Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben 11 kasimda kurtaj oldum seninle ayni gibi hatirliyorum bende ama ben adet olmadim riskli iliskide oldu bakalim belki.gunu sasmistir bilemiyorum
Benim Bayram'ın 3 günü kanama başladı 1.5 ay sürdü ekimin ortasında ıkıncı iğneden sonra şükür düştü değer bu ıkıncı reglim benim Regl bitince bırakıyım diyorum korunmayı doktor 3 ay korunma vermıstı zaten bana sen test yaptınmı peki

Kuzum çocuklarla koşturmaca Nasıl gidiyor çalışmalar
canım benim Allah kolaylık versinnn iyi mi yakışıklıların :)
valla bu ay çok çalıştım ovulasyon testi falan aldım ovulasyon günleri dolu geçti ama bana hamile deilim gibi geliyor belirtim yok ne adet ne hamile belirtisi yok
sadece sarı su gibi akıntı sol kasıkta hafif ağrı bi de göğüsler hafiften hassas başka da bi şi yok
sen ne yapmayı düşünüyorsun tekrar denemeye başlıcak mısın

Can'ım belirtiler değişir benım Arda'da hepsini yaşadım emrede yaşamadım son gebelikte akıntım vardı sadece oyuzden belirtilere çok takılma inş vardır bebiş ya ne güzel olur bende ıkıncı reglimi oldum bırakıyım diyorum korunmayı bakalım :)

bakalım hayırlısı olsun inşallah
ayy hadi bakalım heycanlı bekleyişe devam inşallah hiiiç bekletmez miniminnakın :) hemencecik annecim ben geldim der:)

Yok cnm yapmadim yapmamda bi sure bigun hamileymisim gibi hissediyom bi gun yok olamaz diyorum bakalim beklemedetim

Canım bak geçti bitti, nasılsın iyisin dimi? Çok acımadı?
Tüplerin açılmasına çok sevindim, ayy bu ay daha bir heyecanlı olacak. Bende gidicem bu hafta bakalım benimde mi senin gibi çıkacak?

Canım ben doktoru dinlemeyeceğim, gidip çektireceğim Ama dediğin gibi en büyük problem kafaya takmak sanırım

Süper canım oğluş annesi oluyorsun. Bişicik olmaz merak etme, tüm bebişler Allah a emanet.

canım gözünaydın :) öğewnmişsin cinsiyetini hadi bakalım sağlıcakla alırsın kucagına inşallah :)

Ohh ne guzel CNm ya hadi gözün Aydın kurtuldun .. en azında porblem neymis anlaşıldı simdi hemencecik gelir ins minnosun

Ucuz teste de varsa olmus bu is CNm cunku cok silik cizgi bile olsa var demek gebelik olmayınca imkanı yok cizgi çıkmıyor çünkü ucuz testlerde :)

CNm bizimde oyle spermiyogram da sıkıntı cikti ama cok kotu degilmis sonuclar bir iki tane varikosel var demis Dr ama engel olacak durumda degil demis bakalım ztn bir oglum var 7. Ayda gelmişti .. Bakalım bende vitamin ve kürlerle devam edicem bor muddet daha ins gelir cok bekletmeden size de bize de CNm :)

Canım bak geçti bitti, nasılsın iyisin dimi? Çok acımadı?
Tüplerin açılmasına çok sevindim, ayy bu ay daha bir heyecanlı olacak. Bende gidicem bu hafta bakalım benimde mi senin gibi çıkacak?
Canım biraz acıdı, ama benim tüplerim kapalıydı açtılar falan ya ondan sanırım.. Seninki hiç acımaz inşallah.. Aman acısı da bebeğim için bebeğim için diye diye geçiyor. Bu arada eşim girmemle çıkmama arasında 10dk olduğunu söyledi ki bunun içinde giyinip soyunma da var inşallah senin de güzel çıkar tatlımm.. Bir de bu ay korun dedi ama ben dinlemiycem ki
Canım ben doktoru dinlemeyeceğim, gidip çektireceğim Ama dediğin gibi en büyük problem kafaya takmak sanırım
Çektir canım kafam rahatlasın, hem hamileliği kolaylaştırıyormuş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…