Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım bu erken gebelik testleri çok yanıltıcı, ucuz testler çok daha iyi bence normal test yap bence

Günaydın kızlar hepinize pazartesi sendromsuz bir gün olsun inşallah :)
Homely_angel canım bekleyelim bakalım... Adet gelmezse o testler istediği kadar negatif çıksın gicik oluyorum zaten o testlere ve

Bekliyorum canım, silik çizgi olsaydı hemen kan verecektim. Bu baby-start ın ovulasyondan 10 gün sonra sonuç veren testiydi. O yüzden umudum azaldı. Offf işteyim ama kafamı hiç veremiyorum bir şeye.

canım bu erken gebelik testleri çok yanıltıcı, ucuz testler çok daha iyi bence normal test yap bence

iki gün daha bekliyim bakalım canım, hala sol kasığım ağrıyor. Duruma göre çarşamba sabah da o ucuz testlerden alıp yaparım. Çok can sıkıcı yaa, keşke yapmasaydım diyorum şimdi.

anladım canım inş en kısa zamanda gecer agrıların mide bulantın sağlıkla kucagına al bebişini

iki gün daha bekliyim bakalım canım, hala sol kasığım ağrıyor. Duruma göre çarşamba sabah da o ucuz testlerden alıp yaparım. Çok can sıkıcı yaa, keşke yapmasaydım diyorum şimdi.
umutsuzlukkkk yokkk canımmm bekleyelim bir kac gün daha sonraaa

evet sabırsızlanıyoruz, sonra da üzülüyoruz işte böyle insanın elinde değil ki sabretmek çok zor anlıyorum seni, ama güzel haberlerini alacaz inşallah canım, moral bozmak yok

BENİM YUMURTLAMADAN SONRA 16.GÜN VE 17.GÜN ÇİZGİM KAYBOLDU BUGÜN 18.GÜN SABAH TEST YAPTIM RESİMDEKİ GİBİ ÇİZGİM CIKTI GENE Mİ YUMURTLUYORUM ACABA BEYAZ AKINTIM VAR

Eklentiler

• IMG_3685.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_3693.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_3707.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 82
Kizlar gunaydin hamisli haftalar olsu allahin izniyle benmde 11 i de beklemem bitiyohamile olabilirim cunku 3 korunmasiz iliski oldu hamileysem cok sewinirim iki gundur midem hafif bulaniyo onceki hamileligimde de 3. Haftada baslamisti hayirlisi
HADİ HAYIRLISI CANIMM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

evet sabırsızlanıyoruz, sonra da üzülüyoruz işte böyle insanın elinde değil ki sabretmek çok zor anlıyorum seni, ama güzel haberlerini alacaz inşallah canım, moral bozmak yok

ooofff şu kafadan atma olayını başaran biri olsa da nasıl başardığını anlatsa. Moral bozmadan beklemeye çalışıyorum ama yine de içimde bi burukluk var

inşallah tatlım, beklemekten başka yapacak bir şey yok zaten şu an.
Ewet cnm beklemekten baska bise yok ama umutsuz beklemekte yok sen elinden geleni yaptin hayirli zamanda olsun insallah zamani yakindir belki hamilesindr bnm hamileligimi hatirliyo musun bilmiyorum 15 gunde 3 kez kan verdim negatif cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…