Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hadi ya o zmn daha da artar umutlar en yıkanında birinde olduysa bu durum :)
Benimde kuzenim de oldu 2.5 aylıkken öğrendi ve hamile degilim diye o ara antideprasan hap alıyordu onlara devam etti sonra doğurana kadar allahım acaba bisey oldu mu diye ici icini yedi cok sukur saglikla doğdu :)

he
daha çıkmadı sonuçlar yaa iki de bir girip bakıyorum yok ... napım denemedim yaa belki öle çare olur diom hsg de çektircem

evet ve doktorda ablama adet söktürücü yazıyormuş oda eczaneden almamış bile diyorki içime doğdu ondan almadın bile bekle bişey yapma diyor.İnşllh herşey rabbimin elinde ol derse herşey oluverir inş

ca
evet ve doktorda ablama adet söktürücü yazıyormuş oda eczaneden almamış bile diyorki içime doğdu ondan almadın bile bekle bişey yapma diyor.İnşllh herşey rabbimin elinde ol derse herşey oluverir inş
canım benim görümcemde 17 gün sonra çıkmış ve kaç defa kan vermiş öncesinde negatif çıkmış

interiorarchitect cnm tebrik ederim sağlıklı hamilelikler dilerim kaldın demek cok sevindim senin adına
ay yok canımm totem benimkiiii :)
yani bu ay çooook çalıştım dersime yumurtlamadan sonrada totem yaptııım :)
dedim ben bi başlıym burdan 9 ay 10 gün yürürüm :)
bakalım kısmet olur inşallah :)

Kızlar bu ay adetimi batımı saymicam çünkü stres oluyorum artı bnm hiç düzenli gelmiyor daha beter oluyorum o yüzden kusura bakmayın bat yok ay sonu kırmızılar gelir gene ve ben yumurtlama takibine doktora giderim bir de öyle deneyelim sonra bahara doğru aşılama yaptırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…