- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.941
Canım hoşgeldin... geçmiş olsun... Benim o konuda bilgim yok ama bilen arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın inşallah canımmrbb bayanlar bende yenı dusuk yaptım bu ıkıncı dusugum tup ıle oldu kımyasaldı......ılkı dogal yoldan ıdı...nasıp deılmıs...baska yere yazdım cvb veren olmadı belkı bılgınız vardır...bızım sorun suan esımde ılerı hız sıfır....ovulasyon testı kullanıp basarı elde eden var mı.....herseyy allahtan tabı bu ısler vesıledır....umarım yardımcı olan cıkar
Canım bir bilgim yok, ama cevapsız kalma diye yazmak istedim. Ama ovulasyon testi senin yumurtladığın günü belirlemek için kullanılıyor. Ama eşinin sorununu da bilmiyorum, faydası olur mu onu da.. Bu arada düşükler için üzüldüm canım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar, bebeğini kucağına alırsınmrbb bayanlar bende yenı dusuk yaptım bu ıkıncı dusugum tup ıle oldu kımyasaldı......ılkı dogal yoldan ıdı...nasıp deılmıs...baska yere yazdım cvb veren olmadı belkı bılgınız vardır...bızım sorun suan esımde ılerı hız sıfır....ovulasyon testı kullanıp basarı elde eden var mı.....herseyy allahtan tabı bu ısler vesıledır....umarım yardımcı olan cıkar
Evet gerçekten ihtiyacım var.. Asıl sen iyi ki varsınn yaaa, bak senden duydum güzel hem de çok güzel bir şey nasıl iyi geldi anlatamamCanım umarım ağrı sizi olmadan atlatırsın ve inşallah doktorundan ferahlatıcı güzel şeyler duyarsın biliyorum ki buna ihtiyacın var...
Bugün bi negatif enerji var bende ama çözemedim derslerden sanırım o yüzden ümitsizlige kapıldım ama inşallah yarına güzel uyanırim yaa sen var ya sen iyi ki varsın :)
Canım sağol benim lh fsh dan yüksek.. Ama benim doktorum daha yorumlamadı sonuçları, hsg de çekilsib öyle dedi. Ben eğer bir testten direkt tedavisiz çocuğun olmaz denecekse, diğeri neden demedi diye kızmıştım. Ama valla bugün yine fark ettim ben seviyorum doktorumu
Ayyy inşallah yaa duamdasınız.. Hamile olun lütfenn sonra da ben
Ayy gelme kırmızı gelme, ayy ikizlerimiz ne tatlış olurlar di mi yaa.. Bıdı bıdı gezerler
Canım evet bak biraz daha sakinleşmişsin, daha güzel düşünüyorsun.. Evet, haklısın ama benim içimde kötü bir his yok.. Bence her şey güzel olacakiçimizi ferah tutmalıyız.
Canım ben aslında doktorumdan çok memnunum. Düşün bugün ben regl iken bile, hsg randevusu vermeden gebelik testi yaptı şansa bırakmayalım diye. Ve bana daha sonuç söylemedi.. Ama aslına bakarsan sonuç iyi, devam da demedi.. Hsg çekilelim dedi. Muhtemelen her şey yolunda olsa, biraz daha deneyim derdi?? Beni biliyor ya net olmak istiyor bence.. Bilmiyorum yaa, cumadan sonra karar vericem buna..
