Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yaaa ne tatlıyızzz inşallah her şey gönlümüzce olur yaaaa
Kizlar iki gundur midem bulaniyo umutlanmak fln istemiyorum ama ilk hamileligimde de cok erken baslamisti
İnşallah canım benim
Canım sağol bilgilendirmek için, ben de bıgün doktordan geliyorum. Kendi doktorum, benim hem yumurtalığımda hem de göğsümde kist var e2 ondan yüksek olabilirmiş, cuma hsgden sonra anlatcam sana azcık sabır dedi..
kızlar bebek filan yokkk değer 1.90 çıkmış iğnenin etkisidir o da... umutlar başka bahara kaldı...
Canımm en kısa zamanda inşallah, moral bozmak yok
Canım hemen celallenme, ben de bugün doktora gittim, ben sana daha sonuç söylemedim, cuma hsg den sonra bakıcaz her şeye dedi, kızdı da bana.. Ama şunu açıkladı, ben de yumurtalık ve göğüste kist var e2 ondan yüksek olabilirmiş, boşuna hikayenizi almıyorum dedi. Ve ben bugün reglim ama cumaya hsg vericem ya hemen hcg aldı benden.. Adet de olsan işimizi şansa bırakamayız dedi.. Çok utandım ya, ben cumaya kadar hiç düşünmiycem bir şey.. Cuma da her şeyi öğrenicem sizi de aydınlatırım ama bir kadın menopoza girmediği sürece anne olabilirmiş.. Artık tıpta her şeyin çaresi var.. Ama sen yine de başka bşr doktora git tamam, lütfeb moralini yüksek tut
Canım sen tekrar doktora mı gittin?? Nerden çıktı bu tedavi falan?? Bak ben kpss hazırlanıyorum, hem de hedefim 90 almak! Ara verecektim, vermedim ki olmadı.. Ama pat sınav mayısa alındı.. O zaman hesap yapıp tutup da hamile kalsaydım, sınavda doğurabilirdim!! Artık her şeyde bir hayırın olduğuna inanıyorum. Lütfen moralini bozma, tekrar bir doktora git detaylı incelet kendini..

Tüple de olmayanlar var cnm üstelik o kadar para verip olmayınca daha da üzülür insan ha ama devlette tüp bebek yapıyor sıraya mı girsek ne
Canım o devlet hastanelerindeki durum beni çok etkiliyor. O yüzden hiç gidesin gelmiyor. Özeldeki fiyatlardan da hiç haberim yok. Allah' ım doğal yolla versin inşallah hepimize.

Bilmiyorum ki.. Size yüklediğim testi yolladım. Telefondan, elinde başka hiç bir sonuç olmadan dedi..

Fsh: 5,92
Lh: 10,67
E2: 73
Proclatin: 8,73
Ths: 0,90

Buna baktı ve sen tedavisiz hamile kalamazsın dedi

Canım benim iki doktorun gördüğü ve hiç bir sorun yok dediği sonuçlar;

Fsh: 6.61
Lh: 3.50
E2: 45.34
Prolaktin: 22.49
Tsh:1.55

Ve testin yanında normalde olması gereken Aralık var. Tüm değerler onların içinde kalıyor. Bu arada reglim 3. Günü yapıldı bende testler. Seninkilerde o değerlerin arasında görünüyor. Uzaktaki doktor nasıl söyledi bunu ben anlamadım. Sıkma canını bence ve o doktora gitme. Doktor değil, avcı olabilir.

Olmadım canım, dün akşam akıntı içinde minnacık bir kırmızılım vardı. Bakalım bugün ne olacak. İnş gibi olur, bu ay olmasını o kadar çok istedim ki.
Inş olmayız da birimiz şeytanın bacağını kırar ve diğerleri de peşinden gelir.

Yaa bozulmasın moralin ben kendimden çok senden ümitliyim bu ay. Tamam ben de pozitifim, söz

Tatlım keşke, hatta hepimizde ikizler olsa ve Doğduklarında onları bir araya getirsek ne güzel olur. Hala kırmızılar yok, inşallah da hiç olmayacak. Bu sabah test yapmadım, artık akışa bıraktım.

işte benim bu yeni gittiğim doktor da hasta olmamı belkiyor... öle tabi de olur olmaz die bişey yok kadının beni oyalamasına deli oldum... herkes senin dediğin gibi diyor.. kısmet deyip tedaviye başlıycam artık... benim bildiğim vücudumda kist yok ama eğer pco varsa ondan e2 yüksek çıkıo olabilir ...

Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için. Testime bu gözle bir daha baktım. Dediğin gibi değerler ve sorun yok demişlerse zaten.

Evet Canımmmm çok tatlıyız maşallah :)
Aynen inşallah hersey gönlümüzce olur :)
Bu arada ne zaman çektircksin hsg yi

hadi hayırlısı olsun göbişler bebişle dolsun canm

cnm hsg nasıldı korkuyorum biraz da ... anesteziliye gerek var mı.. ben de hasta olmayı bekliyorum.. bu ay çekilecek..

Canım o devlet hastanelerindeki durum beni çok etkiliyor. O yüzden hiç gidesin gelmiyor. Özeldeki fiyatlardan da hiç haberim yok. Allah' ım doğal yolla versin inşallah hepimize.
bir arkadaşım olacak 7 bin diyordu.. devlet üç yıllık evliysen 2 binini karşılıyormuş... 5 bin... de az para değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…