- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.201
Ama belim feci ağriyor muhtemelen kirmizi kart yedim ah ben bu kirmizi renkden nefret eder oldum ah cok diyil 9 ay ara versin sonra istediyi kadar gelsinAllah Allah daha erken kırmızı için canım yerleşme kanaması falan olmasın
katılıyorum sana cnm istediğimiz 9 ay müsade :)Ama belim feci ağriyor muhtemelen kirmizi kart yedim ah ben bu kirmizi renkden nefret eder oldum ah cok diyil 9 ay ara versin sonra istediyi kadar gelsin
Hic hamile kaldın mı acabasizin durum bizimkine göre iyi
bizim tek tarafta varikosel olmasına rağmen ileri hızlı %0 dı
sperm sayısı normalin altında 18 milyon ancak
spermlerin %60 ının morfolojisi bozuktu
eşim ameliyat olmayı hemen istedi bu durum karşısında
inşallah değerleri iyi çıkar aylardır bekliyorum
Canım bende ilk testte ciXgiyi fark ettim görünyor hayırlısı ile oldu bu ay bence :)Eki Görüntüle 1715328 Eki Görüntüle 1715329 Eki Görüntüle 1715331
kızlar testim bu şekilde belli belirsiz ilki normal diğer ikisi filtreli çekildi bakın bakalım adete 3 gün var bu arada çizgi hemen çıktı ok olan yerde kendileri :)
inşallah canımmmm senden de güzel haber gelir inşallah :)Canım bende ilk testte ciXgiyi fark ettim görünyor hayırlısı ile oldu bu ay bence :)
İnş canım beklemeye devam bende :) cumaya yada pazara belli olacakinşallah canımmmm senden de güzel haber gelir inşallah :)
az kalmış canım bennniim :)İnş canım beklemeye devam bende :) cumaya yada pazara belli olacak
Calismalar bosa gitmedi buyuk ihtimal hadi bakalim cnm seninkiyle arkadas olamazda artik bi dahaki ay olsunda bizmkide kardesi olsun ayni ay olmamis olacaklarkatılıyorum sana cnm istediğimiz 9 ay müsade :)
Canımm senin kırmızılar geldi mi kiCalismalar bosa gitmedi buyuk ihtimal hadi bakalim cnm seninkiyle arkadas olamazda artik bi dahaki ay olsunda bizmkide kardesi olsun ayni ay olmamis olacaklar
ben görüyorum canım hemen mi çıktı :)kizlar testte silik cizgiyi goren var mi
ya dun predictorle yapmistim silik vardi herkes yanlis cikio silik cikio dediler. sabah yaptim cikmadi diye koydum simdi baktim cikmis hem de belirgim kafam allak bullak agliodum sabahtan beri oyun mu oynanio banaben görüyorum canım hemen mi çıktı :)
anladım canımmm... başta silik falan görünmüyo muydu hiç çünkü sonradan çıkanı dikkate almayın diyolarya dun predictorle yapmistim silik vardi herkes yanlis cikio silik cikio dediler. sabah yaptim cikmadi diye koydum simdi baktim cikmis hem de belirgim kafam allak bullak agliodum sabahtan beri oyun mu oynanio bana
Cnm ben seni cok icten buluyorum cok iyi kalplisin ya. Allah kalbindekini yaşatsın sana.anladım canımmm... başta silik falan görünmüyo muydu hiç çünkü sonradan çıkanı dikkate almayın diyolar
canııııım çok teşekkür ederimmmmm sizlerde öylesiniz...Cnm ben seni cok icten buluyorum cok iyi kalplisin ya. Allah kalbindekini yaşatsın sana.
canııııım çok teşekkür ederimmmmm sizlerde öylesiniz...rabbim hepimizin gönlünde ne dileği varsa versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...
Hic hamile kaldın mı acaba
Cnm gelmedi ama adet agrilarim basladi ve hic belirtim yok bi kac gune olurumCanımm senin kırmızılar geldi mi ki
Bende gördüm CNm yarın sabah mutlaka bir daha yap var gibi bişeylerkizlar testte silik cizgiyi goren var mi
cnm yok melesef yaaa idrar testlerim pozitif ama kan verdim sonuc 0.03 cikti nasil oldu bilmiorm gokten inio galiba cizgilerBende gördüm CNm yarın sabah mutlaka bir daha yap var gibi bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?