- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.661
Aaaaaaaaa süper çok sevindim. Tebrikler. İç sesim yanıltmamış beni. Hayırlısıyla sağlıkla bebişine kavuştursun Rabbim seni :)Ah canım :) ben bugün güzel haberler aldimmmmmmmmmmmmm , içindeki ses beni mi demis acaba :) ama ultrasonda görene kadar sanırım yarim sevinicem. Çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsunnm
Off onu ben de karıştıyorum. Ovu testin varsa onunla emin olsan daha doğru olur benceYa klomen kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Benim reglin 9.gunu bugun. 5gundur klomen ictim. Bugun sag kasigimda acayip agri var ve sabah ve aksam uzayan akintiyi gordum. En son iliski carsamba aksamiydi. Spermlerden degildir degil mi o uzayan akinti. Ama bu kadar erkende yumurtlama olmaz ki canim. Kafam karistisizce ne olabilir?
Ağlama ben de ağlarım. Bak aynı günü bekliyoruz.benim oturup güngür güngür ağlayasım varr yaa çok yıprandımm artık bir istediğimde olsun lütfen
Bulantilarim biraz uzun sürdü benim. Kendimle bogusuyordum hanimlar kusuruma bakmayin yine de allah herkese nasip etsin bu güzelliği. Simdi 4 aylik olduk biz :)) kizim olacak. Cok istiyordum allah gönlüme gore verdi. Tum isteyenlerin darisi basina :)))))
Hoşgeldiiiin canım, Pazartesi günü seni de listemize ekleriz. İnş da yanına hamişi eklerizmerhaba arkadaslar. aralik icin devam demissiniz. benim.bat 14 ya da 15 aralik bekliyorum
Tühhh adamcağızın günahını aldık desene, hatta ben tava bile dedimKızlaar esim siperm testi yaptirmis dun sabah bugun aksam almis sonucları getirmiş eve .. bende saf saf hala lutfen gitmeliyiz vs anlatıyorum buyuk sok yasadım ya demek ki gercekten cok istiyor CNm benim yaaaCok duygulandim
Valla bakıyorum bende netten iki saattır sanki ileri hareket az gibi geldi bana ama cok karisik ya isimleri her yerde farklı tahlil kısmında .. Kızlar simdi biz bu testi kadın doguma Dr muza mı gostericez yoksa urolojiye mı ?cnm esinin sonuclari nasil ?
Hahaha sorma hele ben oglen oyle bir mesaj attım ki destan gibiTühhh adamcağızın günahını aldık desene, hatta ben tava bile dedim
Sonuçlar nasıl canım?
inaallah cnm saol :) Allah hepimize versin..kimseye imrendirmesin insallahHoşgeldiiiin canım, Pazartesi günü seni de listemize ekleriz. İnş da yanına hamişi ekleriz
cnm ileri hiz kac benim esimde yaptirdi uzmani oldum artik. urolojiye gosterceksiniz cnm.Valla bakıyorum bende netten iki saattır sanki ileri hareket az gibi geldi bana ama cok karisik ya isimleri her yerde farklı tahlil kısmında .. Kızlar simdi biz bu testi kadın doguma Dr muza mı gostericez yoksa urolojiye mı ?
Ileri biz %6 cok az dimi şaşırdım baya sperm sayısı normal ama hızı azcnm ileri hiz kac benim esimde yaptirdi uzmani oldum artik. urolojiye gosterceksiniz cnm.
himmm ileri hiz yuzde 50 olmasi gerekio en kotu yuzde 25. bizim ki 17Ileri biz %6 cok az dimi şaşırdım baya sperm sayısı normal ama hızı az
Bende cok şaşırdım baya baya az acaba baska bir etken mı var dedim. Gidicez CNm ins sonuclar iicnhimmm ileri hiz yuzde 50 olmasi gerekio en kotu yuzde 25. bizim ki 17doktora gorunsun
cnm benim esimde varikosel var oyuzden oluyor zaten ameliyat falan dio doktorlar ama keci boynuzu kuru falan yapiorm esime bekletiorm yani. seninkinde de varikosel olabilir erkeklerin kabusuBende cok şaşırdım baya baya az acaba baska bir etken mı var dedim. Gidicez CNm ins sonuclar iicn
Hadi ya ondan mıdır dersin neyse dur bakalım Dr ne diyecek once Bi ilaç tedavisi kürler denemek lazım .. Oglum 7. Ayımızda olmustu kendiliğinden ins ikinci de gelir oyle bakalım bu ay duaya yönelicem ins rabbimin merhameti sonsuz nimetleri de oyle ins hepimiz bir an once guzel haberi alırızcnm benim esimde varikosel var oyuzden oluyor zaten ameliyat falan dio doktorlar ama keci boynuzu kuru falan yapiorm esime bekletiorm yani. seninkinde de varikosel olabilir erkeklerin kabusu
cnm ilac tedavisi yok bu illetin belkide varikoseli yktur. kurleri falann dene. bananda hbr edet cnm mrknederim..insallah ikinci bebeginide cok beklemeden alirsinHadi ya ondan mıdır dersin neyse dur bakalım Dr ne diyecek once Bi ilaç tedavisi kürler denemek lazım .. Oglum 7. Ayımızda olmustu kendiliğinden ins ikinci de gelir oyle bakalım bu ay duaya yönelicem ins rabbimin merhameti sonsuz nimetleri de oyle ins hepimiz bir an once guzel haberi alırız
Allah razı olsun CNm ins ederim tabii gelişmeleri buraya yazarım mutlakacnm ilac tedavisi yok bu illetin belkide varikoseli yktur. kurleri falann dene. bananda hbr edet cnm mrknederim..insallah ikinci bebeginide cok beklemeden alirsiniyi geceler herkese.
Malesef testlerim bitti. Alamadim da. Su gittigidiyor da neden kapida odeme secenegi yok yaOff onu ben de karıştıyorum. Ovu testin varsa onunla emin olsan daha doğru olur bence
Hahaha sorma hele ben oglen oyle bir mesaj attım ki destan gibimeger adam yaptirmis sonucu da almis Sonucu tam anlayamamakla beraber bazı kısımlarda sorun var gibi geldi bana ileri hareketlilikte birde morfolojide sanki %4 yazıyor oda sınırda gibi Neyse Dr anlatır sanırım .. Ztn bende hersey bu kadar yolundayken 14 aydır hi bir sekilde hamilelik olmaması hep esimde bir sorun oldugunu düşündürüyordu bana .. Oda Bi tane oldu diye sorun yok gözüyle bakıyordu hep ne alaka halbuki millet birinciye ilk geceden hamile kalıyor ikinci icin yıllarca uğraşıyor bir suru ornek var yani neyse hakkımızda hayırlısı olsun sorunu bulmakta Bi is en azından dogru tedavi yaparız bos yere ilaç almam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?