- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.221
Hadi yaa ama resmen cizgi vardı demek ki buharlaşma çizgisi diyorlar ya o oldu sanırımcnm yok melesef yaaa idrar testlerim pozitif ama kan verdim sonuc 0.03 cikti nasil oldu bilmiorm gokten inio galiba cizgilersaglk olsun ocaga insallah
buharlasmasina onun ben varyaaHadi yaa ama resmen cizgi vardı demek ki buharlaşma çizgisi diyorlar ya o oldu sanırım
Canımmmmsin yaaa... Evet canım iğne olacam her gün göbekten çok teşekkür ederim sizin için çok dua etcem hemde çok rabbim en kisa zamanda nasip etsin burdan kopmam asla her adımda yanınızdayım sizde bana dua edin ki sağlıklı bi şekilde alayım yavrumu kucağımainteriorarchitect cnm resmen içime dogdu topiğe sana bakmak için girdim içimden hamişsin gibi geciyo yazacakken testini gördüm cooook sevindim yaaa :) masallah cnm tebrikler simdiden sağlıkla dogsun inş pıhtılaşma için bişeyler yapacaksınız deil mi ilaç felan? Bu arada gelecek ay ben de totem yapıcam takvim ekleyecem inş bizde de tutar tüm topic takvimli oluruz
Ay kiz cok mutlu oldum tebrikler birde hic belirti yok diyodun olmadi bu ay bak bebeb supriz yapdi ayy sevinçten gobek atasim varkızlaaar günaydııııınnnn mide bulantılı bi sabahtanbu kadar erken mi olur diceksiniz ama hatırlarsanz benim geçen ki hamilelikte adetten 1 hafta önce başlamıştı bulantım ama sadece sabahtı inşallah bu da öyle olur
bu arada sabah hemencecik test yaptım daha belirgin çizgimiz en azından artık eşim görebiliyo :)
şu an daha hava karanlık oldugundan ve telefonumun azizliğinden çok belirgin çıkmasada atayım size:)Eki Görüntüle 1715956 Eki Görüntüle 1715957
ayyy aynen gerçekten hiç belirti yoktu akıntıdan başkaaaa :)Ay kiz cok mutlu oldum tebrikler birde hic belirti yok diyodun olmadi bu ay bak bebeb supriz yapdi ayy sevinçten gobek atasim var
Cnm bakar bakmaz goruluyo acayip sewindim senin adina agustosta hamis olamadik derken agustos annesi oldun insallah rabbim tamamina erdirsinkızlaaar günaydııııınnnn mide bulantılı bi sabahtanbu kadar erken mi olur diceksiniz ama hatırlarsanz benim geçen ki hamilelikte adetten 1 hafta önce başlamıştı bulantım ama sadece sabahtı inşallah bu da öyle olur
bu arada sabah hemencecik test yaptım daha belirgin çizgimiz en azından artık eşim görebiliyo :)
şu an daha hava karanlık oldugundan ve telefonumun azizliğinden çok belirgin çıkmasada atayım size:)Eki Görüntüle 1715956 Eki Görüntüle 1715957
Canımmm rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin benim totem tuttu sıra sizin totem de hadi daha adet olmamışsin madem bi test yap belki bebiş vardır :)Cnm bakar bakmaz goruluyo acayip sewindim senin adina agustosta hamis olamadik derken agustos annesi oldun insallah rabbim tamamina erdirsin
Canım dünkü testte çizgiyi görememiştim ama bugün gördüm. Testi her gün tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak. Kan pıhtılaşması olduğu için bence doktora gecikmeden git ki önlem alınsın. Çok çok sevindim, hayırlı olsunkızlaaar günaydııııınnnn mide bulantılı bi sabahtanbu kadar erken mi olur diceksiniz ama hatırlarsanz benim geçen ki hamilelikte adetten 1 hafta önce başlamıştı bulantım ama sadece sabahtı inşallah bu da öyle olur
Çok teşekkür ederim canım benimCanım dünkü testte çizgiyi görememiştim ama bugün gördüm. Testi her gün tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak. Kan pıhtılaşması olduğu için bence doktora gecikmeden git ki önlem alınsın. Çok çok sevindim, hayırlı olsunİnşallah sağlıklı bir hamilelik olur. Benim mide bulantılarım bu hafta başladı. Sabahları oluyor. Ama mide bulantısı dışında midemde hep şişkinlik oluyor ve ne yesem rahatsız oluyorum. İnşallah bu dönemler çabuk geçer.
