Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

günaydıııın
Dün akşam test yaptım ve sıkışık değildim öyle bi yapayım dedim tabi ki negatif
Tabi benim morali sıfır sıfır sıfır
Bu sabah ilk idrarla belli belirsiz gölge gibi si çıktı ama ben onu dikkate almıyorum çünkü bu kiytırık testlere güvenim sıfır bakalım bekliyorum mevlam neylerse güzel eyler :) ama bence olmadı bu ayda...

Insallah cnm bizd yaza kadar beklicez kurlerle falan dncz

çok güzellll kürlerle falan olacak bence bu iş canım benim :)
Cnm nie ole diyosun ilk idrarla silik ciktiysa aksamki idrarla cikmamasi cok dogal yarin vi daha yap ilk idrarlacizgi yine varsa kan verirsin bende degilim bel agrim artti ne goguste sislik ne bise var ama adet olcam

Cnm nie ole diyosun ilk idrarla silik ciktiysa aksamki idrarla cikmamasi cok dogal yarin vi daha yap ilk idrarlacizgi yine varsa kan verirsin bende degilim bel agrim artti ne goguste sislik ne bise var ama adet olcam
bakalım yarında yapcam canım daha belirgin çıkarsa kan testi yaparım benim akıntım var epey yani hergün mutlaka 2 kez çamaşır değişiyor
bi de göğüslerimin uçları bi kaç gündür başladı bi de ara ara sol kasık batıyo bu kadar
benim ümitsizliğim şöyle millet aylarca takip ediyor ovulasyon testleriyle falan şıppadanak olmuyorda benim mi olacak

valla cnm o belli olmuyo biz istiyoz dedik oldu digeri guya korununca hemen cocugun olmaz fln diyolar ama rabbim verince oluyo yani benm ilk hamileligimde de o kadarcoktu akintim simdi akinti flnda hic bise yok yani ben degilim gerci beklemiyodum o yuzden uzulmedim

bakalım canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

:) aynen ilk test filtresiz :)
ben şu an inanamıyorummm sevinmek istemiyorum ama tutamıyorum da kendimi inşallah yanıltmıyordur test yarın tekrarlıcam :)
Uc gun var ztn aynen boyle cikar ki 3 gun kala ..ayyy allahım ins bu ay hepimize umut olacak senin sevincin CNm ya

Acısı çok umurumda değil aslında bir de benim acı eşiğim düşük değildir. O yüzden şimdilik pek korkum yok ama o gün ne olur bilemedim :) İnş iyi çıkar canım ama senin operasyona filan gerek kalmadan açılmasına çok sevindim.

Daha erken tabi canım, bekleyelim bakalım. Böyle yüksek tut morali oki?

ayy inşallah canııııım :) bana da az önce iyi bi selam çaktı iki kasık batmasıylaaa :):)
Ay canim bende gordum kizciyi insallah gun kecdikce koyulasir bu arada bende kirmiziliklar gelmeye basladi artik doktora gitmenin zamani geldi bence adetim biter bitmez doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…