- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.881
Yaaa ne tatlıyızzzYaaaaa senin süper güçlerin mi var yaaaaaaaa bu kadar olur o dediğin şeyi tam ben yazıyordum inanamıyorum şu an ben şok ben manşet :) ama ikiz totemı yoktu tabi ayyy inşallah canım rabbim gönlünde ne kadar dileğin isteğin varsa versin
İnşallah canım benimKizlar iki gundur midem bulaniyo umutlanmak fln istemiyorum ama ilk hamileligimde de cok erken baslamisti
Canım sağol bilgilendirmek için, ben de bıgün doktordan geliyorum. Kendi doktorum, benim hem yumurtalığımda hem de göğsümde kist var e2 ondan yüksek olabilirmiş, cuma hsgden sonra anlatcam sana azcık sabır dedi..iyi geceler kizlar gecmis yazilari okudumda gecen haftadan. belki cevaplanmistir bilmiom tum msjlari okuyamadim cunku. hormon testlerinde fsh her zaman ih tan yuksek olmalidir. eger ih fsh yuksek ise yukurta tembelligi vardir ve pko vardir. e 2 ise 50 in altinda olmalidir. 70 80 cikan sonuclarda hamile olma ihtimali zorlasiyor. bilgilendirmek istedim
Canımm en kısa zamanda inşallah, moral bozmak yokkızlar bebek filan yokkk değer 1.90 çıkmış iğnenin etkisidir o da... umutlar başka bahara kaldı...
Canım hemen celallenme, ben de bugün doktora gittim, ben sana daha sonuç söylemedim, cuma hsg den sonra bakıcaz her şeye dedi, kızdı da bana.. Ama şunu açıkladı, ben de yumurtalık ve göğüste kist var e2 ondan yüksek olabilirmiş, boşuna hikayenizi almıyorum dedi. Ve ben bugün reglim ama cumaya hsg vericem ya hemen hcg aldı benden.. Adet de olsan işimizi şansa bırakamayız dedi.. Çok utandım ya, ben cumaya kadar hiç düşünmiycem bir şey.. Cuma da her şeyi öğrenicem sizi de aydınlatırımzilin sesini duydun mu bacı... ikimizde de aynı durum var demekki doktor haklıymışhem lh daha yüksek bizde fsh dan hem de e2 50 nin üstünde hakkımı helal eymiyorum bunu bana söylemeyen .... doktorlara benim bir buçuk yıldır oyalanmama sebep oldu kendi hamile kalıp izne ayrıldı o doktor
Canım sen tekrar doktora mı gittin?? Nerden çıktı bu tedavi falan?? Bak ben kpss hazırlanıyorum, hem de hedefim 90 almak! Ara verecektim, vermedim ki olmadı.. Ama pat sınav mayısa alındı.. O zaman hesap yapıp tutup da hamile kalsaydım, sınavda doğurabilirdim!! Artık her şeyde bir hayırın olduğuna inanıyorum. Lütfen moralini bozma, tekrar bir doktora git detaylı incelet kendini..ve ben bu aydan sonra hamile kalamamseneye bir sınav için hazırlanacağım sınavı eylüle geliyor ben napım şimdi yaaab tedavi olmam gerekmiş... en az 4-5 ay geçmeli ki karnım burnumda o sınava giremem hem de korkuorum tedavi anca mı sürerki zaten
Tatlım bir daha kan testi ver, varsa artık orada çıkacaktır. Yoksa doktoruna git bi baksın bence.bu sabah evdeki son testi yaptım erken gebelik testiydi negatifff annemde inatla ben hissediyorum hamilesin diyooo uff ilk defa böyle oldu ne yapacam ben umutlansamm mı ne yapsamm
Bugun kontrole gittim doktora. Onca klomen ictim buna ragmen 1 tanecik yumurta olusmus. 18mm dedi doktor. Insallah tek yumurtaya ragmen bebis olur bu ay
Canım o devlet hastanelerindeki durum beni çok etkiliyor. O yüzden hiç gidesin gelmiyor. Özeldeki fiyatlardan da hiç haberim yok. Allah' ım doğal yolla versin inşallah hepimize.Tüple de olmayanlar var cnm üstelik o kadar para verip olmayınca daha da üzülür insan ha ama devlette tüp bebek yapıyor sıraya mı girsek ne
Bilmiyorum ki.. Size yüklediğim testi yolladım. Telefondan, elinde başka hiç bir sonuç olmadan dedi..
