Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bence bizdeki tek sorun çok düşünüp stres olmak

Yumurtlama sonrası ben acayip umutlu oluyorum, sonra gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorum. Umutsuzluk başlıyor, diğer yanımda belki bu ay olmuştur diye kötü düşünceleri kovmaya çalışıyor. En sonunda hunili anne olmaz bu gidişle

:):):) aynen hunili anne sevdim ben bunu :)
eşim de ilk defa bu kadar heycanlı inşallah hevesi kırılmaz garibimin

aynen canım sürekli hamileliklerimle kıyaslıyorum kendimi yok yani eğer belirtiye bakcak olsadım geçen ay hamileydim bu ayda hiç bi şi yok kafam karmakarışık oldu
Valla cok yiyorum midem bulaniyo salak gibi sewiniyorum acaba die bilmiyorum umutlanmak istemiyorum gercekten 3 4 gundur hamileligi dusunuyorum bugun baya ters hareketler yaptim iste ilaclarin yerlerini degistirirken icim nasil yaniyo sanki hamileyim gibi ben yapamamda diemedim

kızlaaar sanki ben hamiş diilim gibi hissediyorum dünden beri
hiç bi belirti yok hoş geçen ay belirtinin dibi vardı ama tırt çıktı ama ne biliyim ya...
deli manyak bi şiyim ben galiba
cnm hamis degilsen neden hamilelik takvimin var

:):):) aynen hunili anne sevdim ben bunu :)
eşim de ilk defa bu kadar heycanlı inşallah hevesi kırılmaz garibimin

Hiç sorma, ben de kendimi geçtim eşimin hevesi her seferinde kırılıyor ona dayanamıyorum. Gün içinde bile arayıp gelişme var mı diye soruyor.

canım belki içine doğuyordur :) inşallah hamişsindir :)

Hiç sorma, ben de kendimi geçtim eşimin hevesi her seferinde kırılıyor ona dayanamıyorum. Gün içinde bile arayıp gelişme var mı diye soruyor.
kıyamam size ya...
gerçekten çok zor bi süreç...
omuzlarımıza o kadar çok yük biniyor ki..
bi yandan neden olmuyor diye züülüyoruz..
bi yandan eşimize üzülüyoruz..
bi yandan da etrafın lafları..
bi yandan da sosyal yaşantıda yaşanan sıkıntılar...
çok zor ama rabbim hiç kimseye taşıyamayacağı yük vermez..
o yüzden güzel günler çok yakın inşallah

bu ay kirmizilari gormekten cok korkuorm benn 6 7 gun kaldiii Allahim duy sesimizi

ben de dusunmustum yapayim diye heves iste sinra kendi kendime manyakmisin kizim neyin kafasini yasion dedim ama sen iyi yapmissin
Canm ben inceki hamileligimde yapamamistim elim gitmemisti bos gebelikmis kurtaj olmak zorunda kaldim demek ki dedim yapamayisimda varmis bi hayr eger yapasin varsa belki hamissindir

Canım sağol benim lh fsh dan yüksek.. Ama benim doktorum daha yorumlamadı sonuçları, hsg de çekilsib öyle dedi. Ben eğer bir testten direkt tedavisiz çocuğun olmaz denecekse, diğeri neden demedi diye kızmıştım. Ama valla bugün yine fark ettim ben seviyorum doktorumu

Ayyy inşallah yaa duamdasınız.. Hamile olun lütfenn sonra da ben
Tatlım keşke, hatta hepimizde ikizler olsa ve Doğduklarında onları bir araya getirsek ne güzel olur. Hala kırmızılar yok, inşallah da hiç olmayacak. Bu sabah test yapmadım, artık akışa bıraktım.
Ayy gelme kırmızı gelme, ayy ikizlerimiz ne tatlış olurlar di mi yaa.. Bıdı bıdı gezerler
Canım evet bak biraz daha sakinleşmişsin, daha güzel düşünüyorsun.. Evet, haklısın ama benim içimde kötü bir his yok.. Bence her şey güzel olacak içimizi ferah tutmalıyız.
Canım ben aslında doktorumdan çok memnunum. Düşün bugün ben regl iken bile, hsg randevusu vermeden gebelik testi yaptı şansa bırakmayalım diye. Ve bana daha sonuç söylemedi.. Ama aslına bakarsan sonuç iyi, devam da demedi.. Hsg çekilelim dedi. Muhtemelen her şey yolunda olsa, biraz daha deneyim derdi?? Beni biliyor ya net olmak istiyor bence.. Bilmiyorum yaa, cumadan sonra karar vericem buna..
Evet Canımmmm çok tatlıyız maşallah :)
Aynen inşallah hersey gönlümüzce olur :)
Bu arada ne zaman çektircksin hsg yi
Cuma tatlımmm heyecan dorukta
Ohh be inşallah ikimizde hamisizdır de gulit_me nin totemı tutar o da önümüzdeki ay ikizlere hamis kalır :)
Ayyy inşallah yaaaa
Ayy ben de nasıl korkuyorum, ağrı kesici yazdı bana doktor.. Korkuyorumm baya
kızlaaar sanki ben hamiş diilim gibi hissediyorum dünden beri
hiç bi belirti yok hoş geçen ay belirtinin dibi vardı ama tırt çıktı ama ne biliyim ya...
deli manyak bi şiyim ben galiba
Sus bakıyım aa hani ümitsizlik yoktu

Canm ben inceki hamileligimde yapamamistim elim gitmemisti bos gebelikmis kurtaj olmak zorunda kaldim demek ki dedim yapamayisimda varmis bi hayr eger yapasin varsa belki hamissindir
ay yok 2 aydir hep yapiorm hep bos simdi icimde bi sabir var kendime inanamiorm resmen cuma yapcm testi ama korkuorm

mrbb bayanlar bende yenı dusuk yaptım bu ıkıncı dusugum tup ıle oldu kımyasaldı......ılkı dogal yoldan ıdı...nasıp deılmıs...baska yere yazdım cvb veren olmadı belkı bılgınız vardır...bızım sorun suan esımde ılerı hız sıfır....ovulasyon testı kullanıp basarı elde eden var mı.....herseyy allahtan tabı bu ısler vesıledır....umarım yardımcı olan cıkar

Canım umarım ağrı sizi olmadan atlatırsın ve inşallah doktorundan ferahlatıcı güzel şeyler duyarsın biliyorum ki buna ihtiyacın var...
Bugün bi negatif enerji var bende ama çözemedim derslerden sanırım o yüzden ümitsizlige kapıldım ama inşallah yarına güzel uyanırim yaa sen var ya sen iyi ki varsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…