- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.161
Ben 11 kasimda kurtaj oldum seninle ayni gibi hatirliyorum bende ama ben adet olmadim riskli iliskide oldu bakalim belki.gunu sasmistir bilemiyorumBiz senınle aynı donem düşük yaptık yanlışmı hatırlıyorum
Benim Bayram'ın 3 günü kanama başladı 1.5 ay sürdü ekimin ortasında ıkıncı iğneden sonra şükür düştü değer bu ıkıncı reglim benim Regl bitince bırakıyım diyorum korunmayı doktor 3 ay korunma vermıstı zaten bana sen test yaptınmı pekiBen 11 kasimda kurtaj oldum seninle ayni gibi hatirliyorum bende ama ben adet olmadim riskli iliskide oldu bakalim belki.gunu sasmistir bilemiyorum
canım benim Allah kolaylık versinnn iyi mi yakışıklıların :)Kuzum çocuklarla koşturmaca Nasıl gidiyor çalışmalar
Can'ım belirtiler değişir benım Arda'da hepsini yaşadım emrede yaşamadım son gebelikte akıntım vardı sadece oyuzden belirtilere çok takılma inş vardır bebiş ya ne güzel olur bende ıkıncı reglimi oldum bırakıyım diyorum korunmayı bakalım :)canım benim Allah kolaylık versinnn iyi mi yakışıklıların :)
valla bu ay çok çalıştım ovulasyon testi falan aldım ovulasyon günleri dolu geçti ama bana hamile deilim gibi geliyor belirtim yok ne adet ne hamile belirtisi yok
sadece sarı su gibi akıntı sol kasıkta hafif ağrı bi de göğüsler hafiften hassas başka da bi şi yok
sen ne yapmayı düşünüyorsun tekrar denemeye başlıcak mısın
bakalım hayırlısı olsun inşallahCan'ım belirtiler değişir benım Arda'da hepsini yaşadım emrede yaşamadım son gebelikte akıntım vardı sadece oyuzden belirtilere çok takılma inş vardır bebiş ya ne güzel olur bende ıkıncı reglimi oldum bırakıyım diyorum korunmayı bakalım :)
İnş bitanem inşbakalım hayırlısı olsun inşallah
ayy hadi bakalım heycanlı bekleyişe devam inşallah hiiiç bekletmez miniminnakın :) hemencecik annecim ben geldim der:)
Yok cnm yapmadim yapmamda bi sure bigun hamileymisim gibi hissediyom bi gun yok olamaz diyorum bakalim beklemedetimBenim Bayram'ın 3 günü kanama başladı 1.5 ay sürdü ekimin ortasında ıkıncı iğneden sonra şükür düştü değer bu ıkıncı reglim benim Regl bitince bırakıyım diyorum korunmayı doktor 3 ay korunma vermıstı zaten bana sen test yaptınmı peki
Canım bak geçti bitti, nasılsın iyisin dimi? Çok acımadı?Kızlar ben geldim
Hsg çekildi, sağ tüpüm tamamen, sol yarım tıkalıymış. Ama çekim esnasında açtılar, hatta açılsın diye 2 kere çektiler. Dr açıldığı için 6 ay deniyelim, olmazsa aşılama yaparız dedi. Benim polikistik durumda adet olduğum için düzenli sıkıntı değilmiş, zaten benimki polikistik over sendromu değilmiş, orayı çok iyi anlamadım.. Ama neyse durum bu, 6 ay deniycem, olmazsa aşılıycaz
Canım gitmekte Fayda var, bak myssterious la ben aynı anda gittik, benden hsg istedi, ondan istemedi.. Sanırım hikayeden ve sonuçlardan kendilerine plan çiziyor doktorlar.. Ama kafana da takma bebek bebek diye.. Ben de takıyorum o ayrı ama hep kafadan ayyığı anda hamile kalıyor insanlar
Süper canım oğluş annesi oluyorsun. Bişicik olmaz merak etme, tüm bebişler Allah a emanet.Herkese iyi akşamlar kızlar
Takip edemiyorum artık yogunluktan ama
Iyi dileklerin ve dualarım sizlerle.
