- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.041
O kadar umutluydum ki bu ay senden. Onca ilac yenilen icilenler... Kesin bu ay oldu diyordum. Calismalar bosa cikti. Sende 3 tane yumyum vardi degil mi canim? Senin 3 yumyumla olmadiysa benim tek yumyum napsinben de öyle canım, ama içimden bir ses de olsa daha farklı hissedersin diyordu. Bir yanım çok çok üzüldü bir yanım da hayırlısı olsun diyor. Doktor bana 6 ay daha bekleme veriyor ama ben salı gününe randevu alıp rahim filmini çektirsem mi diyorum?
Sende durumlar nasıl?
Belim agriyo ama henuz gelen giden yok cnm gogus agrisinflnda yok olcam buyuk ihtimalben de öyle canım, ama içimden bir ses de olsa daha farklı hissedersin diyordu. Bir yanım çok çok üzüldü bir yanım da hayırlısı olsun diyor. Doktor bana 6 ay daha bekleme veriyor ama ben salı gününe randevu alıp rahim filmini çektirsem mi diyorum?
Sende durumlar nasıl?
O kadar umutluydum ki bu ay senden. Onca ilac yenilen icilenler... Kesin bu ay oldu diyordum. Calismalar bosa cikti. Sende 3 tane yumyum vardi degil mi canim? Senin 3 yumyumla olmadiysa benim tek yumyum napsinsenin kirmizi kartla sen oyundan atildin bende umutlarimdan
Belim agriyo ama henuz gelen giden yok cnm gogus agrisinflnda yok olcam buyuk ihtimal
Ya zaten uc kez korunmadik cok zor bi ihtimaldi goguslerim fln hic sismedi onceki davul gibi olmustu nasip artik bekliycez gorecezDur bakalım belli olmaz, kırmızılar yok çok şükür. her ikisinin de belirtileri çok benzer olduğuna göre pozitif enerjiye devam ediyoruz
Ya zaten uc kez korunmadik cok zor bi ihtimaldi goguslerim fln hic sismedi onceki davul gibi olmustu nasip artik bekliycez gorecez
aslında canım babamız elis ismini istemişti ben onu melise çevirmiştim ama galiba onun dediği olucak elis olucak adı nasipse ama tabi ben hamileliğimi ilk rüyamda gördüm tüm testlerden önce ve erkek bebekti o yüzden hep erkek diye düşündüm her şeyi erkeğe uygun baktım geçen randevumuzda dr. kız dediğinde şok oldum şimdi düşündüğüm her şeyi bırakıp kıza göre hareket ediyorum isim de bunlardan biri kesin bir düşünce yok hala aklımda sağlıklı olsun tek isteğim tek duam oCanım duaların için teşekkürler, inş biz de sizlere katılabiliriz. Maşallah bebişe, sağlıkla annesine gelsin inş. Peki kız olduğuna göre Melis mi geliyor?
Bakalim cnm ama hamileysem gercekten cok sasiririm bu kez digerinden cok daha fazla sasiririm hemdeFarklı belirtilerde olabilir. bence kıyaslama canım. Bir çok bayanın iki hamileliği arasında dağlar kadar fark oluyor
aslında canım babamız elis ismini istemişti ben onu melise çevirmiştim ama galiba onun dediği olucak elis olucak adı nasipse ama tabi ben hamileliğimi ilk rüyamda gördüm tüm testlerden önce ve erkek bebekti o yüzden hep erkek diye düşündüm her şeyi erkeğe uygun baktım geçen randevumuzda dr. kız dediğinde şok oldum şimdi düşündüğüm her şeyi bırakıp kıza göre hareket ediyorum isim de bunlardan biri kesin bir düşünce yok hala aklımda sağlıklı olsun tek isteğim tek duam o
ayy bak şimdi içime kurt düşürdün zaten 12. haftada söyledi ben hala bir şey almadım acaba erken söyledi yanılmış olabilir mi diye salı günü randevum var netleşir heralde yoksa çocuğu doğurmadan alamıycam bişey çıplak kalıcak bebemikisi de çok güzel isimler canım, benzer bir durumla karşılaşmıştı bir arkadaşım. Ve sonuç olarak hisleri doğru çıktı. Doktor erkek demişti, kız doğdu :) Sağlıklı olsunlar da, en önemlisi o. Eminim erkek de olsa kız da olsa çok şirin olacaktır.
canım benim çok teşekkür ederim darısı başına dua edicem bu gece yatarken sana inşallah bir çırpıda sıkıntısız çektirirsin diye sonra da kolay oluyor diyorlar ya gebe kalmak ohhh mis olur missMELISTOPRAK prenses geliyormuş, hayırlı olsun canım benim Allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah
ayy bak şimdi içime kurt düşürdün zaten 12. haftada söyledi ben hala bir şey almadım acaba erken söyledi yanılmış olabilir mi diye salı günü randevum var netleşir heralde yoksa çocuğu doğurmadan alamıycam bişey çıplak kalıcak bebem1 aydır kızım diye seviyorum erkekse çocuk cinsiyet karmaşası yaşıycak valla
Yarın hsg çekimim var.. İnşallah cihaz bozulmaz da çektiririm bu sefer.. Bana dua edin, hem sonucum güzel çıksın, hem de acımasın yaa
Canım yaaa çok teşekkür ederim, hamilenin duası kabul olurmuşcanım benim çok teşekkür ederim darısı başına dua edicem bu gece yatarken sana inşallah bir çırpıda sıkıntısız çektirirsin diye sonra da kolay oluyor diyorlar ya gebe kalmak ohhh mis olur miss
3te tatlım yaa.. Heyecan doruktacanım randevu kaçta yarın?
cnm ben anlayamıorum vücudumu.. bu gün olmadım henüz.. ve akıntı gelior sanki yumurta çatlıyormuş gibi...U umutlarbitmedi - 3 Aralık
K Kucukbayanmutlu - 7 Aralık
hijabiqueen - 10 Aralık
angel-devil - 10 Aralık
kızlar nasılsınız? var mı bize vereceğiniz yeni haberler?
öyle tabiki her renk güzel oluyor bebişlere ama kız olunca elim fuşyalara kokoş şeylere kayıveriyor içimden bir kokoş çıkıveriyoryok yok canım kurtları kov hemencik, ondan anlatmadım. Zaten 12.hafta erken, daha net gösterecektir kendini. Ayrıca her şeyi rengarenk al bence. kız mavi giyemez mi? ya da erkek pembe. boşver o düşünceleri, hoşuna gideni al
canım nasıl bi akıntı fışşş dıye su gibi micnm ben anlayamıorum vücudumu.. bu gün olmadım henüz.. ve akıntı gelior sanki yumurta çatlıyormuş gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?