- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.861
Yol çalışması doğalgaz çalışması kanalizasyon çalışması bitmez bu ülkede :) umarım uzun sürmez canım özleriz seniKızlar 2 gündür yol yapın çalışması var giremiyorum netetelde de net bitti Şimdi ark bağlandım da, haber veriyim dedim size
Yol çalışması doğalgaz çalışması kanalizasyon çalışması bitmez bu ülkede :) umarım uzun sürmez canım özleriz seni
Canım hala olmadın değil mi yaaa inşallah hamilesimdirr yaaa, bak biz senle aynı gidiyorduk ben oldumm sen olmadınnGünaydın kızlar, haftasonu pek giremedim. kusura bakmayın
gulit_me uzaktaki doktorun dediklerine çok şaşırdım. Akşam eve gittiğimde değerlerinle benimkileri de karşılaştıracağım. ama sanki tamamen farklı bir gözle başka bir doktora gitsen daha iyi olur gibime geldi.
angel-devil testlerde bir hareketlenme var gibi, bence umut var. bugün kan testini bekliyoruz
@Adda34 Allah bağışlasın canım, hayırlısıyla kucağına gelsin bebişin. Cinsiyeti netleştiğinde haber verirsen seviniriz :)
Son olarak benden haberler; bu sabah idrar testi yaptım. Tek başına bir çizgi. İkinciden eser yok. bugün yumyumdan itibaren 13.gün, dolayısıyla olsaydı çıkardı diye tahmin ediyorum. Üstelik erken teşhis gebelik testi.
İnşallah hamilesindir canım benimKizlar gunaydin hamisli haftalar olsu allahin izniyle benmde 11 i de beklemem bitiyohamile olabilirim cunku 3 korunmasiz iliski oldu hamileysem cok sewinirim iki gundur midem hafif bulaniyo onceki hamileligimde de 3. Haftada baslamisti hayirlisi
Ayy aynı bennn, ama ben artık daha temkinliyim yaa, her şeyin hayırlısı diye dolanıyorum evde.. Ama bu ara her şey aksi gidiyor hayatımda, her düşüşün çıkışı vardır elbet diyip moral veriyorum kendimebence işin sırrı bu zaten. Robot gibi tamamen amaca yönelik ilişki olunca olmuyor. Ayyy ben Kova burcuyum, plansız yaşamam pek mümkün değil ki. Sanırım kafayı yiyeceğim. Şu an çığlık çığlığa bağırasım var
OlleyCanım hala olmadın değil mi yaaa inşallah hamilesimdirr yaaa, bak biz senle aynı gidiyorduk ben oldumm sen olmadınninşallah inşallah
Bu arada canım sonuçları karşılaştırdın mı?? Meraktayım
İnşallah hamilesindir canım benim
Ayy aynı bennn, ama ben artık daha temkinliyim yaa, her şeyin hayırlısı diye dolanıyorum evde.. Ama bu ara her şey aksi gidiyor hayatımda, her düşüşün çıkışı vardır elbet diyip moral veriyorum kendime
interiorarchitect olmadın demi adet, bat bu ara senin.. Yaaa olmayın yaa olmayın da bana umut olun.. Sen ve Homely_angel aynı anda başlamıştık ya.. Efsunsuz ve arda emre ara verdi siz hamile olun umut olun.. Topikteki herkes hamile olsuuuunnn lütfenn lütfeenn
Bu arada geldimm, net gelmiş haberim yok
Valla totem yaptım ikinizde biri bu ay hamile kalırsa, bir dahaki ay da ben kalıcam, ikiniz de kalırsanız hem hamile olucam hem de en büyük hayalim olan biri kız biri erkek ikizin olacakOlleynetin gelmiş :)
Benim daha var canım benim normalde 13 ydü yumurtlama 2 gün geç olunca 15 ine kaydı
Canımmmm inşallah ben de myssteriouss ta olmayız bunu o kadar çok istyorum ki senden de öyle çok umutluydm ki bu ay ama önce sen gittin şimdi myssteriouss üzgün üzgün konuşuyosöyle ona pozitif olsun bende üzülüyorum önce ona sonra da kendime.moddan düşüyorum aha diyorum bu ayda tırt çıkcam galiba diye
