- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.821
inanamıyorum gerçekten mi??Ewet cnm beklemekten baska bise yok ama umutsuz beklemekte yok sen elinden geleni yaptin hayirli zamanda olsun insallah zamani yakindir belki hamilesindr bnm hamileligimi hatirliyo musun bilmiyorum 15 gunde 3 kez kan verdim negatif cikti
CNm benim dur bakalım ya hemen karaları bağlama sabah ola hayrola :) bende bu ay oyle düşündüm git yaptir tup bebek hemde ikiz olsun oh oldu bitti ama iste oda oyle kolay degil hem garantisi yok ki sonra maddi manevi yıkımben deeee, şeytan diyo git tüp yaptır :)
Yok CNm ya o Lh hormonu vücutta hep oluyormuş silikte olsa cikiyor yaniHomely_angel canım sana ve diğer arkadaslara bi sorucam bu ovulasyon testlerine devam ediyorum ve yumurtlamadan 6 gün geçti ovulasyon testi hala silik çizgi normalde tek çizgi olması gerekmez mi
Kan testin cikti mı canm ? Oyyy o klomen hersey care olsa ah CNm beniiiim bende ictim bu ay çıkan sivilceler ve yumurtlama doneminde çektiğim ağrılar yanıma kar kaldıBEN DE DOKTORA DİYCEM BAS KLOMENİ :)))) VER İĞNEYİ...
Kac gun gecti kan ve idrar testi yaptın dimi en son idrar testi ne zmn yaptın tekrar yapsan yayaaaabende hala tık yok napsam ki
hııı anladımm canımmm çok teşekkür ederim aydınlattıgın içünnn :)Yok CNm ya o Lh hormonu vücutta hep oluyormuş silikte olsa cikiyor yanikimisi hamilelik varsa adete yakında koyu cikiyor diyor fkt benim araştırdığım kadarıyla hgc hormonunile alakası yokmuş o Lh hormonunun ondan ovulasyon testi gebelik belirleyici degildir diyorlar hatta birisi hamile arkadasında denemiş ikinci cizgi silik cikmis koyu çıkmamış ..
bu sabah evdeki son testi yaptım erken gebelik testiydi negatifff annemde inatla ben hissediyorum hamilesin diyooo uff ilk defa böyle oldu ne yapacam ben umutlansamm mı ne yapsammKac gun gecti kan ve idrar testi yaptın dimi en son idrar testi ne zmn yaptın tekrar yapsan ya
Ne demek CNm :) insaallah senden bu ay guzel haberler alalım Bize de umut olhııı anladımm canımmm çok teşekkür ederim aydınlattıgın içünnn :)
yaa kızlar böle üzgün olunca benimde umudum iyice azalıyoNe demek CNm :) insaallah senden bu ay guzel haberler alalım Bize de umut ol
7. gün bugünKac gun gecti kan ve idrar testi yaptın dimi en son idrar testi ne zmn yaptın tekrar yapsan ya
oyyy canımm senin işin zor yani sabretmek çok zor ama bencede sende geç döllenme durumu var ve ben annene katılıyorum bencede hamişsin inşallah güzel haberler alırız senden bu arada sen adanada mısın 01 i görünce sorim dedim :)bu sabah evdeki son testi yaptım erken gebelik testiydi negatifff annemde inatla ben hissediyorum hamilesin diyooo uff ilk defa böyle oldu ne yapacam ben umutlansamm mı ne yapsamm
Ah gerçekten mi o kadar güzel olur ki inşşlh hamileyimdir inşşlh.yok Adana lıyım ama istanbul dayım şuanca
oyyy canımm senin işin zor yani sabretmek çok zor ama bencede sende geç döllenme durumu var ve ben annene katılıyorum bencede hamişsin inşallah güzel haberler alırız senden bu arada sen adanada mısın 01 i görünce sorim dedim :)
Hani Unutlanma tabii ama o erken gebelik testlerine asla inanmıyorum CNm ya benim resmen cizgi cikti ve kanda negatifi yedimbu sabah evdeki son testi yaptım erken gebelik testiydi negatifff annemde inatla ben hissediyorum hamilesin diyooo uff ilk defa böyle oldu ne yapacam ben umutlansamm mı ne yapsamm
Ewet cnm sonradan ogrendim hamile oldugumuinanamıyorum gerçekten mi??
İnşlh bebektendir şidi ablamla konuştum onda da böyle olmuş ve iki aylık hamileyken bile kanda çıkmadı diyor bekle diyor oda içime doğmuştu hamileyim diye ama kanda çıkmıyordu diyor inşşlh öyledir benimde adet olmadık en büyük umut bu :)Hani Unutlanma tabii ama o erken gebelik testlerine asla inanmıyorum CNm ya benim resmen cizgi cikti ve kanda negatifi yedimdur bakalım sen bence kan testi yaptır tekrar olmadı ultarason baksın oradan da anlasiliyor rahim kalınlığından filan da mutlaka bir Dr git ama belki adetini geciktiren baska bir problem vardır ins yoktur da bebistir ins tek sebebi
kaç gün sonra öğrendiniz benim için çok önemli 7 gün geçti hala tık yok kanda da çıkmadı ne yapacağımı şaşırdım inşllh hamileyimdir inşEwet cnm sonradan ogrendim hamile oldugumu
Ins CNm olur tabii rabbim ol desin bir yumurta ve bir sperm yeterliBugun kontrole gittim doktora. Onca klomen ictim buna ragmen 1 tanecik yumurta olusmus. 18mm dedi doktor. Insallah tek yumurtaya ragmen bebis olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?