- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.761
canım bu erken gebelik testleri çok yanıltıcı, ucuz testler çok daha iyi bence normal test yap benceGünaydın kızlar, haftasonu pek giremedim. kusura bakmayın
@gulit_me uzaktaki doktorun dediklerine çok şaşırdım. Akşam eve gittiğimde değerlerinle benimkileri de karşılaştıracağım. ama sanki tamamen farklı bir gözle başka bir doktora gitsen daha iyi olur gibime geldi.
@caan_suu testlerde bir hareketlenme var gibi, bence umut var. bugün kan testini bekliyoruz
@Adda34 Allah bağışlasın canım, hayırlısıyla kucağına gelsin bebişin. Cinsiyeti netleştiğinde haber verirsen seviniriz :)
Son olarak benden haberler; bu sabah idrar testi yaptım. Tek başına bir çizgi. İkinciden eser yok. bugün yumyumdan itibaren 13.gün, dolayısıyla olsaydı çıkardı diye tahmin ediyorum. Üstelik erken teşhis gebelik testi.
Günaydın kızlar hepinize pazartesi sendromsuz bir gün olsun inşallah :)
Homely_angel canım bekleyelim bakalım... Adet gelmezse o testler istediği kadar negatif çıksın gicik oluyorum zaten o testlere ve
canım bu erken gebelik testleri çok yanıltıcı, ucuz testler çok daha iyi bence normal test yap bence
anladım canım inş en kısa zamanda gecer agrıların mide bulantın sağlıkla kucagına al bebişinişimdiye kadar iyiydi. ama üç ayı dolduruyoruz bu hafta, şimdi benim mide bulantılarım başladı. kas ağrılarım var. dün sol dizim çok ağrıyodu. bu gün sağ dizim çok kötü ne bileyim baştan iyi gittik ama sonlarda yoracak benim afacan beni herhalde
umutsuzlukkkk yokkk canımmm bekleyelim bir kac gün daha sonraaaiki gün daha bekliyim bakalım canım, hala sol kasığım ağrıyor. Duruma göre çarşamba sabah da o ucuz testlerden alıp yaparım. Çok can sıkıcı yaa, keşke yapmasaydım diyorum şimdi.
inşallah canım teşekkür ederim. rabbim inşallah sizin de güzel haberlerinizi en kısa sabanda okutur bana buradan, :)anladım canım inş en kısa zamanda gecer agrıların mide bulantın sağlıkla kucagına al bebişini
amiiin canım inşinşallah canım teşekkür ederim. rabbim inşallah sizin de güzel haberlerinizi en kısa sabanda okutur bana buradan, :)
evet sabırsızlanıyoruz, sonra da üzülüyoruz işte böyle insanın elinde değil ki sabretmek çok zor anlıyorum seni, ama güzel haberlerini alacaz inşallah canım, moral bozmak yokiki gün daha bekliyim bakalım canım, hala sol kasığım ağrıyor. Duruma göre çarşamba sabah da o ucuz testlerden alıp yaparım. Çok can sıkıcı yaa, keşke yapmasaydım diyorum şimdi.
HADİ HAYIRLISI CANIMM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZKizlar gunaydin hamisli haftalar olsu allahin izniyle benmde 11 i de beklemem bitiyohamile olabilirim cunku 3 korunmasiz iliski oldu hamileysem cok sewinirim iki gundur midem hafif bulaniyo onceki hamileligimde de 3. Haftada baslamisti hayirlisi
Istemiyodum kurtaj sonrasi tehlikeli olur die ama simdide istiyorum olsa cok guzel olur 11inde test mi yapsam diyom 21 ini mi beklesem diyom ama midem gecmezse yaparim heraldeHADİ HAYIRLISI CANIMM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
BEKLEMEKTE COK ZOR CANIM MİDEN GECMESE YAP BAKALIMIstemiyodum kurtaj sonrasi tehlikeli olur die ama simdide istiyorum olsa cok guzel olur 11inde test mi yapsam diyom 21 ini mi beklesem diyom ama midem gecmezse yaparim heralde
Ole yapicam cnm rabbim sagliklisindan uzun omurlusunden herkesle birlikte banada nasip etsin insallahBEKLEMEKTE COK ZOR CANIM MİDEN GECMESE YAP BAKALIM
umutsuzlukkkk yokkk canımmm bekleyelim bir kac gün daha sonraaa
evet sabırsızlanıyoruz, sonra da üzülüyoruz işte böyle insanın elinde değil ki sabretmek çok zor anlıyorum seni, ama güzel haberlerini alacaz inşallah canım, moral bozmak yok
BENİM YUMURTLAMADAN SONRA 16.GÜN VE 17.GÜN ÇİZGİM KAYBOLDU BUGÜN 18.GÜN SABAH TEST YAPTIM RESİMDEKİ GİBİ ÇİZGİM CIKTI GENE Mİ YUMURTLUYORUM ACABA BEYAZ AKINTIM VAR
Ewet cnm beklemekten baska bise yok ama umutsuz beklemekte yok sen elinden geleni yaptin hayirli zamanda olsun insallah zamani yakindir belki hamilesindr bnm hamileligimi hatirliyo musun bilmiyorum 15 gunde 3 kez kan verdim negatif ciktiinşallah tatlım, beklemekten başka yapacak bir şey yok zaten şu an.
Kizlar gunaydin hamisli haftalar olsu allahin izniyle benmde 11 i de beklemem bitiyohamile olabilirim cunku 3 korunmasiz iliski oldu hamileysem cok sewinirim iki gundur midem hafif bulaniyo onceki hamileligimde de 3. Haftada baslamisti hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?