- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.741
evet onu da yeni duydumcanım hevesini kırmak istemem de çatlatma iğneside çift çizgi çıkarabiliyormuş sanırım ben öyle duydum o yüzden adet geçmeden yapmıyolar test umarım vardır bebişinnn sıkı sıkı tutunmuştur sana :)
canıım inşallah yarın güzel haberlerini alırız bu arada bende ishal olmuştm hamileliğimden önce herkes kabız ya da herkes ishal olacak diye bi şi yok tatlım bünyeden bünyeye değişiyo belirtiler o yüzden çok kafana takıp canını sıkmae
evet onu da yeni duydumyarın ola hayrola ne diyim
Ayy canım bnm de silinmişti hiç cizgi yoktu bugün yaptım cizgi var hafifde olsaCanlarim aklıma bi şey takildi benim
Bu ovulasyon testi yaptım ya çift çizgiden bu yana 4 gün geçti ama hala silikte olsa çizgi var niden ecaba :)
3 aralıkta kan tahlilinde negatif ama hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmezditest yaptın mı cnm?
yaptırdım negatif yine de umut va mıdır acabaBelki bebis vardır belki psikokojiktir canım bnm test yaptirsana kan testi
tatlım bi daha mı idrar testi yapsan geç döllenmeyse3 aralıkta kan tahlilinde negatif ama hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmezdi
kanda negatif çıktı ya biraz daha bekliyeyim diyorum 7 gün daha geçsin.kafamın karışmasının sebebi hiç bu kadar geçmemişti umut var mı sence?tatlım bi daha mı idrar testi yapsan geç döllenmeyse
tabi ki de umut var canım benm adetin gelmemiş bundan daha büyük umut mu var :)kanda negatif çıktı ya biraz daha bekliyeyim diyorum 7 gün daha geçsin.kafamın karışmasının sebebi hiç bu kadar geçmemişti umut var mı sence?
uf ya bende zaten bişey yok diye dün koltukları çektim ağır iş yaptımtabi ki de umut var canım benm adetin gelmemiş bundan daha büyük umut mu var :)
dikkat et canımmm ağır iş yapma bu süreçteuf ya bende zaten bişey yok diye dün koltukları çektim ağır iş yaptımHayırlısı
country - 28 Kasım
beyaz_gelincik01 - 30 Kasım
@Gezginanneadayi89 - 5 Aralık
@Masal786 - 5 Aralık
heyy kızlar içimden bir ses bu listeden güzel haberler gelecek diyor. Biri bana yanılmadığımı söyler mi???
Canım benim o konuda bilgim yok ama bi doktorunu arayıp sorarsan o sana söyler yap ya da yapma dıyekızlar ben yarın kan vereceğim ama iğne yapılalı 11. gün olacak etkisi gitmiş midir silik çıkınca idrar bilmeden umytlanmıştım aynısı olmasın
ben birkaç gün daha bekle derim. testin koyulaşacakmı takip et, zaten bebek varsa her gün bir önceki günden daha koyu çıkacaktır idrar testi, tam koyu olduğunda git kan testine, kan testini erken verince değer düşük çıkıyo sonra yükselecekmi düzenli yükselme varmı diye stres yapılıyor canım...kızlar bi bakın yaaa yarın kan vericem kendimi ümitlendirmeye korkuorum
günaydınnn sekerim nasılsın hamişlik nasıl gidiyor :)bu arada herkese günaydınnn
şimdiye kadar iyiydi. ama üç ayı dolduruyoruz bu hafta, şimdi benim mide bulantılarım başladı. kas ağrılarım var. dün sol dizim çok ağrıyodu. bu gün sağ dizim çok kötü ne bileyim baştan iyi gittik ama sonlarda yoracak benim afacan beni herhaldegünaydınnn sekerim nasılsın hamişlik nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?