- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.081
ama ben yumurta çatlama tarihinin 10 uncu günü kan testi verdim 1.90 çıktı olsa o zmn değerim daha yüksek olmazmıydı?angel-devil bence yarın mutlaka test yap CNm kesin cikar varsa Homely_angel ya bende oyle düşündüm degildir ama acaba yüm yim zamanı boyle kahve akıntı gelir mı ki Bigun yarın yumurtlama günlerim cunku ? interiorarchitect su gibi akıntı hmm yoksa bu ay o ay mi
ay deme öyle zaten uçmaya yer arıyorum içim bi hoş oluyoangel-devil bence yarın mutlaka test yap CNm kesin cikar varsa Homely_angel ya bende oyle düşündüm degildir ama acaba yüm yim zamanı boyle kahve akıntı gelir mı ki Bigun yarın yumurtlama günlerim cunku ? interiorarchitect su gibi akıntı hmm yoksa bu ay o ay mi
Geç döllenme olamaz mı pekiam
ama ben yumurta çatlama tarihinin 10 uncu günü kan testi verdim 1.90 çıktı olsa o zmn değerim daha yüksek olmazmıydı?
yok cnm yaa doktorun dediği sabah ve akşam çalışma vardı sadece ama içimde kalan spermle geç döllendiyse bilemem daha sonra hiç çalışma olmadı... yani çok zayıf bir ihtimal.. mucize olması lazım...Geç döllenme olamaz mı peki
Yaa oyy yerim onu yarında benim kuzenimin oglu doğacak ne tatlı o ilk haftalarii miss gibilerkızlar bebek görmeye gittik bir arkadaşa.. 18 günlüktü. minicikti annesine bi yönelişi var kitlenio anneye... çok güzeldi... inşallah bizlerinde olur....
günaydın tatlım. dün pek giremedim ben yoğundum. gördüm ama yazmaya vakit bulamadım kusura bakma, üzülme hayatım ya, bir sonraki aya inşallah, rabbim en hayırlı zamanda bebek haberini duyursun bize inşallahkızlar an itibariyle kocaman bir kırmızı kart
olabilir hayatım. ya bu klomeni ben bir kere kullandım. mahvetti beni, 12 kilo aldım sonrasında hamile de kalamadım. boşuna vücut dengemi bozdu. böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ?Kizlar benim yumurtlama zamaninda saddce 1 gun kasik agrim olurdu. Bu ay 3 gundur agri cekiyorum. Surekli degil ara ara ama beni calisirken etkiliyor cunku surekli bir kosusturmaca halindeyim. Acaba klomenden dolayi bu agri gunleri uzamis olabilir mi
hadi bakalım canımm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:)Gunaydin canlar benm bat geldi adet yok daha bakalim jindam olumlu derse test yapacam yoksa 10 gun gecmesini bekliycem kurtaj sonrasi normal die
Kızlar bugün adetimin 3.günü doktora gittim hem hormon testi yaptirdim hemde vajinal ultrasonla baktı hormon degerlerim iyi çıktı ultrason da da sag over sol over MK yazıyor ne bu anlamadım bilen var mi acaba? adetimin 21. Günü tekrar gel dedi hsg istedi onu da bir sonraki adetimin 1.günü randevu alacakmisim devlet hastaneleri hep mi böyle
Gunaydin canlar benm bat geldi adet yok daha bakalim jindam olumlu derse test yapacam yoksa 10 gun gecmesini bekliycem kurtaj sonrasi normal die
Kizlar benim yumurtlama zamaninda saddce 1 gun kasik agrim olurdu. Bu ay 3 gundur agri cekiyorum. Surekli degil ara ara ama beni calisirken etkiliyor cunku surekli bir kosusturmaca halindeyim. Acaba klomenden dolayi bu agri gunleri uzamis olabilir mi
ayy inşallah umutlarınızı boşa çıkarmam bu arada dünden beri göğüslerimde hassasiyet başladı ama hafif...hormon değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım,
haydiinteriorarchitect umutlar seninle :) senden sonra da Rebel92 ile :)
günaydın tatlım. dün pek giremedim ben yoğundum. gördüm ama yazmaya vakit bulamadım kusura bakma, üzülme hayatım ya, bir sonraki aya inşallah, rabbim en hayırlı zamanda bebek haberini duyursun bize inşallah
ayy inşallah umutlarınızı boşa çıkarmam bu arada dünden beri göğüslerimde hassasiyet başladı ama hafif...
ayy myssteriouss o kadar heycanlıyım ki anlatamam...
Benden o kadar umitlenmeyinde ben kendime guluyorum bugun uc iliskiyle hamile mi kalcamda test fln die hayal kuruyom ama hayalide guzel olsunhormon değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım,
Tatlımmm 13 nde yapcam yaa daha 4 gün var erken şu an
Çok saol canım degerlerim iyi ama tüplerde sorun olabilirmis çok yoruldum artık bu ay 10. Ay olucak düşünmek istemiyorum kafaya takmak istemiyorum ama elimde değil face de filan tüm hamilelik gruplarından çıktım bi burası kaldı oda sizin yazdiklarinizi okuyup zaman geciriyorumhormon değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?