Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

e
evet onu da yeni duydum yarın ola hayrola ne diyim

e

evet onu da yeni duydum yarın ola hayrola ne diyim
canıım inşallah yarın güzel haberlerini alırız bu arada bende ishal olmuştm hamileliğimden önce herkes kabız ya da herkes ishal olacak diye bi şi yok tatlım bünyeden bünyeye değişiyo belirtiler o yüzden çok kafana takıp canını sıkma

Canlarim aklıma bi şey takildi benim
Bu ovulasyon testi yaptım ya çift çizgiden bu yana 4 gün geçti ama hala silikte olsa çizgi var niden ecaba :)
Ayy canım bnm de silinmişti hiç cizgi yoktu bugün yaptım cizgi var hafifde olsa

Iyi aksamlar kizlar myssteriouss canim masal785 5 aralik adet olmus kendisi bir az yoğun giremiyor benden rica etdi size haber veriyim

kızlar bi bakın yaaa yarın kan vericem kendimi ümitlendirmeye korkuorum
ben birkaç gün daha bekle derim. testin koyulaşacakmı takip et, zaten bebek varsa her gün bir önceki günden daha koyu çıkacaktır idrar testi, tam koyu olduğunda git kan testine, kan testini erken verince değer düşük çıkıyo sonra yükselecekmi düzenli yükselme varmı diye stres yapılıyor canım...

Günaydın kızlar, haftasonu pek giremedim. kusura bakmayın

gulit_me uzaktaki doktorun dediklerine çok şaşırdım. Akşam eve gittiğimde değerlerinle benimkileri de karşılaştıracağım. ama sanki tamamen farklı bir gözle başka bir doktora gitsen daha iyi olur gibime geldi.

angel-devil testlerde bir hareketlenme var gibi, bence umut var. bugün kan testini bekliyoruz

Adda34 Allah bağışlasın canım, hayırlısıyla kucağına gelsin bebişin. Cinsiyeti netleştiğinde haber verirsen seviniriz :)

Son olarak benden haberler; bu sabah idrar testi yaptım. Tek başına bir çizgi. İkinciden eser yok. bugün yumyumdan itibaren 13.gün, dolayısıyla olsaydı çıkardı diye tahmin ediyorum. Üstelik erken teşhis gebelik testi.

günaydınnn sekerim nasılsın hamişlik nasıl gidiyor :)
şimdiye kadar iyiydi. ama üç ayı dolduruyoruz bu hafta, şimdi benim mide bulantılarım başladı. kas ağrılarım var. dün sol dizim çok ağrıyodu. bu gün sağ dizim çok kötü ne bileyim baştan iyi gittik ama sonlarda yoracak benim afacan beni herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…