- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.021
Ole canm ama agir fln kaldirinca vicdan yapiyorum ya hamileysem die belim baya agriyo gerci gecen hamileligmde de olmustu ama onda aksamlari oluyodu bu sefer sabah olunca dedim adet agrisiCanım adet olursan da üzülme zaten bu ay olursa süpriz olacaktı yine de inşallah hamiş ağrısıdir :)
kahverengiydi canımpeki o akıntılar kırmızılıipembeli,kahverengili miydi canım?
Ayy inşallah canım iyi geçer benim de..Canım korkma, eminim çok rahat geçecek. Kendini ne kadar rahatlatırsan, o derece kolay olup bitiverir. Biz hatunlar ne acılar çekiyoruz, bu vız gelir emin ol. Kan aldırmaktan daha kolaymış, öyle düşün. Oldu da bitti maşallah diyeceğiz
Jindam dan ben de çok umutluyum. Bende de henüz kırmızıya dönmedi ama tuvalette peçeteye gelen pembe-kahve akıntı var. Acaba diyorum, yerleşme gibi bişi mi? Sonra umutlanmaktan korkuyorum. Neyse yine de iyi düşünelim iyi olsun :)
Canım inşallah benim de iyi geçer... Ya benim genel cerrah doktorum hamile kalmayı planladığında alalım demişti. Ben aldırmak istemiyorım.. Kadın doğum doktorum ise e2 vücutta kist olduğunda yüksek çıkabiliyorumuş.. İlk hikayemi alırken, onu sormuştu vücutta herhangi bir yerde kist var mı diye.. Ben de söylemiştim. Benim e2 yüksek çıkınca (73) kistler de etkiler onu, sende de var ya dedi. Sen yine de söyle tabi, doktor bilsin her şeyinigulit_me inşallah benim çok kolay geçti eminim seninde çok kolay geçecek çok kasma kendini yeter. Birde sana birsey sormak istiyorum önceki yazılarında okudum göğsümde fibroadenom var demişsin aynı sorun bende de var ve ben durumu doktorla paylaşmadım ama ilk gidişimde raporlarım ile beraber gidip söyleyeceğim. Senin doktorun hamilelikle ilgili bu konuda ne söyledi. Sende okuyunca aklıma geldi sAkıncısi olup olmayacagi.
kahverengiydi canım
Homely_angel naptın canım durumlar nedir
kızlar an itibariyle kocaman bir kırmızı kart
Ayy inşallah canım iyi geçer benim de..
Bence de iyi düşün n iyi olsun, inşalalh gelir bebecik annesiii
Canım inşallah benim de iyi geçer... Ya benim genel cerrah doktorum hamile kalmayı planladığında alalım demişti. Ben aldırmak istemiyorım.. Kadın doğum doktorum ise e2 vücutta kist olduğunda yüksek çıkabiliyorumuş.. İlk hikayemi alırken, onu sormuştu vücutta herhangi bir yerde kist var mı diye.. Ben de söylemiştim. Benim e2 yüksek çıkınca (73) kistler de etkiler onu, sende de var ya dedi. Sen yine de söyle tabi, doktor bilsin her şeyini
yıkıldı bütün ümitlerim hayallerim
amaaaaaaaa çok üzüldüm ben ya...hayıııııııııııııır senin yıkılmasın, ben de senden totem yaptım, eğer senden müjdeyi alırsak takvim yapıcam
benimde göğsümde fazla sayıda var ama boyutları ufak olduğundan almaya gerek yok dedi 6 ayda bir muayene oluyorum. En son gittiğimde hamilelik olayını biliyor genel cerrahim benimde sadece hamile kaldığında daha takibi siklastitabiliriz ama sadece biraz büyüme olabilir dedi korkmana gerek yok dedi. Ama yeni bir kadın doğum doktoruna başladım ve bunu söylemedim. Senin gibi benim de e2 im 73 çıktı bir sorunda yok dedi. Bu ayda bebis tutmazsa adet ilk günü gideceğim onu da soyleyegim bilsin. Çok sağol...Ayy inşallah canım iyi geçer benim de..
