- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.681
Marfoloji iyi prognez yaziyr bizim degere gire CNm ..tabi CNm cok dogru yas beslenme hersey etkiliyor bence bana oyle geliyor ki esim bu testi cok stres altında verdi baya Bi zorlanmış cunku acaba ondan mı o ileri hareket dusuk cikti diyorum neyse biz once bir iki ay bol vitamin tedavisi yapalım sonra testi tekrarlayalım diyoruz olmadı o zmn urolojiye gideriz ins ..dualarla kürlerle olur ins bir an once bakalım ..Morfoloji yani spermlerin şekillerinin doğruluğu önemli canım. Düzgün şekilli olmayınca doğru adresi bulamıyorlar diye biliyorum ben. Ama kafanı karıştırmayalım. Laboratuvarların farklı farklı sonuç çizelgeleri var. Siz önce üroloğa sonra senin doktoruna gösterirsiniz.
Ayrıca aydan aya bile o kadar fark edebiliyor ki, ilk çocuk bir gösterge değil. En başta yaş değişiyor. Örneğin önceden erkeklerde 40 milyon sperm normalmiş. Dünya üzerindeki toksin artışı sebebiyle şimdi 25 milyon normal değer kabul ediliyormuş.
a
ayyy tebrik ederimmmm yaşasın bir hamiş dahaaa dua ettt darısı bize olsunnnnn
Hayırlı olsun, kan testi mi yaptırdın? Ben öğrendiğim gün dayanamadım herkese söyledim. Sonra da acele mi ettim acaba dedim ama çok güzel bir mutluluk. Rabbim bu mutluluğuu devamını getirsin ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese en kısa zamanda versin rabbim. Hiç kimseye aratmasın ve evlat özlemi çektirmesin.
G Gezginanneadayi89 canımmm tebrik ederimmmmmm :) biliyor musun myssteriouss hamiş haberi yok mu diye listeyi paylaştığında ne alaka bilmiyorum ama içimden senin hamiş olduğun geçmişti :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım benimm
Aferim bizeehepsi dolacak o listenin inşallah
Canıımm özledik seni, sen ne zaman başkayacaksın çalışmalara??
Canımmm tebrikleeerrr, ohh be neşemiz geldii
Tatlisim benim ki totem :) dedim ben bi takvimi yapayım burdan yürür giderim 9ayaEtmem miii, Rabbim herkese nasip etsin. Bununla sinam
Amin amin Allah razi olsun canım. Sabah namazında evde test yaptım. Silik görünce hastanede kan testi yaptım. 172 çıktı şükür :) biz şimdilik ailelere ve buraya söyledik :)
Yaa sağol canım ne güzel :) ayyy sende daha çok yeni hamileymişsin sen ne zaman öğrendin ?
Canım benimmm bunu bilmenin tek bi yolu var idrar testi o bile net değil kan testi bak günlerdir geçmiş korkma bi test yap hersey Allâhtan umarım bu sefer çok mutlu haberlerle gelirsin :)Kizlar kimse cvp vermiyo lutfen bide siz bakin bana.ben daha once iki kez kimyasal gebelik yasadim.bu yuzden test yapmaya korkuyorum.bu ay adetim geciyo gunlerdir sadece wcde kahve pembe leke geliyo.hic bir adet belirtim yok.oturunca bile basim donuyo karnim sis.bu lekeler bu kadar uzun surermi yerlesme kanamasi olabilirmi cok uzun oldu ama hakkinizi helal edin.
Canım benimmm bunu bilmenin tek bi yolu var idrar testi o bile net değil kan testi bak günlerdir geçmiş korkma bi test yap hersey Allâhtan umarım bu sefer çok mutlu haberlerle gelirsin :)
Tebrikler canim ins pesinden bizlerde geliriz
Tatlisim benim ki totem :) dedim ben bi takvimi yapayım burdan yürür giderim 9ayarabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin güzelim :)
İnsaAllah canım inan cani gönülden istiyorummm
Yaa bende dedim ki demek ki bugün öğrendi de yaptı hemencik. Totem tutar inş canım. İnş meleğin seninledir. Bende takvim yapmaya korkuyorum açıkçası:)
allah daha fazla bekletmesin canıımm belirti konusunda ben inanmıyorum o belirtilere yaa geçen ay benimmm aşırı derecede belirtilerim vardı bi önceki hamileliğimle aynı şeyleri yaşadım ama sonuç kırmızı kart ben bebeği görmeden inanmıcam bu kez4.5 yildir ugrasiyorum bu negatifler beni okadar yiprattiki burada sorup en azindan bi belirti ariyorum ne zor bi sinavmis Allahim inslh hepimiz hayirli evlatlarimizin haberlerinide paylasiriz
inşallahh canımm inşallah meleklerim benimledir 3 ü bi arada :)Yaptım gitti:) ay Rabbim korusun meleğimi
üzgünüm...
inşallahh canımm inşallah meleklerim benimledir 3 ü bi arada :)
hayırlı olsun takvimiiiiiiiiiin 9 ay boyunca devam etsin sonra hoooooooop kucagına gelsin bebişiiiin:)
allah daha fazla bekletmesin canıımm belirti konusunda ben inanmıyorum o belirtilere yaa geçen ay benimmm aşırı derecede belirtilerim vardı bi önceki hamileliğimle aynı şeyleri yaşadım ama sonuç kırmızı kart ben bebeği görmeden inanmıcam bu kez
evet canııım bi de benim 2 kaybım var bu olursa 3. hamileliğim olcak ablam ve abimin ikizleri var eşimde çok istyo ama üçüz daha çok istyo :) ben yok diyodum ama bu ay 3 yumurtayı görünce heycanlandım ama kısmet ben 1 ne bile razıyım aslında :)3 u bir arada derken :) 3 yumurtan mi vardı? :)) inş seninledir canım insaAllah seninde takvimin kucağına alana kadar devam eder :)
amin canmm benim hep birlikte inşallah bütün topikin dileği bu ve bi an önce hepimizin dileği kabul olur inşallah :)İnsallah biran once takvimin gercekten hamileligi gosterir canim 6 7 8 hatta 9 aylik takvimini gormek dilegiyle rabbim gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?