- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.061
valla altım ıslanıo oldum diom ama yok beyaz su gibi gerçekten de ben acaba yumurtam mı çatladı dedim üff ümitlenmekten korkuorum artık bilmiom yaa hayırlısı haftaya pazartesi olmazsam doktoruma giderimcanım nasıl bi akıntı fışşş dıye su gibi mi
ben geçen hamileliğimde adet günüm düğündedim fış diye akıntı geldi sulu adet oldum sandım koştur koştur görümceme gittim o da ne gayet bembeyaz akıntı meğersem hamiş mişim
aynen canım bende öyleydim şimdi de öyleyim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)valla altım ıslanıo oldum diom ama yok beyaz su gibi gerçekten de ben acaba yumurtam mı çatladı dedim üff ümitlenmekten korkuorum artık bilmiom yaa hayırlısı haftaya pazartesi olmazsam doktoruma giderim
Bence bekle CNm çevremde 12. Haftada kız denilen birçok annede oldu bu durum sonrada erkeğe dondu arkadasım kızımın pipisi cikti diye söylemişti hatta gülmüştük baya bende tul beyaz ayakkabı filan almıştım oyle kaldı oda :)) belki de kızdır ama sen diger kontrolde emin olursun CNm şimdilik bekle .. Ya renkleri her ikisini de giydirirsin de modeller oyle degil ki kızın neleri var neleri kokos kokos leopar tahtlar bandanalar çoraplar zibinlaröyle tabiki her renk güzel oluyor bebişlere ama kız olunca elim fuşyalara kokoş şeylere kayıveriyor içimden bir kokoş çıkıveriyorben biraz daha bekliyim en iyisi bişey almayayım iyice göstersin öyle alırım
Ins kolaycacik oluverir CNm korkma hic eger son teknoloji aletleri varsa inan hic anlamazsın adet sancısı gibi ama hemen geciyor :)Yarın hsg çekimim var.. İnşallah cihaz bozulmaz da çektiririm bu sefer.. Bana dua edin, hem sonucum güzel çıksın, hem de acımasın yaa
Adet gunun mu belki de başlıyordurKizlar ya az once lavobada temizlenirken peceteye cok az bir miktar pembelik geldi. Bugunde kasigim agridi durdu. Yururken filan acidi baya. Neden olabilir acaba o pembelik
Yok canim adet gunum degil. Yumurtlama donemindeyim. Oyle ped kullanacak kadar birsey degildi zaten azicik bi kan lekesiAdet gunun mu belki de başlıyorduroyle mı baslar yerleşme kanaması da olabilir oglumda tam adet gununde gelmişti ped takmiştim aksama kadar bisey gelmemişti sonra hamile oldugunu öğrenmiştim ztn devam etmez ve adet günlerinse olabilir hamilelik CNm :))
Yaa sana yazdıktan sonra tuvalete gittim leke gelmis kahve rengiYok canim adet gunum degil. Yumurtlama donemindeyim. Oyle ped kullanacak kadar birsey degildi zaten azicik bi kan lekesi
Slm hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın canım benim nerelerdesinSlm kızlar nasılsınız
Canım yaaa çok teşekkür ederim, hamilenin duası kabul olurmuşben de ağrısız sızısız sağlıkla doğur diye dua edicem sana
3te tatlım yaa.. Heyecan dorukta
Ayy umutlandırmak istemiyorum ama biz aynı gün olacaktık, ben oldum da ortalarım bile. Bence sen yarın sabah bi test daha yapcnm ben anlayamıorum vücudumu.. bu gün olmadım henüz.. ve akıntı gelior sanki yumurta çatlıyormuş gibi...
Canım gebe olsan Yumyumlar olmazdı diye biliyorumYaa sana yazdıktan sonra tuvalete gittim leke gelmis kahve rengibenim oglumda da adet biter yumurtlama günümde leke gelirdir son aylarda yine oyle bir durum mu acaaba bak bende şaşırdım simdi Allah Allah adetim de 4 gun surdu benim adetimin 3. Gunü Dr gittim yumurta rezervin oluşmuş dedi gebe olsam anlardi dimi ?? Yoksa yoksa
Iyidir tatlım sen nasılsın?Slm kızlar nasılsınız
Canım iyiyim çok şükür seni sormalı aynen canımmm büyük güne 4 gün kaldı valla :)interiorarchitect canım bugün yoktun hiç ortalarda merak ettim. Nasılsın? Büyük güne son 4, bir belirti var mı?
Anlamadim ben bu isi canimYaa sana yazdıktan sonra tuvalete gittim leke gelmis kahve rengibenim oglumda da adet biter yumurtlama günümde leke gelirdir son aylarda yine oyle bir durum mu acaaba bak bende şaşırdım simdi Allah Allah adetim de 4 gun surdu benim adetimin 3. Gunü Dr gittim yumurta rezervin oluşmuş dedi gebe olsam anlardi dimi ?? Yoksa yoksa
Valla sordum ama net bşr bilgi vermediler, ama araştırma hastanesi çok eski bir alet olacağını sanmıyorum, teşekkür ederim canım:)Ins kolaycacik oluverir CNm korkma hic eger son teknoloji aletleri varsa inan hic anlamazsın adet sancısı gibi ama hemen geciyor :)
Canımm sen nasılsın özelettin kendini, naptın hala arada mısın??Slm kızlar nasılsınız
Ayy ne güzel olurdu valla.. Kaçırma gününü adetin en geç 11. Günü çekiliyormuşBak ben eminim hiç korktuğun gibi olmayacak, regli ağrısı gibi bir şeymiş. Haftaya bende çektircem keşke aynı güne denk gelseymiş :)
Canım ben araştırma hastanesine gidiyorum, hemen o aya verdiler.. Belki doktorun bir bildiği ya da amacı vardır?? İnşallah kolay geçer canımKızlar bugün adetimin 3.günü doktora gittim hem hormon testi yaptirdim hemde vajinal ultrasonla baktı hormon degerlerim iyi çıktı ultrason da da sag over sol over MK yazıyor ne bu anlamadım bilen var mi acaba? adetimin 21. Günü tekrar gel dedi hsg istedi onu da bir sonraki adetimin 1.günü randevu alacakmisim devlet hastaneleri hep mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?