Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

valla altım ıslanıo oldum diom ama yok beyaz su gibi gerçekten de ben acaba yumurtam mı çatladı dedim üff ümitlenmekten korkuorum artık bilmiom yaa hayırlısı haftaya pazartesi olmazsam doktoruma giderim

valla altım ıslanıo oldum diom ama yok beyaz su gibi gerçekten de ben acaba yumurtam mı çatladı dedim üff ümitlenmekten korkuorum artık bilmiom yaa hayırlısı haftaya pazartesi olmazsam doktoruma giderim
aynen canım bende öyleydim şimdi de öyleyim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Kizlar ya az once lavobada temizlenirken peceteye cok az bir miktar pembelik geldi. Bugunde kasigim agridi durdu. Yururken filan acidi baya. Neden olabilir acaba o pembelik

Bence bekle CNm çevremde 12. Haftada kız denilen birçok annede oldu bu durum sonrada erkeğe dondu arkadasım kızımın pipisi cikti diye söylemişti hatta gülmüştük baya bende tul beyaz ayakkabı filan almıştım oyle kaldı oda :)) belki de kızdır ama sen diger kontrolde emin olursun CNm şimdilik bekle .. Ya renkleri her ikisini de giydirirsin de modeller oyle degil ki kızın neleri var neleri kokos kokos leopar tahtlar bandanalar çoraplar zibinlar yeni doğan hastane çıkışı filan erkek ve kız modelleri o kadar farkı oluyr ki cinayeti bilmek cok onemli

Yarın hsg çekimim var.. İnşallah cihaz bozulmaz da çektiririm bu sefer.. Bana dua edin, hem sonucum güzel çıksın, hem de acımasın yaa
Ins kolaycacik oluverir CNm korkma hic eger son teknoloji aletleri varsa inan hic anlamazsın adet sancısı gibi ama hemen geciyor :)

Kizlar ya az once lavobada temizlenirken peceteye cok az bir miktar pembelik geldi. Bugunde kasigim agridi durdu. Yururken filan acidi baya. Neden olabilir acaba o pembelik
Adet gunun mu belki de başlıyordur oyle mı baslar yerleşme kanaması da olabilir oglumda tam adet gununde gelmişti ped takmiştim aksama kadar bisey gelmemişti sonra hamile oldugunu öğrenmiştim ztn devam etmez ve adet günlerinse olabilir hamilelik CNm :))

Yok canim adet gunum degil. Yumurtlama donemindeyim. Oyle ped kullanacak kadar birsey degildi zaten azicik bi kan lekesi

Yok canim adet gunum degil. Yumurtlama donemindeyim. Oyle ped kullanacak kadar birsey degildi zaten azicik bi kan lekesi
Yaa sana yazdıktan sonra tuvalete gittim leke gelmis kahve rengi benim oglumda da adet biter yumurtlama günümde leke gelirdir son aylarda yine oyle bir durum mu acaaba bak bende şaşırdım simdi Allah Allah adetim de 4 gun surdu benim adetimin 3. Gunü Dr gittim yumurta rezervin oluşmuş dedi gebe olsam anlardi dimi ?? Yoksa yoksa

Canım yaaa çok teşekkür ederim, hamilenin duası kabul olurmuş ben de ağrısız sızısız sağlıkla doğur diye dua edicem sana

3te tatlım yaa.. Heyecan dorukta

Bak ben eminim hiç korktuğun gibi olmayacak, regli ağrısı gibi bir şeymiş. Haftaya bende çektircem keşke aynı güne denk gelseymiş :)

Canım gebe olsan Yumyumlar olmazdı diye biliyorum

Kızlar bugün adetimin 3.günü doktora gittim hem hormon testi yaptirdim hemde vajinal ultrasonla baktı hormon degerlerim iyi çıktı ultrason da da sag over sol over MK yazıyor ne bu anlamadım bilen var mi acaba? adetimin 21. Günü tekrar gel dedi hsg istedi onu da bir sonraki adetimin 1.günü randevu alacakmisim devlet hastaneleri hep mi böyle

interiorarchitect canım bugün yoktun hiç ortalarda merak ettim. Nasılsın? Büyük güne son 4, bir belirti var mı?
Canım iyiyim çok şükür seni sormalı aynen canımmm büyük güne 4 gün kaldı valla :)
Ya hiç yok belirti sadece sarı su gibi akıntı var bi de bi kaç saattir Sol kasıkta böyle tatlı tatlı bi batma var başkada bi si yok aman olmasında geçen ay bütün belirtiler oldu da ne oldu :) bakalım kısmette varsa olur yoksa zamanı değilmiş derim olmazsa planlar bile hazır tatile gitcez lazer é başlıcam kürtajdan sonra 3 Kilo aldım onları vercem :)

Anlamadim ben bu isi canim

Ins kolaycacik oluverir CNm korkma hic eger son teknoloji aletleri varsa inan hic anlamazsın adet sancısı gibi ama hemen geciyor :)
Valla sordum ama net bşr bilgi vermediler, ama araştırma hastanesi çok eski bir alet olacağını sanmıyorum, teşekkür ederim canım:)
Slm kızlar nasılsınız
Canımm sen nasılsın özelettin kendini, naptın hala arada mısın??
Bak ben eminim hiç korktuğun gibi olmayacak, regli ağrısı gibi bir şeymiş. Haftaya bende çektircem keşke aynı güne denk gelseymiş :)
Ayy ne güzel olurdu valla.. Kaçırma gününü adetin en geç 11. Günü çekiliyormuş
Canım ben araştırma hastanesine gidiyorum, hemen o aya verdiler.. Belki doktorun bir bildiği ya da amacı vardır?? İnşallah kolay geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…