Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

baska markaylada yaptim uciz testlerden ondada silik var. yarin digital olani yapacagim bakalim biliorm 2 ay once yumurtlama zamanlarimmis ben yumurtlamayi bilmiodum kadinlar kulubunde ogrendim. ozamanda predictot yapmistim silik cizgi cikmisti yumurtlama zamanlarinda. ben de guvenmiorm bu testte ama 2 dk icinde cikti cizgi kafam karisik

kafanı karıştırma şekerim. ucuz testlerle yap her gün sabah silik çizgi çıkıyorsa ve koyulaşıyorsa her gün bir önceki günden daha fazla hamilesin ama bu dijital testler erken gebelik testleri hiç güvenli değil ve insanı daha çok sitrese sokuyor. birde birsürü para, eşim bana diyordki herhalde şu 2 senedir testlere verdiğin parayla ikinci el bir yerli araba alırdık

cnm ben internnetn siparis veriorm cok uyguna geliyor. hayirlisi olsun naspte varsa olur insallah. sen de 12.haftasin masallah Allah tamamina erdirsin cnm

ya kızlar ben yarın doktora gidicem, cinsiyetini söyler mi acaba bir tahmin yapabilirmi sizce şu bazı topiklerde tahminler yapılıyo ya oralarda kimi kız kimi erkek diyo, sizin içinize ne doğuyor teyzeleri ?

cnm ben internnetn siparis veriorm cok uyguna geliyor. hayirlisi olsun naspte varsa olur insallah. sen de 12.haftasin masallah Allah tamamina erdirsin cnm
teşekkür ederim canım, allah senin ve isteyen herkesin de tez zamanda güzel haberlerini duyursun bizlere, inşallah tez ve hayırlı zamanda beşilerinizi göbişlere doldursun. :)

ya kızlar ben yarın doktora gidicem, cinsiyetini söyler mi acaba bir tahmin yapabilirmi sizce şu bazı topiklerde tahminler yapılıyo ya oralarda kimi kız kimi erkek diyo, sizin içinize ne doğuyor teyzeleri ?

tahmin etme ihtimali var canım ama kesin değil tabi. bence erkek

Kzlar nasılsnz bilysnz esimde prblem ckmsti urolojiye gttik cift tarafli varikosel varmis ve reflu geri kacma yani. Ameliyat onerdi 1 2 sene bekle bence dms ama beklemck yaza dogru olcak. Bi kac ay icindede aşilama denicez tutmck bnce ama denicem yinede. Yine takip ediyorum burayi. Bol bol bebis haberleri beklyrm :)

Kızlar ben geldim
Hsg çekildi, sağ tüpüm tamamen, sol yarım tıkalıymış. Ama çekim esnasında açtılar, hatta açılsın diye 2 kere çektiler. Dr açıldığı için 6 ay deniyelim, olmazsa aşılama yaparız dedi. Benim polikistik durumda adet olduğum için düzenli sıkıntı değilmiş, zaten benimki polikistik over sendromu değilmiş, orayı çok iyi anlamadım.. Ama neyse durum bu, 6 ay deniycem, olmazsa aşılıycaz

çok geçmiş olsun canım ne güzel atlattın inş. En yakın zamanda güzel haberler verirsin.

Ay cnm sewindim bak bosuna bekleyip uzulecektin sonra stres olacaktin simdi iyi olmus hem hsg sonrasi kolay oluyo diyolar hayirlisi olsun

Bugün sırf senin için sayfayı açtım canım...seni merak ettim

iyi canım geçmiş olsun
En azından artık tüplerin açık..iyiki beklememişsin.Desene artık yakın zamanda teyze olacaz

Canın acıdı mı hsg çektirirken, inşallah acımamıştır

canım benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu ocakta kontrolümüz var
Bakalım artık hayırlısı varikosel ameliyatı sonrası bebek şansı yüksek...doktor bu dönem de bile olabileceğini söyledi
ameliyat çok zor değil 1 haftaya eski yaşantısına geri döndü
3 aydır pharmaton ve evicap kullanıyor...bir de keçiboynuzu pekmezi iyi geliyormuş haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…