- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.141
Bize sdce keci bynuzu pekmezi ic dedi cnm bise vermedi sizin dgerler neydicanım benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu ocakta kontrolümüz var
Bakalım artık hayırlısı varikosel ameliyatı sonrası bebek şansı yüksek...doktor bu dönem de bile olabileceğini söyledi
ameliyat çok zor değil 1 haftaya eski yaşantısına geri döndü
3 aydır pharmaton ve evicap kullanıyor...bir de keçiboynuzu pekmezi iyi geliyormuş haberin olsun
Bize sdce keci bynuzu pekmezi ic dedi cnm bise vermedi sizin dgerler neydi
Bizm toplam sperm 24 milyn konsantrasyn 6 milyon ileri hızli 55 hzli 90 morfoloji 2bizimki çok kötü ileri hızlı hareketli sperm %0 dı
diğerleri ilaç değil destekleyici vitamin eşin kullansın bir sorun olmaz
bizim bir de lökosit sorunu vardı normalin altı katı kadardı ki çocuk olmasını engelleyen birşey bu
bakalım Ocak a kadar bekliyoruz biz de
Bizm toplam sperm 24 milyn konsantrasyn 6 milyon ileri hızli 55 hzli 90 morfoloji 2
Ayy inşallah inşallahAy cnm sewindim bak bosuna bekleyip uzulecektin sonra stres olacaktin simdi iyi olmus hem hsg sonrasi kolay oluyo diyolar hayirlisi olsun
Yaa sen ne tatlısınBugün sırf senin için sayfayı açtım canım...seni merak ettim
iyi canım geçmiş olsun
En azından artık tüplerin açık..iyiki beklememişsin.Desene artık yakın zamanda teyze olacaz
Canın acıdı mı hsg çektirirken, inşallah acımamıştır
Ayy inşallah inşallahsağol canım benim
Yaa sen ne tatlısınevet artık açık, olmasa da aşılama tutar gibi konuştu doktor moralim yerine geldi..
Acıdı mı derken, çektirmemişleri etkilemek istemiyorum, ama acıdı.. Fakat dayanılmayacak bir acı değil, ben reglimi de feci sancılı oluyordum hatta bu sebeple doğum kontrol hapı da kullandimıştım.. İlk 1 saat ağrım vardı, geçti o da çok şükür..
İnşallah canım senin eşinin de sonuçları güzel çıkacak ve bebeklerimiz olacak
Yok sakın sarma kendine, bak sen yaptırdın testleri zaten.. Gerisine gerek görse derdi doktor..inşallah canım benim
eşimi beklerken bir yandan da kendime sarıyorum
acaba şunu yaptırsam mı acaba bunu yaptırsam mı diye
yok yok içimde ümitler büyük
bence hiç aşılamaya bile gerek kalmadan bebişler olacak
o bebiş olacak okadar :)
Insallah. Siz zor kismi atlatmissiniz bi an once toparlanir insallah hemen kavsursunuz bebegnze benide haberdar et cnmsizin durum bizimkine göre iyi
bizim tek tarafta varikosel olmasına rağmen ileri hızlı %0 dı
sperm sayısı normalin altında 18 milyon ancak
spermlerin %60 ının morfolojisi bozuktu
eşim ameliyat olmayı hemen istedi bu durum karşısında
inşallah değerleri iyi çıkar aylardır bekliyorum
ayy ne güzel bir gelişme.. bu ay gitmeyecektim seni duydum cesaretlendim bi gideyim dedim..Evet ya iyi ki beklememiş doktor 1 yıl dolsun diyeinşallah canım çok sağol
Canım gitmekte Fayda var, bak myssterious la ben aynı anda gittik, benden hsg istedi, ondan istemedi.. Sanırım hikayeden ve sonuçlardan kendilerine plan çiziyor doktorlar.. Ama kafana da takma bebek bebek diye.. Ben de takıyorum o ayrı ama hep kafadan ayyığı anda hamile kalıyor insanlarayy ne güzel bir gelişme.. bu ay gitmeyecektim seni duydum cesaretlendim bi gideyim dedim..hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm..
Insallah. Siz zor kismi atlatmissiniz bi an once toparlanir insallah hemen kavsursunuz bebegnze benide haberdar et cnm
7 gün var daha canım1.adetine ne kadar var CNm ? Benimde bat günümde böyleydi oglumda saatler sonra cok soluktu iki gun sonra kopkoyu cikti ve kanda 546 idi degerim batı iki gun geçince
Ay cnm hayirlisiyla kucagina al insallahHerkese iyi akşamlar kızlar
Takip edemiyorum artık yogunluktan ama
Iyi dileklerin ve dualarım sizlerle.
Dün minik bir prensim olacağını öğrendim
Gerçi gelişimi 3 gün geriden takip ediyor ama inşallah sorun olmaz
Darısı sizlere inşallah
Kuzum çocuklarla koşturmaca Nasıl gidiyor çalışmalarSlm hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın canım benim nerelerdesin
İyiyim kuzum varmı güzel haberlerIyidir tatlım sen nasılsın?
Dün Regl oldum reglden sonra bırakıcam korunmayıValla sordum ama net bşr bilgi vermediler, ama araştırma hastanesi çok eski bir alet olacağını sanmıyorum, teşekkür ederim canım:)
Canımm sen nasılsın özelettin kendini, naptın hala arada mısın??
Ayy ne güzel olurdu valla.. Kaçırma gününü adetin en geç 11. Günü çekiliyormuş
Canım ben araştırma hastanesine gidiyorum, hemen o aya verdiler.. Belki doktorun bir bildiği ya da amacı vardır?? İnşallah kolay geçer canım
Hadi hayirlisi olsun cnm oda bi stres valla insallah ugrastirmaz melegin hemen gelirDün Regl oldum reglden sonra bırakıcam korunmayıama korkuyorum
İnş Can'ım ya dış gebelikten korkuyorum gene inş hayırlısı olur inş Hakkı'mdaHadi hayirlisi olsun cnm oda bi stres valla insallah ugrastirmaz melegin hemen gelir
Biz senınle aynı donem düşük yaptık yanlışmı hatırlıyorumHadi hayirlisi olsun cnm oda bi stres valla insallah ugrastirmaz melegin hemen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?