- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.841
Hadi ya o zmn daha da artar umutlar en yıkanında birinde olduysa bu durum :)İnşlh bebektendir şidi ablamla konuştum onda da böyle olmuş ve iki aylık hamileyken bile kanda çıkmadı diyor bekle diyor oda içime doğmuştu hamileyim diye ama kanda çıkmıyordu diyor inşşlh öyledir benimde adet olmadık en büyük umut bu :)
Ne dusunuyorum biliyor musunuz kizlar onca ilac ictim bir tane yumyum oldu. Acaba diyorum ben daha once yumurtlamiyor muydumIns CNm olur tabii rabbim ol desin bir yumurta ve bir sperm yeterli
daha çıkmadı sonuçlar yaa iki de bir girip bakıyorum yok ... napım denemedim yaa belki öle çare olur diom hsg de çektircemKan testin cikti mı canm ? Oyyy o klomen hersey care olsa ah CNm beniiiim bende ictim bu ay çıkan sivilceler ve yumurtlama doneminde çektiğim ağrılar yanıma kar kaldıama sende ins ise yarar cok umutlu konuşanlarda var forumlarda :)
evet ve doktorda ablama adet söktürücü yazıyormuş oda eczaneden almamış bile diyorki içime doğdu ondan almadın bile bekle bişey yapma diyor.İnşllh herşey rabbimin elinde ol derse herşey oluverir inşHadi ya o zmn daha da artar umutlar en yıkanında birinde olduysa bu durum :)
Benimde kuzenim de oldu 2.5 aylıkken öğrendi ve hamile degilim diye o ara antideprasan hap alıyordu onlara devam etti sonra doğurana kadar allahım acaba bisey oldu mu diye ici icini yedi cok sukur saglikla doğdu :)
Ne dusunuyorum biliyor musunuz kizlar onca ilac ictim bir tane yumyum oldu. Acaba diyorum ben daha once yumurtlamiyor muydumilacla bir tane olduysa ilacsiz olmuyordu heralde
bende adanaya gelin geldim :)Ah gerçekten mi o kadar güzel olur ki inşşlh hamileyimdir inşşlh.yok Adana lıyım ama istanbul dayım şuan
aaa gerçekten mi ben seyhan da büyüdüm çok güzeldir adana insanı da sıcaktır çooook özlüyorum oraları...neresindesin?bende adanaya gelin geldim :)
canım benim görümcemde 17 gün sonra çıkmış ve kaç defa kan vermiş öncesinde negatif çıkmışevet ve doktorda ablama adet söktürücü yazıyormuş oda eczaneden almamış bile diyorki içime doğdu ondan almadın bile bekle bişey yapma diyor.İnşllh herşey rabbimin elinde ol derse herşey oluverir inş
bende seyhandayım canım :)aaa gerçekten mi ben seyhan da büyüdüm çok güzeldir adana insanı da sıcaktır çooook özlüyorum oraları...neresindesin?
Allah ımmmm umutlanmaya bile korkuyorum ama inşllh hamileyimdir :)ca
canım benim görümcemde 17 gün sonra çıkmış ve kaç defa kan vermiş öncesinde negatif çıkmış
Yaaa gerşekten mi çok güzel ya.Allah razı olsunbende seyhandayım canım :)
bahçeşehir mah.deyim reale yakın evim gelirsen beklerm :)
ay yok canımm totem benimkiiii :)interiorarchitect cnm tebrik ederim sağlıklı hamilelikler dilerim kaldın demek cok sevindim senin adına
sendende canım benimmm :)Yaaa gerşekten mi çok güzel ya.Allah razı olsun
inşallah güzeliiiim:)Allah ımmmm umutlanmaya bile korkuyorum ama inşllh hamileyimdir :)
Tüple de olmayanlar var cnm üstelik o kadar para verip olmayınca daha da üzülür insan ha ama devlette tüp bebek yapıyor sıraya mı girsek neben deeee, şeytan diyo git tüp yaptır :)
İnşallah tutar canımay yok canımm totem benimkiiii :)
yani bu ay çooook çalıştım dersime yumurtlamadan sonrada totem yaptııım :)
dedim ben bi başlıym burdan 9 ay 10 gün yürürüm :)
bakalım kısmet olur inşallah :)
teşekkür ederim canım benimmm inşallah hepimiz en yakın zamanda güzel haberi alırız...İnşallah tutar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?