Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benmde hic bi sikintim yoktu canm zaten dusuk degil kurtah oldum annemlerin yanindaydim dr iliski yasak dedi zaten hamile kalir kalmaz gitmistim 25 gun sonra dondum ve iliski yasak dedim ama bende merak etmistim sebebini nie diede soramadim onun merakindaymisim gibi olmasin die

Canım sperm hareketliliğini sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu çok iyi. Eşine sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içirebilirsin ve kürünü de dene derim. Bir de istanbulda bir aktar var tanıdığım ve güvenilirdir. Bence bir görüş. Bana bir macun hazırladı hem eşim hem ben yedik. İstersen özelden numarasını atarım.

Canım korkma, eminim çok rahat geçecek. Kendini ne kadar rahatlatırsan, o derece kolay olup bitiverir. Biz hatunlar ne acılar çekiyoruz, bu vız gelir emin ol. Kan aldırmaktan daha kolaymış, öyle düşün. Oldu da bitti maşallah diyeceğiz
Jindam dan ben de çok umutluyum. Bende de henüz kırmızıya dönmedi ama tuvalette peçeteye gelen pembe-kahve akıntı var. Acaba diyorum, yerleşme gibi bişi mi? Sonra umutlanmaktan korkuyorum. Neyse yine de iyi düşünelim iyi olsun :)

ben her gün türk kahvesi içiyorum acaba hata mı yapıyorum ?

Canım getirme aklına öyle şeyler, Allah Korusun. Boğazında tahriş olmuştur büyük ihtimalle. İnternetten böyle şeyleri okuyunca felaket tellalı oluyor.

Aynen canım yaaa neyse geçti gitti diyelim de geçip gitsin eee bugün nasılsın :) bi si yok dimi kırmızıya dair

Bal ye canım, boğazının kurumasını engellesin.
Düne göre akıntı içindeki pembe-kahverengi kısım arttı. Ve şu an karnım ağrıyor. Yine de umutla bekliyorum.

Evet canım vücudun dengesi bozuluyo çocuk düşünmeye başlamaklâ beraber inşallah gelmez o kırmızılar

Evet gelmez inşallah, ama yine de Hayırlısı diye dua ediyorum. Hepimiz için. Size daha önce anlattığım 3. ayda hamileliğini öğrenen arkadaşımı düşününce o normal regle yakın kanama yaşamış. O yüzden anlayamamış zaten. Offf biz de filmlerdeki gibi bir anda hamiş olduğumuzu öğrenseydik ne güzel olurdu.

Aynen yaaa ne olurdu sanki öyle olsa stres yapmadan aaa hamileyim desek ama o tür
Şeyler bana olmuyo inşallah sana olur canımmm burdan bi arkadaş vardı o adet oldu bildiğin şakır şakır hemde 10 gün sonra yumurtlama gününü hesaplatmak için gitti o da ne kese maşallah bebeğini de gördü kalp atışını da duydu şimdi rabbim bize de nasip etsin güzel süprizler mucizeler

Kizlar buyuk ihtimal bugun yada yarin adet olcam adet agrisina benzer agrilar cekiyorum dun geceden beri interiorarchitect aklina ole kotu seyler getirme tahris olmustur bogazin ondan oluyodur

Artık hayırlısı Allah' tan tatlım, sonuç ne olursa olsun sağlığımız yerinde olsun zamanı gelecektir diye düşüneceğim. Kuzenimin iki ay önce bebeği oldu, başında damar toplanması varmış Kendiliğinden düşmezse ameliyat gerekliymiş. Ve o bölüm saçsız kalıyormuş. Allah önce sağlık versin, geç de olsa sağlıklı bebişlerimiz gelsin.

Kizlar buyuk ihtimal bugun yada yarin adet olcam adet agrisina benzer agrilar cekiyorum dun geceden beri interiorarchitect aklina ole kotu seyler getirme tahris olmustur bogazin ondan oluyodur

bende de ağrılar var ama hamilelikte de oluyormuş diye pembe gözlüklerle bakmaya devam ediyorum. Az önceki mesajımda da yazdığım gibi canım. Sağlıklı olsun da bir ay daha geç olsun.

olurmu canım. bende hergün türk kahvesi içerim. hatta gündüz dairede mutlaka içerim kızlarla eşim olduğu zamanlarda da akşamları ister mutlaka birde onunla birlikte yapıp içiyordum.

ben de türk kahvesinde sorun yok diye biliyorum ama nescafe zararlı ve tavsiye edilmiyor. Benim de günlük bir fincan, öğle yemeğinden sonra gelir masama. Kokusunu bile özlüyorum valla :)

ben de türk kahvesinde sorun yok diye biliyorum ama nescafe zararlı ve tavsiye edilmiyor. Benim de günlük bir fincan, öğle yemeğinden sonra gelir masama. Kokusunu bile özlüyorum valla :)
aynen ben sabah seviyorum şöyle kahvaltıdan sonra biraz çalışıp işleri toparlayıp 9,30-10,00 gibi bir molada bayılıyorum en büyük keyfim, birde eşim olduğunda akşam yemekten sonra şöyle kahvelerimizi alıp tv nin karşısında süper oluyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…