Fsh: 5,92
Lh: 10,67
E2: 73
Proclatin: 8,73
Ths: 0,90
Buna baktı ve sen tedavisiz hamile kalamazsın dedi
Canım hala olmadın değil mi yaaa inşallah hamilesimdirr yaaa, bak biz senle aynı gidiyorduk ben oldumm sen olmadınninşallah inşallah
Bu arada canım sonuçları karşılaştırdın mı?? Meraktayım
İnşallah hamilesindir canım benim
Ayy aynı bennn, ama ben artık daha temkinliyim yaa, her şeyin hayırlısı diye dolanıyorum evde.. Ama bu ara her şey aksi gidiyor hayatımda, her düşüşün çıkışı vardır elbet diyip moral veriyorum kendime
interiorarchitect olmadın demi adet, bat bu ara senin.. Yaaa olmayın yaa olmayın da bana umut olun.. Sen ve Homely_angel aynı anda başlamıştık ya.. Efsunsuz ve arda emre ara verdi siz hamile olun umut olun.. Topikteki herkes hamile olsuuuunnn lütfenn lütfeenn
Bu arada geldimm, net gelmiş haberim yok
Olleynetin gelmiş :)
Benim daha var canım benim normalde 13 ydü yumurtlama 2 gün geç olunca 15 ine kaydı
Canımmmm inşallah ben de myssteriouss ta olmayız bunu o kadar çok istyorum ki senden de öyle çok umutluydm ki bu ay ama önce sen gittin şimdi myssteriouss üzgün üzgün konuşuyosöyle ona pozitif olsun bende üzülüyorum önce ona sonra da kendime.moddan düşüyorum aha diyorum bu ayda tırt çıkcam galiba diye
Tatlım keşke, hatta hepimizde ikizler olsa ve Doğduklarında onları bir araya getirsek ne güzel olur. Hala kırmızılar yok, inşallah da hiç olmayacak. Bu sabah test yapmadım, artık akışa bıraktım.Valla totem yaptım ikinizde biri bu ay hamile kalırsa, bir dahaki ay da ben kalıcam, ikiniz de kalırsanız hem hamile olucam hem de en büyük hayalim olan biri kız biri erkek ikizin olacaksizin üzerinizden totem yaptım Homely_angel
işte benim bu yeni gittiğim doktor da hasta olmamı belkiyor... öle tabi de olur olmaz die bişey yok kadının beni oyalamasına deli oldum... herkes senin dediğin gibi diyor.. kısmet deyip tedaviye başlıycam artık... benim bildiğim vücudumda kist yok ama eğer pco varsa ondan e2 yüksek çıkıo olabilir ...Yaaa ne tatlıyızzzinşallah her şey gönlümüzce olur yaaaa
İnşallah canım benim
Canım sağol bilgilendirmek için, ben de bıgün doktordan geliyorum. Kendi doktorum, benim hem yumurtalığımda hem de göğsümde kist var e2 ondan yüksek olabilirmiş, cuma hsgden sonra anlatcam sana azcık sabır dedi..
Canımm en kısa zamanda inşallah, moral bozmak yok
Canım hemen celallenme, ben de bugün doktora gittim, ben sana daha sonuç söylemedim, cuma hsg den sonra bakıcaz her şeye dedi, kızdı da bana.. Ama şunu açıkladı, ben de yumurtalık ve göğüste kist var e2 ondan yüksek olabilirmiş, boşuna hikayenizi almıyorum dedi. Ve ben bugün reglim ama cumaya hsg vericem ya hemen hcg aldı benden.. Adet de olsan işimizi şansa bırakamayız dedi.. Çok utandım ya, ben cumaya kadar hiç düşünmiycem bir şey.. Cuma da her şeyi öğrenicem sizi de aydınlatırımama bir kadın menopoza girmediği sürece anne olabilirmiş.. Artık tıpta her şeyin çaresi var.. Ama sen yine de başka bşr doktora git tamam, lütfeb moralini yüksek tut
Canım sen tekrar doktora mı gittin?? Nerden çıktı bu tedavi falan?? Bak ben kpss hazırlanıyorum, hem de hedefim 90 almak! Ara verecektim, vermedim ki olmadı.. Ama pat sınav mayısa alındı.. O zaman hesap yapıp tutup da hamile kalsaydım, sınavda doğurabilirdim!! Artık her şeyde bir hayırın olduğuna inanıyorum. Lütfen moralini bozma, tekrar bir doktora git detaylı incelet kendini..
Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için. Testime bu gözle bir daha baktım. Dediğin gibi değerler ve sorun yok demişlerse zaten.iyi geceler kizlar gecmis yazilari okudumda gecen haftadan. belki cevaplanmistir bilmiom tum msjlari okuyamadim cunku. hormon testlerinde fsh her zaman ih tan yuksek olmalidir. eger ih fsh yuksek ise yukurta tembelligi vardir ve pko vardir. e 2 ise 50 in altinda olmalidir. 70 80 cikan sonuclarda hamile olma ihtimali zorlasiyor. bilgilendirmek istedim
Evet Canımmmm çok tatlıyız maşallah :)Yaaa ne tatlıyızzzinşallah her şey gönlümüzce olur yaaaa
İnşallah canım benim
Canım sağol bilgilendirmek için, ben de bıgün doktordan geliyorum. Kendi doktorum, benim hem yumurtalığımda hem de göğsümde kist var e2 ondan yüksek olabilirmiş, cuma hsgden sonra anlatcam sana azcık sabır dedi..
Canımm en kısa zamanda inşallah, moral bozmak yok
Canım hemen celallenme, ben de bugün doktora gittim, ben sana daha sonuç söylemedim, cuma hsg den sonra bakıcaz her şeye dedi, kızdı da bana.. Ama şunu açıkladı, ben de yumurtalık ve göğüste kist var e2 ondan yüksek olabilirmiş, boşuna hikayenizi almıyorum dedi. Ve ben bugün reglim ama cumaya hsg vericem ya hemen hcg aldı benden.. Adet de olsan işimizi şansa bırakamayız dedi.. Çok utandım ya, ben cumaya kadar hiç düşünmiycem bir şey.. Cuma da her şeyi öğrenicem sizi de aydınlatırımama bir kadın menopoza girmediği sürece anne olabilirmiş.. Artık tıpta her şeyin çaresi var.. Ama sen yine de başka bşr doktora git tamam, lütfeb moralini yüksek tut
Canım sen tekrar doktora mı gittin?? Nerden çıktı bu tedavi falan?? Bak ben kpss hazırlanıyorum, hem de hedefim 90 almak! Ara verecektim, vermedim ki olmadı.. Ama pat sınav mayısa alındı.. O zaman hesap yapıp tutup da hamile kalsaydım, sınavda doğurabilirdim!! Artık her şeyde bir hayırın olduğuna inanıyorum. Lütfen moralini bozma, tekrar bir doktora git detaylı incelet kendini..
Tamam canımm teşekkür ederimmmSi
silik olarak devam ediyor canım bazen, anladığım kadarıyla bir sorun yok.
Ohh be inşallah ikimizde hamisizdır de gulit_me nin totemı tutar o da önümüzdeki ay ikizlere hamis kalır :)Yaa bozulmasın moralinben kendimden çok senden ümitliyim bu ay. Tamam ben de pozitifim, söz
hadi hayırlısı olsun göbişler bebişle dolsun canmArkadaslar bugün hsg çekildi şükürler olsun benimde ve eşimde de herhangi bir sorun çıkmadı. Bu ay tekrar deneyin eğer bu ayda olmazsa adetin ilk günü tekrar çağırdı. bende sonunda doktorumu buldugum için mutluyum.daha peşini bırakmiyacagim inş.
cnm hsg nasıldı korkuyorum biraz da ... anesteziliye gerek var mı.. ben de hasta olmayı bekliyorum.. bu ay çekilecek..Arkadaslar bugün hsg çekildi şükürler olsun benimde ve eşimde de herhangi bir sorun çıkmadı. Bu ay tekrar deneyin eğer bu ayda olmazsa adetin ilk günü tekrar çağırdı. bende sonunda doktorumu buldugum için mutluyum.daha peşini bırakmiyacagim inş.
bir arkadaşım olacak 7 bin diyordu.. devlet üç yıllık evliysen 2 binini karşılıyormuş... 5 bin... de az para değil..Canım o devlet hastanelerindeki durum beni çok etkiliyor. O yüzden hiç gidesin gelmiyor. Özeldeki fiyatlardan da hiç haberim yok. Allah' ım doğal yolla versin inşallah hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?