- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.921
yok cnm ankaradayım Turgut özal üniversite hastanesine gidiyorum.. Yar.Doç DR. EBRU YÜCE genç sevimli bir bayan çok kolay iletişime geçiyorum.. Kaprisleri egosu yok.. inşallah sonuç alırım..Istanbul da mısın canım sen ve hangi doktora gidiyorsun?
Nasılsiniz canlarım okuyorum yazdıklarınız hep telefondan ama cevap yazmaya bazen fırsat olmuyor hsg iyi bir yerse korkma CNm hic :)Homely_angel CNm ben lalehan hanına gecen cuma gittim coook tatlıydi eger gebe kalarsam ona gidcem ins benimde sorun olmadıgı icin suan ici. Tedaviye sana ihtiyac yok dedi bos yere klomen içmicem CNm bakalım ins guzel haberler veririisn bize muayene 250
Lira bu arada lalehan hnm
Yumurtlama sonrası ben acayip umutlu oluyorum, sonra gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorum. Umutsuzluk başlıyor, diğer yanımda belki bu ay olmuştur diye kötü düşünceleri kovmaya çalışıyor. En sonunda hunili anne olmaz bu gidişleaynen canım doğru söylüyorsun da mesela 1 saat önce senn dediklerini diyorum kendime..
1 saat sonra bi bakıyorum farkında olmadan yine o düşüncelerin içindeyim
dünden beri bi karamsarlık çöktü ki üstüme sormayın :/
:):):) aynen hunili anne sevdim ben bunu :)Yumurtlama sonrası ben acayip umutlu oluyorum, sonra gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorum. Umutsuzluk başlıyor, diğer yanımda belki bu ay olmuştur diye kötü düşünceleri kovmaya çalışıyor. En sonunda hunili anne olmaz bu gidişle
Valla cok yiyorum midem bulaniyo salak gibi sewiniyorum acaba die bilmiyorum umutlanmak istemiyorum gercekten 3 4 gundur hamileligi dusunuyorum bugun baya ters hareketler yaptim iste ilaclarin yerlerini degistirirken icim nasil yaniyo sanki hamileyim gibi ben yapamamda diemedimaynen canım sürekli hamileliklerimle kıyaslıyorum kendimi yok yani eğer belirtiye bakcak olsadım geçen ay hamileydim bu ayda hiç bi şi yok kafam karmakarışık oldu
cnm hamis degilsen neden hamilelik takvimin varkızlaaar sanki ben hamiş diilim gibi hissediyorum dünden beri
hiç bi belirti yok hoş geçen ay belirtinin dibi vardı ama tırt çıktı ama ne biliyim ya...
deli manyak bi şiyim ben galiba
:):):) aynen hunili anne sevdim ben bunu :)
eşim de ilk defa bu kadar heycanlı inşallah hevesi kırılmaz garibimin
canım belki içine doğuyordur :) inşallah hamişsindir :)Valla cok yiyorum midem bulaniyo salak gibi sewiniyorum acaba die bilmiyorum umutlanmak istemiyorum gercekten 3 4 gundur hamileligi dusunuyorum bugun baya ters hareketler yaptim iste ilaclarin yerlerini degistirirken icim nasil yaniyo sanki hamileyim gibi ben yapamamda diemedim
kıyamam size ya...Hiç sorma, ben de kendimi geçtim eşimin hevesi her seferinde kırılıyor ona dayanamıyorum. Gün içinde bile arayıp gelişme var mı diye soruyor.
totem canımcnm hamis degilsen neden hamilelik takvimin var
ben de dusunmustum yapayim diye heves iste sinra kendi kendime manyakmisin kizim neyin kafasini yasion dedimtotem canım
hasta oldumTatlım bir daha kan testi ver, varsa artık orada çıkacaktır. Yoksa doktoruna git bi baksın bence.
Hic icime doganlara da inanmam ama bakalim bi haftaya belli olur cnm 11 inde olmam lazim ama 20 sinde test yaparim olmazsam dedimcanım belki içine doğuyordur :) inşallah hamişsindir :)
Canm ben inceki hamileligimde yapamamistim elim gitmemisti bos gebelikmis kurtaj olmak zorunda kaldim demek ki dedim yapamayisimda varmis bi hayr eger yapasin varsa belki hamissindirben de dusunmustum yapayim diye heves iste sinra kendi kendime manyakmisin kizim neyin kafasini yasion dedimama sen iyi yapmissin
Canım sağol benim lh fsh dan yüksek.. Ama benim doktorum daha yorumlamadı sonuçları, hsg de çekilsib öyle dedi. Ben eğer bir testten direkt tedavisiz çocuğun olmaz denecekse, diğeri neden demedi diye kızmıştım. Ama valla bugün yine fark ettim ben seviyorum doktorumuCanım benim iki doktorun gördüğü ve hiç bir sorun yok dediği sonuçlar;
Fsh: 6.61
Lh: 3.50
E2: 45.34
Prolaktin: 22.49
Tsh:1.55
Ve testin yanında normalde olması gereken Aralık var. Tüm değerler onların içinde kalıyor. Bu arada reglim 3. Günü yapıldı bende testler. Seninkilerde o değerlerin arasında görünüyor. Uzaktaki doktor nasıl söyledi bunu ben anlamadım. Sıkma canını bence ve o doktora gitme. Doktor değil, avcı olabilir.
