Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aaaaaaaaa süper çok sevindim. Tebrikler. İç sesim yanıltmamış beni. Hayırlısıyla sağlıkla bebişine kavuştursun Rabbim seni :)

Off onu ben de karıştıyorum. Ovu testin varsa onunla emin olsan daha doğru olur bence

Zor dönemler bitmiş gitmiş canım. Şimdi keyifli kısmına gelmişsin maşallah sana. Kızını sağlıkla kucağına al İnş canım. Bizi unutmaz arada bi haber ver bebişten çok seviniriz

Kızlaar esim siperm testi yaptirmis dun sabah bugun aksam almis sonucları getirmiş eve .. bende saf saf hala lutfen gitmeliyiz vs anlatıyorum buyuk sok yasadım ya demek ki gercekten cok istiyor CNm benim yaaa Cok duygulandim
Tühhh adamcağızın günahını aldık desene, hatta ben tava bile dedim
Sonuçlar nasıl canım?

cnm esinin sonuclari nasil ?
Valla bakıyorum bende netten iki saattır sanki ileri hareket az gibi geldi bana ama cok karisik ya isimleri her yerde farklı tahlil kısmında .. Kızlar simdi biz bu testi kadın doguma Dr muza mı gostericez yoksa urolojiye mı ?

Tühhh adamcağızın günahını aldık desene, hatta ben tava bile dedim
Sonuçlar nasıl canım?
Hahaha sorma hele ben oglen oyle bir mesaj attım ki destan gibi meger adam yaptirmis sonucu da almis Sonucu tam anlayamamakla beraber bazı kısımlarda sorun var gibi geldi bana ileri hareketlilikte birde morfolojide sanki %4 yazıyor oda sınırda gibi Neyse Dr anlatır sanırım .. Ztn bende hersey bu kadar yolundayken 14 aydır hi bir sekilde hamilelik olmaması hep esimde bir sorun oldugunu düşündürüyordu bana .. Oda Bi tane oldu diye sorun yok gözüyle bakıyordu hep ne alaka halbuki millet birinciye ilk geceden hamile kalıyor ikinci icin yıllarca uğraşıyor bir suru ornek var yani neyse hakkımızda hayırlısı olsun sorunu bulmakta Bi is en azından dogru tedavi yaparız bos yere ilaç almam ..

cnm ileri hiz kac benim esimde yaptirdi uzmani oldum artik. urolojiye gosterceksiniz cnm.

Bende cok şaşırdım baya baya az acaba baska bir etken mı var dedim. Gidicez CNm ins sonuclar iicn
cnm benim esimde varikosel var oyuzden oluyor zaten ameliyat falan dio doktorlar ama keci boynuzu kuru falan yapiorm esime bekletiorm yani. seninkinde de varikosel olabilir erkeklerin kabusu

cnm benim esimde varikosel var oyuzden oluyor zaten ameliyat falan dio doktorlar ama keci boynuzu kuru falan yapiorm esime bekletiorm yani. seninkinde de varikosel olabilir erkeklerin kabusu
Hadi ya ondan mıdır dersin neyse dur bakalım Dr ne diyecek once Bi ilaç tedavisi kürler denemek lazım .. Oglum 7. Ayımızda olmustu kendiliğinden ins ikinci de gelir oyle bakalım bu ay duaya yönelicem ins rabbimin merhameti sonsuz nimetleri de oyle ins hepimiz bir an once guzel haberi alırız

cnm ilac tedavisi yok bu illetin belkide varikoseli yktur. kurleri falann dene. bananda hbr edet cnm mrknederim..insallah ikinci bebeginide cok beklemeden alirsin iyi geceler herkese.

Morfoloji yani spermlerin şekillerinin doğruluğu önemli canım. Düzgün şekilli olmayınca doğru adresi bulamıyorlar diye biliyorum ben. Ama kafanı karıştırmayalım. Laboratuvarların farklı farklı sonuç çizelgeleri var. Siz önce üroloğa sonra senin doktoruna gösterirsiniz.
Ayrıca aydan aya bile o kadar fark edebiliyor ki, ilk çocuk bir gösterge değil. En başta yaş değişiyor. Örneğin önceden erkeklerde 40 milyon sperm normalmiş. Dünya üzerindeki toksin artışı sebebiyle şimdi 25 milyon normal değer kabul ediliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…