Yaaaaa senin süper güçlerin mi var yaaaaaaaa bu kadar olur o dediğin şeyi tam ben yazıyordum inanamıyorum şu an ben şok ben manşet :) ama ikiz totemı yoktu tabi ayyy inşallah canım rabbim gönlünde ne kadar dileğin isteğin varsa versinValla totem yaptım ikinizde biri bu ay hamile kalırsa, bir dahaki ay da ben kalıcam, ikiniz de kalırsanız hem hamile olucam hem de en büyük hayalim olan biri kız biri erkek ikizin olacaksizin üzerinizden totem yaptım Homely_angel
ve beni aydınlattın teşekkür ederim.. hem Lh fsh dan daha yüksek hem de e2 80 ben sanıom ki bu ay hamileyimiyi geceler kizlar gecmis yazilari okudumda gecen haftadan. belki cevaplanmistir bilmiom tum msjlari okuyamadim cunku. hormon testlerinde fsh her zaman ih tan yuksek olmalidir. eger ih fsh yuksek ise yukurta tembelligi vardir ve pko vardir. e 2 ise 50 in altinda olmalidir. 70 80 cikan sonuclarda hamile olma ihtimali zorlasiyor. bilgilendirmek istedim
zilin sesini duydun mu bacı... ikimizde de aynı durum var demekki doktor haklıymışBilmiyorum ki.. Size yüklediğim testi yolladım. Telefondan, elinde başka hiç bir sonuç olmadan dedi..
Fsh: 5,92
Lh: 10,67
E2: 73
Proclatin: 8,73
Ths: 0,90
Buna baktı ve sen tedavisiz hamile kalamazsın dedi
Günaydın kızlar.
Bir sorum olacak hamile bayanlara. Bir aydır DECAVİT kullanıyorum. Bugün bitiyor, kontrolüm de haftaya. Vitamini kullanmaya devam etmem gerekiyor mu. Yani doktor yazmadan kafama göre içsem bir sorun olur mu. Kaçıncı aya kadar içmem gerekir.
Ben de vitamini 8. haftamdan gün almaya başlayınca kullandım. Acaba devam etmem gerekir mi diye mrak ettim. Sağol.Ben vitamin kullanmıyorum ttlim ama bnm kullanan arkadaşlarım var
cnm moralini bozmak istemedimzilin sesini duydun mu bacı... ikimizde de aynı durum var demekki doktor haklıymışhem lh daha yüksek bizde fsh dan hem de e2 50 nin üstünde hakkımı helal eymiyorum bunu bana söylemeyen .... doktorlara benim bir buçuk yıldır oyalanmama sebep oldu kendi hamile kalıp izne ayrıldı o doktor
silik olarak devam ediyor canım bazen, anladığım kadarıyla bir sorun yok.Homely_angel canım sana ve diğer arkadaslara bi sorucam bu ovulasyon testlerine devam ediyorum ve yumurtlamadan 6 gün geçti ovulasyon testi hala silik çizgi normalde tek çizgi olması gerekmez mi
CNm benim dur bakalım ya hemen karaları bağlama sabah ola hayrola :) bende bu ay oyle düşündüm git yaptir tup bebek hemde ikiz olsun oh oldu bitti ama iste oda oyle kolay degil hem garantisi yok ki sonra maddi manevi yıkımaslında doğal yoldan olanı en güzeli ki senin esinde de sende de sorun yok biraz daha sabır ins olacak CNm :) benim esimde cikti bişeyler bakalım suan da nedense bir kac ay tedavi aşamasında olacak o arada da ztn hemen bebek olmayacak diye düşünüyorum bende sonra da boyle düşünürsem kafamdan atarım belki o ay supriz gelir diyorim yine hesaplar hesaplar yani kafayı siyiricaz sonunda ama su bir gercek esimin testi yapıldı ona yönelicem kürler ilaçlar vs vs ondan gakiba sanki boyle üzerimden bir yuk kalktı daha bir rahatım bu ay cok sukur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?