- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.961
benım esım varıkoselden amelıyat oldu 2 yıl once...bı asılama yaptık negatıf ardından dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum 5 ay kadar bekledık gecen ay tup yaptık kımyasal oldu...dusuk yaptım...en son beta hcg 15 ıdı...kanamam oldu ama cokk hafıf adetten azdı...dun ıdrar testı yaptım cıkmadı dusuk olmus...suan korkuyorum artık bunaldım dr lardan...bu sure zarfında ılerı hızımız hep sıfır ıdı..rabbımın muczesı...derken dr banada esıme vıtamın yazdı bunun yanında caksır vs kullanıyor esım...bende adet olmayı beklıyorum...dr bekleyın sızın olur dıyo.....subat ayında ıse genetık testımız var 4 ay sonra vs cıkıyo sonuc...bu zamana kadar akısına bırakalım dıyoruz...dr ıkı ay ılacları kullanın gelın dedı...bakalım beklıyoruz suan devam hersey ıcınEn güzel işte, senin de doğru günlerini yakalarsanız inşallah en kısa zamanda olur bebiş.. Peki tekrar kontrol var mı? Yani yoksa ilaçlara başladı, çalışmaya devam mı dedi doktor
işte tam bunu merak ettım sımdı benım duzenlıdır adetlerım hsg vs cekılmıstı sukur acık...dedım kı var mıdır acaba esınde sıkıntı olup ılerı hız morfolojı vs...ovulasyon testı ıle hamıle kalanEn güzel işte, senin de doğru günlerini yakalarsanız inşallah en kısa zamanda olur bebiş.. Peki tekrar kontrol var mı? Yani yoksa ilaçlara başladı, çalışmaya devam mı dedi doktor
İyi geliyorsam ne mutlu bana canım benimEvet ama ben 1 yıl korundum çok mu ki?? Off cuma olsa da acısız sızısız geçse korkuyorum biraz.. Ama güzel şeyler için katlanıca napalım..
Senden yana ben de ümitliyim, inşallah canım yaa sen ve jindam bu ay başardınız gibi hissediyorum
Canımmm yerim seni yaaa.. Sen de bana kendimi çok iyi hissettiriyorsun.. Ahh o şarkıyı da çok severim.. Pozitif pozitif sonuç da olsun pozitifff
Ay inşallah canım, çok bilmiyorum konuyu ama yine de yumurtlama gününü yakalamak önemlieşin ilaç kullanıyor değil mi
Canımm pıt pıt pıt.. Ne güzel, çok sevindim yaainşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlımm
Bilmiyorum canım malesef yardımcı olamıycamişte tam bunu merak ettım sımdı benım duzenlıdır adetlerım hsg vs cekılmıstı sukur acık...dedım kı var mıdır acaba esınde sıkıntı olup ılerı hız morfolojı vs...ovulasyon testı ıle hamıle kalan
Ayyy inşallah yaaa, bu arada tabi ki iyi geliyorsunİyi geliyorsam ne mutlu bana canım benimevet 6 gün daha pozitif ve sabırlı bi şekilde beklicem Allâh büyük inşallah bi ilk olur o kiytırık testte pozitifi görürüm :)
Çok çok teşekkür ederim canım benim. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese ve sana olsun. Rabbim bir meleğini aldı, sağlıklı ve hayırlı olanı en kısa zamanda sana tekrar versin.Cnm cok sewindim dinlen tabi suan hicbisey senin saglikli hamilelik gecirmenden onemli degil
Çok teşekkürler canım, inşallah. Normalde inan ki oturduğum yerde durmam ama bebişim iyice yerleşsin diye sürekli yatıyorum. Öğretmenim ve okulda çok yoruluyorum. Birkaç gün okula da gitmeyip dinleneceğim. Darısı sana olsun canım en kısa zamanda.oooyyyyy bu çok güzel bi habeeeeeer:) teyzesi yesin pıt pıtlarını :)
canım benimmm yayıl dinlen bi güzeell inşallah sorunsuz bi şekilde geçecek hamileliğin
