Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bende dün yaptım kızlar ilk 5 dk bisey yoktu bugün baktım böle ama gecersz die düşünüyorum

Minesuu Ağustos'ta bu test beni baya hayal kırıklığına uğratmıştı resmen cizgi vardı sonra kanda negatif fkt sende belki de vardır gebelik benim öyle kotu bir Ani'm var kan testi yaptir CNm mutlaka guzel haberlerini bekliyirz

cnm ben zaten her seye hazirlikliyim. kan icin bekleyecegim. yarin cleanblue nin digital testini yapacagim kac haftalik oldugunu gosteriyor. yarin yapip rahatlicm bakalim kismetten ote yol yok

Evet
cnm ben zaten her seye hazirlikliyim. kan icin bekleyecegim. yarin cleanblue nin digital testini yapacagim kac haftalik oldugunu gosteriyor. yarin yapip rahatlicm bakalim kismetten ote yol yok
CNm hakkında hayırlısı olsun ins Rabbim en kısa Zamnada güldürsün yüzünü

Kızlar bu arada esim sabah urolijiye gitti hızı ve sayıyı biraz az bulmuş varikosel muayesinde cok hafif var denis ama yoldan 10 adam çevirsek 8 inde bu kadar vardır ztn ve cocukları da vardır engel olacağını sanmiyirm demis birde sperm testini 3 gunluk perhiz sonrası yaptir demis 5 gun cok fazla sipermler ölebiliyormuş bazı erkeklerde bakalım 24 unde tekrar test verecek ben bu arada her aksam havuc suyu sıkıyorum bir hafta oldu 3 ay yapicam ins .. Evicap kullanıyoruz bir aydır simdi proxeed plas da alıcaz bakalım hayırlı zamanda gelsin ins .. Icim rahat etti en azından sebebi bilmek onemli tedavisi olan birsey sonucta Rabbim dermansiz dert vermesin :) hadi bakalım guzel haberler verin bize umut olun interiorarchitect @caan_suu A Aysgl-Hkn Minesuu

Canım ben de 10.kez kırmızıları gördüm. O yüzden aynı noktadayız, psikolojini çok iyi tahmin edebiliyorum. Ben de haftaya hsg ye gidiyorum. Umutları kırmayalım ki enerjimiz düşmesin

cnm insallah iyi hberler alirsiniz. dedigim gibi ben hamis kaldiysam herkes kalirrr. bizim hareket %8 imkansiz gibi bisiydi. preseed jel kullandim ben bu ay hareketlrndirio spermi sen de kullan cnm.

Canım hadi inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız en kisa zamanda bebişinizé kavuşursunz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…