Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

gulit_me inşallah benim çok kolay geçti eminim seninde çok kolay geçecek çok kasma kendini yeter. Birde sana birsey sormak istiyorum önceki yazılarında okudum göğsümde fibroadenom var demişsin aynı sorun bende de var ve ben durumu doktorla paylaşmadım ama ilk gidişimde raporlarım ile beraber gidip söyleyeceğim. Senin doktorun hamilelikle ilgili bu konuda ne söyledi. Sende okuyunca aklıma geldi sAkıncısi olup olmayacagi.

Kizlar buyuk ihtimal bugun yada yarin adet olcam adet agrisina benzer agrilar cekiyorum dun geceden beri interiorarchitect aklina ole kotu seyler getirme tahris olmustur bogazin ondan oluyodur
Canım adet olursan da üzülme zaten bu ay olursa süpriz olacaktı yine de inşallah hamiş ağrısıdir :)

ben de türk kahvesinde sorun yok diye biliyorum ama nescafe zararlı ve tavsiye edilmiyor. Benim de günlük bir fincan, öğle yemeğinden sonra gelir masama. Kokusunu bile özlüyorum valla :)
Bende çok seviyordum kahveyi hamile kalınca tıksindim ve hala içemiyorum özledim kahvelı günlerimi :)

Aynen canım... Böyle örnekleri görünce insan haline şükrediyor ne yapalım geç olsun güç olmasın...

ne bileyim, totem yaptın ya hani inşallah aksi durum olmaz, inan senin kadar bende mutlu olacağım emin ol, ama üzülmeni de hiç istemem
Canım ben kahveden tıksindim dediğim geçen hamileliğimden yanlış anladın sanırım totem yaptım ama hamilé gibiymisim konuşmuyorum olursa olur olmazsa da yapacak bi şey yok Allâh büyük

Ya ben bu erkekleri anlamiyorum. Sorsan bebek istiyor ama onemli gunlerde resmen kirk nazla iliski oluyor. Kendimi kotu hissediyorum. Dun aksam hem agladim hem iliski oldu. Artik boyle bi performanstan ne beklenir bilmiyorum ama ben hala umutla bebek bekliyorum

tatlım sende istemiyomuş gibi davranacaksın, olursa olur olmazsa olmaz gibi konuşacaksın, eşinle bebek için o günlerde birlikte olmaya çalışma, o günlerin önemli oludğunu hissettikleri anda geriliyorlar uzaklaşıyorlar

Cnm senin hep bole oluyo demi once akinti sonra adet seklinde

Önceden böyle değildi canım, ama bu bebek çalışmaları sonrası bu şekle dönüştü. Önceden çok net sabah kalkardım, kendimi hissederdim ve o gün direk başlardı kırmızılar. Şimdi iki gün akıntı gibi başlıyor, yani ped hep temiz, sadece wc ye gittikçe görüyorum. üçüncü gün komple kırmızıya dönüyor. O yüzden yarın kritik.

canım yaa kıyamam. Beyler de iş yoğunluğuyla çok yorgun geliyorlar ya bazen keyifsiz oluyorlar. O günlere yaklaşınca uyarsan hazırlıklı olsa ve akşam eve geldiğinde önce dinlense, nar, muz, türk kahvesi keyfi yapsa biraz daha kendine gelir belki.

Ah ah zaten benimkinin agzi durmaz hic ne bulsam ne duysam yediriyorum ama olmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…