- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.801
Cnm ole dusunme herseyde bi hayir vardir bende dusukten sonra herkesle bebek konusmaktan sikildim ama yapacak bise yok
bende öyle demiştim de hamile olduğumu öğrenince, dayanamadım hemen söyledim. o bana şey yaptı doktora gittin mi emin misin diye o benden çok emin olmamı bekledi. keseyi görene kadar dur bakalım öncekiler gibi olmasın kendini kaptırma hemen çok üzülüyosun sonra dedi hepBende kovayim cnm basladim simdiden hamileysem su zaman bunu yaparim bu zaman bunu yaparim demeyeesimden bile sakliycam ama iki hafta fln ayy insallah vardir bebek rabbim hemen dogerinin yerini doldurmustur
Cnm bende o yuzden bebegi gorene kadar solemiycem nobetli calistigim icinde gunduz ewdeyim o yokken doktora gidebilirim o yuzden solemiyorum gerci anlar illa hem cocuk isteyip hem iliskiden kacinca da belki anlamazsa 6 7 haftalik olana kadar dursunbende öyle demiştim de hamile olduğumu öğrenince, dayanamadım hemen söyledim. o bana şey yaptı doktora gittin mi emin misin diye o benden çok emin olmamı bekledi. keseyi görene kadar dur bakalım öncekiler gibi olmasın kendini kaptırma hemen çok üzülüyosun sonra dedi hep
ilişkiden niye kaçacan onu anlamadım ?Cnm bende o yuzden bebegi gorene kadar solemiycem nobetli calistigim icinde gunduz ewdeyim o yokken doktora gidebilirim o yuzden solemiyorum gerci anlar illa hem cocuk isteyip hem iliskiden kacinca da belki anlamazsa 6 7 haftalik olana kadar dursun
hastalanacakmışım gibi çok tanıdık bir ağrı girdi karnıma... sanırım yok...evet çok haklısın, hayırlı vakti ne zamansa o zaman bizi bulacaktır inş bebişler. Belki de seni bulmuştur bile
benim kurumda bebek istediğimi ama olmadığını duymayan kadın kalmadı.. inş erkekler duymamıştır ...Yaa alakasız insanlar bile aaa kilo almışsınız, bebek mi var yoksa? diye giriyor lafa. Valla alnıma yazıcam sonunda. Ya da masama yazıp koyucam. Bebek sormak yasaktır diye.
seni üzmek istemem ama erkekler daha meraklılar maalesef, onlar daha çok ivik divik karıştırıp öğreniyolar ve daha çok dedikodu yapıyorlarbenim kurumda bebek istediğimi ama olmadığını duymayan kadın kalmadı.. inş erkekler duymamıştır ...
Canım inşallah bu sefer hamilelik belirtisi olan ağrı dir sıkma canını lütfen pozitif ol iyi şeyler düşün hani sen bize diyorsun ya hep iyi düşün adet gelmediği sürece stres yok tamam mı bitanem bu arada topikin kuralını çignedin sayın topik sahibem hani bat â kadar test yoktu :) öpüyorum seni çok. sıkıntı stres panik yasak tamam mı bekleyip göreceğizvar canım, karnımdaki ağrı-rahatsızlık arası his başladı
Cnm benm ilk hamileligimde sebebini bilmiyorum ama iliski yasak demisti doktorilişkiden niye kaçacan onu anlamadım ?
hastalanacakmışım gibi çok tanıdık bir ağrı girdi karnıma... sanırım yok...kanıda boşa vermiş olacam sonuçtan önce gelirse kırmızılar
Canım inşallah bu sefer hamilelik belirtisi olan ağrı dir sıkma canını lütfen pozitif ol iyi şeyler düşün hani sen bize diyorsun ya hep iyi düşün adet gelmediği sürece stres yok tamam mı bitanem bu arada topikin kuralını çignedin sayın topik sahibem hani bat â kadar test yoktu :) öpüyorum seni çok. sıkıntı stres panik yasak tamam mı bekleyip göreceğiz
bende öle hayal etmiştim.. üfff sıkıldım ben haaaaaa!!!!aynı gidiyoruz, benimde kasıkla karnın alt gölgesinde ağrı-gerginlik arası bişiler var. ayy nolur sanki ikimiz de hamiş yazsaaaak
Cnm benm ilk hamileligimde sebebini bilmiyorum ama iliski yasak demisti doktor
bende öle hayal etmiştim.. üfff sıkıldım ben haaaaaa!!!!
evett yaa annesi bak sen daha iyi tanıyorsun miniğiniii :)evet haklısın, ben çiğnedim. Geçen hafta yazmıştım ya, artık dayanamıcam pazartesi yaparım herhalde test diye, sabah kalkınca direk aklıma geldi. Hemen yaptım, keşke yapmasaydım. Evet moral bozmamak lazım ve kırmızılar yok sonuçta. Yarın ve çarşamba günü çok kritik tatlım. Çünkü yumurtlamaya göre sayınca 14. gün yarın. Belki idrar testinde çıkmamıştır, di mi ama? Sonuçta şimdiden yaramaz bizimki, saklambaç oynuyordur belki.
BEN DE DOKTORA DİYCEM BAS KLOMENİ :)))) VER İĞNEYİ...ben deeee, şeytan diyo git tüp yaptır :)
evett yaa annesi bak sen daha iyi tanıyorsun miniğiniii :)
hem nazlı hem yaramaz :)
o yüzden stres yoooook duayla beklemek var canım beniiiimmmm
BEN DE DOKTORA DİYCEM BAS KLOMENİ :)))) VER İĞNEYİ...
aynen canımm bol dua ve sabır haftası adet belirtileri uzak hamişlik belirtileri yakın olsun :)Nasıl sol kasığım ağrıyor anlatamam. ayyy nerem ağrırsa ağrısın. valla gık çıkartmıycam. yeterki tutunsun artık.
evet canım dualar bu hafta bizim için :) Hayırlısı ise Rabbim verecektir.
aynen canımm bol dua ve sabır haftası adet belirtileri uzak hamişlik belirtileri yakın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?