Ayyy inşallah yaa duamdasınız.. Hamile olun lütfenn sonra da benOlmadım canım, dün akşam akıntı içinde minnacık bir kırmızılım vardı. Bakalım bugün ne olacak. İnş gibi olur, bu ay olmasını o kadar çok istedim ki.
Inş olmayız da birimiz şeytanın bacağını kırar ve diğerleri de peşinden gelir.
Ayy gelme kırmızı gelme, ayy ikizlerimiz ne tatlış olurlar di mi yaa.. Bıdı bıdı gezerlerTatlım keşke, hatta hepimizde ikizler olsa ve Doğduklarında onları bir araya getirsek ne güzel olur. Hala kırmızılar yok, inşallah da hiç olmayacak. Bu sabah test yapmadım, artık akışa bıraktım.
Canım evet bak biraz daha sakinleşmişsin, daha güzel düşünüyorsun.. Evet, haklısın ama benim içimde kötü bir his yok.. Bence her şey güzel olacakişte benim bu yeni gittiğim doktor da hasta olmamı belkiyor... öle tabi de olur olmaz die bişey yok kadının beni oyalamasına deli oldum... herkes senin dediğin gibi diyor.. kısmet deyip tedaviye başlıycam artık... benim bildiğim vücudumda kist yok ama eğer pco varsa ondan e2 yüksek çıkıo olabilir ...
Canım ben aslında doktorumdan çok memnunum. Düşün bugün ben regl iken bile, hsg randevusu vermeden gebelik testi yaptı şansa bırakmayalım diye. Ve bana daha sonuç söylemedi.. Ama aslına bakarsan sonuç iyi, devam da demedi.. Hsg çekilelim dedi. Muhtemelen her şey yolunda olsa, biraz daha deneyim derdi?? Beni biliyor ya net olmak istiyor bence.. Bilmiyorum yaa, cumadan sonra karar vericem buna..gulit_me angel-devil değerlerinize Minesuu nin dediğine göre inceleyince en iyisi o doktorların tamamını bırakıp, mesleğini hakkıyla yapan bir doktor bulun diyorum. Yaa ben bile delindim burada.
Cuma tatlımmm heyecan doruktaEvet Canımmmm çok tatlıyız maşallah :)
Aynen inşallah hersey gönlümüzce olur :)
Bu arada ne zaman çektircksin hsg yi
Ayyy inşallah yaaaaOhh be inşallah ikimizde hamisizdır de gulit_me nin totemı tutar o da önümüzdeki ay ikizlere hamis kalır :)
Ayy ben de nasıl korkuyorum, ağrı kesici yazdı bana doktor.. Korkuyorumm bayaArkadaslar bugün hsg çekildi şükürler olsun benimde ve eşimde de herhangi bir sorun çıkmadı. Bu ay tekrar deneyin eğer bu ayda olmazsa adetin ilk günü tekrar çağırdı. bende sonunda doktorumu buldugum için mutluyum.daha peşini bırakmiyacagim inş.
Sus bakıyım aa hani ümitsizlik yoktukızlaaar sanki ben hamiş diilim gibi hissediyorum dünden beri
hiç bi belirti yok hoş geçen ay belirtinin dibi vardı ama tırt çıktı ama ne biliyim ya...
deli manyak bi şiyim ben galiba
ay yok 2 aydir hep yapiorm hep bos simdi icimde bi sabir var kendime inanamiorm resmen cuma yapcm testi ama korkuormCanm ben inceki hamileligimde yapamamistim elim gitmemisti bos gebelikmis kurtaj olmak zorunda kaldim demek ki dedim yapamayisimda varmis bi hayr eger yapasin varsa belki hamissindir
Canım umarım ağrı sizi olmadan atlatırsın ve inşallah doktorundan ferahlatıcı güzel şeyler duyarsın biliyorum ki buna ihtiyacın var...Canım sağol benim lh fsh dan yüksek.. Ama benim doktorum daha yorumlamadı sonuçları, hsg de çekilsib öyle dedi. Ben eğer bir testten direkt tedavisiz çocuğun olmaz denecekse, diğeri neden demedi diye kızmıştım. Ama valla bugün yine fark ettim ben seviyorum doktorumu
Ayyy inşallah yaa duamdasınız.. Hamile olun lütfenn sonra da ben
Ayy gelme kırmızı gelme, ayy ikizlerimiz ne tatlış olurlar di mi yaa.. Bıdı bıdı gezerler
Canım evet bak biraz daha sakinleşmişsin, daha güzel düşünüyorsun.. Evet, haklısın ama benim içimde kötü bir his yok.. Bence her şey güzel olacakiçimizi ferah tutmalıyız.
Canım ben aslında doktorumdan çok memnunum. Düşün bugün ben regl iken bile, hsg randevusu vermeden gebelik testi yaptı şansa bırakmayalım diye. Ve bana daha sonuç söylemedi.. Ama aslına bakarsan sonuç iyi, devam da demedi.. Hsg çekilelim dedi. Muhtemelen her şey yolunda olsa, biraz daha deneyim derdi?? Beni biliyor ya net olmak istiyor bence.. Bilmiyorum yaa, cumadan sonra karar vericem buna..
Cuma tatlımmm heyecan dorukta
Ayyy inşallah yaaaa
Ayy ben de nasıl korkuyorum, ağrı kesici yazdı bana doktor.. Korkuyorumm baya
Sus bakıyım aa hani ümitsizlik yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?