Cuma tatlımmm heyecan dorukta
Ayyy inşallah yaaaa
Ayy ben de nasıl korkuyorum, ağrı kesici yazdı bana doktor.. Korkuyorumm baya
Sus bakıyım aa hani ümitsizlik yoktu
aynen canımm senin enerjinde bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam hemen pozitif oluveriyorumm :)Canım bir bilgim yok, ama cevapsız kalma diye yazmak istedim. Ama ovulasyon testi senin yumurtladığın günü belirlemek için kullanılıyor. Ama eşinin sorununu da bilmiyorum, faydası olur mu onu da.. Bu arada düşükler için üzüldüm canım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar, bebeğini kucağına alırsın
Evet gerçekten ihtiyacım var.. Asıl sen iyi ki varsınn yaaa, bak senden duydum güzel hem de çok güzel bir şey nasıl iyi geldi anlatamamnegatif düşünme, güzel rüyalar gör.. Her şey güzel olacak inşallah buna inan bebek
mrbb bayanlar bende yenı dusuk yaptım bu ıkıncı dusugum tup ıle oldu kımyasaldı......ılkı dogal yoldan ıdı...nasıp deılmıs...baska yere yazdım cvb veren olmadı belkı bılgınız vardır...bızım sorun suan esımde ılerı hız sıfır....ovulasyon testı kullanıp basarı elde eden var mı.....herseyy allahtan tabı bu ısler vesıledır....umarım yardımcı olan cıkar
sagol canım allah razı olsun tesekkurler.......bızım ılerı hızımız 0 canım acaba dedım ovulasyon kullanıpta yınede bebeısı olan var mı dıe merak etmıstım nasıp herseyCanım bir bilgim yok, ama cevapsız kalma diye yazmak istedim. Ama ovulasyon testi senin yumurtladığın günü belirlemek için kullanılıyor. Ama eşinin sorununu da bilmiyorum, faydası olur mu onu da.. Bu arada düşükler için üzüldüm canım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar, bebeğini kucağına alırsın
Evet gerçekten ihtiyacım var.. Asıl sen iyi ki varsınn yaaa, bak senden duydum güzel hem de çok güzel bir şey nasıl iyi geldi anlatamamnegatif düşünme, güzel rüyalar gör.. Her şey güzel olacak inşallah buna inan bebek
sagol canım evet vıtamın ılaclarımız var bırde caksır suyu macun vs..bakalım beklıcez artık ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurlerHoşgeldiiin, kayıpların için üzüldüm, en kısa zamanda sağlıkla bebişine senin de kavuşmanı dilerim. Ovulasyon testi en şanslı günü tespit için kullanılıyor ama eşinin durumu için doktorunuz sanırım ilaç tedavisi verir. Bir de doğal yiyecekler de yerse faydası olabilir. Nar, muz, harnup pekmezi gibi.
Cnm cok sewindim dinlen tabi suan hicbisey senin saglikli hamilelik gecirmenden onemli degilHomely_angel , interiorarchitect moralinizi bozmayın. Biliyorum zor bir süreç ama yapabileceğimiz tek şey beklemek. Benden güzel haberler vereyim size. Bugün doktora gittik. Bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür. Ancak doktor lekelenmen olabilir de olmayabilir de. Kanlanma bölgesi var dedi. Birkaç gün dinleneceğim. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırım. Sizler de bu mutluluğu paylaşmak istedim.
oooyyyyy bu çok güzel bi habeeeeeer:) teyzesi yesin pıt pıtlarını :)Homely_angel , interiorarchitect moralinizi bozmayın. Biliyorum zor bir süreç ama yapabileceğimiz tek şey beklemek. Benden güzel haberler vereyim size. Bugün doktora gittik. Bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür. Ancak doktor lekelenmen olabilir de olmayabilir de. Kanlanma bölgesi var dedi. Birkaç gün dinleneceğim. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırım. Sizler de bu mutluluğu paylaşmak istedim.
Canım çok çok sevindim o mucize sesi duymanıza. İnan kendim gibi mutlu oluyorum sizden böyle haberler gelince. Aman tatlım o zaman bebiş annesinin biraz dinlenmesini istiyor demekki, keyif yap sen deHomely_angel , interiorarchitect moralinizi bozmayın. Biliyorum zor bir süreç ama yapabileceğimiz tek şey beklemek. Benden güzel haberler vereyim size. Bugün doktora gittik. Bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür. Ancak doktor lekelenmen olabilir de olmayabilir de. Kanlanma bölgesi var dedi. Birkaç gün dinleneceğim. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırım. Sizler de bu mutluluğu paylaşmak istedim.
