- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.981
Benmde hic bi sikintim yoktu canm zaten dusuk degil kurtah oldum annemlerin yanindaydim dr iliski yasak dedi zaten hamile kalir kalmaz gitmistim 25 gun sonra dondum ve iliski yasak dedim ama bende merak etmistim sebebini nie diede soramadim onun merakindaymisim gibi olmasin dieanladım. bana doktor hiç böyle bir şey söylemedi. birde benim çok şükür kanamam ağrım düşük tehlikem falan olmadı. zaman zaman kasık ağrılarım oldu. o da iş yerinde çok yoruluyorum. iki hafta önce böyle adet sancısı gibi çok sancım oldu doktoru aradım kanaman yoksa sancı normal korkma bebek büyüyor yerleşiyor kanaman olursa beni ara hemen hastaneye gel dedi. sırt üstü yat dedi o iki gün dinlendim haftasonu anneme gittim. hiç kalkmadım ağrım da kalmadı. birde benim eşim 2-3 haftada bir geliyor yazık adama birde böyle bir şey söylersem herhalde çıldırır
Canım sperm hareketliliğini sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu çok iyi. Eşine sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içirebilirsin ve kürünü de dene derim. Bir de istanbulda bir aktar var tanıdığım ve güvenilirdir. Bence bir görüş. Bana bir macun hazırladı hem eşim hem ben yedik. İstersen özelden numarasını atarım.@Aysgl-Hkn birde senden CNm hadi bakalım. Güzel haberler verin bize :) benim bat taaaaaaaaaaaa 26 Aralık umudum sıfır bu ay bakalım ovulasyon bile almadım olmaz ztn diye esimin ileri hızı biraz dusuk cikinca belki böylesi daha iyi olur kafama takmam ve bir supriz yapar ikincii kuzum gelir anaciginin goobusune :) her aksam havuc suyu ve vitamin ilaçları veriyorum esime bakalım hayırlı zamanda gelsin ins vardır bunda da bir hayır :) sizi seviyom dualarimdasiniz kızlar her namaz sonrası
kizlarr yunurtlamanin 7. gunu bugun testte cikarmi acaba
Evet ama ben 1 yıl korundum çok mu ki?? Off cuma olsa da acısız sızısız geçse korkuyorum biraz.. Ama güzel şeyler için katlanıca napalım..
Senden yana ben de ümitliyim, inşallah canım yaa sen ve jindam bu ay başardınız gibi hissediyorum
Canımmm yerim seni yaaa.. Sen de bana kendimi çok iyi hissettiriyorsun.. Ahh o şarkıyı da çok severim.. Pozitif pozitif sonuç da olsun pozitifff
Ay inşallah canım, çok bilmiyorum konuyu ama yine de yumurtlama gününü yakalamak önemlieşin ilaç kullanıyor değil mi
Canımm pıt pıt pıt.. Ne güzel, çok sevindim yaainşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlımm
Canımmmm inşallah :)
Canım benim Sperm hareketliliği için bana ebe kadın demişti ki esine şekersiz türk kahvesi içir ama sen içme :) demişti sen de yap istersen umarım etkisi oluyordur bi de ben hamilesem bu incirı test edip onaylamış olcam eşime bolca yedirdm ilişkiden önce
Günaydın kızlar
Bugün güne biraz kötü başladım
Afedersiniz bende sinüzit olduğu için boğazim hep dolu oluyor
3 gündür balgamımin içinde kan var ama diğer günler önemsemedım bugün de görünce dikkatimi çekti netten baktım balgamda şerit şeklindeki kan iyi değilmiş
Ama su an doktora gitmicem malum bebekten dolayı adeti beklicem ama tedirginim çünkü büyükbabamda ondan dolayı vefat etti... Bu sürede inşallah önemsizdir ve geçer
Bilmiyorum da bana öyle demişti yaben her gün türk kahvesi içiyorum acaba hata mı yapıyorum ?
Aynen canım yaaa neyse geçti gitti diyelim de geçip gitsin eee bugün nasılsın :) bi si yok dimi kırmızıya dairCanım getirme aklına öyle şeyler, Allah Korusun. Boğazında tahriş olmuştur büyük ihtimalle. İnternetten böyle şeyleri okuyunca felaket tellalı oluyor.
Aynen canım yaaa neyse geçti gitti diyelim de geçip gitsin eee bugün nasılsın :) bi si yok dimi kırmızıya dair
Eve gidince yerim canımmBal ye canım, boğazının kurumasını engellesin.
Düne göre akıntı içindeki pembe-kahverengi kısım arttı. Ve şu an karnım ağrıyor. Yine de umutla bekliyorum.
Eve gidince yerim canımm
Nasıl bi ağrı canım batma mi yoksa sancı gibi mi
Evet canım vücudun dengesi bozuluyo çocuk düşünmeye başlamaklâ beraber inşallah gelmez o kırmızılarAşağıya doğru kramp ve gerginlik gibi. Bütün regl düzenim değişti yaa, benim 28. gün çat diye başlardı. Böyle geldi gelmedi olayı çok daraltıyor beni.
Evet canım vücudun dengesi bozuluyo çocuk düşünmeye başlamaklâ beraber inşallah gelmez o kırmızılar
Aynen yaaa ne olurdu sanki öyle olsa stres yapmadan aaa hamileyim desek ama o türEvet gelmez inşallah, ama yine de Hayırlısı diye dua ediyorum. Hepimiz için. Size daha önce anlattığım 3. ayda hamileliğini öğrenen arkadaşımı düşününce o normal regle yakın kanama yaşamış. O yüzden anlayamamış zaten. Offf biz de filmlerdeki gibi bir anda hamiş olduğumuzu öğrenseydik ne güzel olurdu.
olurmu canım. bende hergün türk kahvesi içerim. hatta gündüz dairede mutlaka içerim kızlarla eşim olduğu zamanlarda da akşamları ister mutlaka birde onunla birlikte yapıp içiyordum.ben her gün türk kahvesi içiyorum acaba hata mı yapıyorum ?
Aynen yaaa ne olurdu sanki öyle olsa stres yapmadan aaa hamileyim desek ama o tür
Şeyler bana olmuyo inşallah sana olur canımmm burdan bi arkadaş vardı o adet oldu bildiğin şakır şakır hemde 10 gün sonra yumurtlama gününü hesaplatmak için gitti o da ne kese maşallah bebeğini de gördü kalp atışını da duydu şimdi rabbim bize de nasip etsin güzel süprizler mucizeler
Kizlar buyuk ihtimal bugun yada yarin adet olcam adet agrisina benzer agrilar cekiyorum dun geceden beriinteriorarchitect aklina ole kotu seyler getirme tahris olmustur bogazin ondan oluyodur
olurmu canım. bende hergün türk kahvesi içerim. hatta gündüz dairede mutlaka içerim kızlarla eşim olduğu zamanlarda da akşamları ister mutlaka birde onunla birlikte yapıp içiyordum.
aynen ben sabah seviyorum şöyle kahvaltıdan sonra biraz çalışıp işleri toparlayıp 9,30-10,00 gibi bir molada bayılıyorum en büyük keyfim, birde eşim olduğunda akşam yemekten sonra şöyle kahvelerimizi alıp tv nin karşısında süper oluyo vallaben de türk kahvesinde sorun yok diye biliyorum ama nescafe zararlı ve tavsiye edilmiyor. Benim de günlük bir fincan, öğle yemeğinden sonra gelir masama. Kokusunu bile özlüyorum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?