Canım gerçekten çoook teşekkür ediyorum. Büyük bir mucize. Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu duyguyu :)Canımm pıt pıt pıt.. Ne güzel, çok sevindim yaainşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlımm
Canım ben de burada kimseyle konuşamadıklarımı konuştum ve sıkılmadan yardımcı olmaya çalışmanın ne olduğunu gördüm. Çok tuhaf hiç görmediğimiz insanlarla bağ kuruyoruz burada. Mutluluğumu da paylaşmak istedim. Bebişim güçlü, inanıyorum ki annesine tutunacakCanım çok çok sevindim o mucize sesi duymanıza. İnan kendim gibi mutlu oluyorum sizden böyle haberler gelince. Aman tatlım o zaman bebiş annesinin biraz dinlenmesini istiyor demekki, keyif yap sen de
Amin canım çok teşekkürler.. Mucizeni sağlıkla al kucağına inşallahCanım gerçekten çoook teşekkür ediyorum. Büyük bir mucize. Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu duyguyu :)
Amin cnm rabbim senin melegini sana bagislasin ve dualarini kabul etsin insallahÇok çok teşekkür ederim canım benim. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese ve sana olsun. Rabbim bir meleğini aldı, sağlıklı ve hayırlı olanı en kısa zamanda sana tekrar versin.
Insallah hepimiz guzel haber paylasiriz cnm belki seninki de bole umutsuz oldugun zamanda olur calismalara dewam et daha sansin vardir bu ay icinde belki@Aysgl-Hkn birde senden CNm hadi bakalım. Güzel haberler verin bize :) benim bat taaaaaaaaaaaa 26 Aralık umudum sıfır bu ay bakalım ovulasyon bile almadım olmaz ztn diye esimin ileri hızı biraz dusuk cikinca belki böylesi daha iyi olur kafama takmam ve bir supriz yapar ikincii kuzum gelir anaciginin goobusune :) her aksam havuc suyu ve vitamin ilaçları veriyorum esime bakalım hayırlı zamanda gelsin ins vardır bunda da bir hayır :) sizi seviyom dualarimdasiniz kızlar her namaz sonrası
Hepimizin karnı bebeciklerle dolsun da artık şu moddan çıkıp sisik göbeklerle şurada sevinç göbecikleri atalımm :)Ayyy inşallah yaaa, bu arada tabi ki iyi geliyorsunçok güzel olsun yaa, karnın bebiş dolsun canım benim
Aynen canım bende senin gibiyim o yüzden yatmak bizim gibiler için zor ama bebiş için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz :)Çok teşekkürler canım, inşallah. Normalde inan ki oturduğum yerde durmam ama bebişim iyice yerleşsin diye sürekli yatıyorum. Öğretmenim ve okulda çok yoruluyorum. Birkaç gün okula da gitmeyip dinleneceğim. Darısı sana olsun canım en kısa zamanda.
Canımmmm inşallah :)A arzerk saglikla alırsın ins CNm kucağına masallah :) Darısı bize dua edin bize de .. Off kızlar son günlerde guzel haberler az mı bana mı oyle geliyor soyle icimize su serpecek guzel haberler gelsin bebisler gelsiiininteriorarchitect Homely_angel @caan_suu hadi kızlar umudumuz sizsiniz
anladım. bana doktor hiç böyle bir şey söylemedi. birde benim çok şükür kanamam ağrım düşük tehlikem falan olmadı. zaman zaman kasık ağrılarım oldu. o da iş yerinde çok yoruluyorum. iki hafta önce böyle adet sancısı gibi çok sancım oldu doktoru aradım kanaman yoksa sancı normal korkma bebek büyüyor yerleşiyor kanaman olursa beni ara hemen hastaneye gel dedi. sırt üstü yat dedi o iki gün dinlendim haftasonu anneme gittim. hiç kalkmadım ağrım da kalmadı. birde benim eşim 2-3 haftada bir geliyor yazık adama birde böyle bir şey söylersem herhalde çıldırırCnm benm ilk hamileligimde sebebini bilmiyorum ama iliski yasak demisti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?