Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

O kadar umutluydum ki bu ay senden. Onca ilac yenilen icilenler... Kesin bu ay oldu diyordum. Calismalar bosa cikti. Sende 3 tane yumyum vardi degil mi canim? Senin 3 yumyumla olmadiysa benim tek yumyum napsin senin kirmizi kartla sen oyundan atildin bende umutlarimdan

Belim agriyo ama henuz gelen giden yok cnm gogus agrisinflnda yok olcam buyuk ihtimal

canım öyle düşünme nolur gerekli olan bir tane yumurta zaten. En beklenmedik anlarda, tedavisiz olmaz denilen arkadaşlardan bebek haberi aldık biz burada. Hemencik umutlara geri dönüyoruz, ben Ocak ayına gittim ama sizlerden müjdeleri bekliyorum.

Dur bakalım belli olmaz, kırmızılar yok çok şükür. her ikisinin de belirtileri çok benzer olduğuna göre pozitif enerjiye devam ediyoruz
Ya zaten uc kez korunmadik cok zor bi ihtimaldi goguslerim fln hic sismedi onceki davul gibi olmustu nasip artik bekliycez gorecez

Canım duaların için teşekkürler, inş biz de sizlere katılabiliriz. Maşallah bebişe, sağlıkla annesine gelsin inş. Peki kız olduğuna göre Melis mi geliyor?
aslında canım babamız elis ismini istemişti ben onu melise çevirmiştim ama galiba onun dediği olucak elis olucak adı nasipse ama tabi ben hamileliğimi ilk rüyamda gördüm tüm testlerden önce ve erkek bebekti o yüzden hep erkek diye düşündüm her şeyi erkeğe uygun baktım geçen randevumuzda dr. kız dediğinde şok oldum şimdi düşündüğüm her şeyi bırakıp kıza göre hareket ediyorum isim de bunlardan biri kesin bir düşünce yok hala aklımda sağlıklı olsun tek isteğim tek duam o

ikisi de çok güzel isimler canım, benzer bir durumla karşılaşmıştı bir arkadaşım. Ve sonuç olarak hisleri doğru çıktı. Doktor erkek demişti, kız doğdu :) Sağlıklı olsunlar da, en önemlisi o. Eminim erkek de olsa kız da olsa çok şirin olacaktır.

Yarın hsg çekimim var.. İnşallah cihaz bozulmaz da çektiririm bu sefer.. Bana dua edin, hem sonucum güzel çıksın, hem de acımasın yaa

ayy bak şimdi içime kurt düşürdün zaten 12. haftada söyledi ben hala bir şey almadım acaba erken söyledi yanılmış olabilir mi diye salı günü randevum var netleşir heralde yoksa çocuğu doğurmadan alamıycam bişey çıplak kalıcak bebem 1 aydır kızım diye seviyorum erkekse çocuk cinsiyet karmaşası yaşıycak valla

MELISTOPRAK prenses geliyormuş, hayırlı olsun canım benim Allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah
canım benim çok teşekkür ederim darısı başına dua edicem bu gece yatarken sana inşallah bir çırpıda sıkıntısız çektirirsin diye sonra da kolay oluyor diyorlar ya gebe kalmak ohhh mis olur miss

yok yok canım kurtları kov hemencik, ondan anlatmadım. Zaten 12.hafta erken, daha net gösterecektir kendini. Ayrıca her şeyi rengarenk al bence. kız mavi giyemez mi? ya da erkek pembe. boşver o düşünceleri, hoşuna gideni al

canım benim çok teşekkür ederim darısı başına dua edicem bu gece yatarken sana inşallah bir çırpıda sıkıntısız çektirirsin diye sonra da kolay oluyor diyorlar ya gebe kalmak ohhh mis olur miss
Canım yaaa çok teşekkür ederim, hamilenin duası kabul olurmuş ben de ağrısız sızısız sağlıkla doğur diye dua edicem sana

canım randevu kaçta yarın?
3te tatlım yaa.. Heyecan dorukta

öyle tabiki her renk güzel oluyor bebişlere ama kız olunca elim fuşyalara kokoş şeylere kayıveriyor içimden bir kokoş çıkıveriyor ben biraz daha bekliyim en iyisi bişey almayayım iyice göstersin öyle alırım

cnm ben anlayamıorum vücudumu.. bu gün olmadım henüz.. ve akıntı gelior sanki yumurta çatlıyormuş gibi...
canım nasıl bi akıntı fışşş dıye su gibi mi
ben geçen hamileliğimde adet günüm düğündedim fış diye akıntı geldi sulu adet oldum sandım koştur koştur görümceme gittim o da ne gayet bembeyaz akıntı meğersem hamiş mişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…