Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

anlıyorum cnm ben de işte yeni değiştirdim doktoru bu şüpelendi bu tahlilleride götürmemiştim ben çatlamadı die gittim özele 3. gün kan testi yapalım dedi bakalım eğer öleyse beni de bir sene devletteki doktorlar oyaladı o tahlillere bakıp herşey normal deyip deyip gönderdiler heralde eşimde dedim problem zorla ona örnek verdirttim ona da öok ii dediler eşimde bişey yok deyince ağlıycaktım artık varsa da problem çıksında tedavi olayım yoruldum bende... bu ay da yok biliyorum ben kendimi...

İnşallah bebek vardır canım.. Aynen insan boşa çabadan yoruluyor, ben de seni çok iyi anlıyorum.. Umarım sorun yoktur, varsa da çıkar, bir an önce tedavş olursun.. Ama inşallah yoktur canım.. Bizi de haberdar et

Kızlar bugün rahmimde büyük çalışma var sanırım böyle adet ağrısı gibi mi desem ince ince atıyo gibi mi desem bi ağrı var kasıklarda sıkı tutunun yavruceklerim :)

Kızlar bugün rahmimde büyük çalışma var sanırım böyle adet ağrısı gibi mi desem ince ince atıyo gibi mi desem bi ağrı var kasıklarda sıkı tutunun yavruceklerim :)
Canım benimde öyle olmuştu şimdi bu aralar hasta olmam lazım sol tarafimda bi ağrı var ama ara ara girip çıkıyor anlamadım bende inş tutunmuştur bebislerimiz beklemedeyim hee hasta olacam korkusu yaşıyorum

Canım normalde 31 günde oluyordum ama iki aydır 27 günde oluyor yanı eğer 27 gün olarak baz alirsan bugün olması lazımdı 31 gün olursa daha 4 gün var bilemiyorum bende kafam çok karıştı
Anladım canim benimmm aslında bi test yapabilirsin geç döllenme olmadısa çıkar testte diye tahmin ediyorum

kızlar bi bakın yaaa yarın kan vericem kendimi ümitlendirmeye korkuorum

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 57
angel-devil ne zmndir istiyorsunuz CNm ?
iki buçuk yıllık evliyiz cnm bir tıl yeni atandığım için farklı şehirlerdeydik sadece haftasonları buluşuoduk bir buçuk yıldırda yan yanayız ben nerdeyse hiç korunmadım umarım tutmuştur bu sefer.. ovulasyon testiyle takipteydim 18.gün oldu çatlamadı doktora gittim iğneyle çatlatmıştı ben kan testini görene kadar emin olamıycam yarın kan veriorum sizi haberdar ederim

canım hevesini kırmak istemem de çatlatma iğneside çift çizgi çıkarabiliyormuş sanırım ben öyle duydum o yüzden adet geçmeden yapmıyolar test umarım vardır bebişinnn sıkı sıkı tutunmuştur sana :)

bi
Canım çizgi var gibi hemen mi çıktı
üstteki perşembe günü hemen çıktı alttaki cumartesi ondan emin değilim yok deyip wc de bıraktım geldiğimde öleydi kurt düştü bana ama elimde test kalmadı bi de kasık ağrım da azaldı göğüslerim şişti ama bi de herkes kabıs oluomuş ben isalim kendimi hamile sana sana şizofren olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…