Bence de iyi düşün n iyi olsun, inşalalh gelir bebecik annesiii
Canım inşallah benim de iyi geçer... Ya benim genel cerrah doktorum hamile kalmayı planladığında alalım demişti. Ben aldırmak istemiyorım.. Kadın doğum doktorum ise e2 vücutta kist olduğunda yüksek çıkabiliyorumuş.. İlk hikayemi alırken, onu sormuştu vücutta herhangi bir yerde kist var mı diye.. Ben de söylemiştim. Benim e2 yüksek çıkınca (73) kistler de etkiler onu, sende de var ya dedi. Sen yine de söyle tabi, doktor bilsin her şeyini
Hadi yakızlar an itibariyle kocaman bir kırmızı kart
ben daha olamadım... madem yok oyalamasa beni hemen gelse... yarın beklioruz bakalım ..kızlar an itibariyle kocaman bir kırmızı kart
Canım sağol güzel dileklerin için.. Myssterious la ben kaldık, sen hamile ol hadiiamaaaaaaaa çok üzüldüm ben ya...inşallah canım inşallah bi mucize olur sana ve gulit_me ye umut olurum inşallah ağustos annesi olmadı ama eylül annesi oluverirsinizz bunu o kadar içten istiyorum kiiii....
Canım benim çok ve kocamanlarbenimde göğsümde fazla sayıda var ama boyutları ufak olduğundan almaya gerek yok dedi 6 ayda bir muayene oluyorum. En son gittiğimde hamilelik olayını biliyor genel cerrahim benimde sadece hamile kaldığında daha takibi siklastitabiliriz ama sadece biraz büyüme olabilir dedi korkmana gerek yok dedi. Ama yeni bir kadın doğum doktoruna başladım ve bunu söylemedim. Senin gibi benim de e2 im 73 çıktı bir sorunda yok dedi. Bu ayda bebis tutmazsa adet ilk günü gideceğim onu da soyleyegim bilsin. Çok sağol...
inşallah canım ama ümidim azaldı sanki ve ne adet belirtim var ne de hamilelik sadece sarı renkte kokusuz su gibi akıntım varCanım sağol güzel dileklerin için.. Myssterious la ben kaldık, sen hamile ol hadii
Canım benim çok ve kocamanlarama ben korkuyorum aldırmaktan, alıştım onlara evet bence de söyle canım, en azından bilsin.. Geçmiş olsun, tatlım, inşallah bebeğin olur bu ay canım..
Yaa öyle mi.. Ama kırmızı yoksa umut var ya hani, inşallah sana öyle geliyordur..inşallah canım ama ümidim azaldı sanki ve ne adet belirtim var ne de hamilelik sadece sarı renkte kokusuz su gibi akıntım var
Yaaa cok umutluydum bu ay cnm yakızlar an itibariyle kocaman bir kırmızı kart
Bakalımm bu ay kısmette varsa olacak yoksa yapacak bir şey yok...Yaa öyle mi.. Ama kırmızı yoksa umut var ya hani, inşallah sana öyle geliyordur..
Yaaa cok umutluydum bu ay cnm ya
kızlar yazdıklarınızı ara ara okuyorum ve dua ediyorum size ben de eşimle sırf bebek için ilişkiye zorladığım onun nazlandığı zamanları hatırlıyorum ağlayarak yataktan çıkıp giderdim 7 ay sonunda dr. bu ay olmaz tedaviye başlamamız lazım dediği anda hamile olduğumu anladım o silik çizgilerin o kadar çok fotosunu çekmiştim ki inanamıyordum hatta testten şüphe edip eşimin idrarını bi tanesinde kullanmıştımbhgc 35 çıkmıştı dr. kimyasal olabilir demişti o bile inanamadı ama mucize oldu şimdi 4. ay bitiyor her randevuda şaşkınlıkla kızımı izliyorum hala inanamıyorum var olduğuna bir tane bişey alamıyorum bebişe o kadar istedikten ve ulaştıktan sonra hala hayal gibi geliyor çünkü inanın siz de bunları diyeceksiniz bir gün ama inşallah en yakın zamanda gelir o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?