Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ooofff şu kafadan atma olayını başaran biri olsa da nasıl başardığını anlatsa. Moral bozmadan beklemeye çalışıyorum ama yine de içimde bi burukluk var
Ben bu ay korunun dedigi halde korunmadigimiz 3 iliskide de kafamdan atmistim cnm ya iki gundur aklimda ya hamileysem die ama nasil yaptim bilmiyorum

Ewet cnm beklemekten baska bise yok ama umutsuz beklemekte yok sen elinden geleni yaptin hayirli zamanda olsun insallah zamani yakindir belki hamilesindr bnm hamileligimi hatirliyo musun bilmiyorum 15 gunde 3 kez kan verdim negatif cikti

evet hatırlıyorum canım, çevremde de örnekler var. O yüzden sizleri düşünüp, o test yalan söylemiş olabilir diyorum. Bu kasık ağrım da sinir bozucu. Önceden böyle olmazdım ben.

Ben bu ay korunun dedigi halde korunmadigimiz 3 iliskide de kafamdan atmistim cnm ya iki gundur aklimda ya hamileysem die ama nasil yaptim bilmiyorum

Ben bu ay Klomen, yumurta takibi, preseed jel, ovu testi, pekmez vb. hepsini yaptım ya, o yüzden umudum arttı tabi. O zaman da kafadan atmak zor oluyor. Bazen diyorum acaba bir kaç ay mola mı versem?

Ben bu ay Klomen, yumurta takibi, preseed jel, ovu testi, pekmez vb. hepsini yaptım ya, o yüzden umudum arttı tabi. O zaman da kafadan atmak zor oluyor. Bazen diyorum acaba bir kaç ay mola mı versem?
Yine korunma ama isteme belki o zamn olur cunku uzun sure ugrasmak yorar ilk hamileligimde gec dollenme olmus biz yumurta catladi die dusundugumuz gunden sonra nasil olsa olmaz die cok rahattik ben ne bacak diktim ne esime biseyler yedirdim tamamen zewkine oldu iliski

bence işin sırrı bu zaten. Robot gibi tamamen amaca yönelik ilişki olunca olmuyor. Ayyy ben Kova burcuyum, plansız yaşamam pek mümkün değil ki. Sanırım kafayı yiyeceğim. Şu an çığlık çığlığa bağırasım var

kızlar testi verdim akşam dokuzda belli olurmuş ... akşama kadar sabredeceğim... sabah öğürüyordum ,az kaldı kusacaktım... hamile değilsem halime çok güleceğim..

eşim de bana diyor plan yapıp durma akışına bırak.. ama ne mümkün.. ben de hayatımı planlamadan yaşayamam.. seni çok iyi anlıyorum...

kızlar testi verdim akşam dokuzda belli olurmuş ... akşama kadar sabredeceğim... sabah öğürüyordum ,az kaldı kusacaktım... hamile değilsem halime çok güleceğim..

içime doğan olur inşallah, senden bebiş haberi gelecek gibime geliyor canım. Öğrenir öğrenmez yaz bize de olur mu?

Bende kovayim cnm basladim simdiden hamileysem su zaman bunu yaparim bu zaman bunu yaparim demeye esimden bile sakliycam ama iki hafta fln ayy insallah vardir bebek rabbim hemen dogerinin yerini doldurmustur

Bende kovayim cnm basladim simdiden hamileysem su zaman bunu yaparim bu zaman bunu yaparim demeye esimden bile sakliycam ama iki hafta fln ayy insallah vardir bebek rabbim hemen dogerinin yerini doldurmustur

plan program hiç bişi yapmadan yaşamak istiyorum bazen ama olmuyor. Şimdi oturdum düşünüyorum kendime ne bulsam da zamanı, tarihi unutsam.
İnşallah senden de bu ay duyalım mutlu haberi. bana öyle geliyor ki ben hepinize hamişi yazıcam ondan sonra bizim inatçı keçi bebiş gelecek

Ya insallah hamileyimdir ve bebek saglikli olur ewet ama sende en sona kalmayeni yila doldun gobusler bi kac ay sonra burda bebeklere ne aldik muhabbeti yapalim

Bekliyorum canım, silik çizgi olsaydı hemen kan verecektim. Bu baby-start ın ovulasyondan 10 gün sonra sonuç veren testiydi. O yüzden umudum azaldı. Offf işteyim ama kafamı hiç veremiyorum bir şeye.
Sıkıntı stres yapma canım benim
Bi si dicem sen diğer aylarda hep adetten önce hissediyordun olacağını bunda var mı öyle bi his yine

Ya insallah hamileyimdir ve bebek saglikli olur ewet ama sende en sona kalmayeni yila doldun gobusler bi kac ay sonra burda bebeklere ne aldik muhabbeti yapalim

İnşallah canım inşallah senden ümitliyim, kendimden ise tersine, bu kadar zaman olmayınca bunalıyor insan. Karın ağrım da başladı. her ay her ay aynı şeyleri düşünmek, sonunda hadi baştan demek yıpratıcı. Ben sizlerden başka kimseyle paylaşmıyorum. Ona rağmen çevremde herkes soruyor, herkes doğuruyor. Gidip kendimi dağ başında bir yere kapatasım var bugün.

var canım, karnımdaki ağrı-rahatsızlık arası his başladı
hakkımızda hayırlısı.. bu gün kan vermeye giderken dedim allahım ben bazen çok ısrarcı oluyorum.. sen yine de hayırlı vakitte ver dedim.. ama bu ay da olmazsa ne var ne yok bütün tetkikleri yaptırcam.. klomen istiycem... bi dert varsa da bileyim istiyorum..

Cnm ole dusunme herseyde bi hayir vardir bende dusukten sonra herkesle bebek konusmaktan sikildim ama yapacak bise yok

evet çok haklısın, hayırlı vakti ne zamansa o zaman bizi bulacaktır inş bebişler. Belki de seni bulmuştur bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…