Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yol çalışması doğalgaz çalışması kanalizasyon çalışması bitmez bu ülkede :) umarım uzun sürmez canım özleriz seni

Canım hala olmadın değil mi yaaa inşallah hamilesimdirr yaaa, bak biz senle aynı gidiyorduk ben oldumm sen olmadınn inşallah inşallah

Bu arada canım sonuçları karşılaştırdın mı?? Meraktayım
Kizlar gunaydin hamisli haftalar olsu allahin izniyle benmde 11 i de beklemem bitiyohamile olabilirim cunku 3 korunmasiz iliski oldu hamileysem cok sewinirim iki gundur midem hafif bulaniyo onceki hamileligimde de 3. Haftada baslamisti hayirlisi
İnşallah hamilesindir canım benim

Ayy aynı bennn, ama ben artık daha temkinliyim yaa, her şeyin hayırlısı diye dolanıyorum evde.. Ama bu ara her şey aksi gidiyor hayatımda, her düşüşün çıkışı vardır elbet diyip moral veriyorum kendime

interiorarchitect olmadın demi adet, bat bu ara senin.. Yaaa olmayın yaa olmayın da bana umut olun.. Sen ve Homely_angel aynı anda başlamıştık ya.. Efsunsuz ve arda emre ara verdi siz hamile olun umut olun.. Topikteki herkes hamile olsuuuunnn lütfenn lütfeenn

Bu arada geldimm, net gelmiş haberim yok

Olley netin gelmiş :)
Benim daha var canım benim normalde 13 ydü yumurtlama 2 gün geç olunca 15 ine kaydı
Canımmmm inşallah ben de myssteriouss ta olmayız bunu o kadar çok istyorum ki senden de öyle çok umutluydm ki bu ay ama önce sen gittin şimdi myssteriouss üzgün üzgün konuşuyo söyle ona pozitif olsun bende üzülüyorum önce ona sonra da kendime.moddan düşüyorum aha diyorum bu ayda tırt çıkcam galiba diye

Valla totem yaptım ikinizde biri bu ay hamile kalırsa, bir dahaki ay da ben kalıcam, ikiniz de kalırsanız hem hamile olucam hem de en büyük hayalim olan biri kız biri erkek ikizin olacak sizin üzerinizden totem yaptım Homely_angel

Yaaaaa senin süper güçlerin mi var yaaaaaaaa bu kadar olur o dediğin şeyi tam ben yazıyordum inanamıyorum şu an ben şok ben manşet :) ama ikiz totemı yoktu tabi ayyy inşallah canım rabbim gönlünde ne kadar dileğin isteğin varsa versin

iyi geceler kizlar gecmis yazilari okudumda gecen haftadan. belki cevaplanmistir bilmiom tum msjlari okuyamadim cunku. hormon testlerinde fsh her zaman ih tan yuksek olmalidir. eger ih fsh yuksek ise yukurta tembelligi vardir ve pko vardir. e 2 ise 50 in altinda olmalidir. 70 80 cikan sonuclarda hamile olma ihtimali zorlasiyor. bilgilendirmek istedim

v
ve beni aydınlattın teşekkür ederim.. hem Lh fsh dan daha yüksek hem de e2 80 ben sanıom ki bu ay hamileyim ben bu doktor bozuntusu karıları napım şimdi bir bana diyin

Bilmiyorum ki.. Size yüklediğim testi yolladım. Telefondan, elinde başka hiç bir sonuç olmadan dedi..

Fsh: 5,92
Lh: 10,67
E2: 73
Proclatin: 8,73
Ths: 0,90

Buna baktı ve sen tedavisiz hamile kalamazsın dedi
zilin sesini duydun mu bacı... ikimizde de aynı durum var demekki doktor haklıymış hem lh daha yüksek bizde fsh dan hem de e2 50 nin üstünde hakkımı helal eymiyorum bunu bana söylemeyen .... doktorlara benim bir buçuk yıldır oyalanmama sebep oldu kendi hamile kalıp izne ayrıldı o doktor

ve ben bu aydan sonra hamile kalamam seneye bir sınav için hazırlanacağım sınavı eylüle geliyor ben napım şimdi yaaab tedavi olmam gerekmiş... en az 4-5 ay geçmeli ki karnım burnumda o sınava giremem hem de korkuorum tedavi anca mı sürerki zaten

Günaydın kızlar.
Bir sorum olacak hamile bayanlara. Bir aydır DECAVİT kullanıyorum. Bugün bitiyor, kontrolüm de haftaya. Vitamini kullanmaya devam etmem gerekiyor mu. Yani doktor yazmadan kafama göre içsem bir sorun olur mu. Kaçıncı aya kadar içmem gerekir.

Ben vitamin kullanmıyorum ttlim ama bnm kullanan arkadaşlarım var

cnm moralini bozmak istemedim doktorlarin umrun da degil ki kapi disari ediolar hemen. tedavisi var bunlarin ve hersey Allahtan hic biisy belli oaz catlama ignesi yapiolar bi suru yolu var. arica doktorun ilac vermesi lazimdi sana. nefret ediorm bu doktorlarda ya

Hayırlısı olsun canım, bir kaç siz de bir kafanızı dinlersiniz. Her ay böyle beklemek de çok yorucu gerçekten. Tüp bebeği filan hiç istemiyorum zaten ama kırmızılar gelirse 10. olacak ve artık kritik döneme gireceğiz gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…