- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.701
evet canııım bi de benim 2 kaybım var bu olursa 3. hamileliğim olcak ablam ve abimin ikizleri var eşimde çok istyo ama üçüz daha çok istyo :) ben yok diyodum ama bu ay 3 yumurtayı görünce heycanlandım ama kısmet ben 1 ne bile razıyım aslında :)
yok canımmm klomen kullanmıyorum ben ekim 16 da kürtaj oldum boş gebelikten doktor genetik ve pıhtılaşma istemişti sonuc cıkınca gittim 12. günümdedim adetimin baktı yumurtalıklarıma orda gördük bat 15 aralık olcak sanırım canımValla sizdeki iyi cesaret :) Rabbim gönlünüze gore versin insaAllah . Bat ne zaman canım, güzel haberi inş ne zaman alırız ? Klomen mi kullaniyorsun
yok canımmm klomen kullanmıyorum ben ekim 16 da kürtaj oldum boş gebelikten doktor genetik ve pıhtılaşma istemişti sonuc cıkınca gittim 12. günümdedim adetimin baktı yumurtalıklarıma orda gördük bat 15 aralık olcak sanırım canım
Canim o zaman seninle benim bat ayni gun ins ikimizde hamisiz diye mujde veririzyok canımmm klomen kullanmıyorum ben ekim 16 da kürtaj oldum boş gebelikten doktor genetik ve pıhtılaşma istemişti sonuc cıkınca gittim 12. günümdedim adetimin baktı yumurtalıklarıma orda gördük bat 15 aralık olcak sanırım canım
işte kafan rahatlamış biraz aklından gitmiş bebiş fikri hemencecik gelmiş bebişin darısı bize inşallah canım :)Ah çok güzel canım kendiliğinden 3 yumurta he masaAllah . Ben 2 ay klomen kullandim. İğnesiz. İlk ay 3 yumurta 2. Ay 2 yumurtam oluşmuştu. Bu ay ailemle tatile gittim. Klomen de kullanmadim. Tek yumurtam vardı o da tutmuş ilk defa bin şükür :) ben inanıyorum ki sende en yakin zamanda bize müjdeyi vereceksin ins
evet canımmm inşallah canım beniim güzel haberler alırız burda da mutlu mesut paylaşırız inşallah :)Canim o zaman seninle benim bat ayni gun ins ikimizde hamisiz diye mujde veririz
Şuan şoktayım! Bir arkadaşım gelmiş şehir dışından, kendisi hemşire.. Laflarken sen çocuk falan dedi, ben de kimseye söylemiyorum normalde şeytan dürttü sonuçları gösterdim, hocasını aradı(kadın doğum) boşa yumurtluyo o dedi dr! Anlamadım tam, arada pco var mı dedi yoo dedim, bilmiyorum. Senin tedavisiz çocuğun olmaz! dedi!! Şoktayım. Kendi doktorum neden demedi??? Çok da güveniyorum doktoruma, kaç arkadaşımıza teşhisler koydu, bebeklerini kurtardı.. Ki kendisi arkadaşımın da eşi.. Ya şoktayım, arayıp adama bağırmak istiyorum. 6 ay yaa!! Niye demedin diye?? Bi yandan da içimden bir ses belki diğer doktor yanılıyordur diyor.. Ona gösterdiğim tahlili yüklesem, bana bir yorum yapar mısınız?? Fevri hareket etmek istemiyorum..
Şuan şoktayım! Bir arkadaşım gelmiş şehir dışından, kendisi hemşire.. Laflarken sen çocuk falan dedi, ben de kimseye söylemiyorum normalde şeytan dürttü sonuçları gösterdim, hocasını aradı(kadın doğum) boşa yumurtluyo o dedi dr! Anlamadım tam, arada pco var mı dedi yoo dedim, bilmiyorum. Senin tedavisiz çocuğun olmaz! dedi!! Şoktayım. Kendi doktorum neden demedi??? Çok da güveniyorum doktoruma, kaç arkadaşımıza teşhisler koydu, bebeklerini kurtardı.. Ki kendisi arkadaşımın da eşi.. Ya şoktayım, arayıp adama bağırmak istiyorum. 6 ay yaa!! Niye demedin diye?? Bi yandan da içimden bir ses belki diğer doktor yanılıyordur diyor.. Ona gösterdiğim tahlili yüklesem, bana bir yorum yapar mısınız?? Fevri hareket etmek istemiyorum..
