. Cok istiyordum allah gönlüme gore verdi. Tum isteyenlerin darisi basina :)))))@Pambuk Sindrella - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
D Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
@mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
@melekbaby - hamiş
@hycnlprnss - hamiş
@arzerk - hamiş
@clashik - hamiş
@denizce84 - hamiş
@kme - hamiş
@ada_aras - hamiş
Sevgili ve güzel anne adaylarmız, bazılarınız hala bizimle, bazılarınızdan hiç haber alamıyoruz! Biz sizleri ve bebişleri merak ediyoruz! Bazılarınızla karşılaştığım sayfalarda görüyorum ki cinsiyetleri belli olanlar var. Bize de bilgi verirseniz, listemizde kızlar-erkekler-pembeler-maviler yaparız :)
Hoşgeldin canım aramıza varmış daha ama zamanın bizimle nasıl geçtiğini anlamazsin :)merhaba arkadaslar. aralik icin devam demissiniz. benim.bat 14 ya da 15 aralik bekliyorum
evet cnmm saol hosbuldum. bir sey soracagim ben yumurtlayali 4 gun oluo ama sol kasigim hala agri var dizime vuruo agri nedir bu sizce ? siz dede oluyor mu ???Hoşgeldin canım aramıza varmış daha ama zamanın bizimle nasıl geçtiğini anlamazsin :)
Aslında bende de ara ara oluyor ama bilmiyorum bende canımmm acaba birden fazla mı yumurtluyorum diye düşünüyordum benevet cnmm saol hosbuldum. bir sey soracagim ben yumurtlayali 4 gun oluo ama sol kasigim hala agri var dizime vuruo agri nedir bu sizce ? siz dede oluyor mu ???
Ayy ne güzel canımmm bak Trip atacaktın nerdeyse adamcağıza kıyamamis sana... Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsinizKızlaar esim siperm testi yaptirmis dun sabah bugun aksam almis sonucları getirmiş eve .. bende saf saf hala lutfen gitmeliyiz vs anlatıyorum buyuk sok yasadım ya demek ki gercekten cok istiyor CNm benim yaaaCok duygulandim
Yaa evet CNm sorma ama buyuk sok oldu bana simdi hemen Pazartesi Dr gidicem bakalım ins sorun bile olsa çözümlenecek insAyy ne güzel canımmm bak Trip atacaktın nerdeyse adamcağıza kıyamamis sana... Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz
İnşallah canım benimmmm sonra da gelsin bebiş :)Yaa evet CNm sorma ama buyuk sok oldu bana simdi hemen Pazartesi Dr gidicem bakalım ins sorun bile olsa çözümlenecek ins
ayni durum bende de vardi cnm :) 4 gun once yumurtladim esimde ben de cok yiprandik yorulduk simdi nadastayizSlmmm kızlarrrr sabahdan beri sol kasıgımda agrı var dün yumurtladım bugün testim silikti bugünü de es gecmedim degerlendirdim 3 gün yapmıs oldum adettim bittikden beri de gün asırı yaptık inş tutmustur beklemeye basladım kocammm artık bikti gene mi kadınlar klubundesin dio
cnm esinin sonuclari nasil ?Yaa evet CNm sorma ama buyuk sok oldu bana simdi hemen Pazartesi Dr gidicem bakalım ins sorun bile olsa çözümlenecek ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?