Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Marfoloji iyi prognez yaziyr bizim degere gire CNm ..tabi CNm cok dogru yas beslenme hersey etkiliyor bence bana oyle geliyor ki esim bu testi cok stres altında verdi baya Bi zorlanmış cunku acaba ondan mı o ileri hareket dusuk cikti diyorum neyse biz once bir iki ay bol vitamin tedavisi yapalım sonra testi tekrarlayalım diyoruz olmadı o zmn urolojiye gideriz ins ..dualarla kürlerle olur ins bir an once bakalım ..

a

ayyy tebrik ederimmmm yaşasın bir hamiş dahaaa dua ettt darısı bize olsunnnnn

Etmem miii, Rabbim herkese nasip etsin. Bununla sinam

Amin amin Allah razi olsun canım. Sabah namazında evde test yaptım. Silik görünce hastanede kan testi yaptım. 172 çıktı şükür :) biz şimdilik ailelere ve buraya söyledik :)

Yaa sağol canım ne güzel :) ayyy sende daha çok yeni hamileymişsin sen ne zaman öğrendin ?

Kizlar kimse cvp vermiyo lutfen bide siz bakin bana.ben daha once iki kez kimyasal gebelik yasadim.bu yuzden test yapmaya korkuyorum.bu ay adetim geciyo gunlerdir sadece wcde kahve pembe leke geliyo.hic bir adet belirtim yok.oturunca bile basim donuyo karnim sis.bu lekeler bu kadar uzun surermi yerlesme kanamasi olabilirmi cok uzun oldu ama hakkinizi helal edin.

Tatlisim benim ki totem :) dedim ben bi takvimi yapayım burdan yürür giderim 9aya rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin güzelim :)

Canım benimmm bunu bilmenin tek bi yolu var idrar testi o bile net değil kan testi bak günlerdir geçmiş korkma bi test yap hersey Allâhtan umarım bu sefer çok mutlu haberlerle gelirsin :)

Canım benimmm bunu bilmenin tek bi yolu var idrar testi o bile net değil kan testi bak günlerdir geçmiş korkma bi test yap hersey Allâhtan umarım bu sefer çok mutlu haberlerle gelirsin :)

4.5 yildir ugrasiyorum bu negatifler beni okadar yiprattiki burada sorup en azindan bi belirti ariyorum ne zor bi sinavmis Allahim inslh hepimiz hayirli evlatlarimizin haberlerinide paylasiriz

Tebrikler canim ins pesinden bizlerde geliriz

İnsaAllah canım inan cani gönülden istiyorummm
Tatlisim benim ki totem :) dedim ben bi takvimi yapayım burdan yürür giderim 9aya rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin güzelim :)

Yaa bende dedim ki demek ki bugün öğrendi de yaptı hemencik. Totem tutar inş canım. İnş meleğin seninledir. Bende takvim yapmaya korkuyorum açıkçası:)

Kimse belirtisini paylasmiyo herkrste farkli tamam ama bizi en cok burda ugrasip hamile olanlar anlar.bizimki bi umut sizlerin belirtisini okuyup kendimize pay cikariyoruz.lutfen neler yasadiniz paylasirmisiniz

4.5 yildir ugrasiyorum bu negatifler beni okadar yiprattiki burada sorup en azindan bi belirti ariyorum ne zor bi sinavmis Allahim inslh hepimiz hayirli evlatlarimizin haberlerinide paylasiriz
allah daha fazla bekletmesin canıımm belirti konusunda ben inanmıyorum o belirtilere yaa geçen ay benimmm aşırı derecede belirtilerim vardı bi önceki hamileliğimle aynı şeyleri yaşadım ama sonuç kırmızı kart ben bebeği görmeden inanmıcam bu kez

inşallahh canımm inşallah meleklerim benimledir 3 ü bi arada :)
hayırlı olsun takvimiiiiiiiiiin 9 ay boyunca devam etsin sonra hoooooooop kucagına gelsin bebişiiiin:)

3 u bir arada derken :) 3 yumurtan mi vardı? :)) inş seninledir canım insaAllah seninde takvimin kucağına alana kadar devam eder :)

İnsallah biran once takvimin gercekten hamileligi gosterir canim 6 7 8 hatta 9 aylik takvimini gormek dilegiyle rabbim gonlune gore versin

Belirti konusunda da sunu yazma ihtiyacı hissettim. Bende topic topic dolandım durdum herkese belirti sordum. Full kendimi dinledim. Aylardır hissetmediğim belirti kalması ama her seferinde kırmızı kart. Hissettim belirtileri yazıp herkesten sa kesin hamilesin yazmasını bekledim.ama genelde tecrübeliler de bunu yazmadı. Belirtilere bakma dedi. Üzüldüm. Ama haklılardı.
Simdi ise bakıyorum da en belirtisiz ayim bu aydi galiba. Hic bir belirtim yoktu. Ama melegimi öğrendim dün çok şükür. Üzmek istemem arkadaşım belirti sormussun ya kendimi hatirladim seni görünce. Bunu yazmak zorunda hissettim kendimi. Hakkımızda hayırlısı insaAllah.hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun Rabbim en kısa zamanda ...

3 u bir arada derken :) 3 yumurtan mi vardı? :)) inş seninledir canım insaAllah seninde takvimin kucağına alana kadar devam eder :)
evet canııım bi de benim 2 kaybım var bu olursa 3. hamileliğim olcak ablam ve abimin ikizleri var eşimde çok istyo ama üçüz daha çok istyo :) ben yok diyodum ama bu ay 3 yumurtayı görünce heycanlandım ama kısmet ben 1 ne bile razıyım aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…