Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bize sdce keci bynuzu pekmezi ic dedi cnm bise vermedi sizin dgerler neydi

Bize sdce keci bynuzu pekmezi ic dedi cnm bise vermedi sizin dgerler neydi

bizimki çok kötü ileri hızlı hareketli sperm %0 dı
diğerleri ilaç değil destekleyici vitamin eşin kullansın bir sorun olmaz
bizim bir de lökosit sorunu vardı normalin altı katı kadardı ki çocuk olmasını engelleyen birşey bu
bakalım Ocak a kadar bekliyoruz biz de

Bizm toplam sperm 24 milyn konsantrasyn 6 milyon ileri hızli 55 hzli 90 morfoloji 2

Bizm toplam sperm 24 milyn konsantrasyn 6 milyon ileri hızli 55 hzli 90 morfoloji 2

sizin durum bizimkine göre iyi
bizim tek tarafta varikosel olmasına rağmen ileri hızlı %0 dı
sperm sayısı normalin altında 18 milyon ancak
spermlerin %60 ının morfolojisi bozuktu
eşim ameliyat olmayı hemen istedi bu durum karşısında
inşallah değerleri iyi çıkar aylardır bekliyorum

Ay cnm sewindim bak bosuna bekleyip uzulecektin sonra stres olacaktin simdi iyi olmus hem hsg sonrasi kolay oluyo diyolar hayirlisi olsun
Ayy inşallah inşallah sağol canım benim
Yaa sen ne tatlısın evet artık açık, olmasa da aşılama tutar gibi konuştu doktor moralim yerine geldi..

Acıdı mı derken, çektirmemişleri etkilemek istemiyorum, ama acıdı.. Fakat dayanılmayacak bir acı değil, ben reglimi de feci sancılı oluyordum hatta bu sebeple doğum kontrol hapı da kullandimıştım.. İlk 1 saat ağrım vardı, geçti o da çok şükür..

İnşallah canım senin eşinin de sonuçları güzel çıkacak ve bebeklerimiz olacak

inşallah canım benim
eşimi beklerken bir yandan da kendime sarıyorum
acaba şunu yaptırsam mı acaba bunu yaptırsam mı diye
yok yok içimde ümitler büyük
bence hiç aşılamaya bile gerek kalmadan bebişler olacak
o bebiş olacak okadar :)

Yok sakın sarma kendine, bak sen yaptırdın testleri zaten.. Gerisine gerek görse derdi doktor..

Ağzından da bal damlıyor bu arada, inşallah canım benim

Insallah. Siz zor kismi atlatmissiniz bi an once toparlanir insallah hemen kavsursunuz bebegnze benide haberdar et cnm

ayy ne güzel bir gelişme.. bu ay gitmeyecektim seni duydum cesaretlendim bi gideyim dedim.. hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm..
Canım gitmekte Fayda var, bak myssterious la ben aynı anda gittik, benden hsg istedi, ondan istemedi.. Sanırım hikayeden ve sonuçlardan kendilerine plan çiziyor doktorlar.. Ama kafana da takma bebek bebek diye.. Ben de takıyorum o ayrı ama hep kafadan ayyığı anda hamile kalıyor insanlar

Insallah. Siz zor kismi atlatmissiniz bi an once toparlanir insallah hemen kavsursunuz bebegnze benide haberdar et cnm

2 ay önce durumu anladık hemen harekete geçtik yaza kadar beklemek zor geldi
inan zor değil sadece 1 hafta gerek eşine toparlanması için 1 hafta sonra işe gitmeye başladı.
çok nazlı biriyse 2 haftada kesin eski haline döner
sizin olma şansı daha yüksek değerleriniz varikosele rağmen çok kötü değil
bize bile doktor bu sayılara rağmen olabilir dedi.
artık ameliyattan sonra daha bir ümitliyim
Hayırlısı Allah'tan

Dün Regl oldum reglden sonra bırakıcam korunmayı ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…