- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.181
Insallah cnm bizd yaza kadar beklicez kurlerle falan dnczCNm bizimde oyle spermiyogram da sıkıntı cikti ama cok kotu degilmis sonuclar bir iki tane varikosel var demis Dr ama engel olacak durumda degil demis bakalım ztn bir oglum var 7. Ayda gelmişti .. Bakalım bende vitamin ve kürlerle devam edicem bor muddet daha ins gelir cok bekletmeden size de bize de CNm :)
çok güzellll kürlerle falan olacak bence bu iş canım benim :)Ins CNm bakalım umutluyum Dr da gayet iyi konuşmuş :)
Cnm nie ole diyosun ilk idrarla silik ciktiysa aksamki idrarla cikmamasi cok dogal yarin vi daha yap ilk idrarlacizgi yine varsa kan verirsin bende degilim bel agrim artti ne goguste sislik ne bise var ama adet olcamçok güzellll kürlerle falan olacak bence bu iş canım benim :)
bakalım yarında yapcam canım daha belirgin çıkarsa kan testi yaparım benim akıntım var epey yani hergün mutlaka 2 kez çamaşır değişiyorCnm nie ole diyosun ilk idrarla silik ciktiysa aksamki idrarla cikmamasi cok dogal yarin vi daha yap ilk idrarlacizgi yine varsa kan verirsin bende degilim bel agrim artti ne goguste sislik ne bise var ama adet olcam
valla cnm o belli olmuyo biz istiyoz dedik oldu digeri guya korununca hemen cocugun olmaz fln diyolar ama rabbim verince oluyo yani benm ilk hamileligimde de o kadarcoktu akintim simdi akinti flnda hic bise yok yani ben degilim gerci beklemiyodum o yuzden uzulmedimbakalım yarında yapcam canım daha belirgin çıkarsa kan testi yaparım benim akıntım var epey yani hergün mutlaka 2 kez çamaşır değişiyor
bi de göğüslerimin uçları bi kaç gündür başladı bi de ara ara sol kasık batıyo bu kadar
benim ümitsizliğim şöyle millet aylarca takip ediyor ovulasyon testleriyle falan şıppadanak olmuyorda benim mi olacak
bakalım canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinvalla cnm o belli olmuyo biz istiyoz dedik oldu digeri guya korununca hemen cocugun olmaz fln diyolar ama rabbim verince oluyo yani benm ilk hamileligimde de o kadarcoktu akintim simdi akinti flnda hic bise yok yani ben degilim gerci beklemiyodum o yuzden uzulmedim
ya bunu o kadar çok kişi diyo kiii:) bende uçuyorum havayaaa inşallah gerçek olurrr ya:)interiorarchitect bana sen hamilesin gibi geliyir ya icime oyle doğdu ..ins dogru bir histir bende ki CNm :)
Ilk teste ben baya fark ettim ilk teste daha belirgin geldi sanki :) kız hadi hayrlisi yaa o kadar sevindim kiiEki Görüntüle 1715328 Eki Görüntüle 1715329 Eki Görüntüle 1715331
kızlar testim bu şekilde belli belirsiz ilki normal diğer ikisi filtreli çekildi bakın bakalım adete 3 gün var bu arada çizgi hemen çıktı ok olan yerde kendileri :)
:) aynen ilk test filtresiz :)Ilk teste ben baya fark ettim ilk teste daha belirgin geldi sanki :) kız hadi hayrlisi yaa o kadar sevindim kii
Uc gun var ztn aynen boyle cikar ki 3 gun kala ..ayyy allahım ins bu ay hepimize umut olacak senin sevincin CNm ya:) aynen ilk test filtresiz :)
ben şu an inanamıyorummm sevinmek istemiyorum ama tutamıyorum da kendimi inşallah yanıltmıyordur test yarın tekrarlıcam :)
inşallah canıııııım inşallaaahhhh rabbim bu rüyayı gerçek yapsın inşallaaahhh :)
Uc gun var ztn aynen boyle cikar ki 3 gun kala ..ayyy allahım ins bu ay hepimize umut olacak senin sevincin CNm ya
Canım biraz acıdı, ama benim tüplerim kapalıydı açtılar falan ya ondan sanırım.. Seninki hiç acımaz inşallah.. Aman acısı da bebeğim için bebeğim için diye diye geçiyor. Bu arada eşim girmemle çıkmama arasında 10dk olduğunu söyledi ki bunun içinde giyinip soyunma da varinşallah senin de güzel çıkar tatlımm.. Bir de bu ay korun dedi ama ben dinlemiycem ki
Çektir canım kafam rahatlasın, hem hamileliği kolaylaştırıyormuş ne güzel
Daha erken tabi canım, bekleyelim bakalım. Böyle yüksek tut morali oki?günaydıııın
Dün akşam test yaptım ve sıkışık değildim öyle bi yapayım dedim tabi ki negatif
Tabi benim morali sıfır sıfır sıfır
Bu sabah ilk idrarla belli belirsiz gölge gibi si çıktı ama ben onu dikkate almıyorum çünkü bu kiytırık testlere güvenim sıfır bakalım bekliyorum mevlam neylerse güzel eyler :) ama bence olmadı bu ayda...
Eki Görüntüle 1715328 Eki Görüntüle 1715329 Eki Görüntüle 1715331
kızlar testim bu şekilde belli belirsiz ilki normal diğer ikisi filtreli çekildi bakın bakalım adete 3 gün var bu arada çizgi hemen çıktı ok olan yerde kendileri :)
ayy inşallah canııııım :) bana da az önce iyi bi selam çaktı iki kasık batmasıylaaa :):)Ilk teste görünüyor tatlımÜstelik daha 3 gün varken, hayırlısı diyelim tabi ama içimdeki hisse güveniyorum ki bebiş bize ilk selamını verdi :)
Ay canim bende gordum kizciyi insallah gun kecdikce koyulasir bu arada bende kirmiziliklar gelmeye basladi artik doktora gitmenin zamani geldi bence adetim biter bitmez doktora gidicemayy inşallah canııııım :) bana da az önce iyi bi selam çaktı iki kasık batmasıylaaa :):)
Allah Allah daha erken kırmızı için canım yerleşme kanaması falan olmasınAy canim bende gordum kizciyi insallah gun kecdikce koyulasir bu arada bende kirmiziliklar gelmeye basladi artik doktora gitmenin zamani geldi bence adetim biter bitmez doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?