Dün minik bir prensim olacağını öğrendim
Gerçi gelişimi 3 gün geriden takip ediyor ama inşallah sorun olmaz
Darısı sizlere inşallah
canım gözünaydın :) öğewnmişsin cinsiyetini hadi bakalım sağlıcakla alırsın kucagına inşallah :)Herkese iyi akşamlar kızlar
Takip edemiyorum artık yogunluktan ama
Iyi dileklerin ve dualarım sizlerle.
Dün minik bir prensim olacağını öğrendim
Gerçi gelişimi 3 gün geriden takip ediyor ama inşallah sorun olmaz
Darısı sizlere inşallah
Yok canım nerdeeee, kırmızılar modundayımİyiyim kuzum varmı güzel haberler
Bende o moddayım Yenı yıl uğurlu gelicek inşYok canım nerdeeee, kırmızılar modundayım
İnşallah tatlım, bu ay çok umutluydum fena yıkım oldu. Hala tam kendime gelemedinBende o moddayım Yenı yıl uğurlu gelicek inş
Ohh ne guzel CNm ya hadi gözün Aydın kurtuldun .. en azında porblem neymis anlaşıldı simdi hemencecik gelir ins minnosunKızlar ben geldim
Hsg çekildi, sağ tüpüm tamamen, sol yarım tıkalıymış. Ama çekim esnasında açtılar, hatta açılsın diye 2 kere çektiler. Dr açıldığı için 6 ay deniyelim, olmazsa aşılama yaparız dedi. Benim polikistik durumda adet olduğum için düzenli sıkıntı değilmiş, zaten benimki polikistik over sendromu değilmiş, orayı çok iyi anlamadım.. Ama neyse durum bu, 6 ay deniycem, olmazsa aşılıycaz
Ucuz teste de varsa olmus bu is CNm cunku cok silik cizgi bile olsa var demek gebelik olmayınca imkanı yok cizgi çıkmıyor çünkü ucuz testlerde :)baska markaylada yaptim uciz testlerden ondada silik var. yarin digital olani yapacagim bakalim biliorm 2 ay once yumurtlama zamanlarimmis ben yumurtlamayi bilmiodum kadinlar kulubunde ogrendim. ozamanda predictot yapmistim silik cizgi cikmisti yumurtlama zamanlarinda. ben de guvenmiorm bu testte ama 2 dk icinde cikti cizgi kafam karisik
CNm bizimde oyle spermiyogram da sıkıntı cikti ama cok kotu degilmis sonuclar bir iki tane varikosel var demis Dr ama engel olacak durumda degil demis bakalım ztn bir oglum var 7. Ayda gelmişti .. Bakalım bende vitamin ve kürlerle devam edicem bor muddet daha ins gelir cok bekletmeden size de bize de CNm :)Kzlar nasılsnz bilysnz esimde prblem ckmsti urolojiye gttik cift tarafli varikosel varmis ve reflu geri kacma yani. Ameliyat onerdi 1 2 sene bekle bence dms ama beklemck yaza dogru olcak. Bi kac ay icindede aşilama denicez tutmck bnce ama denicem yinede. Yine takip ediyorum burayi. Bol bol bebis haberleri beklyrm :)
Yaa ins CNm ya evet ondan bende alayım diyorum bu ay bakalım :)cnm insallah iyi hberler alirsiniz. dedigim gibi ben hamis kaldiysam herkes kalirrr. bizim hareket %8 imkansiz gibi bisiydi. preseed jel kullandim ben bu ay hareketlrndirio spermi sen de kullan cnm.
Ins CNm bakalım umutluyum Dr da gayet iyi konuşmuş :)Canım hadi inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız en kisa zamanda bebişinizé kavuşursunz :)
Canım biraz acıdı, ama benim tüplerim kapalıydı açtılar falan ya ondan sanırım.. Seninki hiç acımaz inşallah.. Aman acısı da bebeğim için bebeğim için diye diye geçiyor. Bu arada eşim girmemle çıkmama arasında 10dk olduğunu söyledi ki bunun içinde giyinip soyunma da varCanım bak geçti bitti, nasılsın iyisin dimi? Çok acımadı?
Tüplerin açılmasına çok sevindim, ayy bu ay daha bir heyecanlı olacak. Bende gidicem bu hafta bakalım benimde mi senin gibi çıkacak?
Çektir canım kafam rahatlasın, hem hamileliği kolaylaştırıyormuş ne güzelCanım ben doktoru dinlemeyeceğim, gidip çektireceğimAma dediğin gibi en büyük problem kafaya takmak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?