- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.001
Ole cnm ben digerine hemen hamile kalinca cok sewinmistim demekki daha zamani degilmisbende de ağrılar var ama hamilelikte de oluyormuş diye pembe gözlüklerle bakmaya devam ediyorum. Az önceki mesajımda da yazdığım gibi canım. Sağlıklı olsun da bir ay daha geç olsun.
Canım sağol benim lh fsh dan yüksek.. Ama benim doktorum daha yorumlamadı sonuçları, hsg de çekilsib öyle dedi. Ben eğer bir testten direkt tedavisiz çocuğun olmaz denecekse, diğeri neden demedi diye kızmıştım. Ama valla bugün yine fark ettim ben seviyorum doktorumu
Ayyy inşallah yaa duamdasınız.. Hamile olun lütfenn sonra da ben
Ayy gelme kırmızı gelme, ayy ikizlerimiz ne tatlış olurlar di mi yaa.. Bıdı bıdı gezerler
Canım evet bak biraz daha sakinleşmişsin, daha güzel düşünüyorsun.. Evet, haklısın ama benim içimde kötü bir his yok.. Bence her şey güzel olacakiçimizi ferah tutmalıyız.
Canım ben aslında doktorumdan çok memnunum. Düşün bugün ben regl iken bile, hsg randevusu vermeden gebelik testi yaptı şansa bırakmayalım diye. Ve bana daha sonuç söylemedi.. Ama aslına bakarsan sonuç iyi, devam da demedi.. Hsg çekilelim dedi. Muhtemelen her şey yolunda olsa, biraz daha deneyim derdi?? Beni biliyor ya net olmak istiyor bence.. Bilmiyorum yaa, cumadan sonra karar vericem buna..
Cuma tatlımmm heyecan dorukta
Ayyy inşallah yaaaa
Ayy ben de nasıl korkuyorum, ağrı kesici yazdı bana doktor.. Korkuyorumm baya
Sus bakıyım aa hani ümitsizlik yoktu
Cnm senin hep bole oluyo demi once akinti sonra adet seklindeKızlar kırmızılıklar artıyor. Anlaşılan sökülmeye çalışıyor.
Canım adet olursan da üzülme zaten bu ay olursa süpriz olacaktı yine de inşallah hamiş ağrısıdir :)Kizlar buyuk ihtimal bugun yada yarin adet olcam adet agrisina benzer agrilar cekiyorum dun geceden beriinteriorarchitect aklina ole kotu seyler getirme tahris olmustur bogazin ondan oluyodur
Bende çok seviyordum kahveyi hamile kalınca tıksindim ve hala içemiyorum özledim kahvelı günlerimi :)ben de türk kahvesinde sorun yok diye biliyorum ama nescafe zararlı ve tavsiye edilmiyor. Benim de günlük bir fincan, öğle yemeğinden sonra gelir masama. Kokusunu bile özlüyorum valla :)
Aynen canım... Böyle örnekleri görünce insan haline şükrediyor ne yapalım geç olsun güç olmasın...Artık hayırlısı Allah' tan tatlım, sonuç ne olursa olsun sağlığımız yerinde olsun zamanı gelecektir diye düşüneceğim. Kuzenimin iki ay önce bebeği oldu, başında damar toplanması varmış Kendiliğinden düşmezse ameliyat gerekliymiş. Ve o bölüm saçsız kalıyormuş. Allah önce sağlık versin, geç de olsa sağlıklı bebişlerimiz gelsin.
Kızlar kırmızılıklar artıyor. Anlaşılan sökülmeye çalışıyor.
ay sen alemsin, korkutuyor bazen senin bu hallerin beniBende çok seviyordum kahveyi hamile kalınca tıksindim ve hala içemiyorum özledim kahvelı günlerimi :)
Niye korkuyorsun canım :)ay sen alemsin, korkutuyor bazen senin bu hallerin beni
canım benim de adet günümde akıntım gelmişti biraz adet olacam sanmıştım olmadım ama olmazsın inşallah moral bozma lütfenKızlar kırmızılıklar artıyor. Anlaşılan sökülmeye çalışıyor.
ne bileyim, totem yaptın ya hani inşallah aksi durum olmaz, inan senin kadar bende mutlu olacağım emin ol, ama üzülmeni de hiç istememNiye korkuyorsun canım :)
Canım ben kahveden tıksindim dediğim geçen hamileliğimden yanlış anladın sanırım totem yaptım ama hamilé gibiymisim konuşmuyorum olursa olur olmazsa da yapacak bi şey yok Allâh büyükne bileyim, totem yaptın ya hani inşallah aksi durum olmaz, inan senin kadar bende mutlu olacağım emin ol, ama üzülmeni de hiç istemem
tatlım sende istemiyomuş gibi davranacaksın, olursa olur olmazsa olmaz gibi konuşacaksın, eşinle bebek için o günlerde birlikte olmaya çalışma, o günlerin önemli oludğunu hissettikleri anda geriliyorlar uzaklaşıyorlarYa ben bu erkekleri anlamiyorum. Sorsan bebek istiyor ama onemli gunlerde resmen kirk nazla iliski oluyor. Kendimi kotu hissediyorum. Dun aksam hem agladim hem iliski oldu. Artik boyle bi performanstan ne beklenir bilmiyorum ama ben hala umutla bebek bekliyorum
Cnm senin hep bole oluyo demi once akinti sonra adet seklinde
gelmesin ya gelmesin
canım benim de adet günümde akıntım gelmişti biraz adet olacam sanmıştım olmadım ama olmazsın inşallah moral bozma lütfen
Ya ben bu erkekleri anlamiyorum. Sorsan bebek istiyor ama onemli gunlerde resmen kirk nazla iliski oluyor. Kendimi kotu hissediyorum. Dun aksam hem agladim hem iliski oldu. Artik boyle bi performanstan ne beklenir bilmiyorum ama ben hala umutla bebek bekliyorum
Ah ah zaten benimkinin agzi durmaz hic ne bulsam ne duysam yediriyorum ama olmuyor istecanım yaa kıyamam. Beyler de iş yoğunluğuyla çok yorgun geliyorlar ya bazen keyifsiz oluyorlar. O günlere yaklaşınca uyarsan hazırlıklı olsa ve akşam eve geldiğinde önce dinlense, nar, muz, türk kahvesi keyfi yapsa biraz daha kendine gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?