Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

senin sonuçların maşallah çok iyi cnm... fsh ın da lh dan yüksek... ümidini kaybedecek bişey yok senin için.. bu ay olmazsa bidaha ki ay olur inşallah...

bir arkadaşım olacak 7 bin diyordu.. devlet üç yıllık evliysen 2 binini karşılıyormuş... 5 bin... de az para değil..

Parası bir tarafa da doğal olsun çok istiyorum ben. Doğumu da normal olsun. Rabbim hepimizin dualarını duysun, karşılıksız bırakmasın inşallah.

cnm hsg nasıldı korkuyorum biraz da ... anesteziliye gerek var mı.. ben de hasta olmayı bekliyorum.. bu ay çekilecek..
angel-devil canım çok kolay geçti benim başlaması bitmesi 10 dakka sürmedi kısa sürdü. Sadece adet sancisi gibi agrim oldu kisa sureli.TüpleriM de açık çıktı ama hastanede konuştuğum biri vardı onun tüpü kapalı çıkmış ve cok ağrılı geçmiş ama korkmana gerek yok bence dua et hayırlısı ile atlatırsin inş. Ve inş. Hiç bir şey çıkmaz.

Parası bir tarafa da doğal olsun çok istiyorum ben. Doğumu da normal olsun. Rabbim hepimizin dualarını duysun, karşılıksız bırakmasın inşallah.
evet tabi en güzeli öyle ben bir sene dikkat etmedim filmlerdeki gibi aaa hamileyim diyeyim istiordum ama meğer öle olmuomuş herkesinki inşallah doğal yollarla kalırız hepimiz.. ben de normal doğumu çok istiorum hatta bu doktorumu da normal doğuma teşvik edio die tercih ettim inşallah bu doktordan sonuç alırım..

kızlaaar sanki ben hamiş diilim gibi hissediyorum dünden beri
hiç bi belirti yok hoş geçen ay belirtinin dibi vardı ama tırt çıktı ama ne biliyim ya...
deli manyak bi şiyim ben galiba

hiç bi belirti yok hoş geçen ay belirtinin dibi vardı ama tırt çıktı ama ne biliyim ya...
hepimiz deli manyak bişey olduk cnm belli olmaz inşallah sen de vardır... bayadır tırt çıkıoz biz..

saol cnm.. inşallah yoktur bişey.. ben de ya bismillah diyip gircem yapcak bişey yok..

Istanbul da mısın canım sen ve hangi doktora gidiyorsun?

Belirtileri izlemek hepimizi daha çok yoruyor bence. Bazı kişilerde regl gecikmesine kadar hiç bir değişim olmuyormuş, bunu da biliyoruz canım. O yüzden kendini izleyememeye çalış

Nasılsiniz canlarım okuyorum yazdıklarınız hep telefondan ama cevap yazmaya bazen fırsat olmuyor hsg iyi bir yerse korkma CNm hic :) Homely_angel CNm ben lalehan hanına gecen cuma gittim coook tatlıydi eger gebe kalarsam ona gidcem ins benimde sorun olmadıgı icin suan ici. Tedaviye sana ihtiyac yok dedi bos yere klomen içmicem CNm bakalım ins guzel haberler veririisn bize muayene 250
Lira bu arada lalehan hnm

Belirtileri izlemek hepimizi daha çok yoruyor bence. Bazı kişilerde regl gecikmesine kadar hiç bir değişim olmuyormuş, bunu da biliyoruz canım. O yüzden kendini izleyememeye çalış
aynen canım doğru söylüyorsun da mesela 1 saat önce senn dediklerini diyorum kendime..
1 saat sonra bi bakıyorum farkında olmadan yine o düşüncelerin içindeyim
dünden beri bi karamsarlık çöktü ki üstüme sormayın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…