Canım işim saçma yanı ne biliyor musun? Bu adam bulunduğum yerin en iyi kadın doğumcusu.. Yani özel doktorlar bile çözüm bulamazsa bunu yönlendiriyor.. Ben 6 aydır bu doktorlayım.. Tedavisiz çocuğun olmaz diyen istanbuldan arkadaşımın hocası.. Bir yanım nasıl inkar ediyor, diğer yanım ise kendi doktoruma kızıyor.. Ama evet bir kaç doktora görüneceğim, gerekirse istanbula da giderim.. Ama şuan salak gibiyim..sinirlenmekte çok haklısın.
nasıl oluyormuş boşa yumurtlama.....tedavisiz çocuğun olmaz da ne demek
yani tekrar kist mi var demek istedi...Canım başka bir doktora görünmende fayda var...
seni boştan yere 6 ay beklettiyse pes doğrusu..
biz de eşimin üroloğu yüzünden boşuna 6 ay bekledik ilaçlar ilaçlar hiç fayda etmedi
en sonunda ameliyat oldu.bizim de ocak ortasında kontrolümüz var
bakalım sperm sayısı ve hızı ne çıkacak %0 dı
cnm sebep neymiş öğrenmedin mi hangi değerden dolayı böle demiş doktor ?? bende devlete gittim 6 ay bişeyin yok diyip diyip gönderdi özele gittim polikistik over var gibi dedi regli gününde bakacak doktorCanım işim saçma yanı ne biliyor musun? Bu adam bulunduğum yerin en iyi kadın doğumcusu.. Yani özel doktorlar bile çözüm bulamazsa bunu yönlendiriyor.. Ben 6 aydır bu doktorlayım.. Tedavisiz çocuğun olmaz diyen istanbuldan arkadaşımın hocası.. Bir yanım nasıl inkar ediyor, diğer yanım ise kendi doktoruma kızıyor.. Ama evet bir kaç doktora görüneceğim, gerekirse istanbula da giderim.. Ama şuan salak gibiyim..
Bilmiyorum ki.. Size yüklediğim testi yolladım. Telefondan, elinde başka hiç bir sonuç olmadan dedi..cnm sebep neymiş öğrenmedin mi hangi değerden dolayı böle demiş doktor ?? bende devlete gittim 6 ay bişeyin yok diyip diyip gönderdi özele gittim polikistik over var gibi dedi regli gününde bakacak doktor
bak buda benimkisi çok farklı gelmedi bana hoş ben de bir buçuk senedir hamile kalamıyorum daBilmiyorum ki.. Size yüklediğim testi yolladım. Telefondan, elinde başka hiç bir sonuç olmadan dedi..
Fsh: 5,92
Lh: 10,67
E2: 73
Proclatin: 8,73
Ths: 0,90
Buna baktı ve sen tedavisiz hamile kalamazsın dedi
Evet eğer sana pco teşhisi koyduysa, benim de vardır?? Ben pco olmaktan değil, ben dün anlattım bilmem okudun mu, bundan 1 yıl önce ilk bebek istediğimde kist çıktı bende.. 3 ay tedavi gördüm. Sonra üstüne 6 ay da şimdi.. Yani 9 aydır bu adama git gel yapıyorum, hiç mi fark etmedi?? Ona kızıyorum. Ama şuan yapacak bir şey yok.. Sakince pazartesiyi beklemem lazım.. Sağol canım yaaben
bak buda benimkisi çok farklı gelmedi bana hoş ben de bir buçuk senedir hamile kalamıyorum da
Ben ne öğrendim kızlar biliyor musunuz drlarin tabiki günahı ni almak istemem tabiki jer Dr bir değildir ama bazı drlar hani tüp bebek merkezine yönlendiriyor lar ya işte o tüp bebek merkezinden para aliyorlarmis[/QUOTE
Gerçekten mi?? Ya kime güvenelim o zaman? Doktora da güvenemeyeceksek kime güvenelim acaba??
Selam biz geçen hafta başında Dr a gittik dedim soylemeyecekmisiniz henüz erken dedi bende olsun en azindan yorum yapın dedim kıza benzettim dedi 10 gün sonra gelirsen söylerim dedi ama gitmedim kız diye düşünüyorum ayin 16 sinda tekrar randevum var bakalım ozaman kesinlestiginde haber ederim@Pambuk Sindrella - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
@mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
Princess91 - hamiş
@hycnlprnss - hamiş
@arzerk - hamiş
@clashik - hamiş
@denizce84 - hamiş
@kme - hamiş
@ada_aras - hamiş
Sevgili ve güzel anne adaylarmız, bazılarınız hala bizimle, bazılarınızdan hiç haber alamıyoruz! Biz sizleri ve bebişleri merak ediyoruz! Bazılarınızla karşılaştığım sayfalarda görüyorum ki cinsiyetleri belli olanlar var. Bize de bilgi verirseniz, listemizde kızlar-erkekler-pembeler-maviler yaparız :)
Allah bağışlasım canım, sağlıkla al kucağına inşallahSelam biz geçen hafta başında Dr a gittik dedim soylemeyecekmisiniz henüz erken dedi bende olsun en azindan yorum yapın dedim kıza benzettim dedi 10 gün sonra gelirsen söylerim dedi ama gitmedim kız diye düşünüyorum ayin 16 sinda tekrar randevum var bakalım ozaman kesinlestiginde haber ederim
Mrb yeni hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak belirtilerde kasıgınızın üst tarafında ara ara batma gibi acı oluyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?