Canımmm rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin benim totem tuttu sıra sizin totem de hadi daha adet olmamışsin madem bi test yap belki bebiş vardır :)
çok şükür canım benimm..interiorarchitect canim cok sevindim. Insallah bu bebegini saglikli bir sekilde gobusunde buyutur ve saglikla kucagina alirsin. Nasilda negatif gunler gecirdin gecen hafta ama bak rabbim yuzunu guldurdu sonunda. Allahim bizlere de nasip eder birgun bu mutlulugu insallah. Once senelerdir bekleyen arkadaslara sonra da bizlere
İnşallah canım. Ben zorlanıyorum açıkçası. Midem beni çok çok rahatsız ediyor. İnşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bebişler arka arkaya gelecek inşallahÇok teşekkür ederim canım benim
Aynen canım kan testinden sonra doktorumu ararım ne zaman geleyim diye o söyler zaten bana ilacı o zaman
Ayy sabahki çok fenadi ama Allâhtan uzun sürmedı
Canım inşallah rahat bi hamilelik olur seninde benimde sağlıklı bi şekilde kucağımiza alırız inşallah
canım benimm çalışıyo musun sen benim korktugum tek şey adanayı biliyosun zaten ben reale yakınım çukurova üni taa diğer uçta 1 saatlik yol çekiyorum otobüste midem bulanır kusarım diye çok korkuyorum inşallah olmaz gerisine katlanırımİnşallah canım. Ben zorlanıyorum açıkçası. Midem beni çok çok rahatsız ediyor. İnşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bebişler arka arkaya gelecek inşallahbu arada canım sen adanada yaşıyorsun sanırım. Ben de adanalıyım ama tarsusta yaşıyorum.
Öğretmenim canım. Eş durumuyla tarsusa geldim. Çukurova üniversitesini bilmez miyim hiç :) 4 yılım geçti, okuduğum üniversite. Belediye otobüslerinin o tıklım tıklım hali:) inşallah bulantın çok olmaz. Yataktan çıkmadan önce birkaç çubuk kraker yemek iyi geliyormuş. Bir de doktorum bana mide bulantısı için bir hap önerdi. Sana da doktorun önerebilir. Ya da ben sana adını yazarım zaten reçeteyle satılmıyor.canım benimm çalışıyo musun sen benim korktugum tek şey adanayı biliyosun zaten ben reale yakınım çukurova üni taa diğer uçta 1 saatlik yol çekiyorum otobüste midem bulanır kusarım diye çok korkuyorum inşallah olmaz gerisine katlanırım
ayy ne güzelll :) hangi bölüm canım ne öğretmenliği :) bu arada yaş kaçtı :)Öğretmenim canım. Eş durumuyla tarsusa geldim. Çukurova üniversitesini bilmez miyim hiç :) 4 yılım geçti, okuduğum üniversite. Belediye otobüslerinin o tıklım tıklım hali:) inşallah bulantın çok olmaz. Yataktan çıkmadan önce birkaç çubuk kraker yemek iyi geliyormuş. Bir de doktorum bana mide bulantısı için bir hap önerdi. Sana da doktorun önerebilir. Ya da ben sana adını yazarım zaten reçeteyle satılmıyor.
canım benimmm merak etmeyin her zaman dualarımdasınız en kısa zamanda hamiş kalında topluca hamiş topiğine çevirelim burayı :)interiorarchitect hayırlı olsun çok sevindim. Allahım kucağına sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin. Bizlere dua et en kisa zamanda bizde yaşarız inş. Bu mutluluğu
inşallah canım.benim de gönlümden geçen bu. Sizinle bu beklemeleriz nasıl guzel geçiyorsa. aynı zamanda hamilelik daha da güzel geçer.canım benimmm merak etmeyin her zaman dualarımdasınız en kısa zamanda hamiş kalında topluca hamiş topiğine çevirelim burayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?