Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

am
ama ben yumurta çatlama tarihinin 10 uncu günü kan testi verdim 1.90 çıktı olsa o zmn değerim daha yüksek olmazmıydı?

ay deme öyle zaten uçmaya yer arıyorum içim bi hoş oluyo hayırlısı olsun bakalım ama dur ağır olayım :)

Gunaydin canlar benm bat geldi adet yok daha bakalim jindam olumlu derse test yapacam yoksa 10 gun gecmesini bekliycem kurtaj sonrasi normal die

Kizlar benim yumurtlama zamaninda saddce 1 gun kasik agrim olurdu. Bu ay 3 gundur agri cekiyorum. Surekli degil ara ara ama beni calisirken etkiliyor cunku surekli bir kosusturmaca halindeyim. Acaba klomenden dolayi bu agri gunleri uzamis olabilir mi

Kizlar benim yumurtlama zamaninda saddce 1 gun kasik agrim olurdu. Bu ay 3 gundur agri cekiyorum. Surekli degil ara ara ama beni calisirken etkiliyor cunku surekli bir kosusturmaca halindeyim. Acaba klomenden dolayi bu agri gunleri uzamis olabilir mi
olabilir hayatım. ya bu klomeni ben bir kere kullandım. mahvetti beni, 12 kilo aldım sonrasında hamile de kalamadım. boşuna vücut dengemi bozdu. böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ?

hormon değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım,
Gunaydin canlar benm bat geldi adet yok daha bakalim jindam olumlu derse test yapacam yoksa 10 gun gecmesini bekliycem kurtaj sonrasi normal die

haydi interiorarchitect umutlar seninle :) senden sonra da Rebel92 ile :)

canım ben de bu ay Klomen kullandım ve yumyumdan bata kadar hep kasık ağrım vardı. Ama maalesef bende sonuç kırmızılara çıktı. İnş sende bebişe çıkar.

ayy inşallah umutlarınızı boşa çıkarmam bu arada dünden beri göğüslerimde hassasiyet başladı ama hafif...
ayy myssteriouss o kadar heycanlıyım ki anlatamam...

bu ay çok canım sıkıldı tatlım ya, üzülmeden edemedim. Ama tabiki hayırlısı neyse öyle olsun.

Çok saol canım degerlerim iyi ama tüplerde sorun olabilirmis çok yoruldum artık bu ay 10. Ay olucak düşünmek istemiyorum kafaya takmak istemiyorum ama elimde değil face de filan tüm hamilelik gruplarından çıktım bi burası kaldı oda sizin yazdiklarinizi okuyup zaman geciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…