canım geç yumurtladım 15 ine kaydı ama 13nde test yaparım sanırım :) ayyy heycanlandım bak şimdi sen öyle diyince siz ne güzel insanlarsınız yaaaa ben hepinizi tekey tekey yeyiminteriorarchitect simdi farkettim hamileligine cok inaniyorum ve bat 13 mus senin 13 unde test yapip hamileyim dersen bende hemen test yapcam ne alaka deme bence totemin tuttu ben inaniyorum
Ayy agzindan bal damliyor gercekten burdaki her hamilede o kadar seviniyorum ki insallah dedigin gibi olur rabbim bekletmesin bizi insallahsen test yap olumlu de bende yapiyimcanım geç yumurtladım 15 ine kaydı ama 13nde test yaparım sanırım :) ayyy heycanlandım bak şimdi sen öyle diyince siz ne güzel insanlarsınız yaaaa ben hepinizi tekey tekey yeyimhadi inşallah topikcene hamişizdir adet olanlarda önümüzdeki ay hamiş olursa bu iş tamamdır :)
Hepimiz öyle canım tek gönül olduk burda hep birlikte sevinip sıkıntılarımizı birlikte aşıyoruzAyy agzindan bal damliyor gercekten burdaki her hamilede o kadar seviniyorum ki insallah dedigin gibi olur rabbim bekletmesin bizi insallahsen test yap olumlu de bende yapiyim
Evet ama ben 1 yıl korundum çok mu ki?? Off cuma olsa da acısız sızısız geçse korkuyorum biraz.. Ama güzel şeyler için katlanıca napalım..O zaman hsg bi çekilsin bakalım, demekki yanlış olan öyle uzaktan tek bir şeye bakıp yorum yapmakmış. Bu arada annemin yıllar önce çok iyi bir doktoru vardı, ona uzun süre korunmanın sonrasında bazen her şey yolunda da olsa hamilelik zorlaşabilir demişti.
Kırmızıların gelmediği her dakika umudum artıyor, bir yandan da çok umutlanma diyor içimden bir ses. Şu iki gün de bir geçse hayırlısıyla. Her şey güzel olacak, hepimiz tüm listemiz için.
Canımmm yerim seni yaaa.. Sen de bana kendimi çok iyi hissettiriyorsun.. Ahh o şarkıyı da çok severim.. Pozitif pozitif sonuç da olsun pozitifffaynen canımm senin enerjinde bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam hemen pozitif oluveriyorumm :)
hadi bakalım o zaman mfö den güzel günler bizi bekler benden sana gelsin :) :)
Ay inşallah canım, çok bilmiyorum konuyu ama yine de yumurtlama gününü yakalamak önemlisagol canım allah razı olsun tesekkurler.......bızım ıleryı hızımız 0 canım acaba dedım ovulasyon kullanıpta yınede bebeısı olan var mı dıe merak etmıstım nasıp hersey
Canımm pıt pıt pıt.. Ne güzel, çok sevindim yaaHomely_angel , interiorarchitect moralinizi bozmayın. Biliyorum zor bir süreç ama yapabileceğimiz tek şey beklemek. Benden güzel haberler vereyim size. Bugün doktora gittik. Bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür. Ancak doktor lekelenmen olabilir de olmayabilir de. Kanlanma bölgesi var dedi. Birkaç gün dinleneceğim. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırım. Sizler de bu mutluluğu paylaşmak istedim.
evet suan kullanıyor canım evıcap ve sperm kalıtesı ıcın neofortıl su meshur prossed plus varya o ılacın aynısı bu yenı cıkanı ımısEvet ama ben 1 yıl korundum çok mu ki?? Off cuma olsa da acısız sızısız geçse korkuyorum biraz.. Ama güzel şeyler için katlanıca napalım..
Senden yana ben de ümitliyim, inşallah canım yaa sen ve jindam bu ay başardınız gibi hissediyorum
Canımmm yerim seni yaaa.. Sen de bana kendimi çok iyi hissettiriyorsun.. Ahh o şarkıyı da çok severim.. Pozitif pozitif sonuç da olsun pozitifff
Ay inşallah canım, çok bilmiyorum konuyu ama yine de yumurtlama gününü yakalamak önemlieşin ilaç kullanıyor değil mi
Canımm pıt pıt pıt.. Ne güzel, çok sevindim yaainşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlımm
En güzel işte, senin de doğru günlerini yakalarsanız inşallah en kısa zamanda olur bebiş.. Peki tekrar kontrol var mı? Yani yoksa ilaçlara başladı, çalışmaya devam mı dedi doktorevet suan kullanıyor canım evıcap ve sperm kalıtesı ıcın neofortıl su meshur prossed plus varya o ılacın aynısı bu yenı cıkanı ımıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?