- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.101
tatlım tam belli degil varmı yokmu anlayamadım benkizlar ne diyorsunuz bata 4 gun kaldi
Cnm cok silik ben sanki gordum gibi hadi hayirlisi bakalim bence kan ver hemenkimse yokk muuu
Ay canim sanki silik cizci var ayy hadi insallah guzel haberlerini alirizkimse yokk muuu
Silik çizgi var sanki canımmm :)kizlar ne diyorsunuz bata 4 gun kaldi
Ayyy bilmiyorum ki bugün geçti zaten yarın yapayım olmazsa hadi koş kan testine :)sabah 4 te yaptim kizlarr evet silik cizgi var. bat 15 aralik. 10 gunde belli oluo herkesininteriorarchitect cnm senin de varsa cikar cnm batlarimiz ayni cunku :))) Allah herkese nasip etsin
Testi yapdikdan kac dakika sonra silik çizci cikdi canimsabah 4 te yaptim kizlarr evet silik cizgi var. bat 15 aralik. 10 gunde belli oluo herkesininteriorarchitect cnm senin de varsa cikar cnm batlarimiz ayni cunku :))) Allah herkese nasip etsin
cnm ben zaten her seye hazirlikliyim. kan icin bekleyecegim. yarin cleanblue nin digital testini yapacagim kac haftalik oldugunu gosteriyor. yarin yapip rahatlicm bakalim kismetten ote yol yokMinesuu Ağustos'ta bu test beni baya hayal kırıklığına uğratmıştı resmen cizgi vardı sonra kanda negatif fkt sende belki de vardır gebelik benim öyle kotu bir Ani'm var kan testi yaptir CNm mutlaka guzel haberlerini bekliyirz
1.adetine ne kadar var CNm ? Benimde bat günümde böyleydi oglumda saatler sonra cok soluktu iki gun sonra kopkoyu cikti ve kanda 546 idi degerim batı iki gun geçinceEki Görüntüle 1714354
Bende dün yaptım kızlar ilk 5 dk bisey yoktu bugün baktım böle ama gecersz die düşünüyorumEki Görüntüle 1714356
CNm hakkında hayırlısı olsun ins Rabbim en kısa Zamnada güldürsün yüzünücnm ben zaten her seye hazirlikliyim. kan icin bekleyecegim. yarin cleanblue nin digital testini yapacagim kac haftalik oldugunu gosteriyor. yarin yapip rahatlicm bakalim kismetten ote yol yok
Çok saol canım degerlerim iyi ama tüplerde sorun olabilirmis çok yoruldum artık bu ay 10. Ay olucak düşünmek istemiyorum kafaya takmak istemiyorum ama elimde değil face de filan tüm hamilelik gruplarından çıktım bi burası kaldı oda sizin yazdiklarinizi okuyup zaman geciriyorum
cnm insallah iyi hberler alirsiniz. dedigim gibi ben hamis kaldiysam herkes kalirrr. bizim hareket %8 imkansiz gibi bisiydi. preseed jel kullandim ben bu ay hareketlrndirio spermi sen de kullan cnm.Kızlar bu arada esim sabah urolijiye gitti hızı ve sayıyı biraz az bulmuş varikosel muayesinde cok hafif var denis ama yoldan 10 adam çevirsek 8 inde bu kadar vardır ztn ve cocukları da vardır engel olacağını sanmiyirm demis birde sperm testini 3 gunluk perhiz sonrası yaptir demis 5 gun cok fazla sipermler ölebiliyormuş bazı erkeklerde bakalım 24 unde tekrar test verecek ben bu arada her aksam havuc suyu sıkıyorum bir hafta oldu 3 ay yapicam ins .. Evicap kullanıyoruz bir aydır simdi proxeed plas da alıcaz bakalım hayırlı zamanda gelsin ins .. Icim rahat etti en azından sebebi bilmek onemli tedavisi olan birsey sonucta Rabbim dermansiz dert vermesin :) hadi bakalım guzel haberler verin bize umut oluninteriorarchitect @caan_suu A Aysgl-Hkn Minesuu
Canım hadi inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız en kisa zamanda bebişinizé kavuşursunz :)Kızlar bu arada esim sabah urolijiye gitti hızı ve sayıyı biraz az bulmuş varikosel muayesinde cok hafif var denis ama yoldan 10 adam çevirsek 8 inde bu kadar vardır ztn ve cocukları da vardır engel olacağını sanmiyirm demis birde sperm testini 3 gunluk perhiz sonrası yaptir demis 5 gun cok fazla sipermler ölebiliyormuş bazı erkeklerde bakalım 24 unde tekrar test verecek ben bu arada her aksam havuc suyu sıkıyorum bir hafta oldu 3 ay yapicam ins .. Evicap kullanıyoruz bir aydır simdi proxeed plas da alıcaz bakalım hayırlı zamanda gelsin ins .. Icim rahat etti en azından sebebi bilmek onemli tedavisi olan birsey sonucta Rabbim dermansiz dert vermesin :) hadi bakalım guzel haberler verin bize umut oluninteriorarchitect @caan_suu A Aysgl-Hkn Minesuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?