- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.121
kizlar ne diyorsunuz bata 4 gun kaldi
silik bir çizgi var sanki ama ben bu erken gebelik testlerini çok güvenmiyorum. yanıltıcı olabiliyorlar. şu ucuz testlerden yap bi varsa onlarda da çok silik görürsün zatenkizlar ne diyorsunuz bata 4 gun kaldi
kafanı karıştırma şekerim. ucuz testlerle yap her gün sabah silik çizgi çıkıyorsa ve koyulaşıyorsa her gün bir önceki günden daha fazla hamilesin ama bu dijital testler erken gebelik testleri hiç güvenli değil ve insanı daha çok sitrese sokuyor. birde birsürü para, eşim bana diyordki herhalde şu 2 senedir testlere verdiğin parayla ikinci el bir yerli araba alırdıkbaska markaylada yaptim uciz testlerden ondada silik var. yarin digital olani yapacagim bakalim biliorm 2 ay once yumurtlama zamanlarimmis ben yumurtlamayi bilmiodum kadinlar kulubunde ogrendim. ozamanda predictot yapmistim silik cizgi cikmisti yumurtlama zamanlarinda. ben de guvenmiorm bu testte ama 2 dk icinde cikti cizgi kafam karisik
cnm ben internnetn siparis veriorm cok uyguna geliyor. hayirlisi olsun naspte varsa olur insallah. sen de 12.haftasin masallah Allah tamamina erdirsin cnmkafanı karıştırma şekerim. ucuz testlerle yap her gün sabah silik çizgi çıkıyorsa ve koyulaşıyorsa her gün bir önceki günden daha fazla hamilesin ama bu dijital testler erken gebelik testleri hiç güvenli değil ve insanı daha çok sitrese sokuyor. birde birsürü para, eşim bana diyordki herhalde şu 2 senedir testlere verdiğin parayla ikinci el bir yerli araba alırdık
teşekkür ederim canım, allah senin ve isteyen herkesin de tez zamanda güzel haberlerini duyursun bizlere, inşallah tez ve hayırlı zamanda beşilerinizi göbişlere doldursun. :)cnm ben internnetn siparis veriorm cok uyguna geliyor. hayirlisi olsun naspte varsa olur insallah. sen de 12.haftasin masallah Allah tamamina erdirsin cnm
Canim bence oğlusun olucakya kızlar ben yarın doktora gidicem, cinsiyetini söyler mi acaba bir tahmin yapabilirmi sizce şu bazı topiklerde tahminler yapılıyo ya oralarda kimi kız kimi erkek diyo, sizin içinize ne doğuyor teyzeleri ?
ya kızlar ben yarın doktora gidicem, cinsiyetini söyler mi acaba bir tahmin yapabilirmi sizce şu bazı topiklerde tahminler yapılıyo ya oralarda kimi kız kimi erkek diyo, sizin içinize ne doğuyor teyzeleri ?
canım benim yeni bat 12 ocak... bu ay dener miyim pek emin değilim..canım silik çizgiyi gördüm, umarım da bebişin sesleridir. Sadece predictor marka sanırım, bu test bizleri bir kaç kez yanılttı. O yüzden yarın sabah başka marka ile tekrar et istersen.
ah keşke olsaU umutlarbitmedi - 3 Aralık
@Kucukbayanmutlu - 7 Aralık
hijabiqueen - 10 Aralık
angel-devil - 10 Aralık
kızlar nasılsınız? var mı bize vereceğiniz yeni haberler?
keşke canım 5 aralıkta adet oldum bakalım 31 aralık diğer adet tarihim. ama eski heyecanım kalmadı şu an hamilesin deseler sevinecek ruh halim bile kalmadı, atalar boşa dememiş demir tavında dövülürU umutlarbitmedi - 3 Aralık
@Kucukbayanmutlu - 7 Aralık
hijabiqueen - 10 Aralık
angel-devil - 10 Aralık
kızlar nasılsınız? var mı bize vereceğiniz yeni haberler?
çok geçmiş olsun canım ne güzel atlattın inş. En yakın zamanda güzel haberler verirsin.Kızlar ben geldim
Hsg çekildi, sağ tüpüm tamamen, sol yarım tıkalıymış. Ama çekim esnasında açtılar, hatta açılsın diye 2 kere çektiler. Dr açıldığı için 6 ay deniyelim, olmazsa aşılama yaparız dedi. Benim polikistik durumda adet olduğum için düzenli sıkıntı değilmiş, zaten benimki polikistik over sendromu değilmiş, orayı çok iyi anlamadım.. Ama neyse durum bu, 6 ay deniycem, olmazsa aşılıycaz
Evet ya iyi ki beklememiş doktor 1 yıl dolsun diyeçok geçmiş olsun canım ne güzel atlattın inş. En yakın zamanda güzel haberler verirsin.
Ay cnm sewindim bak bosuna bekleyip uzulecektin sonra stres olacaktin simdi iyi olmus hem hsg sonrasi kolay oluyo diyolar hayirlisi olsunKızlar ben geldim
Hsg çekildi, sağ tüpüm tamamen, sol yarım tıkalıymış. Ama çekim esnasında açtılar, hatta açılsın diye 2 kere çektiler. Dr açıldığı için 6 ay deniyelim, olmazsa aşılama yaparız dedi. Benim polikistik durumda adet olduğum için düzenli sıkıntı değilmiş, zaten benimki polikistik over sendromu değilmiş, orayı çok iyi anlamadım.. Ama neyse durum bu, 6 ay deniycem, olmazsa aşılıycaz
Kızlar ben geldim
Kzlar nasılsnz bilysnz esimde prblem ckmsti urolojiye gttik cift tarafli varikosel varmis ve reflu geri kacma yani. Ameliyat onerdi 1 2 sene bekle bence dms ama beklemck yaza dogru olcak. Bi kac ay icindede aşilama denicez tutmck bnce ama denicem yinede. Yine takip ediyorum burayi. Bol bol bebis haberleri beklyrm :)
canım sana doktor ilaç verdimi bide Korun korunma gibi bişi dedimi bana hem antibiyotik verdi hem de korunma gerek yok dedi bide yum günüm yarın senin doktorun ne dedi merak ettim.Evet ya iyi ki beklememiş doktor 1 yıl dolsun diyeinşallah canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?