- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.901
senin sonuçların maşallah çok iyi cnm... fsh ın da lh dan yüksek... ümidini kaybedecek bişey yok senin için.. bu ay olmazsa bidaha ki ay olur inşallah...Canım benim iki doktorun gördüğü ve hiç bir sorun yok dediği sonuçlar;
Fsh: 6.61
Lh: 3.50
E2: 45.34
Prolaktin: 22.49
Tsh:1.55
Ve testin yanında normalde olması gereken Aralık var. Tüm değerler onların içinde kalıyor. Bu arada reglim 3. Günü yapıldı bende testler. Seninkilerde o değerlerin arasında görünüyor. Uzaktaki doktor nasıl söyledi bunu ben anlamadım. Sıkma canını bence ve o doktora gitme. Doktor değil, avcı olabilir.
7 bin miiii ciddi misin cnm sennn. napiolar sankii ay beyin ameliyatimi yapiolr sankibir arkadaşım olacak 7 bin diyordu.. devlet üç yıllık evliysen 2 binini karşılıyormuş... 5 bin... de az para değil..
Eklemiştim canım, listedesinkizlar beni de listenize eklicektinizbat 14 aralik
bir arkadaşım olacak 7 bin diyordu.. devlet üç yıllık evliysen 2 binini karşılıyormuş... 5 bin... de az para değil..
aa yeni gordum cnm tsekkur ederimEklemiştim canım, listedesin
cnm hsg nasıldı korkuyorum biraz da ... anesteziliye gerek var mı.. ben de hasta olmayı bekliyorum.. bu ay çekilecek..
aminn canım inşTgbptn inş. Canım çok istiyorum... inş. Hepimizin göbüşleri en kisa surede dolar.
evet tabi en güzeli öyle ben bir sene dikkat etmedim filmlerdeki gibi aaa hamileyim diyeyim istiordum ama meğer öle olmuomuş herkesinki inşallah doğal yollarla kalırız hepimiz.. ben de normal doğumu çok istiorum hatta bu doktorumu da normal doğuma teşvik edio die tercih ettim inşallah bu doktordan sonuç alırım..Parası bir tarafa da doğal olsun çok istiyorum ben. Doğumu da normal olsun. Rabbim hepimizin dualarını duysun, karşılıksız bırakmasın inşallah.
hepimiz deli manyak bişey olduk cnmkızlaaar sanki ben hamiş diilim gibi hissediyorum dünden beri
hiç bi belirti yok hoş geçen ay belirtinin dibi vardı ama tırt çıktı ama ne biliyim ya...
deli manyak bi şiyim ben galiba
saol cnm.. inşallah yoktur bişey.. ben de ya bismillah diyip gircem yapcak bişey yok..angel-devil canım çok kolay geçti benim başlaması bitmesi 10 dakka sürmedi kısa sürdü. Sadece adet sancisi gibi agrim oldu kisa sureli.TüpleriM de açık çıktı ama hastanede konuştuğum biri vardı onun tüpü kapalı çıkmış ve cok ağrılı geçmiş ama korkmana gerek yok bence dua et hayırlısı ile atlatırsin inş. Ve inş. Hiç bir şey çıkmaz.
Allah sonumuzu hayretsin :)hepimiz deli manyak bişey olduk cnmbelli olmaz inşallah sen de vardır... bayadır tırt çıkıoz biz..
Istanbul da mısın canım sen ve hangi doktora gidiyorsun?evet tabi en güzeli öyle ben bir sene dikkat etmedim filmlerdeki gibi aaa hamileyim diyeyim istiordum ama meğer öle olmuomuş herkesinki inşallah doğal yollarla kalırız hepimiz.. ben de normal doğumu çok istiorum hatta bu doktorumu da normal doğuma teşvik edio die tercih ettim inşallah bu doktordan sonuç alırım..
kızlaaar sanki ben hamiş diilim gibi hissediyorum dünden beri
hiç bi belirti yok hoş geçen ay belirtinin dibi vardı ama tırt çıktı ama ne biliyim ya...
deli manyak bi şiyim ben galiba
aynen canım sürekli hamileliklerimle kıyaslıyorum kendimi yok yani eğer belirtiye bakcak olsadım geçen ay hamileydim bu ayda hiç bi şi yok kafam karmakarışık olduinteriorarchitect cnm hepimiz ayniyiz bendl ilk hamileligimde gogsum agriyodu die aklima geldikce kontrol ediyorum acirsa test yapacam
aynen canım doğru söylüyorsun da mesela 1 saat önce senn dediklerini diyorum kendime..Belirtileri izlemek hepimizi daha çok yoruyor bence. Bazı kişilerde regl gecikmesine kadar hiç bir değişim olmuyormuş, bunu da biliyoruz canım. O yüzden kendini izleyememeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?